PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval bõvebben: Megnéztem letöröltem :D
Nálam a Bl-ben nincs benne egy csomó csapatnak a cimere, de nemhogy más lenne, hanem egyáltáln nincs. Ez az egyik dolog a másik, hogy ha nyomtam egy BL-t benne akkor a másik csapat játékosainak a neve ilyen player345 346, 347 stb. volt. Tovább nem is néztem kiléptem és törlés.
Ennyit errõl a pecsrõl Breki.
Remélem elég bõ.
<#vigyor3>#vigyor3>
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Síma settingsnek semmi köze hozzá
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
Más: annyira tele van a tököm a netes pro evoval hogy ááááá, simán lealázok mindenkit, csak van egy bibi a második félidõ amikoris pont annyira belassul a netkapcsolat h ne lehessen ilyen utolsó pillanatig kivárni a passzal, csellel , lövéssel, ja és alig tudok váltani az emberek között...ez most pont megnagyítja a pes amúgyis idegesítõ dolgait, rohadtul zavaró.Az én netem tuti jó, szal nem vágom mi lehet a gáz.
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
link
amúgy van ilyen külföldi projekt lehet érdemes lenne velük felvenni a kapcsolatot
Ha valakit érdekelne a dolog segíthetne nekem a magyar kommentár elkészítésében:
-vagy jó angol nyelvtudással rendelkezõ embert keresek
-vagy akinek van idege és csak a nevekkel foglalkozna
de ez csak komolyan mûködhet!És januárra meg is lennénk...minél többen vagyunk annál jobb mert több mint 8000 file-t kell lecserélni...
a hálót egyikbõl másikba áthúzni nem nagy kunszt
vagy ez csak egy kép?
Telepítés:
1. Töltsd le a Patchet, majd futtasd le a UEFACL-PATCH-6-BUILD10.EXE-t. (Fontos: ha darabokban szeded le, akkor minden fájl egy mappában legyen!)
2. A Pes 6 dvd-drõl másold be a 0_text.afs fájlt a Pes6/dat mappádba UE_TEX.AFS néven!
3. Indítsd el a DKZ Studiot, File-> Open-> Megnyitod a uefa_cl_08.dkz fájlt, amit a PRO EVOLUTION SOCCER 6/UEFA CL PATCH mappában találsz meg.
4. A DKZ Studio-ban Patch menü, Apply patch in folder. Kiválasztod a PRO EVOLUTION SOCCER 6/DAT mappádat, majd Apply!
Ezután végigmegy a telepítés, ha kész, bezárhatod a DKZ Studiot!
5. Végül indítsd el a PRO EVOLUTION SOCCER 6/UEFAKITSR mappában található Setup.exe-t, kattints az Install-ra, és készen is vagyunk!
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
Átlehet valahogy írni az eredeti csapatok neveit, mert csináltam új csapatokat de nem tudom a játékban a nevet módosítani, a gagyi csapatoknál meg már nincs hely(pl a djurgardenst meg a rosenborg ot szeretném lecserélni), valahol az etextben vannak a csapat nevek? De hol?
Azt szeretném megkérdezni, hogy a Master League-ben, hogy lehet változtatni a csapatokat úgyhogy ilyen kevert legyen?
már készül 1 update
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
1. Bla, bla arról, hogy a free practice-ben (szabad edzés) lehet gyakorolni a szabadrúgásokat, és az milyen jó dolog, mármint gyakorolni.
2. Amikor kapura lõsz, az elsõ dolog, amit át kell gondolnod, a kapuhoz mért távolság, hogy kiválaszd az 5 szint közül a megfelelõ lövés erõsséget. A szabadrúgás gomb parancs tábla ? általában segít, de számításba kell venni a pontrúgó játékos lövés erõsség képességét is.
3. A csavart lövéseket egy kicsit irányítsd a kívánt célpont mellé, figyelembe véve a labda csavarodását a levegõben. Minél jobban tud csavarni a játékosod, annál inkább.
4. Vizsgáld meg a sorfal gyengeségeit. Ha találsz benne egy alacsony játékost, jó eséllyel elrúghatod a bogyót felette. Ha csupa magas játékos alkotja, akkor a jobban ki kell szakaszosan töltened a lövés kijelzõt. (Ezt a részt elég szarul fogalmazták meg, vagy csak én nem tok angolul és még pest sem láttam közelrõl.) Mindegy, értitek. Magasabb játékosok, több csík.
5. A lövés erõssége a labda elrúgásának pillanatában véglegesítõdik. A lövésgomb pici megnyomása már elég lehet, ha egy kis erõt akarsz még adni bele. (Ez is inkább a magasságra vonatkozik szerintem, semmint az erõre. Inkább még egy kicsit emelhetsz rajta, ha alacsonynak találod a lövést. A játékban legalább is így van. Itt viszont power aszót használnak.)
6. Alapszabály. A nagyon erõs, az átlagos, és a nagyon gyenge szabadrúgás típusok a leg hatékonyabbak, és a legkönnyebb õket végrehajtani.
7. Amikor másodlagos rúgó végzi el, azt nehezebb kivitelezni (Gyk. Legurítás, satöbbi) köszönhetõen az eltérõ lövés erõnek és a labda „szállásának” és talán a legfontosabb, a végrehajtás sebbességének. Sokat kell gyakorolnod, hogy ilyen helyzetbõl gólt lõjj.
de az írt néven (nehogy felülírd a mostanit)