Rock/metal Koncertek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Diesel
TROUBLE
PENTAGRAM
hardrock.hu
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
FEZEN fesztivál
THERAPY?
www.fezen.hu
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A38 hajó
STEVE LUKATHER (Toto)
livesound.hu
A38 hajó
ALEX SKOLNICK TRIO
hardrock.hu
FEZEN fesztivál
U.D.O.
hardrock.hu
PeCsa
PORCUPINE TREE
www.porcupinetree.com
Dürer-kert
FEAR FACTORY
hardrock.hu
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
PeCsa
SONATA ARCTICA
hardrock.hu
DIESEL
MISERY INDEX
HATE ETERNAL
BENEATH THE MASSACRE
PSYCROPTIC
concerto.hu
Budapest @ Dürer Kert
TERROR (USA)
BORN FROM PAIN (NL)
STICK TO YOUR GUNS (USA)
TRAPPED UNDER ICE (USA)
skalarmusic.hu
2009. június 20. 20:00
Petõfi Csarnok
Summer Storm 2009
TARJA TURUNEN
Jegyárak: 7.900.-
showtimebudapest.hu
MACHINE HEAD
IGNITE
FINNTROLL
DEATH ANGEL
TESTAMENT
KATAKLYSM
KEEP OF KALESSIN
HATESPHERE
hardrock.hu
DIESEL
DEVILDRIVER
GOD FORBID
jegyár: 6.000.- / május 1-tõl 6.900.-
concerto.hu
Abszurd garázs-punk-rock 'n' roll Kanadából a Trafó Bár Tangóban.
BRUTAL KNIGHTS - hardcore/punk/rock 'n' roll Dwarves, Zeke, korai amerikai HC/punk, Ramones vonalon.
http://www.youtube.com/watch?v=wN1HO_LMh4k
Bovebb info: http://www.last.fm/event/850499
PRONG (USA)
+supports
bprnr.com
THIS IS HELL (USA)
THE BLACKOUT ARGUMENT (D)
DEAD SWANS (UK)
One Reason To Kiss
2009. április 6. - DURER-KERT
BANE (USA)
TO KILL (I)
Zero Tolerance
2009. április 25. - DURER-KERT
MILLENCOLIN (S)
FAR FROM FINISHED (USA)
Falcongate
2009. április 28.- DURER-KERT
THRASH AND BURN TOUR
DARKEST HOUR (USA)
BLEEDING THROUGH (USA)
BENEATH THE MASSACRE (CAN)
CARNIFEX (USA)
ARSONISTS GET ALL THE GIRLS (USA)
WAR FROM A HARLOT'S MOUTH (D)
SUCCESS WILL WRITE APOCALYPSE ACROSS THE SKY (USA)
2009. június 15. - A38 hajó
FLOGGING MOLLY (USA)
+supports
bprnr.com
Millenáris Teátrum
MIKE STERN
livesound.hu

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Miskolci Jégcsarnok
Opera-Rock Show
TARJA TURUNEN (ex-Nightwish)
hangversenye szimfonikus zenekarral és kórussal
Jegyárak: május 1-ig 5500, május 1-tõl 6500 forint.
operafesztival.hu
tudom hogy ez nem ide való de nem találtam erre alkalmas aktív topikot!
szóval nekem 1 olyan metál szám és elõadó cím kéne aminek az elején (10-25) másodpercig halk zene van, utána meg beüvõlt az énekes és elkezdenek benne dobolni szóval elkezdõdik a music! 😛
Ha valaki tud ilyet, akkor legyen szíves leírni! Elég csak 1 szám cím is, de ha tudod a szerzõjét akkor azt is leírhatnád!
Elõre is nagyon szépen, köszönök mindenkinek minden segítséget!
\"Egy pohát tej tiszta fej\"