PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Frenkie, which of your turfs are contained in Superpatch 0.1? All of those in your profile in FileFront?"
EMiatt érdekelne hány stadion van benne amiket javítottam
Emirates, Bernabeu, San Siro stb.........
De szeritem ha azzal jó az azt jelenti, hogy a superpatchéban csak be kell kapcsolni

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
Evolution patch-nél csak az option filét töltöttem le.Ezt is külön link jelzi.Ezt másoltam be a dokumentumok, KONAMI,folder mappába.Igy lett jó.Semmi gondom sincs a játékkal.Jó minden a hangok, és az acok is.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
Akinek nincs kommentátor a superpach felrakása után,az szedje le az evopatch-bõl az option file-t.Nagyon kicsi adat.Másolja be a dokumentumok,konami,,stb.folder mappába, és rögtön jó lesz!!!
Köszönet Brekiéknek érte!<#wow1>#wow1><#worship>#worship><#nevetes1>#nevetes1>
Amit írtál természetesen már tegnap kipróbáltam, sajna eredmény nélkül.
Nekem úgy tûnik, hogy az egész e_sound cucc megkukult a játékban.
Nincsenek bevonuló-zenék és a ML-ben lévõ bajnokságok logóinak sincsen hangjuk.Remélem hamarosan javítják...
Azért köszi a segítséget!
--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
Ha jól értem nt89 dolgozik az ügyön...
Talán mégsem én csesztem el! <#vigyor2>#vigyor2>
sound settings
ezek elég alap dolgok
nem biztos, hogy emiatt van ez csak egy ötlet
Sajnos én is elkövettem a hibát miszerint nem mentettem el a régi option fájlt! <#falbav>#falbav>
Akkor csak a jelenlegi törlése a megoldás a kommentár-hang visszaállítására? Szomorú lennék...
mintha az evo patch-ben több arc lett volna
a német csapatok játékosainak össze vissza vannak a vannak az arcai
aztán nekem még nem jó a kommentátor :S
felraktam az SP-t...elkezdtem tesztelgetni barátságos meccsekkel,és eddig két problémám volt:
1. a holland bajnokságban játszó Sokora-nak a feje elöl néger hátul fehér:)mind1,ez részlet kérdés
2. ha a dortmund-al akarok meccset jáccani,akkor a mezválasztó képernyõnél rögtön kidob a windowsba,mintha valami baj lenne a dortmund mezével,vagy ilyesmi...másnak volt ilyen problémáj??
amugy jó a patch
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
e-sounds volt.364 mega.Jobb a szurkolói hang, de csak az van.Van még valami tippetek?<#wow1>#wow1>
FORZA MILAN!!!
akkor pl töröld ki aztán hagyd hogy létrehozza
vagy keress rá a fórumban volt pár
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
Itt egy másik kijelzõ/logo csomag SP-hez, ami szeritnem ezerszer jobb.
PES6 Superpatch 1.0 Scoreboard Update
PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!
Másnál nincs hasonló jelenség?
Vagy én csesztem el valamit? <#wow3>#wow3>
2.
másik nézetbõl

Amnúgy láttam az elõzõ hozzászóló is kukacoskodik, bár azt nem néztem meg hogy mire válaszolt.
Mondjuk ha minden stadionnal ennyit kéne szórakozni...<#wow3>#wow3>
CSAK a Fradi
privátban kérték, hogy csináljam meg
kértem képet róla, hogy milyen
nem kaptam, megcsináltam ahogy gondoltam erre közölte a kérõ gyerek, hogy szép, de nem ilyen az alpha
erre most jön a másik ezzel
lenne még egy csomó stadion én meg ezzel foglalkozzak........
Az elsõ kép valszeg amit alkotott, a második meg amilyet szeretne, csak minta nélkül? Szerintem kérdezz rá, mert elég érdekes :D
CSAK a Fradi
"hi Frenkie
i am magic2006 who convert cairo staduim
i make new version of cairo staduim but i have small problem "
De hogy utánna mit akar azt nem teljesen
CSAK a Fradi
Csak nemtom van-e értelme fx5200ról 9600pro-ra váltani...
Ha van még egy kis mani, akkor kérd meg hogy inkább 7300gt-t rendeljen, az ennél sokkal jobb, árban meg kb ennyi lehet. (boltba 20k körül van, akkor gondolom ezt is tudja olcsóbban hozni..)
nya részemrõl off vége asszem :)
CSAK a Fradi
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Mondjuk nemtom mennyiért veszed...? :)
CSAK a Fradi