PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
most én kérnék segítséget azoktól akik leszedték

"Frenkie, which of your turfs are contained in Superpatch 0.1? All of those in your profile in FileFront?"

EMiatt érdekelne hány stadion van benne amiket javítottam

Emirates, Bernabeu, San Siro stb.........
Breki33
Breki

De szeritem ha azzal jó az azt jelenti, hogy a superpatchéban csak be kell kapcsolni
lobig

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

Én feltettem újra az alap játékot, utána feltettem a Superpatch-et ahogyan a PES Hungaryn irták.Utána a PES Hungaryn a letöltésekén lévõ
Evolution patch-nél csak az option filét töltöttem le.Ezt is külön link jelzi.Ezt másoltam be a dokumentumok, KONAMI,folder mappába.Igy lett jó.Semmi gondom sincs a játékkal.Jó minden a hangok, és az acok is.

gabi89
THX breki az evo... option fájljával van kommentátor hangom :)

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

én arra tettem

Breki33
mi értelme lenne?

sztem jobb alapra ha dkz-s
Breki33
igen csak így az arcok nem lesznek jók

linkeljétek már ki nekem ezt az option file-t
lobig
ha evolution patch-re rárakom a super patch-et, szerintetek mûködni fog a játék hibátlanul? valaki cselekedett már így?

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

Uraim!!!

Akinek nincs kommentátor a superpach felrakása után,az szedje le az evopatch-bõl az option file-t.Nagyon kicsi adat.Másolja be a dokumentumok,konami,,stb.folder mappába, és rögtön jó lesz!!!
Köszönet Brekiéknek érte!<#wow1><#worship><#nevetes1>

Breki33
hát crossynek megoldotta
lybrahu
Azt hittem bele kéne túrkálnom az op. fájlba.
Amit írtál természetesen már tegnap kipróbáltam, sajna eredmény nélkül.
Nekem úgy tûnik, hogy az egész e_sound cucc megkukult a játékban.
Nincsenek bevonuló-zenék és a ML-ben lévõ bajnokságok logóinak sincsen hangjuk.Remélem hamarosan javítják...
Azért köszi a segítséget!

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

lybrahu
Most nézem a soccergaming fórumon szintén írnak a kommentár problémáról.
Ha jól értem nt89 dolgozik az ügyön...
Talán mégsem én csesztem el! <#vigyor2>

Breki33
option

sound settings

ezek elég alap dolgok
nem biztos, hogy emiatt van ez csak egy ötlet

lybrahu
Lehet buta kérdés , de hogyan kapcsolom vissza?<#nemtudom>
Sajnos én is elkövettem a hibát miszerint nem mentettem el a régi option fájlt! <#falbav>
Akkor csak a jelenlegi törlése a megoldás a kommentár-hang visszaállítására? Szomorú lennék...

shevy
kommentátor nekem sem jó

az a adatbázis elég gyenge :S
mintha az evo patch-ben több arc lett volna
a német csapatok játékosainak össze vissza vannak a vannak az arcai
aztán nekem még nem jó a kommentátor :S

shevy
Quaresma hibásak a kis logok. A német csapatoknál más logokat rajzol ki meccs közben mint aki játszik, mintha eggyel el lenne csúszva, meg az other teamsnél is, pl Steaua meccsen River Plate emblémát tesz ki

Breki33
peshungary kitserver leírást olvasd el

hi
felraktam az SP-t...elkezdtem tesztelgetni barátságos meccsekkel,és eddig két problémám volt:
1. a holland bajnokságban játszó Sokora-nak a feje elöl néger hátul fehér:)mind1,ez részlet kérdés
2. ha a dortmund-al akarok meccset jáccani,akkor a mezválasztó képernyõnél rögtön kidob a windowsba,mintha valami baj lenne a dortmund mezével,vagy ilyesmi...másnak volt ilyen problémáj??

nálam is eltünt a komenntátor :(
amugy jó a patch

Mor3llo
StadiumServeres stadionokat hogyan kell berakni a játékba ? Nekem a kitserver\GDB\ mappán belül nincs semmi(pedig ott kéne lennie a 'stadiums' mappának,nem?), mezválasztásnál pedig csak 3 választási lehetõségem van a 4 közül..

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Option file megoldotta.Kösz!!!!

Feltettem egy új kommentátor hangot, de igy sincs kommentátor hang.
e-sounds volt.364 mega.Jobb a szurkolói hang, de csak az van.Van még valami tippetek?<#wow1>

Shevchenko
Be szeretném rakni a Bukarest helyére 1 csinált csapatomat csak nemtudom hogy lehet eltüntetni a bukarest feliratot a meccs közbe,hogy az csinált legyen.Valaki tudna segíteni?

FORZA MILAN!!!

Breki33
nem mentetted el a régebbit?

akkor pl töröld ki aztán hagyd hogy létrehozza
vagy keress rá a fórumban volt pár
Hello, valaki feltudná tennbi a superpatch option fájlát? Mertb abba talán benne a vannak a legfõbb igazolások vagy moindjuk van pár nap igazolásra ugyhogy addig felesleges letöltenni..:)

My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)

Bocs, Úriembert akartam irni.

Segitene valamelyik Õriember mit tegyek fel, hogy ne keverjek bele a patch-be, de legyen kommentátorhangom?

Shevchenko
Felraktam,de nekem nem változott.Miért?

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
A téli igazolások még nem jó ugye?

FORZA MILAN!!!

Bocs, de hol találok régebbi option filet?

Breki33
kipróbáltad a régebbi option filevel, exe-vel
másik kommentárral?

ha nem hajrá P
Úgy tettem fel, ahogyan le van irva!

Próbálkoztam a hang beállitásoknál, de bármit csinálok nincs kommentátor hang a patch felrakása óta.Van valami ötletetek???<#wow1><#worship><#help>

Nem tudom, nektek tetszenek a kijelzõk? Ezek a rövidített csapat nevek nem szépek. Fõleg nem Master Ligában, ha megnézem a liga állását, a csapatnevek mellett az látható. Nagyon ronda.

Itt egy másik kijelzõ/logo csomag SP-hez, ami szeritnem ezerszer jobb.

PES6 Superpatch 1.0 Scoreboard Update

PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!

Breki33
lehet ki van kapcsolva az optionfileban
lybrahu
Ez a superpatch nagyon szép meg minden, de nálam eltûnt a kommentárhang! <#wow1>
Másnál nincs hasonló jelenség?
Vagy én csesztem el valamit? <#wow3>

lobig
1.

2.

másik nézetbõl

Terminátor14
Kérd meg hogy töltse fel :)

Amnúgy láttam az elõzõ hozzászóló is kukacoskodik, bár azt nem néztem meg hogy mire válaszolt.

Mondjuk ha minden stadionnal ennyit kéne szórakozni...<#wow3>

CSAK a Fradi

Breki33
amúgy dolgoztatnak ezzel a stadionnal

privátban kérték, hogy csináljam meg

kértem képet róla, hogy milyen
nem kaptam, megcsináltam ahogy gondoltam erre közölte a kérõ gyerek, hogy szép, de nem ilyen az alpha

erre most jön a másik ezzel

lenne még egy csomó stadion én meg ezzel foglalkozzak........
Breki33
énis hasonlóra gondoltam, deha csinált új verziót akkor talán fel kéne raknia, hogy javítsam
Terminátor14
Nekem sem világos :S

Az elsõ kép valszeg amit alkotott, a második meg amilyet szeretne, csak minta nélkül? Szerintem kérdezz rá, mert elég érdekes :D

CSAK a Fradi

Breki33
ezt értem

"hi Frenkie
i am magic2006 who convert cairo staduim
i make new version of cairo staduim but i have small problem "

De hogy utánna mit akar azt nem teljesen
Breki33
Érti valaki, hogy itt mit akar pontosan a gyerek?

klikk
Terminátor14
nem kérdeztelek, mondtam hogy off vége, és amúgy is, mirõl beszélsz? 9600pro új bolti (reális) ára kb 14-16k lehet, már ha árulnak még valahol ilyen kártyát.

CSAK a Fradi

tobias88
a 9600 pro annál jóval olcsóbb
Terminátor14
Az elmegy...
Csak nemtom van-e értelme fx5200ról 9600pro-ra váltani...

Ha van még egy kis mani, akkor kérd meg hogy inkább 7300gt-t rendeljen, az ennél sokkal jobb, árban meg kb ennyi lehet. (boltba 20k körül van, akkor gondolom ezt is tudja olcsóbban hozni..)

nya részemrõl off vége asszem :)

CSAK a Fradi

hát olcsóbbamn jutok hozzá,mer a faternak a haverja rendeli, aszem 14000 körül

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Terminátor14
fog, de ne 256mb-osat vegyél, az a kártya 128at használ ki max.
Mondjuk nemtom mennyiért veszed...? :)

CSAK a Fradi