TrackMania Sunrise & eXtreme

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

el vagy tévedve , nekem mûködik a warez és sokan másoknak is...

Istencsászár
.... arty leirta a lényeget ( 931-es hsz ) ha elolvastad volna akkor meg is kapod a választ hogy ROSSZ HELYRE IRSZ!!!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

cicai
Sziasztok!
Lehet rossz helyre, írom a gondom de, majd úgy is eligazítotok. A trackmania sunrise nevû játéknál van az, hogy az írás maga az alkohol 120% 1.9.5(build 3105)-all történik. A végén azt írja ki, hogy minden oké viszont a lemezen nem látszik semmi. Az újra írásnál pedig nem kezd el törölni, hanem egybõl égeti a lemezt. A faq-ban leírt módszert alkalmaznám de, sajnos az abban leírtakat nem egészen tudom végre hajtani, mert nem tudok RAW-DAO-t csak RAW-SAO-t tudok (a beállításoknál már próbáltam mindent) állítani. Továbbá mikor kijelölöm a Securom New-ót akkor rmps-nél a pipa, eltûnik csak a Securom NEW (4.x/5.x/) tudom kijelölni, hogy megmaradjon a pipa.
Segítsetek, mit kell tennem ahhoz, hogy a faq-ban leírtakat úgy tudjam megcsinálni, ahogy le van írva.

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

ngcsnet
honlapon? én egyszerûen az online fiókban regisztráltam és már neteztem is

arty
nincs itt admin, hogy a gyökereket kimoderálja???? minden sf3 game topikja használhatatlan, mert elárasztja a sok hülyegyerek ...

szóval, HÜLYEGYEREKEK, ha nem megy a game:
KATTINTS IDE B+, ha már annyi eszed sem volt, hogy megtaláld

Forza.

Szintén ebbe a cipõbe járok, megvettem az eredeti játékot de nem kaptam hozzá internet kulcsot az elsõ részhez ( Trackmania+Power up ) külön mellékelték! Csak akkor tudsz felmenni a szerverre ha ez a kulcsod megvan, ( a kulcsot a Login sorba kell majd beírnod )már írtam a forgalmazónak, remélem hamar válaszol. Addig pedig marad a single player!!!
Megvettem a fiamnak ezt a játékot, szeretném ha valaki segítene a játék regisztrálásában. A játék honlapján már a nevet és a jelszót kéri, viszont a regisztrációs honlapot nem találom. Ha valaki segítene és belinkelné hogy hol van, nagyon megköszönném. Másik kérdésem, hogy a játéknak benne kell hogy legyen a gépben a regisztráció során, vagy sem. Köszönettel!
Istencsászár
Faqban leirtam mindent annál többet nemlehet tenni.. odairtam "Csekély az esély hogy elindul" melyik részét nemértitek?😄 ja és neitt törjétek fel a gémet hanem a Starforce topicban thx

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ez a játék csak eredetiben megy... El kell fogadni

Gondoltam csinálok még egy képet:
De mint látjátok elég kockás hol lehet az élsimítást bekapcsolni?

Asus p4 v8x-x, cel.2.66, Radeon 9200 128Mb,Samsung 80Gb,Samsung DVD olvasó, Samsung 913v TFT, 512 DDR (400MHZ)

a kocsik nem rosszak de a hangok lehetnének jobbak is

Asus p4 v8x-x, cel.2.66, Radeon 9200 128Mb,Samsung 80Gb,Samsung DVD olvasó, Samsung 913v TFT, 512 DDR (400MHZ)

bertino
egy ilyen játékban nem azt kell élvezni

szerintem.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Miért van az hogy szinte minden autónak ugyan az a hangja?

ngcsnet
asszem a kupát 1 sorozat után kapod, (asszem)

köszi majd este megnézem
Egyépkén hohy lehet "bonze cup"-ot szerezni?
Már csak ez hiányzik az egyik pályához
Medálom már van dögivel de kupát nem tudok szerezni.

Istencsászár

Tudnátok abban segíteni:
Hogy tudom berakni az újj kocsikat (melyik könyvtárba kell pakolni és a játékban hol találom meg)
Úgy nyomúlnék a ladával 😊

Háhh, arcon ütném amelyik kitalálta ezt a védelmet <#mf3>, szerencsétlen kispénzü magyarokat csak sz*patják vele <#szomoru1>. Úgy indultam a dolognak hogy ezelõtt soha nemis írtam cd-t, merhogy mindig haver írta mostanában meg izóvan, csak ugye kijött ez a szemétláda védelem..., szal sz*pok kegyetlen 5x próbáltam nem ment szal feladom, inkább nem eszek 1 hétig és megvan az ára <#eplus2>
mert a neve akkor Truckmania lenne 😊

De kivagytok pihenve

musha
mér`, nem kamionokkal kell menni? <#idiota><#vigyor3>

ngcsnet
csak 1 a kár, hogy nem ez a neve.😛

Tegnap nekem is elindult
De nem son y cdvel próbálkoztam hanem egy Verbatim CD-RW-vel
Igaz ez nem 2-3 másodperc alatt olvassa be a lemezt de még így is jó (3 perc)
Tök jó a game.
Truckmania sunrise FOREVER!

autókat hogy lehet csinálni ?
saját logókat (amit az autóra lehet festeni) hogy lehet játékba tenni ?

csum666
Kiadtak 1 serial fixet az mire jó??

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

ilyen vékonytokó "furcsa" szürke cd , hogyha 10 dbot veszel akkor nem dobozban adják hanem csak bevan "fóliázva" remélem érted 😛

ngcsnet
nekem is ez volt

abonyitomz: Milyen típusu sony cd-re írtad ki?
Milyen színû?

a loc fájlokkal mit csináljak ?
arra gondol, hogy a serial cup-ot csináld meg valamelyik racenél, szerintem.

Devids Pro
valszeg több arany medálra van szükséged
a RACE módban a negyedik részhez érek de kiírja hogy egy bronz medál van hátra. De én az elsõ 3 részt ezüstre csináltam meg és minden al pályáját is ezüstre/arany. Igy nem enged tovább!!! plz help!!!!

Hogyan kell a játékban a reklámtáblákra saját reklámképet kitenni ???

huh de szép , egybõl a játékban a helye:

Istencsászár
pofon 1szerû beirod a cdkeyt ami a tokban van és lám...

nme tudjátok hogy lehet vele neten játszani ?
Istencsászár
starforce topic lécci kösz by tovvábiakat törlöm amugymeg ott az faq ha akarsz probálkozz csak neitt beszéljétek meg a hogyanirom ki a starforcés gémeket témát..

Mikiller
Azt akkor látod amikor már írnád ki, és az utolsó ablak bejön, de magyar nyelv beállításnál TJZK-nak írja a TOC-t<#wow2>
Az Alcoholt angolra állítva már TOC-ot mutat.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

grebber
Na akinek ment mondja meg pontosan mit kell állítani:

Addig ok hogy 4x és RAW Dao és Securom NEW modban kell irni de van még 5 rublika azokat ki kell pipálni?

És ez mit jelent mert nfo irja: Keep TOC as on source cd,write until end of image file" ?

Next PC upgrade: 2022

Jee nekem is megy Sony Cd-vel!!!!Lite-on olvasóba raktam és 8x-osan írtam meg a cd-t. Csak 1 probléma van ,hogy nem lehet neten játszani
Volt alkalmam sikeresen kiirni a Trackmaniat egy sony cdre , igy indításnál már nem 5 percet kell várni hanem 2 másodpercet(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
igy neki is ugrottam a játéknak kicsit bõvebben ( 3 órát játszottam folyamatosan...most)
nagyon jók a RACE pályái , bár elég kicsit nehezek 😛 de nem lehetetlenek..
Nagyon tetszik hogy különálló gamerek által elkészített kampányokban vehetünk részt ( ezeket lekell tölteni ) ami több pályát tartogat magában.

Összességében egy nagyon KIRÁLY GAME!!!!<#email><#worship>

Istencsászár
tudom hogy az 1... mivel kell hozzá a feltelepített 1is... de akkris valami uj lesz

ngcsnet
de lényeg az hogy ez a réginek a feltuningolt verziója..ugyanazok a kocsik meg minden..de szebb árnyékok,fények új pályaelemek. amúgy nekem azt mondták hogy a régihez októberben jön egy "level up" új pályelemekkel, de szinte biztos hogy ez is egy free kiegészítõ lesz. mint a sunrihoz az xtreme pályaelem kiegészítõ ami hamarosan jön...

ngcsnet
Devids Pro
Nem az? Akkor lehet tévedtem. (amúgy tényleg csomó helyen annak hívják az elsõ részt.)
Devids Pro
Az Original az a Trackmania "1" volt. A képek is errõl tanúskodnak 😊
ngcsnet
most nézem. ez nem az....de ez csak vajmi peccs lesz.! mindenesetre egy csomó helyen tm orginalnak hívják a sima tm-et!

ngcsnet
totti...a tmo = régi trackmania...hehehe a régirõl van szó😄

thx , már szedem is

Crazyn
A poén az, hogy nem online nyomom vele, hanem sima single player menetben csinálja ezt 😄

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"