PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
S ha felteszem a Service Pack 2-t?
Akkor lesz változás?
Akkor lesz változás?
ezt nem én írtam csak bemásoltam hátha segít
elõbb sztem a crack-el nézd meg és sp2-öt is érdemes lenne felrakni
most viszont megyek a fizetett nõimhez P
elõbb sztem a crack-el nézd meg és sp2-öt is érdemes lenne felrakni
most viszont megyek a fizetett nõimhez P
Megnéztem, amit írtál...de én nagyon nem vagyok képben ezekkel.
Azt írtad, hogy keressem meg, ami letiltja...de azt hogyan jelzi, hogy letilt valamit?
a fogalmakat tisztzni kell...a körte nem alma, és kész...ha valaki ezt összekeveri, akkor ott gond van...
és ott még nagyobb ,ha ezt a saját gondját másra keni
és ott még nagyobb ,ha ezt a saját gondját másra keni
Breki, leállnál ezekkel az "állj már le" szövegeiddel??? honnan a faxból kéne tudnom, hogy neked a SALAK az SÁR???
Köszi, máris kipróbálom
remélem sikerül....
Ha igen megyek 1 rekesz sörrel 😊
remélem sikerül....
Ha igen megyek 1 rekesz sörrel 😊
ha ezekkel sem jó akkor meg lehet ezt is nézni
"Megtaláltam a megoldást erre a problémára: "A required security module can not be activated. This program can not be executed." Total Commanderben parancssorba ( vagy start menü futtatás )ird be : regedit. Aztán HKEY_LOCAL_MACHINE/System/MountedDevices/ ezen nyomj egy jobb egér gombot aztán Engedélyek/Speciális/ és keresd meg a Tipusok közt azt (valószínüleg csak egy lessz) amelyiket tiltja. Aztán Szerkeszt és ott az Összes törlése funkciót. Okézd le és gyerünk varrni"
"Megtaláltam a megoldást erre a problémára: "A required security module can not be activated. This program can not be executed." Total Commanderben parancssorba ( vagy start menü futtatás )ird be : regedit. Aztán HKEY_LOCAL_MACHINE/System/MountedDevices/ ezen nyomj egy jobb egér gombot aztán Engedélyek/Speciális/ és keresd meg a Tipusok közt azt (valószínüleg csak egy lessz) amelyiket tiltja. Aztán Szerkeszt és ott az Összes törlése funkciót. Okézd le és gyerünk varrni"
Tudom nehéz elhinni a nevembõl adódóan ... 😊
No dvd-s crack-et hol találok?
Nem tudom mi az az SP2 de bizti nincs a gépemen.
Hát én több évig fociztam salakpályán, de az még csak nem is hasonlított a Roland Garros-ra. Legfeljebb a színe. 😄
Ps3 ID: Gascoigne74
ez a securerom szerintem
"A required security module can not be activated. This program can not be executed."
SecuROM™ has determined a debugging or an emulation tool is running. Please refer to the following procedure to remedy:
Please deactivate these tools before starting the program. It's not necessary to uninstall them.
If the problem persists, please send a SecuROM™ analysis file to [email protected] (see "Support Info" section on how to do that).
"A required security module can not be activated. This program can not be executed."
SecuROM™ has determined a debugging or an emulation tool is running. Please refer to the following procedure to remedy:
Please deactivate these tools before starting the program. It's not necessary to uninstall them.
If the problem persists, please send a SecuROM™ analysis file to [email protected] (see "Support Info" section on how to do that).
Ez azt jelenti hogy egy biztonsági modul hiányzik ezért szarakodik.
SP2 fel van dobva a gépedre?
SP2 fel van dobva a gépedre?
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
De úgy köri kb?
1 hónap?
Vagy 2 héten belül meglesz?
1 hónap?
Vagy 2 héten belül meglesz?
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
Sziasztok!
Nagyon jó lenne ha tudnátok segíteni!
Eredetiben megvettem a játékot és installálás után a következõ hibaüzenetet írja ki és nem indul:
A required security module can not be activated.
This program can not be executed (6000).
Légyszi segítsetek....
Köszi elõre is.
Nagyon jó lenne ha tudnátok segíteni!
Eredetiben megvettem a játékot és installálás után a következõ hibaüzenetet írja ki és nem indul:
A required security module can not be activated.
This program can not be executed (6000).
Légyszi segítsetek....
Köszi elõre is.
állj már le
felesleges vagy itt
a múltkor is csak nevetségessé tetted magad ezzel az állandó kötözködéseddel aztán kiderült, hogy tévedtél akkor annyi nem volt benned, hogy elnézést kérj, bocsi nem volt igazam.....
felesleges vagy itt
a múltkor is csak nevetségessé tetted magad ezzel az állandó kötözködéseddel aztán kiderült, hogy tévedtél akkor annyi nem volt benned, hogy elnézést kérj, bocsi nem volt igazam.....
szerintem a gyep nem túl jó legalábbis a san-siro-ban
ez olyan üveglappal lenyomott
tényleg ez a 12.40 van kiirva igazából és tényleg fehér a mezszámozás?
ez olyan üveglappal lenyomott
tényleg ez a 12.40 van kiirva igazából és tényleg fehér a mezszámozás?
amúgy a salakpályákat leginkább teniszmeccsekrõl ismerhetnéd, pölö roland garros mond valamit? franciaország? nah az a salak, az a kis, erõs szemcséjû "szar"...azon egy becsúszás, esés, sõt, földre térdelés, nah az jó szar...
viszont teniszezni kurva jó rajta...
szal nem tudtam, hogy a fogalmakkal nem vagy tisztában, bocsesz
viszont teniszezni kurva jó rajta...
szal nem tudtam, hogy a fogalmakkal nem vagy tisztában, bocsesz
hát bocs, nem tudtam, hogy nálad a sár az salak...a kettõ nagyon más...láttál már salak pályát?? azon elesni, basszus...legalább 4 hétre szóló élmény
Breki!
Az oda-visszavágós rendszeren kívûl nekem teljesen bejön a BL patch!
Gyönyörûek a gyepek, igényesek a reklámtáblák és a mezek nekem nagyon szép hatást keltenek.
A stadionok egy az egyben kifogástalanok.
Nekem egynek jó!
Amíg meg nem jelenik a nagy patch addig jó.
Ja talán még negatívumnak annyit hogy mindenhol ugyanazok a szúrkolói hangok, nincs csapatra szabott szurkolás.
Breki mikor jelenik meg a nagy patch köri kb?
Az oda-visszavágós rendszeren kívûl nekem teljesen bejön a BL patch!
Gyönyörûek a gyepek, igényesek a reklámtáblák és a mezek nekem nagyon szép hatást keltenek.
A stadionok egy az egyben kifogástalanok.
Nekem egynek jó!
Amíg meg nem jelenik a nagy patch addig jó.
Ja talán még negatívumnak annyit hogy mindenhol ugyanazok a szúrkolói hangok, nincs csapatra szabott szurkolás.
Breki mikor jelenik meg a nagy patch köri kb?
be lehet a meccs elõtt a csúszkán ott ahol a gamepad jel van és a játékosnév kiiratást is lehet
de ez pes5-ben is volt
de ez pes5-ben is volt
ok, nem vagy letiltva, csak nem használom az msn-t mostanába !
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Ezo gyere msnre, és ott tudnánk beszélni meccseket. 2v2, stb... sokszor összejövünk 4en, és játszunk.
hát azt látod, hogy melyiken mennyien vannak, szal az alapján dönts...
amúgy minndenhol vannak
amúgy minndenhol vannak
azt be lehet állítani hogy a ép ne adja át az irányítást védekezésnél más embernek hanem scak én adjam át?És ha igen akkor hol.Mert marha zavaró.
mázlista ! 😊
melyik szerveren szoktatok lenni ?
melyik szerveren szoktatok lenni ?
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Sziasztok !
Ma már én is jelentkezem online játékra... úgy 5óra után !
Micsoda ajándékok... focilabdás kulcstartó, poszter... tavaly a pes5-höz nem kaptam semmit !
Ma már én is jelentkezem online játékra... úgy 5óra után !
Micsoda ajándékok... focilabdás kulcstartó, poszter... tavaly a pes5-höz nem kaptam semmit !
most nagyon vicce vagy...
de inkáb gondolkozz el a tényen: nem hordanak salakot a gyepre, csak azért, mert tél van...
amúgy vasárnap akkor megveszed?
de inkáb gondolkozz el a tényen: nem hordanak salakot a gyepre, csak azért, mert tél van...
amúgy vasárnap akkor megveszed?
már bocs, de hogy kerül a füves/ma már inkább mûfüves/ gyepre salak?a hótól biztos nem, de te tudod...
sztem inkább barna legyen az a "pink"...de te tudod...
sztem inkább barna legyen az a "pink"...de te tudod...
tudtommal lesz még frissítés, de lebonyolítási rendszert nem nagyon lehet változtatni
de engem inkább a grafika kijelzõ stadionok meg ilyesmi érdekelne
valamit adboardok mezek
de engem inkább a grafika kijelzõ stadionok meg ilyesmi érdekelne
valamit adboardok mezek
De õk mindig konkrétan csak annak a csapatnaka cimereit és csapat játékosok neveit rakja be akik szerepelnek a BL-ben azért aza neve BL patch ha mással akarsz játszani arra ott vana full játék.
Nekem hiányom,hogy a oda viszavágos rendszert nem csinálták meg a csoportköröknél tehát maradt a konami cup átnevezése ezért felesleges volt ezt kiadni, ennyi errövel egy roster amibben benne szerepelnek a mostani BL résztvevõk és lehet kenni az rendes játékkal is.
Nekem hiányom,hogy a oda viszavágos rendszert nem csinálták meg a csoportköröknél tehát maradt a konami cup átnevezése ezért felesleges volt ezt kiadni, ennyi errövel egy roster amibben benne szerepelnek a mostani BL résztvevõk és lehet kenni az rendes játékkal is.