1619
Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az FAQ -t !!
TrackMania-CarPark | TrackManiaSunrise.com | TM-Community | SkinCenter.tm
!!! Sunrise eXtreme update innen letölthető !!!
-
#644 persze megnéztem a demót igen... de az nekem kevés volt. azért a full gém más. -
Newfronter #643 LOL..:D
Nem azt mondtam hogy most kipróbálom, hanem a kedves csapat megpróbálná ezt a módszert használni... de lassan oda jutunk, hogy minden játék ezt a védelmet használja majd. :( -
#642 Probálgasd DVD-RW-vel :D -
Newfronter #641 OFF
Hogyha már a Starforce-nál tartunk, a SC3:CT-it sem lehet ezzel a módszerrel feltörni, vagy ez a Starforce egész máshogy működik?
ON -
#640 felesleges. sok helyen írták már, hogy teljesen esélytelen, nekem is ez a problémám. -
abonyitomz #639 egy próbát megér -
Newfronter #638 Sziasztok!
Ha nincs olvasóm, csak írom, akkor is meg lehet próbálni, vagy felesleges? -
#637 nekem sem megy.. megírtam 4xesen, és a check kiirja, hogy tegyem be a cd-t egy másik drive-ba..
nincs egy köcsög crack már ehez?? -
abonyitomz #636 5 perc körül -
ACE #635 Nem szerepel a Samsung, hogy szar lenne, egy próbát Neked is megér... -
ACE #634 pl. prószáld meg az író firmware-jét frissíteni...
Az én Pio 110D-m simán írja a 10x-es újraírható Fuji-t 4x-esen. Csak sajna nincs olvasó drive-om, ezért nem tudom kipróbálni... :( -
#633 Akkor én nem is probálkozok :(Pioneer 108 DVD iró + Samsung dvd olvasó. -
#632 NEC író bezzeg ohne... -
#631 neked is 3 -4 perc mire a check disc után elindul a gém ? -
#630 Jóreggelt. Itt vannak a próbálkozások:
How to burn:
burn with alcohol at low speed and use securom NEW profile TURN OF RMPS FOR SURE!!!! and select the following when you get the message"Keep TOC as on source CD, write until end of image file(recommended How to read your burned copy: You need a cdrom drive or a dvdrom drive!!!!
-
#629 Én is most töltöm FTP-ről ezt 2005-09-14-Trackmania.Sunrise.SFClone.READNFO-MiRROR Remélem működni fog! már ideje volt hogy feltörjék szerintem!! -
abonyitomz #628 Takimate-val már ketten vagyunk akiknek indul a warez , je je je ... nem kell aggódni előbb-utóbb mindenkinek elfog indulni! -
#627 na hurrá, nekem csak íróm van :( -
#626 jah, így van, én is akkor inkább HL-re költök azt go CS online :) -
#625 ha valaki tudja hogyan lehetne 10x-es lemezre négyszeresen írni alcoholban az írja le a megoldást plz nem szeretnék venni egy 4x-es lemezt ha el sem indul a játék... -
#624 tod mit ? nem flémelek -
tomikake #623 nem vettétek még észre, hogy isoban szinte mindennek a mérete nagyobb.
ha rendesen írod ki akkor rámegy simán 1 cd-re -
#622 10 szeresen kiírta csak nem indul:( -
#621 ezen a játékon kívül is amugy az a hibája az alcoholnak, hogy mindig max sebességen akarja írni a lemezeket ? D:
[eddig egyáltalán nem használta most nyult hozzá először] -
#620 megnézem 10x-es lemezen és ha jó akkor holnap veszek egy másik 4xest. -
#619 mindig91%nál rontja el a lemezt íráshibával. másnak volt ilyen? vagy nemjó esetleg a lemezem?:/ -
#618 na mentem. holnap majd még csiszolok a dolgon. Sztem megírom másmilyen cd-re is -
#617 Elindult másodszorra is, DE ! Elég gázos...Ugyanis úgy látszik minden egyes indításnál van ez a "Checking disc" és sajnos 5 percig tart.
Hát ez van. Mint a szép c64-es időkben. 10 perc is volt mire egy játékot betöltöttél... :)))
-
#616 ez elég magyartalan lett, mindegy gondolom érted:D -
#615 értem, csak azt nem hogy miért nem nézted meg magadnak hogy ténylegesen mekkora a CD tényleges mérete?:) berakod alcoholba és kiírja:D -
#614 okés, valahol olvastam hogy vkinek ment lg dvd-rommal, de nekem lg-cdromom van:/ -
#613 nem tudom 4X-esen írni
honap veszek csak 4X CDRW-t -
#612 az LG-re írták a txt-ben hogy FAILURE, de hátha...
Mindenesetre ne ijedj meg ha 10 percig semmit sem csinál a géped.
Nekem még az egér is lefagyott de utána bejött !!! -
#611 érted már, miért kérdezem ? :) -
#610 neparázz :)))))))))
megvan nekem, nyugavér :) csak volt szó 800 mbról is... -
#609 :/ nekem mindkettő LG, remélem másodikra nem cseszi el a CD-t írás közben -
#608 toshiba-n játszottam le és pioneer-en írtam -
#607 ez először nekem is furcsa volt
a cd kép igaz hogy 800valahány mega de a megírt cd csak 650 körüli úgyhogy nó para -
#606 840 megás image 680 mega adattal. ha letöltenéd már rég rájöttél volna:) -
#605 680... hm :)