TrackMania Sunrise & eXtreme

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ngcsnet
nem még

Istencsászár
gondolom sfclone😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

csuhi
Találkozott valaki olyan problémával, hogy pár verseny után, miután mége a versenynek, nyomsz egy ok-t, és kékhalállal megáll az egész gép?

ngcsnet
ti hanyadikak vagytok a rangsorban?

Dehülyevagyok, ott van a beállítások között...

steam, origin: ACE_hun

na és hogyan kell elindítani, hogy a magyarosítással menjen?

Bocsi Totti csak már egybefolynak a betûk
a képet javítottam

Asus p4 v8x-x, cel.2.66, Radeon 9200 128Mb,Samsung 80Gb,Samsung DVD olvasó, Samsung 913v TFT, 512 DDR (400MHZ)

Mikiller
Látom már a kategóri jelzést, de úgy veszem észre, hogy ott Island -nak nevezik a Sport-ot.
Köszi.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Istencsászár
vagy egyszerûen kifagy a gém esetleg kivág a desktopra 😊)

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
hát ahonnan leszeded irja melyik fajta , ha rossz helyre rakod legfeltünõbb eltérés a tengelytáv és hogy a kereke idiótán vannak a kocsin..

[HUN]FaTaL
köszi a magyarosítást

http://goo.gl/gd6Zi5

Mikiller
Áááá, ok én meg kicsomiztam õket, és úgy akartam bemásolgatni valahova.
Ezért nem találtam hasonlóakat.
Honnan tudom eldönteni, hogy melyik kocsi melyik fajta (BayCar, Coastcar, Sportcar) ránézésre?
Ezeknek a menet tulajdonsága is meg van változtatva, gyorsabbak esetleg?

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Istencsászár
van ugyebár 3 fajta kocsi : BayCar, Coastcar, Sportcar
a leszedett kocsikat a megfeleõ mappába a Gamedata/Skins/Vehicles/... berakni
zippet csak simán odakell másolni

vitya nem Tom hanem Totti 😊))

és a képeket lécci 800*600ba THX

Mikiller
Most, hogy már elég sokunknak megy, akik régebb óta tolják(rutinosabbak)
írják már meg, hogy a Carparkból leszedett kocsikat melyik mappába kell rakni.
Mindig francia nyelvû oldalba botlok letöltéskor és nem tok eligazodni rajta.

Tom Mclaren: Millió köszönet érte
cseébe feltolok még egy képet

Asus p4 v8x-x, cel.2.66, Radeon 9200 128Mb,Samsung 80Gb,Samsung DVD olvasó, Samsung 913v TFT, 512 DDR (400MHZ)

Istencsászár
FAQ frissítve minden levan irva hajrá

musha
<#wilting><#confused>

Kösz szépen, nagyon jó a magyarosítás!
Na de figyu a magyarosítással se indul el😊
Valami mást kéne kitalálni
Istencsászár

Istencsászár
asszem megvan Translations/hu minjá feltolom

Ha jól tudom a boltokban magyar verziót árulnak, akkor azt a néhány magyarított fájlt megoszthatná aki megvette, nemde?

Istencsászár
loller😄

Magyarositás, ha megkeresed a nyelvi filokat én felrakom neked szivesen😄

AMD3200 Itt kérdezd

takraj

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

Á de dúrva, ez nagyon üt! 😄D
[HUN]FaTaL
sztem sehonnan

[HUN]FaTaL
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Juteszemben magyarosítást honnan lehet leszedni?

Ujjab szerzeményem delma-mobil 😊

ngcsnet
ó lol

Ez mingyá nem jó, mert ha az Alcohol installt az sfcure indítása után ejted meg, és restartolsz, akkor utána ismét kell indítani az sfcure-t, mert a service alapban manuálisan indul el.

Akkor innentõl a további kérdéseimet (merthogy ez nem elég egyértelmû leírás) az SF topicba írom...

Még1szer: kösz!

Köszönöm szépen.

Amúgy gondolom Te is belátod, hogy ezt érdemes volna belerakni a FAQ-ba...

grebber
SF topicban #327.

Next PC upgrade: 2022

Istencsászár
ITTVAN deha ezek után is valaki kérdez akkor ( amugy sf topickban a #378 pl ) ....

Kell hozzá:
- Virtual CD Hide v1.0.0.4
- Alcohol 120%
- Starforce Nightmare
- Sfcure 01

1. Sfcure 01 feltelepít, rendszer újraindítás (!setup.bat)
2. Sfcure 01 !start.bat elindít
3. Alcohol feltelepít restart
4. Alcohol beállításoknál, emulálásnál, virtuális eszközök mindent kipipál
5. Starforce Nightmare disabled CD, disabled node
6. VirtualCDHide v1.0.0.4 elindít (Hide all virtual drives)
7. Alcohol mountol a patchelt tmsunrise.mds filet
8. Játék indít

Megj.: Szóval elsõre két percet várt majd kiírta, hogy nem jó a disc, erre retry, majd két perc múlva kiírta, hogy adjam meg a cd keyt, ekkor bezártam újraindítottam, 6 mp check és indult a játék.

A game lehet, hogy egy éve már kint van, de most találtak (úgy tûnik) megoldást a warez futtatására. Örülök, hogy kishazánkban sokan megengedhetik maguknak hogy eredetiben megvegyék; én nem vagyok ilyen. Nekem jó a warez is. Azonban ha a warezzal játszani szeretnék, akkor ki kell találnom a módját.
Erre pedig a SG Fórum adott topicjában - ami többnyire a kérdéses játék topicja - találhatok legkönnyebben megoldást.

Amúgy - mint azt már írtam -, ehhez szerintem már hozzá lehetett volna szokni. Mármint a kérdezõsködésekhez.

Egyébként az elõbb Fatal-t is kérdeztem, most téged is megkérdezlek:
Hol van az leírva az SF topicban, hogy a TM:S megy CDre kiírás nélkül, és hogy mi a módszer?
Remélem valamelyikõtök válaszol, és akkor többet nem zavarlak a kérdéseimmel benneteket.

Istencsászár
egyrészt más a warez amikor egy gém kijön és más a szenvedés ( 1 éven át ) hogy, hogyan irjam ki ezt a szart mer nemmegy?. Azét lett nyitva Satrforce topic hogy ott beszéljétek meg ott mindenki kérdezheti ezerszer hogy a francba kell, ezen mitnem lehet megérteni..

Melyik része nem volt világos?

Egyébként ott hol? Nem tartom magam kezdõnek, de az ottani összevisszaságban én találtam meg.
Különben pedig pont ezt kifogásoltam az elõbb. Itt van a játék topicja, miért ott keressem a megoldást? Itt is van FAQ a banner alatt. Oda nem lehetne beletenni?

[HUN]FaTaL
starforce 3.3 topicban minden le van írva hogyan lehet a játékkal alcohol120%al mountolva játszani, nem értem mi a problémád

Nem tudom mivel lehet a gond: vagy a játékkal(ami valószínûtlen, mert lett volna hozzá javítás), vagy a driverrel (habár az 5.6-os omegás catalyst a legjobb, és itt nem szoktak hibák lenni). Ugyanis PC 3 funkcióban az autó árnyéka vibrál, de csak azé, és elég idegesítõ, viszont a PC 2-es módban viszont semmi gond nincs. Valakinek volt ehhez hasonló problémája? Nálam már a demóban is voltak hasonló dolgok, de ott több is volt.
Istencsászár, arty: lehet, hogy ti óriási elmék vagytok, és nem kell semmihez segítség, mert mindenre tudjátok a választ, de az emberek többsége nem ilyen...

Ezt most azért írom, mert egyfolytában ide-oda küldözgetitek az embereket ebbõl a topicból. Én megnéztem az általatok ajánlott SF3.3 topicot, és a FAQ-ot is. Két dolog derült ki:
- valószínûleg (erre csak célozgatásokat találtam) lehet játszani a játékkal CDre írás nélkül is(pl.daemontools). Hogy hogyan, az nem derült ki...
- mindig lesznek ilyen emberek, akik ezeket megkérdezik

Már fórumozok egy ideje, és azt látom, hogy minden egyes játék megjelenésekor az adott játék topicja tele lesz ilyen kérdésekkel(ehhez hozzászokhattatok volna már). Elhiszem, hogy egy idõ után idegesítõ ezeket olvasni, de erre is van megoldás. Jónak tartom azt, hogy néhány lelkes ember(de minimum a topicgazda!) egyfajta FAQ-ot készít, és a linkjét kiteszi a topiccím alá.

Csak az anyázást kéne már elfelejteni.

bertino
launcher-option és ott vazz...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Közben megoldódott a dolog
mostmár megy 6mp alatt betöltõdik
Így már ájem verry heppy
de még mindíg nem tudom hol lehet bekapcsolni az élsimítást

bocs

Istencsászár
Starforce topic!!!!!

ACE: Leírnád lépésrõl-lépésre, hogy mit és milyen sorrendben indítottál?
1. Mount image
2. sfcure/start.bat
3. sfnightmare/disable node
4. kb 2 perc után kiírja, hogy nem megy

Nekem is mûkszik SFCure-al faszányosan elsõre. Splinter Cellt még nem próbáltam, de állítólag az is megy vele...

Istencsászár
az a frissités nem patch ( 1 azon a kevés gémek közül amik nem nyüzsög a bugoktól és nemkell neki +100mbs patch hogy jáccható legyen ) csak egy kis pálya addon

Oké, megoldódott a problémám. Lenne egy kérdésem, hogy ti hányas verziószámon játszotok? Rögtön feltelepítés után már frissíteni akar. Mondanom sem kell, internet csatlakozás nélkül akart már frissíteni feltelepítés után. Akkor miért ezt a verziót árulják a magyar boltokban, ha ugyis tudják hogy elavult? Amugy jó a játék és teljesen magyar nyelvû.
grebber
Jaja fõleg ezzel az új variációval az összes suhan eddig kivéve a Splinter Cell 3 😞

Next PC upgrade: 2022