PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
tehát keresztbeívelések a hosszun jövõknek korábban mutattam is ilyeneket
a w-s szerintem inkább kiugratás konkrét embernek
emberváltás+ívelés és emberváltás+beindítás(nem a passz)
valamivel az íveléses mintha hosszabb lenne, de nem tudom pontosan mi a különbség

Anizotrop,szuper mintavétel,stb!
Valamivel jobb lett,de ha magas paszt adok és a kamera követi a labdát
még mindig ott a "törés" vonal!
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
Olyan problémám van,h a mérközések
közben fut egy csik a monitoron,mintha gyenge lenne
a kártyám!:S Mindenkinél ilyen?
Sztem nem hardveres a probléma,mert Ati 9800proval is csinálta,
és most a 7600Gt vel is!Sõt már a monitorom is másik!Jah és a Pes5 el is ilyen!
Amugy a legjobb focis game:)Én már Nintendo64-en is ezt nyomtam:)
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
megosztom veletek eme szép gólomat <#nevetes1>#nevetes1>

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
Hajrá Magyarország!
Újabb bajom van: elkezdtem egy Master League-t a Superpatch 1 és 1.01 felrakása után, az elsõ évnek vége is, de sajnos a második évadot megelõzõ baratságos, felkészülési meccseken nem tudok túljutni: egy, Interrel lefixált rangadót nem tud a PES betölteni, mert még a betöltés közben rossz memóriacímre történõ mûvelet miatt kiakad.
Megpróbáltam sima barátságos vagy akármilyen hasonló meccset nyomni, ott simán megy, szóval valószínû a mentésben van valami elszaródva, de csak meccs kezdete elõtt akad le, soha máskor.
Nincs véletlenül valami schedule-maker, amivel ki tudom iktatni a kérdéses Inter elleni meccset, hogy folytathassam a karriert ? Esetleg nem lehet valahogy játék nélkül leszimeltetni a kérdéses egy elõszezon meccset ?
MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360
http://www.youtube.com/watch?v=xfoO249ugSc
Pes 6 góljaim.Nem mindegyik nagy gól,fõleg a második részben,de nekem tetszenek..
http://videodrome.freeblog.hu/
Ati 9600, 9800, X300,X500,X550,X1300, ezeken mind egy pici vékony törés van néha! Én akkor tapasztaltam, amikor catalistban is fölnyomtam max részletességre a 3D-t, de az anti analisinget bekapcsolva nekem nem tünt el.
option file
mit jelent(het) az, hogy javul a játékmenet<#nemtudom>#nemtudom>?
kommentárt csak úgy mûködik, ha újra beloadolom az options file-t.
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Ugyanis az a HD kijelsõcsomag az a SP-tõl függetlenül jött ki... csak javítható vele az is meg ez is:)

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Még régebben olvastam hogy valakinek hasonló problémája volt,mint nekem de a választ nem láttam rá. Az a gondom hogy vibrál a kép, meccs közben egy vibráló sáv megy a képernyõ tetejétõl lefele az egész meccs alatt és ez elég zavaró. Próbáltam 3danalyzerrel a FAQban leírtak alapján de így se javult. Van valakinek ötlete? Elõre is köc
eddig minden jól ment, jól mûködött a játék, semmi gond nem volt.
most viszont mindig, mikor elakarom indítani a játékot, azt írja ki, hogy "AFS FILE NOT FOUND"
mi a teendõ? nem tudtam eddig megoldani. segítsetek! elõre is kösz!
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
gondolom DKZ
de nicns hozzá readme:(
vki help
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Nem tudod belinkelni nekem a Superpatches Hd kijelzo csomagot?
MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360
Mondjuk ugyanúgy vannak stadionok amik egyszerüen rosszak ( megfagy a játék, vagy kilép ), de ez a hiba volt a SP1-be is !
Felraktam azt a HD kijelzõ csomagot, ami korábban a SP1-nél is javította a kijelzõhibát..itt is bevált :)
Röviden:
1.mezválasztó képernyõ
2.Select gomb vagy PageDn ( ezzel tudod kiválasztani, hogy mit akarsz állítani (laszti, stadion,..stb)
3.R2 - L2 vel válogathatsz a stadionok, és a labdák ..stb közt
ITT találsz egy 9 oldalas, részletes leírást, hogy mit, hogyan, merre, meddig ...
Egy kis segítséget szeretnék kérni:
megvan a PES6, feltettem rá a Superpatch 1.0-át, de innentõl kezdve a Napoli stadionján és a Nike sárga-lila labdáján túl mással nem lehet játszani - hiába állítok be bármilyen stadiont/labdát.
Most letöltöttem és feltettem hozzá az elsõ javítást, de a helyzet ugyanaz.
Letoltottem az evo patchet. Eddig nagyon tetszik de lenne egy kerdesem.Nektek sima meccs alatt az eredmenyjelzi a sarokban nem ronda?(tul nagy meg fura.Tiszta olyan mint a superpatchben.Arra volt asszem javitas.) Erre nincs valami javitas? Elore is koszi!
hajrá,lilák!