PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy innen
http://www.peshungary.hu/letoltes.php?letoltid=6758
FORZA MILAN!!!

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
ezt bizony rossz helyre fejelte ki a védõ:

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
Második szépen beakadt amúgy <#smile>#smile>
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
jo játék ez a pes 😊
There will be 2 big patches
Evolution Patch, made by superpatch 4.0 team
Superpatch, made by some of superpatch 1.0 to 3.0 team
FORZA MILAN!!!
ugyanaz a háló van az elözõ beimportálható csomagomban is a SAn Siro-ban
Ha ezt akkor szerintem a válasz az, hogy részben, meg kell nézni a kitserverben lévõ mez pes6-os vagy pes5-ös.
Viszont a pes6-os mezstruktúra sokkal roszabb
öcsém bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejû
te nemnormális agyonpesztrált fiucska nem vagy semmi.
dik még h emberszámba venni.
te ki a faszomat vettél eddig emberszámba ? saját szüleidet sem szerintem.
de sorolom: fecoh, én Hedge, Breki és még ki tudja hány emberbe kötöttél bele eddig és valahogy még vagy 20-30 vagy ki tudja mennyi nem szivlel a hülyeségeiddel mert az élõ fába is belekötsz, szavakon lovagolsz oldalakon át. Tükörbe kéne nézni és elgondolkozni, hogy hol a hiba öregem.
Már csak röhögök a hülyeségeiden amiket irogatsz, de most ezt nem hagyhattam szó nélkül.
Így néz ki most a PES-em.Szerintem nem rossz megjegyzem egész este evvel szórakoztam
Annyi kérdésem lenne,hogy ami kitserverben vannak mezek olyan minõségû mezek léteznek amik nem kitserveresek??Szóval mondjuk letöltõm és beimportálom és nem kell hozzá kitserver.Meg esetleg van vmi szebb háló mert nem nagyon tetszik
Elõre is thx
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
http://files.filefront.com/San_Siro_AC_Milan_Milanrar/;6234111;;/fileinfo.html
map:
111,"San Siro FC Inter, Milan"
link
link
New features included in version 6.2.1 :
- kits support for licensed/unlicensed (including Other C) teams. Kit format: 512x256 with 256-color palette (PNG or BMP). HD-kits not implemented yet.
- 3rd,4th,etc. (extra) kits selection using 1 and 2 buttons (for both players and gk)
- no kit parts mixing, but also no shared palette headache.
- all kit attributes supported (model, collar, number/name placement). New attribute: shirt.number.location to set where number on the front of the shirt (for national teams) appears: center or topright.
- Ballserver
- LODmixer now supports home/away attendance change, as well as other setting like in PES5.
- Stadium Server
- gamepad/keyboard hotkeys support
Ps3 ID: Gascoigne74

Passz, szöktetés, ívelés stb...
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
Az elsõ gólnál a cselt még cpu ellen is csak ritkán merem megcsinálni a kapu elött 😊
Szépek a gifek minõsége is !
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
a játék eredetiségét igazából a kód adja
keress vkit a környéken aki ért hozzá és nézesd meg vele amiket leírtunk
nademost tényleg mennem kell
te rágodsz itt egy oldalon keresztül újra a hülyeségeiden
én már akkor játszottam salakon mikor az oviban szoptál
de megha salakot is írtam (dierk) kit érdekel? nem tökmindegy?
ilyesmibe belekötni atyaúristen........
te itt vitatkozol egy oldalon keresztül ezen a hülyeségen
nemtökmindegy mit írtam???
majd akkor oktass ki másokat ha valamit leteszel az asztalra
nagyon unjuk már a sok okoskodásod
és te írsz arról, hogy másokat emberszámba kéne venni?
aki állandóan sérteget másokat, kvanyázik, úgy viselkedik állandóan mint egy dedós? Bár a szomszédban lakó 9 éves istenbíz értelmesebb
én azokat rühellem aki ki akar oktatni másokat és közben észre sem veszi hogy õ megy a forgalommal szemben
és most ezen gondolkozz:
miért van mindenkinek elege belõled
ne másokat sértegess hanem magadba nézz
ha normálisan képes vagy viselkedni akkor jöjj vissza addig pá
innentõl a kötekedõ hozzászólásaid kommentár nélkül törölve lesznek
A crack bejött...
Köszi a segítséget!
De hogy eredeti játékot crackelni kelljen...de legalább így jó 😊
a másik: egy embert emberszámba kell venni, ez a "tudni kéne olvasni" meg stb. nagyon nem humánus segítságnyújtás...sztem ezek lényegesebbek, mint az, hogy te rühelled az olyanokat, akik felhívják a figyelmed az ilyen szintû embersemmibe-vevésre...
és mégegyszer leírom: ha jön 27-én, hétfõn, akkor megyek és veszek én is gamepdaot! de mond már meg, hogy az a vidék hol van, mert ha télleg csak ott lehet kapni, az se nagy baj, mert 4 hónapot 100km megér...
hogyis mertem ilyet tenni :-)
rágódsz még ezen is egy oldalt?
azon kéne inkább elgondolkoznod miért van mindenkinek elege belõled