PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eZo
Pes6 kód nem jó hozzá, szóval online nem használható ! Azt még megnézem, hátha rá tudok tenni valami patchet...

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

eZo

Nem nagy szám, tiszta pes6 annyi, hogy van benne 1-2 új stadion, meg a Puma is megjelent mint szponzor, gameplay nem tünt fel, hogy más lenne..

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Visszatettem a játékot a gépre,mert csak hiányzik az a napi 2-3 meccs...
Elsõ ellenfél. 2. félidõt belagoltatja mint állat,szerintem 56k-val USA-ba is jobb lenne a kapcsolatom.
Na hosszabitásba bedarálom valahogy amikor nem akadt.Erre a végén mikor a pontokat számolja a 2 csapatnak,akkor a rublikák tök üressek,semmiféle pont sehol...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Megeheti a fene ezt a sok bajnokságot, ha az ml-ben scak 4 fut egyszerre

Csabesz6
ha nem lesz ps2 verzio valakit megrontok:|
nemba legalább kivihetem a pes6 ml-jét:D

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Johnny23
csak nehogy a PSPs átiratot kapjuk.

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

shevy
A PES sorozat legnagyobb hátránya a kevés liszensz, ez a játékban a torz csapat és játékos nevekben jelentkeznek. A PES6-ban kevesebb bajnokság játszható, mint PES5-ben, mivel a PES6-ból kikerült a német bajnokság. Az Angol, a Francia, a Spanyol, a Holland és az Olasz bajnokság csapatai szerepeltek csak teljes liszenszel.

Lesz PES 7? Lesz persze, Xbox-ra biztos, meg PS3-ra, de hogy PC-re? Azt nem tudni biztosan. Valószínûleg kiadják PC-re is, hiszen nagy sikere van a játéknak. A kérdés az, hogy lesz-e PS2 verzió, és ha nem, mit kapunk mi PC-s játékosok. Eddig a PS2 verzió konverzióját adták nekünk, nem kis gépigénnyel, pedig grafikailag lehetne szebb a játék. A PC-s verzió így örökölte a PS2 korlátait, 8,16, de max 256 színû képekkel. A mai PC-k azért ennél többre képesek, és egy igazi PC-s PES verziót megérdemelnénk. Ezek a remények tavaly is megvoltak, akkor nem lett belõle semmi, talán idén. Októberben erre is fény derül, hiszen akkor jelenik meg a játék Európában, várhatóan PC, PS2 ?, PS3, Xbox360, PSP konzolokon.

Az eddig megjelent nem hivatalos információk szerint a következõ bajnokságok lesznek elérhetõek a Pro Evolution Soccer 7 -ben:

- Premier League (Angol elsõ osztály)
- English Championship (Angol második liga)
- Serie A (Olasz bajnokság)
- Ligue 1 (Francia bajnokság)
- Primera Liga (Spanyol bajnokság)
- Bundesliga (Német bajnokság)
- Eredivisie (Holland bajnokság)
- Bwin LIGA (Portugál bajnokság)
- Turkish League (Török bajnokság)
- Scottish Premiership (Skót bajnokság)
- Greek Superleague (Görög bajnokság)
- Russian League (Orosz bajnokság)
- Israel League (Izraeli liga)

A Pro Evolution Soccer 7 nem keverendõ össze a nem rég megjelent Winning Eleven Pro Evolution Soccer 2007 -tel, mely a Pro Evolution Soccer 6 amerikai kiadása!

De még milyen szépen.Kirugásnál pl. mikor ugye a kapus mögé bemegy a kamera,és hosszában látszik az egész pálya,meg a lelátó nagy része,na akkor ha akarsz fordulni a kapussal hogy merre rugd,hát valami borzalom.
Szerintem simán nem optimalizálták.A multi rész is ilyen Pes 5 szintû,de még annál sokkal rosszabb.Szoval látszott hogy mult évben még fõleg a Ps2-es,és a részben a pc-s volt elõtérben.

Johnny23
...gyerekek engem inkább az aggaszt,hogy PCs verzárol semmi hír.

És ha ez ténleg igaz ,hogy BluRay-en lökik majd az áldást PS3-on....hát nemtom mi PCsek mit fogunk kapni megint<#ticking>

jbal
ja arra gondoltam én is h hogy csinálhatnak ilyet...

Hát azt nem tudom 14 giga audio lesz-e,csak ugye eddig ráfért szegény játék egy DVD-re is bõven (durván 4 giga),most meg hirtelen 18 gigával dobáloznak.
Szóval a lényeg hogy az audio részt kivánják ezek szerint erõltetni,meg gondolom hogy pc-re is a Next-gen grafikás résznek kell mostmár jönni.Na hát a 6-ból kiindulva attól se kell majd hasraesni...
Na most én sokkal inkább a játékmenet javitását,még élethûbbé tételét várnám,ahelyett hogy mostmár 3x ennyit szövegeljen,3x ennyi nyelven a riporter meccs közben.Ez a játék a játékmenettel hóditott mindig is,de mostmár nagyon félek hogy ilyen Fifa effektus lép fel,és a lényeg helyett a külsõségeket fogják itt is elõtérbe helyezni.

Terminátor14
Vajon hogy? Úgy hogy nem tudnak programozni...
Az oblivion sem volt tökéletes x360-on, és pc-n szebb is.

CSAK a Fradi

jbal
egyáltalán ilyen h lehet h konzolon szaggasson?<#fejvakaras>

Johnny23
...ja hát akinek X360 van<#ravasz1>
Ne aggodj sztem,az idei verzió jóval kiforrottab lesz Next-Gen konzolokon is!
A PES6 Next-gen verzája még nagyon az elején volt mindennek,azota eltelt kis idõ.

14 giga audió, az igen !<#wow3>

Reméljük ezuttal a PCs átirat a Next-Gen-ekbõl fog "meriteni" !<#zavart1>
Sõt mintha azt hallotam volna vhol,hogy PS2es verza már nem is lesz idén.
(bár mondom,így akkor normálisnak mondható gépigény tuti ugrik)

Azt a gamestar-on már épp ma lehetett olvasni hogy a PS3-as verzonál a Blue ray lemezbõl 18 gigát akarnak felhasználni,mondván ez kell az audio kommentár rész fejlõdéséhez...
Éppen ezért már a Xbbox 360 Dual DVD-je már kevés nekik...

Hát mit mondjak,röhögnöm kell.Hirtelen rádobnak ~14 giga audiót.Az igen.Csak kérdem én hol lesz a játék fejlõdése?Mert a 360-as verzio a 6. részbõl,még a PC verziot is alulmúlta.Lehet hogy szebb volt,de sokkal vontatottabb az egész játékmenet.Na meg kirugásnál,szögletnél tök jól beszaggatott,ami a 360 hardwerét véve igen vicces...

Johnny23
Lassan kezdhetnének vmi konkrétabb info-t csepegtetni a PES7-rõl.
Sztetek ezúttal lesz áttörés?? Vagy megint 3uj animmal megspékelt PES6 köszön vajh vissza?

Birnám,ha vmi "Next-Gen"-es cuccot "tálalna" elénk Konami (mostmár nem lehet akadály<#ravasz1>)...bár az egyenlõ lenne számomra minimum egy uj videokártya beütemezéasével,de ha meglépik én esküszöm felujitom a gépem!<#bohoc><#hawaii><#beka2>

Breki33
várható
Várható valami nagy patch a közeljövõben?

Van egy SCV nevezetû homebrew program, ami gif-be ment (mint a Fraps PC-re). Ezt Anim shoppal átalakítom.

Breki33
és hogy tudod elmenteni a gólját?
Igen, ez is PSP.
Gyerek 1 vagy 2 csillagon játszott.

Breki33
de nem mindegy a statisztika?

érdemes ezek miatt idegesíteni magunkat?

szerintem a játék a fontos akinek meg ez dicsõség
Breki33
szövegfordítóval
Breki33
4. rightmouse gomb a pes6 ikonon és egy kontextuson a menü kinyílik.
5. Elhagyja az egérmutatódat cselekvõ alak ezen az 5-6 másodpercért való kontextusmenün.
6. 1 másodpercért készít pes6 cselekvõ alakot megint és minimalizál megint a tálcádra.
7. Ismétlõlépések 3-6 a célújrajátszásnak vége van.
8. A játékot szétkapcsolják

pes6 minimalizálják a célújrajátszás szünetet tart de nem az ellenfelednek.
Lényegében szünetet tartasz és a célújrajátszásodat játszod, ami akkor sok hosszabb idõt vesz igénybe, az ellenfeled újrajátszása.
Ha lépésben 5, aminek szintén hagyod azt, vágyakozik minimalizált (15-20 másodperc) ez számítani fog egy szétkapcsol és pontokat vesztesz el.
Breki33
ezis PSP?

a másodikon elég gyenge a védelem....
eZo, Neked a Pes6 exét hogy hozza be? Nekem nem akarja :S Érdekelne télleg mert nyaggatnak páran hogy csináljak igazolós ligát de nem tudok -_-
Firerock
császtok
Superpatchet használok letöltöttemezt
és bemásoltam oda ahova kell de nem tudok vele jáccani mert nem jeleníti meg õket.(ott nézerm a mezválasztónál...)

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

eZo
grat..van jövõje :)
5 évesen még a dömperemet tologattam...jó is volt, rég is volt :)

Ezeket az 5 éves fiam lõtte.

eZo
Mondjuk a gyerek nem semmi, ráadásul közzé is teszi..
Amennyi idõ alatt ezekre rájött, meg is tanulhatott volna játszani...

Na,mennyi csalás.Super Team,Lagg,van itt minden ami csak kell a gyõzelemhez...
Elég szomoru hogy ezt a játékot is tönkretették ezzel.De hát melyiket nem...

eZo
DKZ-s csapatépítés mûködik is simán !

Engem a disconnect pontvesztés nélkül jobban érdekelne, mert ha ilyen dreamteam-el vagy lagger-el találkozom, akkor jól jönne, de nem igazán értem, hogy is van ez :

Use the following steps:
1. You're in a match and want to disconnect safely.
2. Make an own goal or let them score a goal. Seems weird but what we need is a goal replay.
3. Immediately when the goal is scored minimize pes6 to your taskbar.
4. Press rightmouse button on the pes6 icon and a context menu opens.
5. Leave your mouse pointer active on this context menu for 5-6 seconds.
6. Make pes6 active again for 1 second and minimize again to your taskbar.
7. Repeat steps 3-6 untill the goal replay is over.
8. The game is disconnected
Everytime pes6 is minimized the goal replay pauses but not for your opponent.
In essence you pause and play your goal replay which takes much longer time then the replay of your opponent.
If in step 5 you leave it too long minimized (15-20 seconds) it will count as a disconnect and you lose points.

A 4. pontig még értem...
Egy jó angolos segíthetne:)

Néhány PSP-n lõtt gólom.

Nekem a PES6.exe-t az Istennek sem akarja behozni
Ez vicc...ezt a Ceaser nevü.."csoda játékos" reklámozza a profiljánál....
Jaa..mellesleg a 4....
http://pes6master.blogspot.com/
hát ez tényleg az, szerencsére én ilyennel még nem találkoztam

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

ez jól beakadt.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Breki33
Breki33
Breki33
Breki33

Breki33

Breki33
Miguel készített olyan BL reklámtáblát ami pont úgy helyezkedik el ahogy igazában vannak

Johnny23
nem, én már a PES7-re gyúrok<#whatever><#wilting>

Breki33
hm érdekes

klikk
Breki33
WEPES2007 PC-t kipróbálta valaki?
Breki33
én úgy tudom 9.900 volt
Breki33
ez PS2-es