1619
Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az FAQ -t !!
TrackMania-CarPark | TrackManiaSunrise.com | TM-Community | SkinCenter.tm
!!! Sunrise eXtreme update innen letölthető !!!
-
#806 érdekes hogy újreg létedre itt pattogsz:) -
#805 convoy megy mindenféle baszakodás nélkül, dvd-író nemjó ellett pofázva nézzél bele az nfo fileba:) csak sima olvasó jó -
#804 hogy lettél te házigazda? -
#802 hali 1 kérésem lenne a milyen cdre hogyan, mivel, miért, merre irományokat a starforce topicba irjátok mer kérdés nélkül törlöm az ilyeneket thx
Inkább a gémről beszéljetek -
#801 én spec most tök mással játszom.. -
#799 Van akinek így is jó!
Nemtom mit kell rinyálni!!!
Ha annyira megteccik neki úgyis megveszi ha akarja!! -
#798 ne izéljatooi mán, másoltal úgyse tudtok netezni sunriseban akkor meg alig ér valamit. meg köll venni -
#797 Akkor Daemon toolsal nem is megy??? -
cenci #796 nekem:lg-4120 dl oem cd-dvd rom /olvaso-iro-ujrairo van/ irjon már valaki akinek ezen megy! a:cross racing chhampionsip+wheel of steel convoy játékot még nem is probáltam:mivel ugyanezek a feltételei /info/az inditásnak.ja:"azok"akiknek megy:érdekes a játék-rol még nem sokat irtak...?--.. -
#795 Nos, végül nekem is elindult. Hosszú szenvedések egy NEC íróval és különféle újraírható lemezekkel, aztán gondoltam kipróbálok egy LG írót is. Először azzal is hasonló eredményt értem el, 10 perces kínlódás majd nem indulás. Végül kiírtam egy sima TDK CD-R lemezre (az LG íróval már engedte az Alcohol a 4x-es írást; NEC-nél csak a 4x-esen újraírható lemezt engedte 4x-es sebességgel írni), és csodák csodája elindult, ráadásul nem szórakozott annyit az ellenőrzéssel sem. Elképzelhető hogy a CD-RW lemez mégsem igazán járható út. Ja - a DVD olvasó is LG. -
#794 azért mert neked nem megy attól még...
egyre több ember tudja elindítani a gémet. A második én voltam. Valóban 5 percet tököl, de nem "error", hanem elindul. -
#793 nekem van dvd olvasóm....ami nem tud írni,csak olvasni...azzal lehet csinálni nem? -
cenci #792 +biztos:majd egy játék miatt vesz valaki cd-olvasot ....
-
cenci #791 fatal:vegyél másik cd-lemezt vmi márkásat de gagyit: ne te ne!!:hozzál is ajándékot meg ne is...../ez má akkor fasza:veszek neked szép poharat:belül lesz a füle..jo lesz-e?/...hebe hebe.... -
#790 én monnyuk a crc-t akarom elindítni,csak monták,h jöjjek ide,mer ennek a gémnek is ugyanaz az elindítási módja...tehán nem lehet kiírni cd re a cuccot??
és a crc-t??
-
cenci #789 nem megy ez csak eredetiben!sok andersen elmehet a csá..ba! fatal: nem cd árus vagy véletlen?cd-rw:4x annyi a különbség,hogy 5 perccel többet tököl aztán:ERROR.....RAKÁS GANAJ EBBEN A FORMÁBAN ... -
#788 vkienek elindult így a gém,hogy kiírta 4×esen alcohollal,maj olvasóból telepítette??? -
#787 nem megy vele már próbáltam -
#786 másolt indul:) -
tomikake #785 anti-blaxx esteleg? -
#784 vedd meg. a másolt úgyse indul, vagy mégis? amúgy nemtom, írd a legjobbra amit találsz:D -
#783 egyszer írható lemezből milyennel fut el a game? -
#782 ha a védelem kér kódot akkor nem fog futni a játék, indítsd újra -
#781 ha valaki még nem találta meg a megoldását valami problémára nálam kérdezhet, jártas vagyok:D de nem fogom visszaolvasni a 300üzit -
KNORBI #780 tudom, de ne erre a kódra gondoltam. a védelem kér kódot nem jó neki ez. -
abonyitomz #779 KRxM-DXGX-CNX4-BNXF-WJJ
van meg egy változat! olvass vissza -
Savmacska #778 oan okos vagy de az irja h
a kép méret NEM egyezik a tartalomjegyzékben megadott kivezetövel és ez a trackMania Sunrize és nem csináltam vele semmi ménem fér rá ?? -
KNORBI #777 adnátok aktivációs kódot, mert ami nekem van azzal nem működik -
#776 mit kell azon magyarázni. ottvan oldalt képrögzítés fájlból vagy mi a fasz
kitallózod a fájlt beállítod amit ír az nfo aztán write -
Savmacska #775 valaki eltudná magyarázni h h lehet alcohollal cd-t irni ???? -
#774 nem lehet már próbáltam mindenhogy.
ja egyszer írhatóból nehogy fujit vegyél, próbáltam mert 1db félig karcolt üreset találtam itthon. kiírta faszán csak épp nem indult vele a játék. holnap veszek egy traxdatat azt kipróbálom. -
#773 Ez hihetetlen egyébként hogy ennyit kell szarozni egy játékkal, ilyenkor elgondolkozom rajta hogy megéri-e a sok időpocsékolást... -
#772 :DDDD nekem cd-m egysincs csak rw fuji rw tdk meg rw mmore:D, fuji ki se írja, tdk-n nemmegy mert nem tudom négyszeresen írni, mmore bejött:D -
#771 (Ráadásul az egyik 10es adagot pont ma kaptam...)
Ezt nem hiszem el,hogy ne lehetne vhogy megcsinálni virtuálissal! -
#770 valaki tesztelte már traxdata cd-n a gamét? mert olyat vennék:D -
#769 nekem el se kezdi! (szerencsére!)
Basszus itthon van 20CDm de két féle van: Zöld fuji,és kék fuji... :D -
#768 mondom válassz más márkát :D fujira nem tudtam kiírni, neked is 91%nál írja?:D -
#767 a lemez nálam is fuji!!!! -
#766 :DDDDDD -
#765 nekem a fuji lemezem 91%ánál írta ezt mindig, cserélj lemezt