PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

thx!
Shevchenko
http://files.filefront.com/all_kits_pack_for_kitservurar/;6150029;;/fileinfo.html

vagy innen

http://www.peshungary.hu/letoltes.php?letoltid=6758

FORZA MILAN!!!

Megtudjátok mondani,h honnan tudok mezeket leszedni egyéb csapatokhoz(Celtic,Galatasaray,Porto..stb)?thx
lobig
gudjohnsen-nek jó napja volt...

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

Proba: Deco szépen bolintott:

My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)

Shevchenko
Valaki online<#integet2>

FORZA MILAN!!!

Aha ez megtörtént, de amikor ugye dkz-vvel a uefa_cl_08 uge aplicar Parce en Carpeta és akkor dat mappa, és utána kikell választanni a fájlt azt a UE_TEXT.AFS választom azt befejezzi de rossz..

My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)

jbal
A Pes 6 dvd-drõl másold be a 0_text.afs fájlt a Pes6/dat mappádba UE_TEX.AFS néven!

lobig
motta elvállalta:

ezt bizony rossz helyre fejelte ki a védõ:

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

És egy kérdés, ugy megcsinálom ahogy le van irva a bl-patchot darabokba van meg, szval inditáskor azt irja: AFS not found..

Ja én se értem meg de semmi közöm hozzá, de:Breki segitenni probál mindenkinek te meg ezért basz**a**d pl.: peshungary "Tölthetö a Bl Patch" hozzászolásoknál Hány értelmes hozzászolásod volt? De most komolyan, Breki segiteni akart azé irt oda, komolyan te meg oott se hagyod békén ez már több mint nevetséges,,, vannak emberek akik nem az tölti le az idejüket ha gép elött vannak, hogy kötekedjenek....

báttyó02
thx o)

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

gabi89
Mind2 szép 😊
Második szépen beakadt amúgy <#smile>

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

jbal
migolok<#worship><#eljen><#wink>

oláhbá
mijok :}}}}}}}}

szép golok 😊

jo játék ez a pes 😊

báttyó02

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Shevchenko
Tökéletesen!

FORZA MILAN!!!

Breki33
a San Siro amúgy mûxik online-ban is?
Breki33
akkor azt hiszem abban vagyok P
horpeti
nekem az 1-3 jobban bejött, mint 4 😄

Breki33
na eztse tudtam eddig

There will be 2 big patches

Evolution Patch, made by superpatch 4.0 team
Superpatch, made by some of superpatch 1.0 to 3.0 team
Shevchenko
Nagyon jó lett a Milan stadion már csak 1 baj van hogy nemtudok berakni hálót hozzá hogy piros fekete legyen.

FORZA MILAN!!!

Breki33
szebb háló ügyében ajánlom figyelmedbe

ugyanaz a háló van az elözõ beimportálható csomagomban is a SAn Siro-ban
Breki33
Ha jól értem azt kérdezed, hogy kitserver használata nélkül is be lehet-e rakni a játékba a mezeket amik a kitserverben vannak amúgy.

Ha ezt akkor szerintem a válasz az, hogy részben, meg kell nézni a kitserverben lévõ mez pes6-os vagy pes5-ös.

Viszont a pes6-os mezstruktúra sokkal roszabb
nah ehhez nekem is hozzá kell szólnom:

öcsém bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejû
te nemnormális agyonpesztrált fiucska nem vagy semmi.
dik még h emberszámba venni.
te ki a faszomat vettél eddig emberszámba ? saját szüleidet sem szerintem.
de sorolom: fecoh, én Hedge, Breki és még ki tudja hány emberbe kötöttél bele eddig és valahogy még vagy 20-30 vagy ki tudja mennyi nem szivlel a hülyeségeiddel mert az élõ fába is belekötsz, szavakon lovagolsz oldalakon át. Tükörbe kéne nézni és elgondolkozni, hogy hol a hiba öregem.
Már csak röhögök a hülyeségeiden amiket irogatsz, de most ezt nem hagyhattam szó nélkül.
gabi89
Na még 1x

Így néz ki most a PES-em.Szerintem nem rossz megjegyzem egész este evvel szórakoztam
Annyi kérdésem lenne,hogy ami kitserverben vannak mezek olyan minõségû mezek léteznek amik nem kitserveresek??Szóval mondjuk letöltõm és beimportálom és nem kell hozzá kitserver.Meg esetleg van vmi szebb háló mert nem nagyon tetszik
Elõre is thx

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

gabi89

Breki33
San Siro Kit Server Update Version (with another turf textures)

http://files.filefront.com/San_Siro_AC_Milan_Milanrar/;6234111;;/fileinfo.html

map:

111,"San Siro FC Inter, Milan"
KITSERVER 6.2.1
link
link

New features included in version 6.2.1 :
- kits support for licensed/unlicensed (including Other C) teams. Kit format: 512x256 with 256-color palette (PNG or BMP). HD-kits not implemented yet.
- 3rd,4th,etc. (extra) kits selection using 1 and 2 buttons (for both players and gk)
- no kit parts mixing, but also no shared palette headache.
- all kit attributes supported (model, collar, number/name placement). New attribute: shirt.number.location to set where number on the front of the shirt (for national teams) appears: center or topright.
- Ballserver
- LODmixer now supports home/away attendance change, as well as other setting like in PES5.
- Stadium Server
- gamepad/keyboard hotkeys support

horpeti
hali, msn? privátban ha gondolod, aztán beszélhetünk (fõleg 2v2) meccseket. Mit szólsz?

Breki33
ja hogy folyamatosan változik

a szín megvan
12.40 az eltelt idõ. Színre nem emlékszem.

Gascoigne
Sajnos nem, amikor tudatosan csináltam, akkor nem sikerült kaput találnom. 😊 De amúgy gamepaddal játszom, még mindig megvan a rumblepad 2. Ha át akarod venni a labdát mellel, akkor elõtte R1-et kell nyomni, a gond csak akkor van, ha kicsit lejjebb jön, mert akkor átlépi. 😊

Ps3 ID: Gascoigne74

Breki33
nálam type1-en van ha jól tudom
Breki33
az elsõnél tudatosan csináltad?

gamepaddal?
Breki33
hiába kéred ki, már sokszor kiderült

#27673 pl

ennyit rólad na pá végre
lobig
eto'o nem hagyta magát...

PESFAN
Mesélje már el valaki ki melyik típusra állítja a mozgást?
Passz, szöktetés, ívelés stb...

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

eZo
Grat !
Az elsõ gólnál a cselt még cpu ellen is csak ritkán merem megcsinálni a kapu elött 😊
Szépek a gifek minõsége is !

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Gascoigne
Két net-es gólom, nekem tetszenek:

Ps3 ID: Gascoigne74

jbal
na elég legyen má
KillR sztem Szekszárdon van😄

KillR
sose "kvanyáztam", ezt kikérem magamnak, de mondtam már, mutasd meg hogy hol volt és elismerem

Breki33
ez csak ideiglenes segítség

a játék eredetiségét igazából a kód adja
keress vkit a környéken aki ért hozzá és nézesd meg vele amiket leírtunk

nademost tényleg mennem kell
Breki33
hibázol????????? lol

te rágodsz itt egy oldalon keresztül újra a hülyeségeiden
én már akkor játszottam salakon mikor az oviban szoptál

de megha salakot is írtam (dierk) kit érdekel? nem tökmindegy?
ilyesmibe belekötni atyaúristen........

te itt vitatkozol egy oldalon keresztül ezen a hülyeségen
nemtökmindegy mit írtam???

majd akkor oktass ki másokat ha valamit leteszel az asztalra
nagyon unjuk már a sok okoskodásod

és te írsz arról, hogy másokat emberszámba kéne venni?
aki állandóan sérteget másokat, kvanyázik, úgy viselkedik állandóan mint egy dedós? Bár a szomszédban lakó 9 éves istenbíz értelmesebb

én azokat rühellem aki ki akar oktatni másokat és közben észre sem veszi hogy õ megy a forgalommal szemben

és most ezen gondolkozz:
miért van mindenkinek elege belõled
ne másokat sértegess hanem magadba nézz
ha normálisan képes vagy viselkedni akkor jöjj vissza addig pá

innentõl a kötekedõ hozzászólásaid kommentár nélkül törölve lesznek

Sikerült!!!!
A crack bejött...
Köszi a segítséget!
De hogy eredeti játékot crackelni kelljen...de legalább így jó 😊
KillR
neked meg azon, hogy hogy ha hibázol, és valaki (nem csak én) észreveszi, akkor rögtön róla beszélsz...tiszta kormány-politika---nade ez már nagyon más
a másik: egy embert emberszámba kell venni, ez a "tudni kéne olvasni" meg stb. nagyon nem humánus segítságnyújtás...sztem ezek lényegesebbek, mint az, hogy te rühelled az olyanokat, akik felhívják a figyelmed az ilyen szintû embersemmibe-vevésre...
és mégegyszer leírom: ha jön 27-én, hétfõn, akkor megyek és veszek én is gamepdaot! de mond már meg, hogy az a vidék hol van, mert ha télleg csak ott lehet kapni, az se nagy baj, mert 4 hónapot 100km megér...

Breki33
uh tényleg salakot írtam sár helyett? PPPPPP

hogyis mertem ilyet tenni :-)

rágódsz még ezen is egy oldalt?
azon kéne inkább elgondolkoznod miért van mindenkinek elege belõled

KillR
na meg az is hárítás hogy rólam beszélsz úgy egyáltalán, linkelgetés nélkül, ahelyett, hogy bevallanád ezt a nagyon megalázó dolgot, hogy salakot írtál sár helyett...

KillR
itt a salakról és a sárról volt szó (visszanézheted, ha nem hiszed el, errõl beszéltem, meg a gamepadról egy picikicskét), te meg belinkelsz egy honlapot...mi köze a kettõnek egymáshoz?? jaaa, hogy magad helyett engem mutogatsz...szal ez a hárítás...