1619
Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az FAQ -t !!
TrackMania-CarPark | TrackManiaSunrise.com | TM-Community | SkinCenter.tm
!!! Sunrise eXtreme update innen letölthető !!!
-
#764 "Valamilyen hiba történt a rögzítés során"
Na ilyenkor mit kell csinálni?
Securom *NEW, 4x speed, Philips CDRW!
Egyébként közvetlenül az írás előtt bejön egy ablak,h a képméret nem egyezik a tartalomjegyzékben megadott kivezetővel, ez mit jelent? -
#763 ne a vinyóról linkelj már képet -
#762 nekem igen -
#761 nah .. nem is tudtam hogy en vagyok a hazigizda:D nah nemsokara jovok -
#760 Mert előbb fel kell tölteni a netre www.kepfeltoltes.hu és az ott kapott linkett ird be a sorba. -
KNORBI #759 akkor mit csináljak? Beírom a [kép] mezőjébe az elérési utat. Miért nem jó? -
#758 #752 -
abonyitomz #757 rossz a hivatkozás!! -
KNORBI #756 ilyen volt valakinek, mielőtt a játékot felírta volna?
-
ZsirosKenyer #755 nem, és hogy megelőzzem a bajt: próbáld .jpg kiterjesztésűre menteni -
KNORBI #754 Nem látszik semmi a képből, amit feltettem? -
#753 :D -
#752 ilyenkor az van hogy vinyóról nem tudsz linkelni,rakd fel a képet netre... -
KNORBI #751 Ilyenkor mi van?
-
abonyitomz #750 végülis a meghajtóm a machintos gépemből való ( TM:S miatt szereltem a gépembe) egy 1997es gyártány japánból, a neve: MATSHITA CR-587 -
abonyitomz #749 holnap bevásárolok minden cdből egyet , (nem állapot hogy a szar karcos cdrwm 7-8 percig olvasgassa emg szenved tőle a meghajtó ) -
#748 skydata pl. nekem mmore rw-m van avval elindult:D -
#747 Asszem Splinti 3-at is irogatom itt magamnak mert DVD-RW-ből van itt kér márka hátha bár eséyl rá 0.000001% :( -
#746 Pl? -
#745 tdk nemjó hozzá most mondtam hogy kevésbé márkás lemez kell:D -
Savmacska #744 valaki magyarázza el h h lehet alcohol 120%-al cd-t iri mire kell kattintani meg ienek mert most használom elöször -
#743 Ugyan igy csinaltam a tdk rw vel!1 darab tölti utána ki dobja a hiba uzenetet!10X és 4X lehet irni a lemezt! -
Savmacska #742 dvd-vel nem müködik :((((((((( -
#741 cd-re kell írni 4x-esen securom new módban alcohol 120% programmal és olvasóból kell indítani. virtualban nem megy! dvd-vel nem tudom ha van dvd olvasód próbáld ki rw-n -
Savmacska #740 nekem nemengedi kiirni cd-re szerintetek jó ha kiirom ARITA DVD-re ?? -
Savmacska #739 de énmég nem irtam ki cd-re de most kiirom 4x-esen irjam ki ? -
#738 ja és csak olvasóból megy a game íróból nem -
#737 vegyél másik cd-lemezt vmi márkásat de gagyit:D -
Savmacska #736 nekem azt irja ki h ERROR
Inserct the trac mania sunrise disc into another drive then press "retry"
visszaolvasgattam de nemtudom ienkor mivan ?? -
#735 4x mode, securom new (NE 4x/5x) és olvasóban kell indítani. TDKval azt hiszem nem megy vmi gagyi lemez kell hozzá legalábbis nálam így működött:D -
Savmacska #734 kösszi -
Akor hogyan kell elinditani én is ki irtam 1 TDK RW-re 4X és nem megy!!??ughyan ugy fön akad a védelemnél!!!Mi kell hozá vagy alcohol 120°mit kell be alitani???! -
Akor hogyan kell elinditani én is ki irtam 1 TDK RW-re 4X és nem megy!!??ughyan ugy fön akad a védelemnél!!!Mi kell hozá vagy alcohol 120°mit kell be alitani???! -
DonManó #731 nekem az nincs sajna.... -
#730 igen -
#729 serial needed:
KRxM-DXGX-CNX4-BNXF-WJJ -
Savmacska #728 HELP me -
DonManó #727 csak olvasóban indul el a game ugye? -
Savmacska #726 sziasztok nekem kér 1 kódot az inditásnál valaki tud segiteni ebben ?? -
#725 Sima, nem RW. Nemtom hol vettem, mert lomtalanításkor találtam vagy 10-et ömlesztve, egy kivételével mind össze volt ragadva, és feltépték a fóliát. De ez most jó.