1619
Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az FAQ -t !!
TrackMania-CarPark | TrackManiaSunrise.com | TM-Community | SkinCenter.tm
!!! Sunrise eXtreme update innen letölthető !!!
-
#604 1. 800asból nincsen RW
2. 680mega adatot minek írnék 800asra?:) -
#603 és mekkora lemezre írtad ? 700 vagy 800 mb ? -
#602 helyes 91%nál elbaszta a CD-t:/ -
#601 megathx most írom 4x fujifilm-re. milyen cd/dvd olvasóban telepítetted a játékot? -
#600 Örök Hála - már csinálom is.
THX ! -
#599 Erre volt a demo no de mind1, update csak pár pálya és néhány uj küldetésre vonatkozik.. -
#598 Nem érdekel az SC3. Ha érdekel, az kihívás lenne, de nemaz.
A sosem fogom neten tolni dologra pedig ott a válaszom az #597-ben.
-
#597 Előtte teljes törlést nyomtam a CDRW-n (20 perc), majd az #582-as kép volt mikor írtam.
Nem tudom számít-e, de én a C: Program files-be raktam, = (ahova felajánlotta)
RMPS NE! legyen bepipálva, és Securom *NEW.
Nekem egy régi Verbatim CDRW-m volt szerencsére, ami csak 4x-esen írható, és az alcohol 120 "legnagyobb"-on ugyebár 4X-esen írta meg Ezt a problémát így hidaltam át.
Aztán telepítettem, és indításnál ezt a serialt írtam be: YAT7-CPDX-K3HK-JNXX-CK5
A serial beírása után jött az érdekesség. Kiírta, hogy "Checking disc!" De vagy 10 percig meg volt fagyva a gép de NEM NYÚLTAM SEMMIHEZ ! Pedig már majdnem kilőttem. És egyszercsak hopp elindult.
Ja és még1 ! Az elején kérdez az Update ről ! Én nem raktam fel az update-et ! Szerintem az csak belekontárkodott volna.
Na ennyi.
A gém meg nagyon jónak tűnik ! Ha tényleg jó, simán megveszem a Serial miatt, hogy neten lehessen vele nyomulni, de előtte szereti kipróbálni a Magyar. Addig amíg nem lesz normális arányban a fizetésem a játékok árával, Urambocsá' bármi áron szeretnék meggyőződni, hogy megéri-e megvenni.
Na várom kinek sikerült, vagy sem.
-
#596 Hogy sikerült - segíts !
-
#595 "Tudod van egy olyan fogalom, hogy kihívás, de szerintem ezt neked hiába is magyaráznám... :)))" tudod énmár ezer éve ezzel tolom:D és NETEN amit se sosefogsz...és bocs hogy megvettem lehet énvagyok a nyápic láma? áááááááááááááááááááááááááá
Kihiváskell ott a SC3 nesze neked kihívás:))))))))) -
#594 hogy sikerült működésre bírni? leírnád részletesen? -
#593 Tudod van egy olyan fogalom, hogy kihívás, de szerintem ezt neked hiába is magyaráznám... :)))
Inkább scrollozz az egereddel... :
-
#592 nekem csak 10x-esen engedi írni lol... -
#591 De lassan egyre több feltörhetetlen játék elsz és akkor télleg vége a pcnek:D -
#590 KRxM-DXGX-CNX4-BNXF-WJJ -
#589 uristen ennyi szenvedést és felesleges időpazarlást nomeg cd elbaszást...
nemlenne 1szerűbb megvenni a gémet hamár ennyire teccik és ennyira akarsz vele gémelni.. Megfizethető, ugyse veszel mást, mer a 90%-át a gémekenek tökéletesen feltörik, 3 havonta 1 ilyen gém eredetibe megvétele nemvág senkit földhöz és még neten is tudod tolni, ami a játék legnagyobb erénye.. -
#588 4X esen kellett volna írnod... a starforce azt figyeli sajnos
milyen serialt írtál be ?
én most ezzel próbálom majd:
YAT7-CPDX-K3HK-JNXX-CK5 -
#587 megpróbáltam én is - eredemény: nincs -
#586 előbb utóbb biztos hogy jó lesz ;D
pá -
#585 hát sztem szarjátok le ugyse lesz jó ennyi pá -
#584 Én most 10X-en írom.
Nekem 10X v. Legnagyobb. Megpróbálom, hátha...
-
#583 ennyi küzdelem után ? -
#582 Na erről beszélek... Nem enged 4X-esen írni...
Egyébként meg valóban nem lehet Securom NEW-t írni ha bepipálod az RMPS-t !
Úgyhogy abonyitomz barátunk nem tudom hogy a f@szba égette rá ?!
Pedig én még hiszek neki...
-
#581 Sztem a boltba megkell venni azt kész... -
#580 Kedves Barátom !
Ne tűnj el, hanem segíts a kedves magyar gémereknek, és engedj el egy túszt !!! (úgyértem tegyél be egy skrínshotot!!) -
#579 nem tudok 4xesen írni az Alcohollal...
16Xos vagy max--- ezt a két opciót ajánlja fel . mér ?
Egyébként most töröltem le full erase a verbatim CDRW-met, és megpróbálom úgy hogy bepipálom az rmpst.
-
#578 fogj egy CD-RW-t, aztán próbálkozz. -
#577 de vagy rmps vagy seco new.... 2in 1 nem lehetséges -
#576 Egy öngyújtóval
Az alcohol-ban meglátod, mielött rányomnál az írás gombra... -
#575 vagy rmpst válaszotk vagy a secorumot szal fura.. -
#574 RMPSt hogy tom ráégetni??? -
#573 ha megy neki akkor egy screenshotot tudna mutatni a nevével meg ilyesmi, de mind1, nem kötekszek -
#572 rá se megy 700 megás cd-re mi?:/ -
#571 na elkezdtem letölteni remélem menni fog majd -
#570 Miért ne mehetne neki? Aki kételkedik benne, olvassa el még1X az nfo-t!
Nem garantálják, hogy mindenkinek menni fog.
Én letöltöttem, de nem tudom kipróbálni, mert nincs cd olvasóm, majd valahonnan szerválok egyet. Viszont azt a listát nem találom, amibe leírták a cd fajtákat, amikkel tesztelték. Hol van az?
Ezt nem "válasz"-ként akartam elküldeni. -
#569 lol -
abonyitomz #568 Amugy ha szétnéznének a kedves fórumozók külföldi fórumokon is akkor láthatják hogy nem egy embernek megy de ti csak a kavarást szivatást ismeritek , nem is húzom tovább az időt csinálom tovább a pályákat -
#567 bizonyíték? szkrínshát kell a neveddel. -
abonyitomz #566 800 MBos -
abonyitomz #565 igen eltünök mertr játszok a gameval és nem is sűrűn leszek mert van benne pár száz pálya amit végig kell vinni