1619
Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az FAQ -t !!
TrackMania-CarPark | TrackManiaSunrise.com | TM-Community | SkinCenter.tm
!!! Sunrise eXtreme update innen letölthető !!!
-
#1209 lol -
#1208 igazad van, én kérek elnézést -
#1207 az SF ilyen :| -
#1206 örök dilemma, de egyszerű megoldani megrendeled a játékot eredetibe és akkor nemkell kihuzni a cdromokat, mer kb ez az 1etlen megerőltető feladat benne többi már 2 progi elinditása 5 mp alatt megvan... -
BunDevil #1205 Hát ha te látod a FAQ-ban az RW-re vonatkozó részt, akkor menj el szemorvoshoz. Én legalábbis nem látom, de a kereső sem találta... Szerintem nincs ott. Meg a gumi csirkém szerint sincs :( -
HentmaN #1204 jah ertem csak ez a fajta elinditas olyan szar amikorminden cuccal babrálni kell
-
#1203 ha lehetne bennelenne.. -
HentmaN #1202 Jo et mar egy eve olvastam de azenkivul nem lehet mashogy megcsinalni? -
#1201 reméljük :) -
#1200 talán igy jobban lehet látni...:)) -
#1199 -
#1198 szuper, egyjel előbbi postom vagy ved meg a gamét -
HentmaN #1197 Hali! Nem tudja valaki hogyan lehet kijatszani a sunrise biztonsagi rendszeret vagy valami cracket tudna mondani hozza megkoszonem mert szeretnem kiprobalni ezt a faxa game-t -
#1196 számít, mellesleg FAQ -
BunDevil #1195 Számít, hogy RW-re írom ki? (StarForce, SF.Clone) -
#1194 nem akarsz most egyet jáccani tms-el? -
#1193 nem biztos hogy arra gondol. amúgy lehet egyéni stickereket csinálni. de nem könnyű, dds-be kell menteni -
#1192 ott a játékban a lehet festeni csicsázni D:D::DD::D:D lama -
#1191 hát nem ugyanaz. a wr2-nél ugyanaz van??LOL, az funos -
#1190 de gondolom nem ugyanaz a key van minden dobozban mint a World Racing 2nél, így gondolom nem lehet:( -
#1189 szal gondolom lehet. próbáld ki -
#1188 nekem a dobozban 1 key van. -
#1187 warezzal lehet multizni vagy ahhoz másik key kell? -
#1186 online abbahagyhatatlan? ahhoz képest soha nem láttalak még online:PPP -
#1185 vagy inkább te vagy fogyi:) -
#1184 így sokkal élvezetesebb. a kormányzásról meg annyit hogy 1részt ez árkád, másrészt tanuld meg vezetni -
#1183 hát te hülye vagy -
#1182 ez a játék nem a fizikájáról híres te nagyész :) -
#1181 Tudtok progit amivel lehet az autora saját képet feltenni? vagyis amivel szerkeszteni lehet stickerseket vagy egyebeket! -aztán elmenteni abba a formátumba ahogy neki kell! -
#1180 Akkor kérdezd meg légyszíves a haverod, hogy hogy nyomja pedállal !
(én is nyomhatom persze, csak nem használ...)
Nagyobb bajom is lett. Az AT Radeon 9600PRO többször kiakad, pedig a driver up-to-date.... hmmm -
#1179 mer azis rakéta:) ez a lényege, sebbesség és ügyesség, pályákon hiba nélkül végigmenni és a többieket megverni ( online része abbahagyhatatlan ) lehet pályát csinálni végtelen variáció, és egyik legszebb játék grafikailag...
többre tudom ezt értékelni mint a holmi futószalagon kijövő nfsu féle divatgémeket.. -
#1178 játékélmény??? hát ti tudjátok én valahogy nem tudom élvezni... nyomod a gáz megy mint ha rakéta lenne rászerelve... kormányozni se lehet normálisan..
a gagyit nem a gépigényre értettem... hanem az egész játékra összességében
Bruce007: Na a Stunts 100-szor veri ezt pedig az 15 éves játék... ott tényleg volt játékélmény -
Bruce007 #1177 Sztem meg kibajó :) Régi stunts feeling! Kár,h szarforce-os. Készvagyok ettől az új védelemtől.. Fog ezekhez a játékokhoz is normális crack kijönni? Remélem nem lesz mindig ilyen körülményes.. Leszedtem 6-8 új gamet és ebből kb 3-4 indul el :( -
Newfronter #1176 Ez gagyi? Komám ez egy nagyon jól optimalizált, sőt szinte majdnem minden gépen elfutó, bugmentes játék. A játékélmény annak ellenére kiváló, hogy nincs benne törés, meg átmennek egymáson a kocsik. -
#1175 Ha nemteccik nem jáccol vele!
Ennyi -
#1174 Mekkora egy gagyi játék ez,,, úr isten -
lac33 #1173 check-el a game 2-3 percig aztán ezt írja ki:Enter a Disk key for the disk labelled
KRxM-DXGX-CNX4-BNXF-WJJ
YAT7-CPDX-K3HK-JNXX-CK5-el nem műxik.
vki segítsen... plíz -
#1172 pedig lehet,,valahogy,egyik haver úgy nyomta -
#1171 Sziasztok !
Lehet ezt pedállal nyomni? Nekem nem sikerül...
-
#1170 a starforce biztos nem kell hozzá, mer az alapból van :PP, faq-t olvasd el hátha segít