1619
Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az FAQ -t !!
TrackMania-CarPark | TrackManiaSunrise.com | TM-Community | SkinCenter.tm
!!! Sunrise eXtreme update innen letölthető !!!
-
#564 azért mert ha jól emlékszem már csinált ilyet... (ha jól emlékszem!) -
#563 nem látok logikát abban hogy szivassa a népet. Miért ne mehetne neki. PL nekem már nem írta azt hogy másik drive ba rakjam a lemezt. Nekem is kérte az újraindítást, és utána nem akarta beolvasni a CD-t.
Igaz én nem égettem rá az RMPS-t. (mer az nfo azt mondta ne)
és Pioneer 106-osDVD íróval Verbatim CDRWr-e írtam, amire már ezerszer írtam.
Úgyhogy lehet nem jártam messze a megoldástól.
Sztem lemegyek és veszek egy olyan disc-et ami a listában PASSED.
Csak 1 bajom akkor is lesz.
Olyan CD kell nekem ami csak 4x-esen írható, mivel ( tudja a franc miért) az alcohol nekem nem ajánlja fel hogy 4x-esen írjak.
Ezt tudja valaki miért van ? Csak a leggyorsabb, meg a 16X-os a választható a szövegboxban... -
#562 vagy (-mint most-) eltűnnek :P -
tomo #561 ja, es hamar kezdenek anyazni, ha valaki megemliti, hoyg szerinte csak szivatja a nepet. -
tomo #560 tuti szivat, messzirol meg lehet az ilyeneket ismerni, mert pl. nekik muxik a jatek egyedul... -
#559 ha jól emléxem nem először csinálod ezt... valahol már szivattad a jónépet ezzel a hülyeségeddel... most ez mért jó neked? -
#558 és a lemez amire kiírtad a 800 mbos volt ? -
#557 befejeznéd a 100 kérdőjelezésed ? vagy még nem unod ? -
abonyitomz #556 nem megy démonnal , olvass vissza akkor még lese jött a game amikor azokat irtam azoknak akiknek már lejött -
#555 Alcoholban vagy Daemonban??? -
#554 ha elárulná hol van az rmps én megmondanám máris, hogy műxik-e vagy sem :( -
tomo #553 #477
sztem a csavo csak hulyeskedik, es neki sem megy.
egyszer azt irja daemon, masszor, hogy cdre irta. hmm zavaros. -
#552 Most akkor Daemon Toolssal nem is megy??? -
tomo #551 hmm , tegnap meg a daemont magyaraztad, akkor nem irtad, hoyg kiirtad volna cdre. -
#550 rmps-t hova tölti le ??? -
#549 én is épp most fogom majd kiírni az ujraírhatóra... kiv leszek -
abonyitomz #548 3 cd rontottam el még a jó megoldáshoz jutottam: 1.nem működik ha nem irok rá rmpst és nefo szerint csinálom | 2. nem működik ha 8X-osan írom meg a cdt | 3. nemtudom hogy de nem olvasta be a cdt || ja és elfelejtettem irni hogy a működő verziót újraírhatóra írtam ki -
abonyitomz #547 Kiíráshoz: MSI dvd írót használtam , játékhoz: Pioneer dvd olvasót , egy újraírhatóra irtam ki: Sony 4x-12x -esre | az irást az nfo szerint végeztem el , viszont ráégettem az RMPS módot is! Checking discnél elbabrál egy 2 percig utánna kért egy géprestartot , utánna indítottam a játékot és have fun -
#546 NFO-ban mellesleg az van irjam ki alcohollal 4xesen... mondjuk ezt még nem tettem meg, na amint szereztem lemezt, azonnal ujrapróbálom aszerint, mit és hogy... -
#545 mondd el mit hogyan csináltál, pontról pontra hátha nálam van a hiba :D -
#544 :) valahogy éreztem hogy ezlesz:))) inkább vegyétek meg ha nagyon teccik megéri.. -
abonyitomz #543 nekem megy , tegnap este óta azzal nyomom -
#542 afranc, én is letöltöttem és nem megy :) -
#541 a warez oldalnak vajon hiába pampognánk hogy szarul tette ki ?
wanadoo... -
#540 sajnos... tudom
Nekem sem megy. Várok én is. -
#539 1enlőre nincs.. én is várom azt az okost aki kitalálja hogy kell elindítani.
jöhetne már -
#538 Hát nekem sem megy..
megcsináltam aaregisztry baszást, kódot beírtam, és a protection azt mondja, tegyem másik driveba a cd-t :( crack kéne..
valaki ötlettel??? vagy crack linkkel? -
#537 torrentben muszáj felcseszni az uploadot eléggé, hogy a download jó legyen? nem lehet mondjuk 200k a feltöltés és max a letöltés?? TIPPEK? -
#536 Keress jobb torrentet nem csak 1 létezik :D -
#535 hi
tud valaki adni egy rendes linket, ahonna le lehet szedni a gammát?nekem a bit torrent 3k val döcög, a fizetős sms-es ftp-ket meg alapból hanyagolom inkognitó miatt :D
valaki help...
-
#534 Alcohollal kiírtam az nfo file szerint csináltam mindent...
A checking disk csík félúton megáll és lefagy.
ennyi.. faszkivan.. alszom -
#533 ...ugyanis persze hogy NEM megy.
a védelem aztmondja rakjam egy másik drive-ba a Trackmania disc-et.
Megpróbáltam azt a regedites túrást, de sztem az egy nagy faszság nemtöbb.
Megpróbálom kiírni CD-re -
#532 nem tudom ugyan érc e vele bármit is, ugyanis... -
#531 Na megy neked Daemonnal? -
#530 Köszöntem Szépen ! -
#529 #481 -
#528 Serialt tudna valaki adni.
Köszönöm! -
#527 nekem már az sem teljesen százas, hogy a 853 MB-os fájlt hogy a vérbe írom ki cdre ?! -
#526 nekem még negyed óra és lent van... -
#525 csá nekem se indul de álitolag ha kiirod ahogy a nfo irja jó nekem nincs ithon üres cd de fontos az rpms kikell kapcsolni