1619

Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az FAQ -t !!

TrackMania-CarPark | TrackManiaSunrise.com | TM-Community | SkinCenter.tm
!!! Sunrise eXtreme update innen letölthető !!!

• pepe001
    Ugyanazt! Olyan mintha nem csináltam volna egyet se!
  • Hunter of Deer
    de ha nem ezüstre csinálom meg a tight budget pályát akkor nem enged be a másikra mert kiírja hogy ezüstöt kell nyernem!
  • ngcsnet
    ugyanazt írja ki akkor is??
  • ngcsnet
    a régi Tm-hez 1 oldal ahol fenn van az összes megoldás, de sunrise-hoz nincs, amúgy ezeket én is mind bronzra csináltam
  • Hunter of Deer
    A puzzle részben a barin teaserben a Tight budget (30mp alatt kéne nekem 38lett) és az Ideal 265( 13kellene és 19:41 lett) Ezel a két pályával van gondom!! Szal ha valaki tud valamilyen oldalt vagy egy screenshotot mutatni vagy mást az tegye meg pls! THX!
  • Hunter of Deer
    hy! nincs véletlenül egy olyan oldal ahol van valamilyen kép a puzzle részről hogy hogyan kell megcsinálni a pályát mert nekem nem akar összejönni hogy kemény 13 ms alatt beérjek amikor össze vissza kell menni!!
    THX!
    U.I.:csak egy pályával szívok a többi megy!
  • pepe001
    Sziasztok!

Az "Őrült" sorozatban lévő pályákat hogy lehet megnyitni?
    Mindegyiknél kiírja, hogy melyik kupát kell megnyernem ahhoz, hogy megnyíljon, azonban hiába nyerem meg az adott kupát, akár aranyra is, akkor se nyílik meg!
    Előre is kösz a segítséget!

Pepe
  • Istencsászár
    sok noob, ezerszer lelett irva ott az faq meg énis leirtam még1szer pár hsz-el előrébb sorba mithogy, hogy felfogjátok mitkell, de nem.... irogass ugyis törlöm
    ( ha megcsináltad amit leirtam és nemmegy valszeg nemhúztad ki a cdromodat!! csak 1 virtuális meghajtód legyen semmi más!!! és ha ezek után se megy akkor sajnállak.. veddmeg )
  • ngcsnet
    már 1 hete megvan...ha kell help az originalhoz akkor szóljatok, de ne itt hanem a sima tm fórumban. ha valaki tmo fórumot mer nyitni azt kicsinálom
  • bertino
    keresd meg azt a számú hozzászólást... O_O
  • hentesferi
    ???
  • Istencsászár
  • hentesferi
    nekem nem indul mert nem jo a cd kulcs vagy mi és a faq-ba meg nem nagyon értettem mit kell csinálni lécci valaki szánjon rám egy kis időt
  • Newfronter
    Trackmania original demo
    Ezt csekkold!
  • Devids Pro
    lenti link?
  • Newfronter
    [DEMO] TrackMania Original
    Biztosan emlékeztek még az eredeti TrackMania-ra. Bizony voltak benne hiányosságok, és maga a megvalósítás sem volt az igazi. Most, hogy sokat fejlődött a játék, a készítők úgy gondolták, hogy a legelső játékot, némileg felturbózva újra elkészítik. Ennek a bizonyos TrackMania Original-nak jött most ki a single/multi demója, melyet a lenti linket máris tölthettek. Jó versengést!
    gamestar.hu

• Arcanum
    És eddig ezt nem vettem észre?!! Királyabb a game mint hittem!!! Kössz!
  • ngcsnet
    vagyis,,,.. pályaszerk -> reklámot elhelyezed a pályán és utána fested!
  • ngcsnet
    pályaszerk - > festékesbödön gomb - > név kiválaszt -> és láss csodát
  • Arcanum
    Ja ja eddig oké, odacsaptam a zip-ek mellé csak nem akaródzik megjelenni a gaméban.
  • ngcsnet
    szal, csinálsz egy 256x512-es jpg képet. és bemásolod a skins/any/advertisement könyvtárba...
  • RaveAir
    Akkor azt nem fogjuk felrakni... :D
  • Istencsászár
    a magyar kiadójé :) éncsak kimásoltam a filét az eredeti gémemből..
  • GYILOKOLI
    Nekem még mindig nem jó a játék
  • RaveAir
    Ez a magyarítás kinek a műve, valamint felmehet-e a Magyarítások Portálra?
  • Arcanum
    Üdv mindenki! Nacs! Elárulnád, hogy cseréled a táblákat? Frankón érdekelne! Hátha még tetkókat is tudnák karcolni :-/
  • Istencsászár
    bemountolod,felrakod uj alcoholal , restartolsz, !setup.bat indit, leregeled, sf nightamer disedable cd és disedable node, !start.bat indit, és ráböksz a trackmania exére ennyi...........
  • ACE
    Van egy olyan puzzle, asszem a 3. vagy 4., hogy van 3 kapu különböző magasságokban, és van 3 másik a másik oldalán a másiknak szintén más magasságokban, a pályaát ugyan meg tudom csinálni végig, és őgy elrendezni a platformokat, de ilyan +30 mp-re érek be, mint a szintidő, ezeket hogy a picsbe kell megcsinálni?
  • Istencsászár
    nemtudok róla.. kéne 1et csinálni?:D
  • abonyitomz
    szoktak indulni tm sr versenyek ? ha igen akkor milyen honlapon ?
  • Istencsászár
    valószínüleg igen Catalyst® for Windows® XP
    Version 5.9 with Catalyst® Control Center (33MB) ( .NET is required ) <= oda isvan irva hogy szükséges igyha ez nincsfent controll center semmegy
  • vitya
    .Net?
    Nekem az nincs felrakva, lehet hogy ez a baj?
  • PLackó
    itt nem úgy van a verziószámozás ahogy gondolod.
    pl: 5.6 =2005 6. hóban jelent meg.
    4.12=2004 12. havi driver.(Minden hónapban adnak ki újat)
  • Newfronter
    Lehet igazad van, de sajnos azzal meg az a baj, hogy a többi játéknál hoz elő hibákat. Viszont a verziószámból sejtve, itt lesz lassan a 6-os verzió, akkor majd talán.
  • Istencsászár
    jahát Omega igymár érthető miért szar :P ezt rakd fel Catalyst 5.9 amugymeg ez a controll center szép meg okos és ügyes megoldás de sokszor nemjönbe hibát irki igy érdemes maradni a control panelnél az a biztos és ugyan az...
  • Newfronter
    Az, hogy vagy a .NET-el van a gond, vagy nincs, esetleg megsérült Control Center.
  • vitya
    Nekem meg olyanokat csinál minden első indításnál, hogy baromira akadozik de még a videó is.
    Mondjuk ez nem olyan nagy probléma mert lelövöm és megint elindítom ott már minden klappol.
    Más: akinek catalist drájvere van, az normális dolog hogy a controll center hibát ír ki elindulás helyett? CLI.exe "Az alkalmazás inicializálása nem megfelelő (0xc0000135).Katt az ok gombra"
    Ilyenkor mi van?
  • Newfronter
    Sajnos már a demóban sem volt valami jó, ott rengeteg bug volt az objektumokkal, eddig egy játékkal sem volt ilyen probléma (pl HL2-vel volt az elején, de patchek kijavították). Omega Catalyst 5.6
  • Istencsászár
    a catalyst tökéletes:) semmi baj nincs vele
  • Newfronter
    Olyannal nem szerencsére, nálam minden okés (igaz SFclone). Csak a driver bugzik.. jöhetne egy normálisabb Catalyst!