PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

van rá megoldás valószinü kilett kapcsolva benne ez a 2 funkció

DaemoonHunter
Maradok a Superpatch-nál😄😄😄

feltettem a K_patchet de a mezválasztó menünél csak mezeket meg mág a részleteket lehet választani.2/2
De máskor még elhetett labdákat meg stadionokat is választani.4 funkció volt most meg csak 2 :s

DaemoonHunter
Húha😄 Nekem is vannak kételyeim a sup.patch-el kapcsolatban. Szóval most melyik a jobb?😄 K_Patch vagy super? A K_Patch pl miben jobb?

mi a baj a szuperpeccsel?
a játékmeneten változtat valamelyik, vagy csak grafikák és hangokat tartalmaznak?

énis áttérek a K-patch-re
A superpatchról ugyszint no comment 😄

Shevchenko
K_Patch-et rakd föl szinte tökéletes.Superpathról inkább nem mondok semmit.

FORZA MILAN!!!

Breki33
Én csak az evolutiont ismerem mint felhasználó.

Sztem amelyiket könyebben be tudod szerezni és egyszerûbb telepítened
Breki33
Konami Press Release:

The curtain comes down on PES 5 Online play

The PES 5 ONLINE service will be terminating on April 2nd, 2007. The servers will be permanently shut down and you will no longer be able to play the ONLINE mode. Here at Konami we wanted to thank each and every one of you all very much for playing! We hope that if you haven't made the upgrade to PES 6 already, then you'll be rushing out to get yourself a copy and keep the ONLINE community bursting at the seams.

Thank you all again for your loyalty and continued support of the Pro Evolution Soccer series.
hello! most raktam föl a játékot, melyik patchet ajánljátok hozzá? a superpatchet vagy az evolutiont? köszi a segítséget!

Shevchenko
Nembaj legalább életrekeltitek 1icsit a topikot,mert mostanában kevés hír van a PES6-ról.

FORZA MILAN!!!

Breki33
nincs mit

terjesszük a jó zenét
jbal
Köszi!!!<#worship><#worship><#worship>

jbal
ha meglesz felrakod?köszi
ez már nagyon OFF😄DDDD

Breki33
EGypár hete, de ftp-re raktam és ott már nincs fent
jbal
kb. mikor raktad be?

valaki megcsinálta magának az igazolásokat az SP-ben?

figyelembe veszem de nagyon beharangoztákígy meg úgy mégse alkottak nagyobbat mint az evolution patch, sõt...
a k_patch milyen?

Breki33
én még lese szedtem

azért azt figyelembe kellene venni, hogy sokan helyetted dolgoztak sokat, hogy a játékod szebb legyen
Tök idegesitõ hogy ennyi idõ után sem birnak Updatet kiadni a Superpatchez <#boxer><#vigyor1>
lehet letörlöm és felteszek mást...

Breki33
nemrég töltöttem fel a 80-as évek zenéi fórumba

ha megtalálom újra feltöltöm, elég ritkaság
jbal
és ezt a sat1-es zenét meg lehetne szerezni?

Breki33
lehet ott is

anno Zeus kereste meg nekem és a superpatchben volt menüzene, de sztem összefoglaló zenének jobb a németek is erre használták a LIVE RAN összefoglalók végén ment a legszebb jeleneteknél
RemX
Sziasztok!

NAGY problémám van!

Vistát használok, feltettem a PES-t valamint a kitservert... belepakoltam mindent amit az XP alatt is (labda, arcok, mezek, stadionok) és játszottam... egyszercsak kilép... vissszamegyek megint kilép... aztán egy idõ után már el sem tudom indítani, mert a "Program hibát észlelt és leállt" üzenetet kapok....
Kipróbáltam, uninstalláltam a kitservert és úgy megy.........

SEGÍTSETEK!!!

Szeretném továbbra is használni a kitservert!!!

jbal
és az a sat1-es zene ami a nemesisben volt?

Breki33
Elõbb be kéne szerezni pl ezt

Live Ran átdolgozás

na ezt nevezem én igényesnek
jbal
tényleg azt a live ran-t honnan lehetne megszerezni?

Shevchenko
Oké akkor neki is állok<#awink>

FORZA MILAN!!!

Breki33
De mondhatnám ezt is

klikk
Breki33
A 2006-os VB válogatáscd-jén szinte mindegyik dal jó

meg pl ilyenek

klikk
Breki33
Akiknek van izlésük azok számára legalábbis az ami itt megy

oké :-)

pl Ithalian Athem, The Fans Ole Ole, Something Going On, Live Ran zene

fociprogramba ilyenek valók

meg pl ezek :-))))))

klikk

klikk

klikk

klikk

klikk
Shevchenko
Számodra milyen szörnyû ezt ne felejtsük el.Ird össze mit szeretnél halgatni a PES6-ba,részletesen írd le pl:mi legyen a menü meg stb.megcsinálom<#awink>

FORZA MILAN!!!

Breki33
mennyivel korábbra?

arra gondoltam, hogy egy trance vagy House csapatról pár év múlva senki se fogja tudni kik õk, de egy Queen, Pink Floyd, Genesis vagy akár JMJ név akkor is márka lesz.

De ne offoljunk tovább, csak szörnyû milyen zenék mennek manapság discóban
eZo
vicces, hogy pont a 80-as, 90-es éveket hozod fel... talán azért mert abban nõttél fel és jó rájuk visszaemlékezni.. pedig annyi gagyi és értéktelen zene mint a 90-es évekbe amikor robbant a techno, vagy 80-as évekbe a popzene .. hát nem tom 😊 az igényes zenékért korábbra mennék vissza..
Mondjuk minden kornak és stílusnak vannak nagyjai, Tiesto a saját vonalán a legjobbak közé tartozik, de sztem ahogy minden szubjektív dologban úgy ebben is a vita tök felesleges !

Még jó, hogy mindenevõ vagyok a zenében már gyerekkorom óta ( ami a 80-as évek elejére tehetõ )
A Superpatch zenéi sztem jók, de most megnézem/hallgatom ezt is...

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Shevchenko
Itt nem is erröl volt szó,hanem nagyon sokan szeretik ezt a stílust tök mindegy ki mikor és honnan lopta a zenét,amugy én minden evõ vagyok ugyhogy,ha van valakinek valami ötlete,hogy a következõ petch-em milyen zenékból áljanak szivesen megcsinálom.

FORZA MILAN!!!

tobias88
Tiesto magától csinált már albumot? Úgyértve, hogy nem elcsaklizott zenékbõl? Mert azthiszem nem!
Breki33
jó lenne ha mindent tudnék

ha 32 éves vagy tudhatod hogy milyen igényes zenék voltak a 80-as 90-es években...

Akikrõl mostis tudjuk kik õk és nem egy két év múlva feledésbe menõk

De ez itt már erõsen off
Shevchenko
Ha 32 éves fejjel még nem jöttem rá akkor már sajnos nem is fogok rájönni.Te vajon rájöttél már mi az hogy igényes zene?Habár te biztos tudod hiszen te mindent tudsz és amit te csinálsz meg te halgatsz biztos azt a legjobb.1 dologba eggyet értek veled a PES verhetettlen<#crazya>

FORZA MILAN!!!

lobig
ja, mint pölö a videómban... 😄

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

Sziasztok!

nem tudja valaki hogy a Superpatchhez lesz e valami javitas?
Csabesz6
jaja magyar underground😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Breki33
egyszer majd rájössz, hogy van igényesebb zene :-)
Shevchenko
Aki szereti ezt a stilust annak nagyon be fog jönni.

FORZA MILAN!!!

báttyó02
Picotto<#eljen><#eljen>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Shevchenko
Tiesto és Mauro Picotto remixek.

FORZA MILAN!!!

Terminátor14
Írj már pár címet légyszi 😊 Most úgysem szedem le, de kíváncsi vagyok...😄

CSAK a Fradi

Shevchenko
Lecseréltem a zenéket a játékba mindenhol Trance-re,ha valakit érdekel innen lehet szedni.

http://files.filefront.com/PES6_0_sound_trancerar/;6838159;;/fileinfo.html

FORZA MILAN!!!

tobias88
erre van 1 kiváló megoldás:
Vindóóóóóóz Vistaaaaaa
RemX
Sziasztok!

NAGY problémám van!

Vistát használok, feltettem a PES-t valamint a kitservert... belepakoltam mindent amit az XP alatt is (labda, arcok, mezek, stadionok) és játszottam... egyszercsak kilép... vissszamegyek megint kilép... aztán egy idõ után már el sem tudom indítani, mert a "Program hibát észlelt és leállt" üzenetet kapok....
Kipróbáltam, uninstalláltam a kitservert és úgy megy.........

SEGÍTSETEK!!!

Szeretném továbbra is használni a kitservert!!!