TrackMania Sunrise & eXtreme

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ngcsnet
be kell írni a kódot amit a dobozban találsz :c

sziasztok tudnátok segiteni a trackmania sunrise nem akar futni feltelepitetem de nem indul el.meg köszöném ha valaki segitene.
Istencsászár

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ngcsnet
basz ki elmész teszkóba, megveszed, indul, ennyi

És hol van ez leírva hogy mivel lehet megtörni??? Mert mini-image nincs vagyis nem találtam ugyanez van a crackel is meg mindennel ami csak lehetséges:-(
Oké kikapcsoltam csak valaki segítsen mert egész nap ezzel kinlódtam:-)
Istencsászár
Ha megtanulsz normálisan írni, valamint olvasni akkor megtudod hogykell.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Azért nem engedi elindítani, mert be van kapcsolva a caps lock-od.
AZ ADDIG OK DE MOST NO MANY MEG MINDEN, ÉS AKÁRHOGY AKAROM SEHOGY SE ENGEDI AZT A JÁTÉKOT ELINDÍTANI, PEDIG EDDIG NEM VOLT ILYEN TÉREN GONDOM
Köszi a Jó tanácsot,csak kiakartam probálni a gépen,nemakartam hogy multyiban
játszak.
Csak azt nemértem,hogy ha SFNightmare kikapcsolom a meghajtokat,hogy ez neki
kevés,még ráadásul ki is kel huzni a Meghajtokat.
Azért én enyire nembonyolodok bele,majd akkor használom a lesz hozzá Crack.
Az AUTO_ASSAULT és a Race 3 is.Ezek is kábel bontást igényelnek.
Majd jolesz késöbb is,ha megérjük.
ngcsnet
Egyébként tudd hogy eredeti játék nélkül nem fogsz tudni interneten játszani TMS-el, a szóló mód meg nem olyan élvezetes. :\

Köszi szépen és Bocs,de nemgondoltam hogy ez enek a leirása.
ngcsnet
"Mielõtt feltennél egy kérdést, elõtte olvasd el az FAQ -t !!"

Szép napokat
Letöltötem a Trackmania Sunrise a széria számot is beirtam,de a játék
nemakar elindulni,még a TmSunrise.mdf is letöltötem,mert nemtalálok hozzá
Crackot,de igy sem indul el.
DAEMON Tools 4.03 verziót használom.
Mit és hogyan tegyem,hogy müködjön? ha valaki részletessen letudná irni
megköszöném.

Elöre is köszi a segitség.
ngcsnet
privi ment;)

igen és mi a cime?
mert ha szondod hogy az ami itt a fenti logo mellet van akkor erre azt mondom hogy nekem az az oldal hibásan mûködik és még mindig csak tavaji frissitéstlátok rajta

ЫʼnðΜΘμ§Σ ; Blindmouse_HUN ;

ngcsnet
nem akarok reklámozni, de van

Mért nincs egy olyan magyar TMsunrise oldal ami normálisan mûködik és frissül is?<#nemtudom>

&#1067;&#329;ð&#924;&#920;&#956;§&#931; ; Blindmouse_HUN ;

thx :-D inkább kihúzom
Nem ez az egyetlen megoldás, van még egy: töltsd le valahonnan az igototheshopandbuythegame.exe nevû progit és futtatsd. És legyen nálad kb 8000 forint, mert ha nincs, akkor a progi a végén le fog fagyni "You cannot leave without paying, I will call the security!" hibaüzenttel.
ngcsnet
nem megy, az extreme a sunrise-hoz egy update

ja és tudom hogy láma kérdés ,de az extreme megy a sima sunrise nélkül?
Hi all! Nem lehet kijátszani vhogy a védelmet, mert nem indul el a game, és azt mondják hogy csak úgy fog, ha kihúzom a cd,dvd-t. Ez az egyetlen megoldás?
<#confused><#kerdes><#conf><#help><#fejvakaras><#nemtudom>
Hááát... lehet, hogy igaz, de nincs fent semmiféle magyarítás... Mindegy, így is jó lesz. Köszi!
ngcsnet
a pályaszerkesztõ TMN-ben a magyarítás miatt nem látszik!

Ja, és azért kösz!<#worship><#worship><#worship>
Nem hinném, hogy ez aprobléma, mert a pályaszerkesztõ trackmania nationsben sem látszik. Kell, hogy legyen valami megoldás... Amíg rá nem jövök, újraindítom a játékot minden verseny után.
ngcsnet
ilyen hibával még nem találkoztam:O
lehet hogy hiányzik néhány fájl

Hi!
Valaki plz segítsen! A trackmania sunrise extreme van meg, és van egy kis gond:
1. Minden jól megy, amíg be nem fejezem az elsõ versenyemet, azután szaggat, és ha megpróbálok elindítani egy új versenyt, lefagy. (solo/egyjátékos módban)
2.A pályaszerkesztõben nem látom a menüt!!!!
A gépem:
Intel Pentium 4 1.60 Ghz, ATI radeon 9200 SE videokártya, 512 mb RAM, 200 gb ROM.
Nagyon kéne a segítség! Elõre is kösz!
Matt07
A te véleményedet is köszönöm!
Így már sikerült dönteni.
THX!

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

ngcsnet
mindenképpen érdemes

Matt07
Ok.
Köszi a véleményedet!

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

hát ha megakarod venni akkor vegyed. nekem a tmn egyszerü irányítása jobban bejön de tmo is sokkal jobb nála. a sunrise egy kicsit élethûtlen lett az irányítás miatt mert valahol tul nagyon reagál valahol meg eggyáltalán épphogy reagál. de nem rossz játék.

,,&#9474;,, &#9474;.-_-.&#9474; ,,&#9474;,, Hajrá Arsenal Hajrá Henry!!

Matt07
Hello All!

Lenne 1 kérdésem:Szerintetek érdemes megvenni eredetiben?
Mert letöltöttem a Clone verziót,de a francért sem akar elindulni.
Válaszotokat elõre is köszönöm!

KRi2
osztom a véleményedet.

lll l ll lllll l lll ll

Istencsászár
Te olvasd el az FAQ-t...

@Doki17 Te pedig használd a keresõt... ( #967 )

Doki17
Sziasztok nincsen a játokhoz valami anglosítás vagy magyarítás valahol mert nekem most német és így nem igazán értem.

Köszi elöre is.

hellosztok hogy kell elindítani a Trackmania Sunrise játékot mert azt irja ki hogy tegye be a Tm sunrise cd-t. És van vmi Starforce os védelem azzal mit kell csinálni?

ngcsnet
így van ez minden TM-essel, ahhoz a részhez ragaszkodnak legjobban, amit legelelõször megismertek.

JohnnySmith
Nekem ez a TMN után valahogy nagyon nem tetszik.
Vagyis a grafika szép meg jó de az autók irányítása meg egynéhány pálya ami csináltak.... Szerintem a TMN a maga egyszerûségével sokkalta játszhatóbb mint ez.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

[HUN]FaTaL
okés köszi. jobb mint a nations csak most perpill nincs 7000ft-m, megvárom míg lejjebbmegy az ára:)

http://goo.gl/gd6Zi5

ngcsnet
nem megy, errõl már beszéltünk, és sehogyse fog menni, hacsak nem szerzel 1 használatok kívüli serialt

[HUN]FaTaL
NGCS: nem tudod, a warez TMS megy multiban?

[HUN]FaTaL
jah sry én TMSe-nek hívom:D

Guer
thx

ngcsnet
gamedata/skins/island/Music

Guer
a demobol ki lehet vhogy venni a zenéket?

ngcsnet
jah tmsx;)

Mikiller
Szerintem így gondolta Fatal: TMS=TrackMania Sunrise, TMSE=TrackMania Sunrise Extreme.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

ngcsnet
TMSe? egy új update? még nem is hallottam róla:|