TrackMania Sunrise & eXtreme

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Takimate
multiban van direct connect ? IP-hez csatl. ?

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

ngcsnet
hát merha kicsikét gagyibb géped lenne akkor szaggatna egy picit...nekem nincs egy szuper gépem (256mb ram..p3 celeron,geforce4) és a pálya elején kicsit szaggat..azér szereten a régit mer az multiplayerben is 1 másodperc alatt betölti a következõ pályát... na de mind1

Takimate
mer?

ngcsnet
akkor mind1

Takimate
p4 2 ghz
512 ram
radeon 9600

ngcsnet
mivan?

ngcsnet
milyen géped van?

Takimate
nem, hisz azt feltörték, gondolkodtam hogy megvegyem, de akkor már inkább a kettõt, ha már megjelent.

bertino
NETEn kereskedés RulZ! <#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

ngcsnet
neked megvan az elsõ része? a 3990forintos?

Istencsászár
7900 a 12 ezeres uj gémekhez képest máris megfizethetõ...
közeljövõben nem

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Takimate
elsõ árcsökkentés mikor várható ?

Istencsászár
Tesco powa:D
Cd Galaxis

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Takimate
szokás szerint semmi nem volt a helyén a tescoban. összevissza dobálva a játékok...
De ha jól láttam a trackmania-t 3.999- ért, de ugye az az elsõ rész.
A sunr. mennyibe kerül ?

ngcsnet
nekem megvan :-)

Hunter of Deer
Úgylátom hogy szinte nincs meg senkinek a game mert igencsak visszaesett a hsz-ek száma!!<#idiota><#ravasz1>

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

ngcsnet

ngcsnet
2darab büntetõpont? hogy szerezted?

Istencsászár
:D ugyse veszel usbs cdt inkább veddmeg a gémet 7900 huf nem a világ

de mivel nekem nincsen usbs cd cuccom igy nem tom leellenörizni sajna hogy ténylegesen müxik e vagy nem

állitólag usbs cdvel megy info itt

Takimate
háát, megvevés ha majd 3-4 e HUF lesz...: ((

Istencsászár
nincs mûködõ verzió neszedd semmi értelme

bertino
Tájékoztass majd minket pls :-)

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

akkor lehet fake amit éppen töltök hehe majd kiderül ha lejön <#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor>

Istencsászár
nemlesz warez ha akrták volna lettvolna neten amugyse tudnád tolni mer cdkey kell veddmeg megéri..

Pyx
a remény hal meg utoljára...

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Takimate
demót már láttam...
ó a franc... késõbb van esély rá hogy lesz ?

Pyx
nincs belõle warez, szedj demot

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Takimate
Sziasztok !
Anno sokat nyomtam a Trackmania-val, most látom hogy itt az új !!
Mielõtt megvenném kipróbálnám. Merre lehet letölteni a full gémet ?

ngcsnet
ok

Istencsászár
fasza msned van? vagyél fel [email protected]

ngcsnet
MEGVETTEM! most játszok vele!!!

Istencsászár
Kiegészül a TrackMania Sunrise :
A francia illetõségû Nadeo fejlesztõi nem pihennek megérdemelt babérjaikon, máris egy ingyenesen letölthetõ, a közeljövõben elérhetõ expanzióval lepték meg a TrackMania Sunrise lelkes rajongótáborát. A kiegészítõ a TrackMania Sunrise eXtreme címre hallgat majd, melyben újabb agyament elemekkel bõvíthetjük csavaros pályáinkat, valamint új és látványosabb környezetben tekergethetjük a kormányt. És ha ez még nem lenne elég, a srácok lerántották a leplet a 2003-as TrackMania felújított, Sunrise-motort használó verziójáról is, mely októberben érkezik.

Istencsászár
magyar jobb megy magyar:D

Devids Pro
Tescoban láttam múltkor :)
ngcsnet
szal help gyorsan...

ngcsnet
itt van az 576kbyte áruház TM sunrise-ja. 7999-ért angolul576kbyte áruház TM Sunrise-ja, 7999-ért angolul
itt pedig a CD galaxis magyar verziójúja 7990-értCD Galaxis TM Sunrise-ja 7990-ért magyarul

szal mi legyen???

ngcsnet
vasárnap megvenném a sunriset az 576 boltban, de ott csak angol nyelvût lehet kapni 7999ft ért, szal még 9 forittal drágább is, és annak még a manualja is angol. hétfõn megyünk fehérvárra, asszem ott van mediamarkt, csak azt nem tudom hogy ott lehet e kapni magyar nyelvû TM sunriset.<#confused> szal hol lehet megvenni a magyar nyelvût?<#confused>?

Istencsászár
már semmi rájöttem :D

CSOCSO
nah mit kene nezni?
Istencsászár
sikerült beraknaom egy subaru impreza wrxet a sport kocsi fizikája van ugyan az mint az ereditbe csak máshogy nézki szal cool

Istencsászár
igen másnapra hozta a futár +990ft

ngcsnet
neten rendelted meg?

Istencsászár
cd-galaxis, 7990 ft

ngcsnet
hol vetted és mennyiért????

ngcsnet
istencsászár, ha majd nekem is meglesz akkor csatlakozol a CRt-hez (egy trackmania csapat )

ngcsnet
nemtom, én mindenesetre nem rakok majd be utángyártott maszek kocsikat. valószínû hogy hibásak, valószínüleg gyorsabbak így könnyebben végig tudod játszani velük és nem is biztos hogy tudod õket festegetni....

Istencsászár
pl ez a kocsi 3 file van hozzá
Kocsik

Istencsászár
Ezek vannak, TM 1-el nemtoltam sokat és autókat se raktam bele szal nemtudom hogyvolt ott:D