TrackMania Sunrise & eXtreme
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
mikor demóban nyomtuk az én 1024/128 kbit-es kapcsolatom csak 5 emberrel bírt lagmentesen.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
vagy visszolvasol
Valaki irja le, hogy hogykell pontosan megcsinalni, elotte kikell e irni, ha igen mivel, hogyan mitkell beallitani...
Daemonnal mountolom
Telepítem
regedites buherálás
kód beírása
ÉS ENJOY????
FORD MUSTANG: THE BEST CAR
Ezt honnan tudnám letölteni!!!
HKEY LOCAL MACHINE --> SYSTEM --> MOUNTED DEVICES ->Yszélsõgomb a mappán , utánna engedélyek , rámész a rendszergazdára és olvasást megtagad-ra teszed
HKEY LOCAL MACHINE --> HARDWARE --> DEVICEMAP --> SCSI mappán szélsõgomb itt megkeresed az engedélyeket rámész a rendszergazdára és az olvasást megtagad-ra teszed
Worms 4 fontosabb!!
Trackmania Sunrise (c) Digital Jesters *READNFO* *SFCLONE*
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350