TrackMania Sunrise & eXtreme

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
ez egy addon lesz hozzá, szal ha nemveszed meg a TS-t nemlesz ilyened sem 😛
vitya, vgad, driver?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Mitõl ilyen a víz?

Asus p4 v8x-x, cel.2.66, Radeon 9200 128Mb,Samsung 80Gb,Samsung DVD olvasó, Samsung 913v TFT, 512 DDR (400MHZ)

Na van még valaki akinek nem indul?
ngcsnet
akkor amit mondtam. www.tm-forum.com -- biztos válaszolnak majd rá. remélem tudsz angolul.

Ha másolt lenne, nem idegeskednék miatta, de kivételesen eredeti!
Megpróbálom, köszi!

ngcsnet
asszem lehet. legalábbis a tmo-ban lehet. sztem itt is lehet. elõször is nézd meg a ppályaszerk-ben a videokameragomb-nál h van-e olyan h: "custom music" vagy egyéni zene. ha nincs akkor nem lehet.
a tmsx kieg lesz

Pepper
Hú ez az Extreme nagyon állat. Ez is egy kiegészítés, vagy ez már egy külön játék lesz?

http://onlinegames.uw.hu

trackmaniac
saját zenét lehet betenni a játékba? és ha igen, hogy?

\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"

ngcsnet
hát vedd fel a kapcsolatot a nadeo-val a www.tm-forum.com oldalon, vagy ha másolt játékod van akkor ne várj tõle semmit.

Istencsászár
A Nadeo meglepõen nagy sikereket ér el a Trackmania játékával, amelynek fejlesztése rendületlen erõvel folytatódik. A rendkívül élvezetes arcade játék újabb fejezete a Sunrise Extreme lesz, amelynek megjelenése valamikor novemberben várható. /by HSW

Videó

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ugyanazt! Olyan mintha nem csináltam volna egyet se!

Hunter of Deer
de ha nem ezüstre csinálom meg a tight budget pályát akkor nem enged be a másikra mert kiírja hogy ezüstöt kell nyernem!

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

ngcsnet
ugyanazt írja ki akkor is??

ngcsnet
a régi Tm-hez 1 oldal ahol fenn van az összes megoldás, de sunrise-hoz nincs, amúgy ezeket én is mind bronzra csináltam

Hunter of Deer
A puzzle részben a barin teaserben a Tight budget (30mp alatt kéne nekem 38lett) és az Ideal 265( 13kellene és 19:41 lett) Ezel a két pályával van gondom!! Szal ha valaki tud valamilyen oldalt vagy egy screenshotot mutatni vagy mást az tegye meg pls! THX!

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Hunter of Deer
hy! nincs véletlenül egy olyan oldal ahol van valamilyen kép a puzzle részrõl hogy hogyan kell megcsinálni a pályát mert nekem nem akar összejönni hogy kemény 13 ms alatt beérjek amikor össze vissza kell menni!!
THX!
U.I.:csak egy pályával szívok a többi megy!

Sziasztok!

Az "Õrült" sorozatban lévõ pályákat hogy lehet megnyitni?
Mindegyiknél kiírja, hogy melyik kupát kell megnyernem ahhoz, hogy megnyíljon, azonban hiába nyerem meg az adott kupát, akár aranyra is, akkor se nyílik meg!
Elõre is kösz a segítséget!

Pepe

Istencsászár
sok noob, ezerszer lelett irva ott az faq meg énis leirtam még1szer pár hsz-el elõrébb sorba mithogy, hogy felfogjátok mitkell, de nem.... irogass ugyis törlöm
( ha megcsináltad amit leirtam és nemmegy valszeg nemhúztad ki a cdromodat!! csak 1 virtuális meghajtód legyen semmi más!!! és ha ezek után se megy akkor sajnállak.. veddmeg )

ngcsnet
már 1 hete megvan...ha kell help az originalhoz akkor szóljatok, de ne itt hanem a sima tm fórumban. ha valaki tmo fórumot mer nyitni azt kicsinálom<#idiota>

bertino
keresd meg azt a számú hozzászólást... O_O

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

???

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

Istencsászár

nekem nem indul mert nem jo a cd kulcs vagy mi és a faq-ba meg nem nagyon értettem mit kell csinálni lécci valaki szánjon rám egy kis idõt <#whatever>

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

Devids Pro
lenti link?
TrackMania Original
Biztosan emlékeztek még az eredeti TrackMania-ra. Bizony voltak benne hiányosságok, és maga a megvalósítás sem volt az igazi. Most, hogy sokat fejlõdött a játék, a készítõk úgy gondolták, hogy a legelsõ játékot, némileg felturbózva újra elkészítik. Ennek a bizonyos TrackMania Original-nak jött most ki a single/multi demója, melyet a lenti linket máris tölthettek. Jó versengést!
gamestar.hu

És eddig ezt nem vettem észre?!! Királyabb a game mint hittem!!! Kössz!
ngcsnet
vagyis,,,.. pályaszerk -> reklámot elhelyezed a pályán és utána fested!

ngcsnet
pályaszerk - > festékesbödön gomb - > név kiválaszt -> és láss csodát

Ja ja eddig oké, odacsaptam a zip-ek mellé csak nem akaródzik megjelenni a gaméban.
ngcsnet
szal, csinálsz egy 256x512-es jpg képet. és bemásolod a skins/any/advertisement könyvtárba...

RaveAir
Akkor azt nem fogjuk felrakni... 😄

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Istencsászár
a magyar kiadójé 😊 éncsak kimásoltam a filét az eredeti gémembõl..

Nekem még mindig nem jó a játék
RaveAir
Ez a magyarítás kinek a mûve, valamint felmehet-e a Magyarítások Portálra?

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Üdv mindenki! Nacs! Elárulnád, hogy cseréled a táblákat? Frankón érdekelne! Hátha még tetkókat is tudnák karcolni :-/
Istencsászár
bemountolod,felrakod uj alcoholal , restartolsz, !setup.bat indit, leregeled, sf nightamer disedable cd és disedable node, !start.bat indit, és ráböksz a trackmania exére ennyi...........

Van egy olyan puzzle, asszem a 3. vagy 4., hogy van 3 kapu különbözõ magasságokban, és van 3 másik a másik oldalán a másiknak szintén más magasságokban, a pályaát ugyan meg tudom csinálni végig, és õgy elrendezni a platformokat, de ilyan +30 mp-re érek be, mint a szintidõ, ezeket hogy a picsbe kell megcsinálni?

steam, origin: ACE_hun

Istencsászár
nemtudok róla.. kéne 1et csinálni?😄

szoktak indulni tm sr versenyek ? ha igen akkor milyen honlapon ?

Istencsászár
valószínüleg igen Catalyst® for Windows® XP
Version 5.9 with Catalyst® Control Center (33M😎 ( .NET is required ) <= oda isvan irva hogy szükséges igyha ez nincsfent controll center semmegy

.Net?
Nekem az nincs felrakva, lehet hogy ez a baj?

Asus p4 v8x-x, cel.2.66, Radeon 9200 128Mb,Samsung 80Gb,Samsung DVD olvasó, Samsung 913v TFT, 512 DDR (400MHZ)

PLackó
itt nem úgy van a verziószámozás ahogy gondolod.
pl: 5.6 =2005 6. hóban jelent meg.
4.12=2004 12. havi driver.(Minden hónapban adnak ki újat)

Lehet igazad van, de sajnos azzal meg az a baj, hogy a többi játéknál hoz elõ hibákat. Viszont a verziószámból sejtve, itt lesz lassan a 6-os verzió, akkor majd talán.
Istencsászár
jahát Omega igymár érthetõ miért szar 😛 ezt rakd fel Catalyst 5.9 amugymeg ez a controll center szép meg okos és ügyes megoldás de sokszor nemjönbe hibát irki igy érdemes maradni a control panelnél az a biztos és ugyan az...

Az, hogy vagy a .NET-el van a gond, vagy nincs, esetleg megsérült Control Center.
Nekem meg olyanokat csinál minden elsõ indításnál, hogy baromira akadozik de még a videó is.
Mondjuk ez nem olyan nagy probléma mert lelövöm és megint elindítom ott már minden klappol.
Más: akinek catalist drájvere van, az normális dolog hogy a controll center hibát ír ki elindulás helyett? CLI.exe "Az alkalmazás inicializálása nem megfelelõ (0xc0000135).Katt az ok gombra"
Ilyenkor mi van?

Sajnos már a demóban sem volt valami jó, ott rengeteg bug volt az objektumokkal, eddig egy játékkal sem volt ilyen probléma (pl HL2-vel volt az elején, de patchek kijavították). Omega Catalyst 5.6
Istencsászár
a catalyst tökéletes😊 semmi baj nincs vele

Olyannal nem szerencsére, nálam minden okés (igaz SFclone). Csak a driver bugzik.. jöhetne egy normálisabb Catalyst!