Rock/metal Koncertek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rekordott döntött az AC/DC jegyeladása
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Nem tudjátok, hogy az AC/DC-re mennyi lesz egy jegy?
concerto.hu
szerk.: nem hinném, hogy nem lehetett volna egy másik buszt keríteni...
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Papp László Budapest Sportarena
acdc.com
2008. október 14. kedd 19:30
After Music Club
Inquisition (USA)
Negura Bunget (ROM)
Vesna (CZ)
jegyár: 1500 Ft
NegativeArt
Budapest, Ráday Music Pub (Ráday u. 43-45.)
NEW MODEL ARMY
+ vendég
Jegyek a Ticketportalnál 4500 Ft-os egységáron kaphatók.
NegativeArt
Balassagyarmat - Madách Mozi
Tankcsapda / Road / Subscribe / Magor
Sztem qrvajó buli lesz!!! <#nevetes1>#nevetes1>
Tanulok, mert a befektetett energia egyszer meghozza gyümölcsét...és mint tudjuk, a gyümölcsből pálinkát lehet főzni! ;) http://nyaralasitthon.com
Diesel Klub (volt E-klub)
JORN LANDE
livesound.hu
\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu
\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu
Sziasztok! Ugy gondoltam hogy a téma megéri az új topikot...
Szóval a kérdésem az lenne, hogy valaki nem tud e valamit a Paganfestdvd-rõl, amit hazánkban forgattak, például hogy mikor jelenik meg, vagy lesz e egyáltalán, mert hivatalos infót nem igazán láttam ezzel kapcsolatban, ahonnan tudom az is 1-2 magyar kisebb oldal. Tudom, gugli, de semmi extrát nem találtam.
És szerintetek mennyi lesz a Ragnarok fest belépõje? Bécsben 20 euró, de nem hiszem hogy itthon is annyi lenne... ticketportalon meg a többi infos oldalon sincs semmi hír.
Ja és még valami... Paganfest 2009 -rõl lehet már tudni többet mint ami a honlapon kinnt van? Azért kérdezem mert lehet hogy már valamelyikõtök jártasabb ilyen téren...
Heidenfestre meg gyertek 😊
A38 hajó
KIP WINGER
(akusztikus koncert)
livesound.hu
After Music Club
DUNCAN PATTERSON +MICK MOSS
(ex-Anathema, Antimatter)
NegativeArt