1192
Rock/metal Koncerteket dátummal, időponttal együtt ide!!
-
#992 Kötelező! -
artschi2 #991 -
artschi2 #990 2010. május 28.
Sportaréna
KISS
livenation.hu -
#989 -
#988 Tarja Turunen az Opera-Rock Show-n
Két óriási sikerű koncert után a Bartók+Európa Miskolci Nemzetközi Operafesztivál büszkén jelenti be az idei Opera-Rock Show külföldi sztárját: Tarja Turunen „Classic and Divine” című fellépését. A finn elnök, Tarja Halonen által Finnország hangjának nevezett, világhírű szoprán fellépésére 2010. június 12.-én, szombaton 21 órakor kerül sor a Miskolci Jégcsarnokban.
A szimfonikus metál nagyasszonya közel két órás koncertjére valamennyi oldalát bemutató, különleges műsorral készül: első albumának, az itthon is aranylemezes My Winter Stormnak a legkedvesebb számait, klasszikus zenei darabokat, váratlan rock klasszikusokat, Nightwish szerzeményeket, illetve a még kiadás előtt álló második, What Lies Beneath című albumának újdonságait fogja énekelni saját együttese és persze szimfonikus zenekar és kórus kíséretében.
Akik látták-hallották az eddigi két Opera-Rock Show-t, illetve az azokról megjelent kiadványokat (és azok is, akik nem) biztosra vehetik, hogy 2010-ben is legalább olyan bombasztikus koncertnek lehetnek tanúi, mint amit 2007-ben a Therion, 2008-ban pedig az Epica adott.
Jegyek a Ticket Express honlapján (www.tex.hu), jegyirodáiban (az országban több, mint 300 helyen) és az Eventim hálózatában kapható. A jegyek április 1-ig jelentős kedvezménnyel, 5900 forintért, utána 6900 forintért vásárolhatók meg, érdemes tehát minél hamarabb beszerezni azokat.
A meglepetéseknek azonban itt még nincs vége! Az Opera-Rock Show ugyanis az idén kétnapos rendezvény lesz. Június 11-én pénteken ugyanis a magyar rockzene egyik legnépszerűbb zenekara ad egészen különleges koncertet ugyancsak szimfonikus zenekar kíséretében. Hogy melyik ez a zenekar? Két hét múlva kiderül! -
artschi2 #987
concerto.hu -
Narusco #986 Metalfest Magyarországon -
makeup #985 December 31-én 18:00-tól mindenkit szeretettel vár a megújult Make-up Rock Presszó a VOLTREX és a SZÍVRITMUS zenekarral!!!
A megújult hangulat kiváló árakat és egész estés italakciókat hoz, valamint elérhető lesz a klasszikus zsíroskenyér , az elengedhetetlen virsli és rengeteg pezsgő.
A belépés ingyenes - Mindenkit szeretettel várunk a helyszínen!!
Győr,Mészáros Lőrinc utca 13/f az udvarban-bejárat a kollégiummal szemben!!
Kezdés kb.:20:00 -
artschi2 #984 2010. március 29.
Dürer-kert
KATATONIA
katatonia.com -
#983 jah, valami szilveszteri program? -
Knabb #982 Óóó az már nagyon szilveszter nekem :D -
Narusco #981 de nekem szilveszterre kell. -
Knabb #980 Dec 22. Dürer -
Narusco #979 vmi jó szilveszteri bulit nem tudtok Bp körül, ahol lesz vmi rock/metál koncert? -
artschi2 #978 lehet, ezért van ez a topik :) -
mikusmate #977 Sziasztok!
Nem tudom ilyet szabad-e, de hátha :P
December 22-én Budapesten a Rocktogonban karácsonyi amatőr rock koncertek lesznek. Fellépők: Salt, Run on Fumes (ezek vagyunk mi), és Found Items. A belépő 600 Ft. Mindenkit szeretettel várunk. -
artschi2 #976 nem, ez már hivatalos. A Livenation szervezi :) -
#975 most látomhogy nemszopacc
BESZAROK BAZMEEEEEEEEEEG :DD -
#974 :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
bazzeg most szopacc minket ugye?:D -
artschi2 #973 2010. május 14.
Puskás Ferenc Stadion
METALLICA
hardrock.hu -
artschi2 #972 2010. április 30., péntek 19 óra
Budapest, Dürer kert
PENNYWISE
Belépő: 5500 Ft.
zajlik.hu
-
JOSEY #971 -
artschi2 #970 2010. március 5.
Diesel
VOLBEAT
concerto.hu -
#969 Nézz utána VelvetSeal-nek! -
fann #968 Jó hely ez a kék yuk (mondjuk a tűzmadár pont nem a kedvencem...), mindig van vmi koncert, csak átok messze van tőlem.
kéne ilyen hely a város közepén is:D -
JOSEY #967 -
#966 -
JOSEY #965 Karácsonyi Pandora's BOX Koncertek:
Várunk Mindenkit Sok Szeretettel! -
tarus21 #964 A holnapi Alice in Chains-re megy valaki? -
#963 Ez valami iszonyat királyság volt! -
artschi2 #962 2010. március 1. hétfő 20:00
Budapest, A38 Hajó
NEW MODEL ARMY
+ support
negativeart.hu
-
rammfan #961 mennyi eladó jegy lehet még???
azt hallottam Bécsben nagyon fogytak! -
rammfan #960 én azt mondom legyen! főleg ha téged ez tesz boldoggá:D -
Narusco #959 ilyen jelmezben lesz az énekes, a gitáros meg ilyenben -
rammfan #958 csak a szokásos:P--->látvány a köbön, pirotechnika ezerrel
és hogy a "megszokottnál" még milyen újdonságot raknak hozzá, arra én is kivi vok!!
egy sejtés: a pussy klip alapján az erotika sem lesz mellékes -
tarus21 #957 jajaaa
a pussy klip alapján már előre félek mi lesz ott -
artschi2 #956 2009. december 28. hétfő
Fővárosi Művelődési Ház (XI. ker., Fehérvári út 47.),
a Móricztól 5 percre (megközelíthető: a 4-es, 18-as, 47-es villamosokkal)
Anneke van Giersbergen (Agua de Annique, ex-The Gathering)
és Danny Cavanagh (Anathema) közös koncertje
negativeart.hu -
rammfan #955 igen, nem egy olcsó mulatság
de nekem megéri, a show meg az élmény tuti kárpótol!!!!!! -
artschi2 #954 állítólag az "olcsóbb" állójegyekből nem sok van már... -
Narusco #953 azért ez nagyon durva, nem lepődnék meg ha nagyon kevesen lennének... 18k a jobbféle állójegy, ez mindennek a legalja. kétszerennyiből már külföldi fesztiválbérletet lehet venni.