1619
Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az FAQ -t !!
TrackMania-CarPark | TrackManiaSunrise.com | TM-Community | SkinCenter.tm
!!! Sunrise eXtreme update innen letölthető !!!
-
#1417 be kell írni a kódot amit a dobozban találsz :c -
peti190 #1416 sziasztok tudnátok segiteni a trackmania sunrise nem akar futni feltelepitetem de nem indul el.meg köszöném ha valaki segitene. -
#1415 -
#1414 basz ki elmész teszkóba, megveszed, indul, ennyi -
naksi2005 #1413 És hol van ez leírva hogy mivel lehet megtörni??? Mert mini-image nincs vagyis nem találtam ugyanez van a crackel is meg mindennel ami csak lehetséges:-( -
naksi2005 #1412 Oké kikapcsoltam csak valaki segítsen mert egész nap ezzel kinlódtam:-)
-
#1411 Ha megtanulsz normálisan írni, valamint olvasni akkor megtudod hogykell. -
Dodo55 #1410 Azért nem engedi elindítani, mert be van kapcsolva a caps lock-od. -
naksi2005 #1409 AZ ADDIG OK DE MOST NO MANY MEG MINDEN, ÉS AKÁRHOGY AKAROM SEHOGY SE ENGEDI AZT A JÁTÉKOT ELINDÍTANI, PEDIG EDDIG NEM VOLT ILYEN TÉREN GONDOM -
ATX1 #1406 Köszi a Jó tanácsot,csak kiakartam probálni a gépen,nemakartam hogy multyiban
játszak.
Csak azt nemértem,hogy ha SFNightmare kikapcsolom a meghajtokat,hogy ez neki
kevés,még ráadásul ki is kel huzni a Meghajtokat.
Azért én enyire nembonyolodok bele,majd akkor használom a lesz hozzá Crack.
Az AUTO_ASSAULT és a Race 3 is.Ezek is kábel bontást igényelnek.
Majd jolesz késöbb is,ha megérjük.
-
#1405 Egyébként tudd hogy eredeti játék nélkül nem fogsz tudni interneten játszani TMS-el, a szóló mód meg nem olyan élvezetes. :\ -
ATX1 #1404 Köszi szépen és Bocs,de nemgondoltam hogy ez enek a leirása.
-
#1403 "Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az FAQ -t !!" -
ATX1 #1402 Szép napokat
Letöltötem a Trackmania Sunrise a széria számot is beirtam,de a játék
nemakar elindulni,még a TmSunrise.mdf is letöltötem,mert nemtalálok hozzá
Crackot,de igy sem indul el.
DAEMON Tools 4.03 verziót használom.
Mit és hogyan tegyem,hogy müködjön? ha valaki részletessen letudná irni
megköszöném.
Elöre is köszi a segitség.
-
#1401 privi ment;) -
blindmousexx #1400 igen és mi a cime?
mert ha szondod hogy az ami itt a fenti logo mellet van akkor erre azt mondom hogy nekem az az oldal hibásan működik és még mindig csak tavaji frissitéstlátok rajta -
#1399 nem akarok reklámozni, de van -
blindmousexx #1398 Mért nincs egy olyan magyar TMsunrise oldal ami normálisan működik és frissül is? -
Mattheus66 #1397 thx :-D inkább kihúzom -
Dodo55 #1396 Nem ez az egyetlen megoldás, van még egy: töltsd le valahonnan az igototheshopandbuythegame.exe nevű progit és futtatsd. És legyen nálad kb 8000 forint, mert ha nincs, akkor a progi a végén le fog fagyni "You cannot leave without paying, I will call the security!" hibaüzenttel. -
#1395 nem megy, az extreme a sunrise-hoz egy update -
Mattheus66 #1394 ja és tudom hogy láma kérdés ,de az extreme megy a sima sunrise nélkül? -
Mattheus66 #1393 Hi all! Nem lehet kijátszani vhogy a védelmet, mert nem indul el a game, és azt mondják hogy csak úgy fog, ha kihúzom a cd,dvd-t. Ez az egyetlen megoldás?
-
Tpeter #1392 Hááát... lehet, hogy igaz, de nincs fent semmiféle magyarítás... Mindegy, így is jó lesz. Köszi! -
#1391 a pályaszerkesztő TMN-ben a magyarítás miatt nem látszik! -
Tpeter #1390 Ja, és azért kösz! -
Tpeter #1389 Nem hinném, hogy ez aprobléma, mert a pályaszerkesztő trackmania nationsben sem látszik. Kell, hogy legyen valami megoldás... Amíg rá nem jövök, újraindítom a játékot minden verseny után. -
#1388 ilyen hibával még nem találkoztam:O
lehet hogy hiányzik néhány fájl -
Tpeter #1387 Hi!
Valaki plz segítsen! A trackmania sunrise extreme van meg, és van egy kis gond:
1. Minden jól megy, amíg be nem fejezem az első versenyemet, azután szaggat, és ha megpróbálok elindítani egy új versenyt, lefagy. (solo/egyjátékos módban)
2.A pályaszerkesztőben nem látom a menüt!!!!
A gépem:
Intel Pentium 4 1.60 Ghz, ATI radeon 9200 SE videokártya, 512 mb RAM, 200 gb ROM.
Nagyon kéne a segítség! Előre is kösz! -
#1386 A te véleményedet is köszönöm!
Így már sikerült dönteni.
THX! -
#1385 mindenképpen érdemes -
#1384 Ok.
Köszi a véleményedet! -
CCSCsibe #1383 hát ha megakarod venni akkor vegyed. nekem a tmn egyszerü irányítása jobban bejön de tmo is sokkal jobb nála. a sunrise egy kicsit élethűtlen lett az irányítás miatt mert valahol tul nagyon reagál valahol meg eggyáltalán épphogy reagál. de nem rossz játék. -
#1382 Hello All!
Lenne 1 kérdésem:Szerintetek érdemes megvenni eredetiben?
Mert letöltöttem a Clone verziót,de a francért sem akar elindulni.
Válaszotokat előre is köszönöm! -
#1381 osztom a véleményedet. -
#1380 Te olvasd el az FAQ-t...
@Doki17 Te pedig használd a keresőt... ( #967 ) -
#1379 Sziasztok nincsen a játokhoz valami anglosítás vagy magyarítás valahol mert nekem most német és így nem igazán értem.
Köszi elöre is. -
pocsoke #1378 hellosztok hogy kell elindítani a Trackmania Sunrise játékot mert azt irja ki hogy tegye be a Tm sunrise cd-t. És van vmi Starforce os védelem azzal mit kell csinálni?
-
#1377 így van ez minden TM-essel, ahhoz a részhez ragaszkodnak legjobban, amit legelelőször megismertek. -
#1376 Nekem ez a TMN után valahogy nagyon nem tetszik.
Vagyis a grafika szép meg jó de az autók irányítása meg egynéhány pálya ami csináltak.... Szerintem a TMN a maga egyszerűségével sokkalta játszhatóbb mint ez.