PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jbal
Breki33
nétem egy helyen azt hiszem GS ott azt írták jelenleg nem kapható
kéne pár oldal ahol van fent ár hozzá

külföldi oldalon átszámolva kb 7000-re jön ki jelenleg
Jól néz ki valóban. Hát nyáron sztem már itt is olcsóbb lesz, az 5 is már júniusban eléggé lement, majdcsak lemegy ennek is az ára
Breki33
A korábbi változat letölthetõ innen

linkek

De hamarosan jön az új
Breki33
Breki33
Breki33
mondjuk a dereka elég érdekes
Breki33
Egész jól néznek ki a képek az új Crash Overall Evolution 2.20 patchbõl

Breki33
Na külföldön leárazták a Pes6-ot reméljük hamarosan itthon is.
Breki33
na megint ugat a veréb
onlinegosu (Y) biztos pro vagy, megtaníthatnál játszani :É
írtam már h azé érdekel mer akkor lehetne parát csinálni ^^
KillR
hallod, most komolyan, ilyennel jössz nekem, mikor fogalmad sincs az online-ról, sõt, még gyanusítgastz is?? kit érdekel itt a korod...senkit...a tudás többet számít mint a kor, nem gondolod? na mind1, szal vegyél vissza...nem a korra osztják az észt...
a másik, mi a fenéért érdekel téged, h hogyan csinálják? nem tökmind1?

Nem játszanám azzal mert annak nem lenne értelme, az 5-be is mindig cserélgettem a parát, soha nem játszottam az igazolós parával online.
eZo
igazolós liga szintén cheat, csak szebben van megfogalmazva :)
Mivel ugyanazzal a csapattal játszanád a többi meccset is, föleg ha az dream team szintû, tehát sztem ugyanott vagy ...

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

eZo
pes5-ben tudom, hogy lehet, de pes6-hoz nem jó az a progi, frissebbet meg nem adtak ki abból... (WES Editor- ezt egy német srácc ajánlotta még pes5-nél, amikor le csitereztem)
Az sem lenne jó dolog, ha hirtelen mindenki elkezdene összeválogatott csapatokkal játszani, de ami most van az sem korrekt:(

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Engem is érdekelne, no nem csíterkedés miatt csak akkor lehetne valahogy igazolós ligát csinálni amiért mindenki nyúz o_O
tobias88
de ezt hogy csinálja meg??? MLben csinál egy original teamet azokkal az ivarov meg ilyenek és progival meg módosítja?
Breki33
Gromph -nak boldog szülinapot !!!
KillR, ne okostojásozzá az idösebbel...
Másik meg, ki tudja hogy lehet ilyet csinálni? Engem érdekelne igencsak. Vagy miylen progi kell hozzá? Nem hallott róla valaki valamit?
eZo
itt egy dreamteam a végére,én is találkozok ilyenekkel :(

Nevetséges ami ennek a játéknak a keretein belül folyik.Nem elég hogy a 4. és az 5. részhez képest a 6 szerintem eleve gyengébb lett összességében,de ami a multiban megy az már vicc.
Amiket itt bemutattok képeket,bármikor lehet találni.Nemtudom a Konami akar-e ez ellen egyáltalán csinálni valamit,vagy lehet nem érdekli az egész.
Ilyen Dream Team öszeállitós kis b...kat naponta lehet találni.Ha meg rákérdezel,simán kiröhög.

Én már le is töröltem a francba,nem idegesitem ezen már magam.És akkor ezek még a csak látható csalások.Ki tudja melyik csapatban nyomják minden tulajdonságában 100%-ra nyomott játékosokkal vagy hasonlók...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

eZo
AIT és a zászló is fordítva van !

szóval ez mi ha nem olaszország ?

a következõ nem egyedi, sok nagyon jó statisztikájú játékosnál látom, hogy ausztriával játszik..de miért ?

és végül egy utolsó: MLU azt tudom, hogy master league csapat, de itt is 338 disconnect és 99 vereség csak (!)

aki tud válaszoljon, nagyon kiváncsivá tettek ezek a kérdések !
lehet én vagyok a láma... <#nemtudom>

eZo
lenne pár kérdésem ! néhány top player profilját böngészve érdekes dolgokat vettem észre ...

BRV melyik csapat ? ill. 419disconect és csak 127 vereség, ez hogy lehet ?

eZo
Sajnos elég sok ilyen van, na meg olyan is aki pl. Pelé (Palm), Maradona (Malgani)..stb klasszikus játékosokkal nyomul !
ha csak átrakja a játékosokat egyik csapatból a másikba, az értkeit nem változtatja akkor nem fagy ki a játék :(

KillR
fordítva, leírtam, már én belezavarodom :D tehát: balról jobbra, mintha olvasnál, mindig annak lesz elõbb írva a neve, aki hostol

KillR
jah, és amúgy olvasd el a chat-boxot a kép alján: én írom, h cheater, õ meg, hogy no, patch...

KillR
ember, te el vagy tévedve... nem én nyúltam bele, hanem az ellenfelem, csak õ hostolt...
ha nem tudnád, kisegítlek: online van olyan, h vmelyik fél "hostol", ami annyit jelent, h a kapcsolat elõször neki lesz jó, illetve õ kezdi a meccset-->ezért, a fenti kiírás eszerinti sorrendbe lesz rakva, tehát jobbról balra mindig az van elsõként felírva oda fenntre, és kékkel megjelölve, aki a host, pirossal meg aki csatlakozott hozzá...
viszont a kereted marad a bal oldalon (csakúgy, mintha AI ellen játszanál, ott is ugye bal oldalon vannak a játékosaid)...
online alapból nem is látod az ellen játékosait, a bal oldalon a játékosállományodat nyomkodhatod, középen navigálsz a menükkel (change player individual stb), és bal oldalon van egy kép, hogy hogyan állsz fel--> nah ez utóbbinak a helyére tudod behozni az ellenfeled játékoskeretét, ha nyomsz egy start gombot, akkor a te felállásod eltûnik és bejön az õ kerete...
ennyi a történet, szal az én nevem alattiak az õ játékosai voltak...és kurvára nem tudom, h mit tegyek a csíterek ellen...
amúgy okostojás, szted akkor minek tettem fel a kérdésst is a kép mellé, h mit tudok kezdeni a köcsög csíterekkel??? magammal nem tudom, h mit kezdjek?? :) ez kissé röhejes...
szal kérlek, olvass figyelmesebben...

Te KillR, myilen csapat ez? ML csapat vagy belenyúltál az online rosterbe?
KillR
Istenem, de pand ez a fórum....

KillR
jajj....:)

tobias88
várj, nem a te nevede alatt van ez a csapat?<#vigyor>
KillR
az ekkora köcsög cheaterek ellen mit lehet tenni?

üdv

a club ranking mi alapján pontoz?

Halihó!
A pes 6-hoz még nicns olyan dkz amivel lehetne szerkeszteni az online adatbázist? A pes 5-ben az az unknow_00022 volt, ott lehetett variálni az igazolásokkal és ha mind a két játékosnak uyganaz az unknow_00022 file volt, akkor neten azokkal az igazolásokkal lehetett játszani. Nekem ami van dkz-m az nem tudja beolvasni a pes 6 exe-t. Nem tudtok róla valamit? Vagy hogy van-e másik program vagy új dkz?
Csabesz6
sziasztok
tudtok nekem segíteni?
leszedtem torrentröl egy wemerica v4 ultimate-patches pes6 iso-t.playstation 2 re.tehát már rajta vannak a kiegészítõk, direkt ilyet kerestem:). DE, a rostert hogy lehet megcsinálni hozzá? van itt 5 fajta belõle: bin-cue, max, normal, npo, xps.
elöre is köszi( tudom hogy ez nem a konzolosok fóruma, de itt talán sok szaki van:P)

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

totti10
föltettem a superpatcht + a kitservert de nem tudok cipõt váltani a játékosnak, hogy kell?

hajrá,lilák!

Breki33
??
Breki33
Audiovisual Sport
Breki33
Akkor másik linkek

http://www.youtube.com/watch?v=bSbk8E68az0
http://www.youtube.com/watch?v=jQhbbF8h_u8&mode=related&search=

Mindkettõt dicsérte Fifa-t a grafikája miatt másikat élethû játékmenetéért.
shevy
mit mondott Messi? a link nem jó

tobias88
ja, boldog szülinapot.
mért szemétkedik ez az Audiovisual Sport?
jbal
Boldog Szülinapot Breki!

Breki33
Heti Képes Sportban megkérdezték Messi-t melyik fociprogramot szereti jobban.

Érdekes választ adott
Breki33
Köszönöm szépen
totti10
BSZ!

hajrá,lilák!

Fyrex
Boldog születésnapot Breki, Isten éltessen! :)

Avanti Crociati!

totti10
superpatch alatt hogy kell másik cipõt választani a játékosnak?

hajrá,lilák!