TrackMania Sunrise & eXtreme
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
játszak.
Csak azt nemértem,hogy ha SFNightmare kikapcsolom a meghajtokat,hogy ez neki
kevés,még ráadásul ki is kel huzni a Meghajtokat.
Azért én enyire nembonyolodok bele,majd akkor használom a lesz hozzá Crack.
Az AUTO_ASSAULT és a Race 3 is.Ezek is kábel bontást igényelnek.
Majd jolesz késöbb is,ha megérjük.
Letöltötem a Trackmania Sunrise a széria számot is beirtam,de a játék
nemakar elindulni,még a TmSunrise.mdf is letöltötem,mert nemtalálok hozzá
Crackot,de igy sem indul el.
DAEMON Tools 4.03 verziót használom.
Mit és hogyan tegyem,hogy müködjön? ha valaki részletessen letudná irni
megköszöném.
Elöre is köszi a segitség.
mert ha szondod hogy az ami itt a fenti logo mellet van akkor erre azt mondom hogy nekem az az oldal hibásan mûködik és még mindig csak tavaji frissitéstlátok rajta
ЫʼnðΜΘμ§Σ ; Blindmouse_HUN ;
ЫʼnðΜΘμ§Σ ; Blindmouse_HUN ;
<#confused>#confused><#kerdes>#kerdes><#conf>#conf><#help>#help><#fejvakaras>#fejvakaras><#nemtudom>#nemtudom>
Valaki plz segítsen! A trackmania sunrise extreme van meg, és van egy kis gond:
1. Minden jól megy, amíg be nem fejezem az elsõ versenyemet, azután szaggat, és ha megpróbálok elindítani egy új versenyt, lefagy. (solo/egyjátékos módban)
2.A pályaszerkesztõben nem látom a menüt!!!!
A gépem:
Intel Pentium 4 1.60 Ghz, ATI radeon 9200 SE videokártya, 512 mb RAM, 200 gb ROM.
Nagyon kéne a segítség! Elõre is kösz!
Így már sikerült dönteni.
THX!
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Köszi a véleményedet!
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
,,│,, │.-_-.│ ,,│,, Hajrá Arsenal Hajrá Henry!!
Lenne 1 kérdésem:Szerintetek érdemes megvenni eredetiben?
Mert letöltöttem a Clone verziót,de a francért sem akar elindulni.
Válaszotokat elõre is köszönöm!
@Doki17 Te pedig használd a keresõt... ( #967 )
Köszi elöre is.
Vagyis a grafika szép meg jó de az autók irányítása meg egynéhány pálya ami csináltak.... Szerintem a TMN a maga egyszerûségével sokkalta játszhatóbb mint ez.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
http://goo.gl/gd6Zi5
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller