TrackMania Sunrise & eXtreme

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Trackmania: Original most találtam a mai hirek közt ezeket a képeket Trackmania: Original? ez valami uj lesz?még nemhallottam róla mindenesetre megtaláltam a bétáját innen lelehet szedni

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ngcsnet
szal, nekem is ezt csinálta, meg néha szaggatott is, bezártam az msn-t meg a böngészõt és talán jobb lett...de aztán rájöttem hogy ez szerverfüggõ! pl. van egy "D-D-L" nevû állandóan futó szerver ott sohasem csinálja ezt. amúgy egyszer vajmi angolok azt mondták hogy a sunriseban van a hiba, valami ip problem..háát, nem tudom, de most vettem még ramot, mert engem is nagyon idegesített..megyek kipróbálom.. amúgy bertino, a szerveren természetesen külön vannak, demó és full között!

Crazyn
Athlon 64 2800+, 2*512Mb Kingston Hyper-X, 160Gb seagate winyó, Ati Radeon 9700 Pro, Abit KV8 Pro alaplap

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

bertino
afranc 😞 7e nem tudok kiadni rá

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Istencsászár
nemakarok hülyeséget irni igy passzolok deha más gémeket nézünk akkor aszondom hogy term. külön..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bertino
a NETgame külön serveren megy a demo-t és full gémet tekintve ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Istencsászár
esetleg géped paramétereit leirhatnád

Istencsászár
passz.. csinálj komplett drivercseréket..

Crazyn
Hali!
Azt nem tudjátok véletlenül, hogy miért fagy ki a játék vagy indul újra, kb minden második, harmadik menet után?
(eredeti a játék)

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

grebber
Ki akartam irni TDK RW-re (használt mint az atom) nem jött össze elején hibát irt ki.Kell vennem pár fajtát majd azt probálokozok tovább.

Next PC upgrade: 2022

Istencsászár
loller😊))))
jah max ami csak lehet😛

ngcsnet
ez brutkóbb...😄

ngcsnet
neked maxin van minden?

Istencsászár
Brutkó ez a kocsi

ngcsnet
totti jelenleg hányadik vagy a rangsorban?

ngcsnet
amúgy aki szeret pályákat csinálgatni az ellátogathat a tm-exchange.com oldralra ahol feltötheti õket

ngcsnet
ez a kedvenc gémem....
<#banplz>

[HUN]FaTaL
köszi, jáááj categoriaként kell akkor majd letöltenem😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Istencsászár
pofon egyszerû:

van ugyebár 3 fajta kocsi : BayCar, Coastcar, Sportcar
a leszedett kocsikat a megfeleõ mappába a Gamedata/Skins/Vehicles/... berakni
zippet csak simán odakell másolni

[HUN]FaTaL
nincs valahol egy leírás arról hogy hogyan kell egy autót betenni a játékba?

[HUN]FaTaL
jézus isten milyen fogyatékos emberek vannak<#banplz><#banplz><#banplz>

te szerinted a két játéknak van vmi köze egymáshoz?

- van AI
- ez ügyességi játék -ARCADE (stunts név mond valamit?😄)
-crc szim

Takimate
atyaég mennyit játszottam anno a Stunts-al ! <#vigyor3>

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

Istencsászár

Istencsászár
neked nemiskell stunsot ismered az õskorból? ennyi
- van al
- ez ügyességi játék elsõsorban
- ARCADE
- és a multija a lényeg vagyis az erõssége

CRC pedig egy szimulátor a 2õnek égatta világon semmi köze egymáshoz

Nem tudom mit akartok ettõl a game-tõl. Most raktam fel, ment faszán, de akkora trágya egy játék. pl: semmi fizika, no AI, ha valami értelmeset akartok látni szedjétek a Cross Racing Championship-et. Ez a track_szar nem ér még annyit se hogy kiírjátok RW-re.
ngcsnet
wow suprával....
na én lépek..

Istencsászár
jah észre se vettem hogy nemvagyok bejelnetkezve:/

Istencsászár

[HUN]FaTaL
kösz😊

ngcsnet
fura totti. nem látlak msn-en...na megyek sunriba most ám

ngcsnet
az a jó a sunriseban hogy direkt úgy csinálták hogy a játékosok moddolt kcosit használjanak, láccik a neten, mások is látják a te moddolt kocsidat.

www.trackmania-carpark.com

Istencsászár
csinálok egy videjót minjá

[HUN]FaTaL
honnan vannak ilyen kocsiaid?

ngcsnet
amúgy több képért kukkantsatok be a galériámba

ngcsnet
ha valakit érdekel el tudom mondani hogy lehet egyéni reklámokat, táblákat csinálni

a csajt nem én csináltam,de a magyarost meg a töréseset én....hogy teccik?

Télleg, nincs benne ilyen direkt IP kapcsolódás? Hogy valaki csinál szervert, és a másik rákapcsolódik?

steam, origin: ACE_hun

Istencsászár
veddmeg és igy neten is tolhatjuk...

Mer' ha túl sok akkó inkább megveszem boltban ésakkó nyomulok neten is 😄

Vazzeg ez nagyon állat game, kéne vennem DVD olvasót, mennyié' vesztegetik mostanában?

PLackó
végre képek is a nyavalygáson kívül<#eljen>

Istencsászár

<#eljen>

MikX
<#eljen>

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Istencsászár
kész az Faq ottvan fent, ha valami nemstimm irjatok

MikX
Oks!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

[HUN]FaTaL
jó ötlet

Istencsászár
csinálok...

MikX
Abban igazad van, hogy ha valaki betéved ide, akkor a gaméról nem tud meg semmit, ellenben arról, hogy hogy basszon el egy halom cd-t meg napokat a warez elindításával!
Kéne csinálni egy Faq-t erre, és aki azután is kérdez, nem kell válaszolni rá!

Szvsz...

[HUN]FaTaL
a játék melyik részérõl küldjek képet?😊

grebber
LOL tudom hogy akiknek megy nem kamuznak miért is tennék?

Next PC upgrade: 2022