1619

Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az FAQ -t !!

TrackMania-CarPark | TrackManiaSunrise.com | TM-Community | SkinCenter.tm
!!! Sunrise eXtreme update innen letölthető !!!

• McKangi
    Jó a game ! főleg az tetszik benne hogy ha elengem a gázt akkor automatikusan fékez! Á'lá NFS 2? éS AKKOR PADLÓ.... ÉS AKKOR állat.....(emlékszik még valaki a STUNTS-ra ? huh....) a hideg kiráz.... (ÁLLAT)
  • McKangi
    Rocskás !

Minden tiszteletem a tied , de remélem tudod az emilem és a FAQ között az a különbség hogy az emilem által ...futni is fog !

Vazzeg ! Nem bírtam megállni !

Tudjátok fiúk ! 1 a baj ! Ha valakinek fut a game 1 vinyóval meg 1 CD/DVD íróval az könnyen írja hogy ok a buli! De ha berak a gépbe 1 +vinyót / vagy 1+optikai meghajtót és a begyakorolt módón usse fog indulni a game (mert nem fog !) akkor ő a császár ! Hát persze ha 50 % -nak megy pedig "úgy csinálta"
    ahogy a FAQ-ban le van Írva " De hát könyörgöm ! A Starforce ... verziói a "RAM"-ban kezeli a hardver megszakításokat ! Akinel 1 CD/dvd Író vagy olvasója van annak mükszik ! De ha valakinek 2 Vinyója + 1 CD/DVD olvasója van Vagy fordítva AKKOr az mit csinál?.HELP ! HELP ! ??.Csak tényleg az bánt engem hogy
    ANNYIRA fixre mondják !!!!Hogy így meg így ... ha oszt nem megy akko hülye vagy....!!!!

Ha gáz van dobi 1 mailét ide : [email protected]

Bocs ha nagy a pofám !

Az adminisztrátortam üzenem : ha játékról akartok beszélni és nem arról hogy hogyan indul,mert warez akkor ezt az üzenetet ne törölje ki !!!!
  • McKangi
    Dobtam a mailét ! HUH! Tükebor!!!!
  • McKangi
    Nuku Crack dobi egy emilt : [email protected]
    Különben : KRxM-DXGX-CNX4-BNXF-WJJ

• Rocskas
    zealot
    Köszi a faq-t vak voltam rendesen...
  • ngcsnet
    van. de ma már biztos nem fogjuk tolni. [email protected] -- msn
  • csum666
    akkor toljuk van msned?
  • ngcsnet
    én
  • Mikiller
    Közben meg van az arany is
    Egy lendülettel kell csinálni, mert ha megakad nem lesz elég a sebesség a végén átrepülni a vízen.

• csum666
    VkI MULTI????
  • Hunter of Deer
    THX!!
  • Mikiller
    Nekem így megy az ezüst,

az arany már 20mp alatti kéne, azon most gondolkodom
  • Hunter of Deer
    Valaki segítsen PLS!
  • Zealot
    Benne van a faq-ban...
  • Zealot
    Hi all. Nekem az a problémám, hogy miután beinstallálom a gamet valami kódot kér. (Please enter your player key below)Olyat meg nem találok sehol. Segítsetek plíííz.
    ps. a SF Clone-s verzió
  • Rocskas
    Szevasztok!
    Valaki el tudná küldeni a azt az sfcure01-et Mert csak az a start.bat + setup.bat hiányzik hogy élvezhessem végre a full-t.
    Nagyon köszi előre :
    [email protected]
  • Hunter of Deer
    Köszi mostmár sikerült aranyra, eddig csak ezüstre sikerült!!!
    De nekem a legnagyobb gondom a következő pályával van amit csak bronzra sikerült megcsinálnom a Tight Budget az ezüstért 30mp alatt kellene de én csak 38 alatt tudtam megcsinálni!! Ha esetleg egy képet tudnál feltenni hogy te hogy csináltad meg vagy valami mert így nem enged tovább ez a pálya szivat csak!!
    Én így csináltam meg:
  • Mikiller
    Az Ideal 265 úgy kell megcsinálni, hogy az első checkpoint elé is és a cél elé is rax egy dobbantót, majd rajt után csinálsz egy kört a rajthely körül, és úgy mész rá a dobbantókra.
  • [HUN]FaTaL
    hagyományos értelemben vett crack nincs a játékhoz
  • [HUN]FaTaL
    maximum az sfcure szarakodhatna dehát annak meg aztán végképp semmi köze a játék grafikájához
  • [HUN]FaTaL
    látszik hogy fingod sincs a dolgokról ugyanis nincsen rendesen feltörve, csak 1:1 clone van az eredeti lemezről, vagyis ha a warez szar, az eredeti is:)
  • berlinboy6329
    Lehet hozzá cracket leszedni?
  • Toni2
    Hogyan lehet beállitani a kormányt, hogy a gázt és a fékpedált is használni lehessen az irányitásnál ?
  • McKangi
    Ha valakinek még nem indult még el az dobjon ide egy mailt : [email protected]
    Ha tudok segítek
  • Istencsászár
    nyugi, cserélj vga drivert azt kész..
  • McKangi
    Ha sérült lenne,el sem indulna.
  • ngcsnet
    dehogynem. fel van törve, szó szerint, ezért sérül a gém. jó ehhez a hibához lehet h semmi köze de akkor is...
  • [HUN]FaTaL
    fejezzétek már be ezt a hülyeséget semmi köze ennek ahhoz hogy másolt e a játék, vagy sem
  • vitya
    5.10 ati driver
  • ngcsnet
    textúrahiba. hát ha másolt akkor lehet ilyen...
  • Istencsászár
    ez egy addon lesz hozzá, szal ha nemveszed meg a TS-t nemlesz ilyened sem :P
    vitya, vgad, driver?
  • vitya
    Mitől ilyen a víz?
  • McKangi
    Na van még valaki akinek nem indul?
  • ngcsnet
    akkor amit mondtam. www.tm-forum.com -- biztos válaszolnak majd rá. remélem tudsz angolul.
  • pepe001
    Ha másolt lenne, nem idegeskednék miatta, de kivételesen eredeti!
    Megpróbálom, köszi!
  • ngcsnet
    asszem lehet. legalábbis a tmo-ban lehet. sztem itt is lehet. először is nézd meg a ppályaszerk-ben a videokameragomb-nál h van-e olyan h: "custom music" vagy egyéni zene. ha nincs akkor nem lehet.
    a tmsx kieg lesz
  • Pepper
    Hú ez az Extreme nagyon állat. Ez is egy kiegészítés, vagy ez már egy külön játék lesz?
  • trackmaniac
    saját zenét lehet betenni a játékba? és ha igen, hogy?
  • ngcsnet
    hát vedd fel a kapcsolatot a nadeo-val a www.tm-forum.com oldalon, vagy ha másolt játékod van akkor ne várj tőle semmit.
  • Istencsászár
    A Nadeo meglepően nagy sikereket ér el a Trackmania játékával, amelynek fejlesztése rendületlen erővel folytatódik. A rendkívül élvezetes arcade játék újabb fejezete a Sunrise Extreme lesz, amelynek megjelenése valamikor novemberben várható. /by HSW

Videó