1619
Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az FAQ -t !!
TrackMania-CarPark | TrackManiaSunrise.com | TM-Community | SkinCenter.tm
!!! Sunrise eXtreme update innen letölthető !!!
-
#724 Ez a Skydata cd Rw-s vagy sima 1x írható?
Hol vetted? -
#723 veszek én is majd egy gagyi egyszerírhatót és kész:) addig meg jó lesz rw-n -
#722 Végre!
Én is elindítottam, és nagyon frankó. Én 4x-esen írtam ki egy skydata cd-re, és frankón megy.
Bizonyiték:
-
abonyitomz #721 milyen cdre lehet kiirni amit 4x-esen is megleeht irni?? ( nem ugy hogy felajánla a deamon hogy minimum 20*asn lehet megirni) -
#720 az a baj hogy rw-m van csak itthon és nem tudom sima lemezből milyennel menne, mert tetszik és ki szeretném írni nem pedig rw-n tárolni -
DonManó #719 jah,most néztem én is -
#718 ez a mini image elvileg a splinter cell chaos theoryhoz van:D és nem működik a tms-el:( -
abonyitomz #717 TM S-hez,
indítás: telepit a játék , indít starfuck/starforce nightmare lekapcsolni az összes fizikai meghajtót és mountolni a mini imagét ás játsz
mini image
->nekem nem vált be hátha valakinek beválik<- -
#716 Sunrise, vagy a sima TM. Ugyanis kijött a sima TM-hez egy PowerUp pack, ami rakott rá egy starforce-t is. Szal nem mindegy. -
abonyitomz #715 Találtam a neten MINI IMAGE-t a TMhez , tesztelem és ha müxik utánna adok linket -
DonManó #714 nálam is csak képek vannak... -
Dj Toto #713 flash F xp-vel kell megynyitni és fullon jön. tehát még az sincs hogy lassu lenne! jo szorakozást! -
#712 ezen az FTP-n csak képek, vannak, lehetséges az ijen gyors törlés ??? remélem nem... (total commander-el niytom meg) mellesleg, a warez-oldalakon, folytatt beszédből, leszürhető, hogy sok verzió nem működik, de a torrent, forumokonm, meg sokan aztmondják, hogy megyk, és irnak, egy halom szöveget, hogy mit tégy, hogy menjen,,, nemértek hozzá, nagony, csak kicsit, tudnátok segíteni? -
abonyitomz #711 képbe van a srác....:) -
#710 na ne b@ssz... -
Dj Toto #709 az nfo-t érdemes elolvasni....van vmi starforce-rol benne szo -
Dj Toto #708 ftp://81.208.55.151/ / com/ scan by kisiel / tagg by Tom / for swteam /here/Trackmania.Sunrise.SFClone.READNFO-MiRROR/
lehet szedni müködö verzio!!! -
#707 Van sok haver nem hiszen hogy 1 márka van mindegyiknek :D -
#706 és a lemez neki 8? mer írkálnak olyanokat, hogy az se mind1. -
#705 ÁÁ fizetnem kell a netet nekem az bővem elég.
Amugy nem a game érdekel mert az sima Trackmania sem jött be hanem érdekességképpen hogy megy-e nálam.Valag lemezt?? RW-re irom :D
-
#704 loál, kicsit benéztem a dolgot...:D
nah mind1, akkor sem éri meg szenvedni vele szvsz:P -
#703 phaszmek.. nem hiszem el, hogy inkább ilyen hülyeségekkel tökölsz napokig/hetekig + valag lemezt elkúrsz inkább, mint hogy összedobj 5 ropit, ha már ennyire érdekel:/
mer ha 10-12 lenne, akkor jóvan, szórakázzon vele, aki nagyon unatkozik, de így nem értem. -
#702 Hát az ezért lelomboz hogy 2or3 embernek megy csak itt :(
No nem baj szerzek vhonnan 4X RW-t azt probálgatom.
Kérek kölcsön olvasokat is azt addig tesztelem amig el nem indul. :D -
#701 ez is lehet gépfüggő meg cd függő de szerintem is tesztelték, én azért kipróbálom majd -
#700 Nem talál fel semmit csak mondott egy lehetőséget,de szerintem a Mirror team kiprobálta már és ha nem irja hogy ugy megy akkor nembiztos,bár ki tudja. -
#699 ki fogom próbálni hogyha 10x-esen írom sf3al akkor mivan:D -
#698 Miért kell variálni? Ki ne találd a spanyol viaszt. -
#697 nemműködik sztem, régebbi releasel próbáltam, nekem securom new-ban ment -
abonyitomz #696 -
abonyitomz #695 nemtudom figyeltétek e de lehet az ALCOHOLBAN STARFORCE1/2/3 protectionban kiírni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! igy is lehetne próbálni , mindenesetre megnézem -
#694 nemmegy. azt írja tegyem be a lemezt egy másik meghajtóba -
#693 mi az hogy felháborító? örülj hogy van valamilyen "törés"... -
#692 megpróbálom -
abonyitomz #691 tehetnétek egy próbát az anti-blaxxal is! csak a protectiont protect cdre teszitek! -
#690 akinek megy az updatet nyugodtan felteheti csak plusz pályákat tesz bele:) -
#689 lg dvd író + lg cd-rom 52x egy "noname" mmore lemezzel simán megy faszán és még csak nem is tölt percekig:) -
#688 Emléxem régebben ilyen kiiros módszereknél a LITE ON vagy milyen iró über volt. -
#687 hogynemenne, én egy itt lévő fórumozóval (akit titkosítva tartok , inkognítóban) régen annyit nyomtam tört flatoutal multiba, mint most eredeti CRCvel :)
ez kb annyit jelent, hogy majd minden este 21.00 - 0.00
érted ? :) -
#686 És akinek nem ijen DVD je van az meg huza le magát!!!!!!!ESZT AZ ÖKÖRSÉGET EZ FEL HÁBORITŐ!!
A következő lépés mi lesz vegyi Nvidia karit mert nem megy rajta a most wanted de ATI kell a quake 4 nek !!Megoldas legyen 2 vidikarid!!!! -
#685 megy a flatout multiban nem eredetivel? nekem 1 szervert sem talál, még a hvaerom szerverát sem