Rock/metal Koncertek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

artschi
extrém metál buli:

2009. június 22.
PeCsa

DIMMU BORGIR
+guests

livesound.hu

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

artschi
2009. július 1.
Papp László Budapest Sportaréna

DREAM THEATER

dreamtheater.net

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

artschiatwork
2009. április 17.
Diesel Club

EVERGREY

hardrock.hu

Kmarha
istenem.. Mansonra kijutni kb 10 éves vágyam (sose jött össze) 😄 Neki is állok munkát keresni, legyen lóvém rá 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

artschi
2009. április 9.

JEFF SCOTT SOTO BAND

livesound.hu

artschi
Volt fesztivál...

volt.hu

artschi
2009. május 11.
A38 hajó

CIRCLE II CIRCLE

livesound.hu

artschiatwork

😮😮😮😮O😮😮😮O😮😮😮😮😮O😮😮O elsõsor.

artschiatwork
2009. április 1.
PeCsa

IN FLAMES

www.inflames.com

artschi
2009. április 24.
Diesel Club

NAZARETH

livesound.hu

2009. március 6. péntek 20:00
Szeged, IH Café

2009. március 7. szombat 20:00
Pécs, Mûvészetek Háza

2009. március 8. vasárnap 20:00
Budapest, After Music Club

Danny Cavanagh (Anathema)

ticketportal

rockmaratonon...

AMON AMARTH

KORPIKLAANI

mivel metalcamppel majdnem egy idõben lesz, remélem onnan jönnek ide, mert én oda megyek 😛😊:\

2009. március 6. péntek 20:00
Szeged, IH Café

2009. március 8. péntek 20:00
Budapest, After Music Club

Danny Cavanagh (Anathema)

ticketportal

artschiatwork
2009. február 19. csütörtök 20:00
Szeged, Garaboncziás Borozó

ANTIMATTER

negativeart.hu

Voltan
Hát, nem tudom...
Annak idején, 2002 körül jöttek kétszer egy év alatt, meg a Summer Rocks-on is felléptek, azóta semmi. Pedig értük fizetnék akár egy tizest is, annyira zseniális koncerteket nyomnak. Igazi Rock n Roll show!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Zs0lt1
ez kurvajó hír!

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

artschi
2009. április 21., kedd 20 óra
SYMA Csarnok

SCORPIONS

ticketportal.hu

artschi
mivel horror felléptidíjuk van (ha jól tom), nem valószínû, hogy mostanában idevetõdnek... max. a Szigetre, ha hívja õket vki.

Voltan
A kurva Manowar mikor hajlandó végre idetolni a képét???

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

bakvarnyu
Ja én se akarok belemenni ízlés vitába már meg is bántam utána.

Kmarha
izlések és pofonok.. nekem sem tetszik mindegyik száma, van egy elég szar albumuk azt töröltem is, de egy két számra én simán elbulizok 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

bakvarnyu
NAhh belehalgattam igazi fosh ma divatos szarság. Üvöltözõs felvezetés a refrénnél . Áh . Hogy lehet ezt a 20éves multtú patinás remek zenészekbõl összeeszkábált CC-hez hasonlítgatni. Amúgy a Bodom is fosh . Nekem legalábbis.

paganfestet eltolták szeptemberre 😞 lineup még mindig nincs.

Kmarha
és kihagytad a Diablo-t 😄 én sem hallgattam ezidáig õket, de rohadtul bejön a zenéjük. Cannibalnál ezerszer jobb

artschi
2009. május 5.
A38 hajó

Stick Men Tour
Tony Levin
Pat Mastelotto
Michael Bernier

livesound.hu

MOONSORROW
2009.03.21
Budapest, Hungary - Dürer Kert

moonsorrow.com

bakvarnyu
erre menni kell!

artschi

artschi

artschi
2009. július
Hegyalja Fesztivál

MACHINE HEAD

heavymetal.hu

artschiatwork
2009. április 3.
A38 hajó

THE SISTERS OF MERCY

zajlik.hu

artschiatwork
2009. február 21.
Avalon

DEATHSTARS
SONIC SYNDICATE

zajlik.hu

artschi

artschi

artschiatwork
2009. március 11. szerda
PeCsa

LORDI

livesound.hu

artschi

artschiatwork
wackor új album tölthetõ innen: http://www.myspace.com/wackor

artschi
2009. február 19.
PeCsa

ICED EARTH
SAXON

concerto.hu

artschi
menni kék... Bodom miatt fõleg.

CHILDREN OF BODOM és CANNIBAL CORPSE

2009 February 07 - Syma Hall, Budapest

bakvarnyu
na erre menni kene, a Brutal assaulton jo volt a Samael nagyon.

artschi

artschi

Király vagy!!!
köszi<#worship>
bakvarnyu
Hali!
Valaki feltudná rakni a Moby Dick-Ugass kutya albumát.
artschi
2009. április 14.
Avalon Club

BLAZE BAYLEY

livesound.hu

úúúristen, ragnarok tegnap hatalmas volt. kb 2 órával késöbb kezdtek (5 helyett 7😞 ) de kárpótoltak érte, végén Alestorm énekese részegen kint mászkált és mindenkivel haverkodott meg csodálkozott hogy 1 euró alatt lehet sört venni 😄 2 pengetõvel gazdagabb lettem 😊