PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
nem tudom

legegyszerûbb a crackel kipróbálni

Breki33
áruld már el mit hárítok?

esküszöm te nem vagy komplett
S ha felteszem a Service Pack 2-t?
Akkor lesz változás?
Breki33
ezt nem én írtam csak bemásoltam hátha segít

elõbb sztem a crack-el nézd meg és sp2-öt is érdemes lenne felrakni

most viszont megyek a fizetett nõimhez P
KillR
már megint csak hárítasz...

Breki33
a gond a te fejedben van

link

Megnéztem, amit írtál...de én nagyon nem vagyok képben ezekkel.
Azt írtad, hogy keressem meg, ami letiltja...de azt hogyan jelzi, hogy letilt valamit?
KillR
a fogalmakat tisztzni kell...a körte nem alma, és kész...ha valaki ezt összekeveri, akkor ott gond van...
és ott még nagyobb ,ha ezt a saját gondját másra keni

Breki33
jbal
igen de rajtad kívül mindenki megértette és nem kezdett el kötekedni

jbal
a FAQ-ban

KillR
Breki, leállnál ezekkel az "állj már le" szövegeiddel??? honnan a faxból kéne tudnom, hogy neked a SALAK az SÁR???

Köszi, máris kipróbálom
remélem sikerül....
Ha igen megyek 1 rekesz sörrel 😊
Breki33
gamecopyworld-on

Windows XP Service Pack 2 az SP2

bõvebben
Breki33
ha ezekkel sem jó akkor meg lehet ezt is nézni

"Megtaláltam a megoldást erre a problémára: "A required security module can not be activated. This program can not be executed." Total Commanderben parancssorba ( vagy start menü futtatás )ird be : regedit. Aztán HKEY_LOCAL_MACHINE/System/MountedDevices/ ezen nyomj egy jobb egér gombot aztán Engedélyek/Speciális/ és keresd meg a Tipusok közt azt (valószínüleg csak egy lessz) amelyiket tiltja. Aztán Szerkeszt és ott az Összes törlése funkciót. Okézd le és gyerünk varrni"
Tudom nehéz elhinni a nevembõl adódóan ... 😊
No dvd-s crack-et hol találok?
Nem tudom mi az az SP2 de bizti nincs a gépemen.
Gascoigne
Hát én több évig fociztam salakpályán, de az még csak nem is hasonlított a Roland Garros-ra. Legfeljebb a színe. 😄

Ps3 ID: Gascoigne74

Breki33
ideiglenes megoldásként próbáld ki a nodvd-s crack-el megy-e
Breki33
ez a securerom szerintem

"A required security module can not be activated. This program can not be executed."
SecuROM™ has determined a debugging or an emulation tool is running. Please refer to the following procedure to remedy:

Please deactivate these tools before starting the program. It's not necessary to uninstall them.
If the problem persists, please send a SecuROM™ analysis file to [email protected] (see "Support Info" section on how to do that).
Breki33
Breki33
szerintem karácsony elõtt
PESFAN
Ez azt jelenti hogy egy biztonsági modul hiányzik ezért szarakodik.
SP2 fel van dobva a gépedre?

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

PESFAN
De úgy köri kb?
1 hónap?
Vagy 2 héten belül meglesz?

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

Sziasztok!

Nagyon jó lenne ha tudnátok segíteni!
Eredetiben megvettem a játékot és installálás után a következõ hibaüzenetet írja ki és nem indul:
A required security module can not be activated.
This program can not be executed (6000).

Légyszi segítsetek....
Köszi elõre is.
Breki33
a patchnak nincsen kiadási dátuma direkt
Breki33
állj már le

felesleges vagy itt
a múltkor is csak nevetségessé tetted magad ezzel az állandó kötözködéseddel aztán kiderült, hogy tévedtél akkor annyi nem volt benned, hogy elnézést kérj, bocsi nem volt igazam.....
Breki33
szerintem a gyep nem túl jó legalábbis a san-siro-ban

ez olyan üveglappal lenyomott
tényleg ez a 12.40 van kiirva igazából és tényleg fehér a mezszámozás?
KillR
amúgy a salakpályákat leginkább teniszmeccsekrõl ismerhetnéd, pölö roland garros mond valamit? franciaország? nah az a salak, az a kis, erõs szemcséjû "szar"...azon egy becsúszás, esés, sõt, földre térdelés, nah az jó szar...
viszont teniszezni kurva jó rajta...
szal nem tudtam, hogy a fogalmakkal nem vagy tisztában, bocsesz

KillR
hát bocs, nem tudtam, hogy nálad a sár az salak...a kettõ nagyon más...láttál már salak pályát?? azon elesni, basszus...legalább 4 hétre szóló élmény

PESFAN
Breki!

Az oda-visszavágós rendszeren kívûl nekem teljesen bejön a BL patch!
Gyönyörûek a gyepek, igényesek a reklámtáblák és a mezek nekem nagyon szép hatást keltenek.
A stadionok egy az egyben kifogástalanok.

Nekem egynek jó!
Amíg meg nem jelenik a nagy patch addig jó.

Ja talán még negatívumnak annyit hogy mindenhol ugyanazok a szúrkolói hangok, nincs csapatra szabott szurkolás.

Breki mikor jelenik meg a nagy patch köri kb?

Breki33
errõl van szó

jó lett a kijelzõ ezt majd lelopjuk teljes játékba
jbal
vagyis gondolom nem salak hanem ilyen sár.ahol "ki van kopva" a gyep

Breki33
be lehet a meccs elõtt a csúszkán ott ahol a gamepad jel van és a játékosnév kiiratást is lehet

de ez pes5-ben is volt
eZo
ok, nem vagy letiltva, csak nem használom az msn-t mostanába !

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

horpeti
vagy csak le vok tiltva, azért nem látlak soha? 😊

horpeti
Ezo gyere msnre, és ott tudnánk beszélni meccseket. 2v2, stb... sokszor összejövünk 4en, és játszunk.

KillR
hát azt látod, hogy melyiken mennyien vannak, szal az alapján dönts...
amúgy minndenhol vannak

saviola83
azt be lehet állítani hogy a ép ne adja át az irányítást védekezésnél más embernek hanem scak én adjam át?És ha igen akkor hol.Mert marha zavaró.

eZo
mázlista ! 😊
melyik szerveren szoktatok lenni ?

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

KillR
én pólót kaptam

eZo
Sziasztok !
Ma már én is jelentkezem online játékra... úgy 5óra után !
Micsoda ajándékok... focilabdás kulcstartó, poszter... tavaly a pes5-höz nem kaptam semmit !

KillR
ja, és télleg, amint meglátod a polcokon írj hsz-t, mert megyek megvenni!

KillR
illetve bocs, hétfõn?

KillR
most nagyon vicce vagy...
de inkáb gondolkozz el a tényen: nem hordanak salakot a gyepre, csak azért, mert tél van...
amúgy vasárnap akkor megveszed?

Breki33
úgy ahogy a boltba gamepad...........
KillR
már bocs, de hogy kerül a füves/ma már inkább mûfüves/ gyepre salak?a hótól biztos nem, de te tudod...
sztem inkább barna legyen az a "pink"...de te tudod...

Breki33
tudtommal lesz még frissítés, de lebonyolítási rendszert nem nagyon lehet változtatni

de engem inkább a grafika kijelzõ stadionok meg ilyesmi érdekelne

valamit adboardok mezek
De õk mindig konkrétan csak annak a csapatnaka cimereit és csapat játékosok neveit rakja be akik szerepelnek a BL-ben azért aza neve BL patch ha mással akarsz játszani arra ott vana full játék.

Nekem hiányom,hogy a oda viszavágos rendszert nem csinálták meg a csoportköröknél tehát maradt a konami cup átnevezése ezért felesleges volt ezt kiadni, ennyi errövel egy roster amibben benne szerepelnek a mostani BL résztvevõk és lehet kenni az rendes játékkal is.