PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi szépen a segítséget

Breki33
A kis ikonra kattints

pl L2 és amikor megjelenik a push any button akkor nyomd le a gombot

persze nem lehet bármit benyomni
igen azt megtaláltam. Rámegyek h keyboard de nemcsinál semmit.Hogytom ítírni a betüket? Pl x helyett s?

Breki33
irányítást akarod változtatni ? (ha jól értem a kérdést)

van külön settins.exe kint azzal könyebb beállítani
Bocs 1 láma kérdésem lenne. Mitell megnyomnom hogy beírhassam h mitakarok az új beállításnak billen? mert ha csak simán nyomon PL a D-t akkor nemváltozik meg

KillR
mondtam, h nem várom el...hányszor írjam még?

"És ha ez nem volt igazi,akkor hanem "kamuból" festettél magadról hamis képet..."

Az "akkor" szó törlendõ.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Milyen embert? Hát nehogy már nekem (vagy nekünk) kelljen bizonyitékot keresni arra hogy eddig te csak hülyéskedtél,és amúgy milyen jó fej ember is vagy te.
Éppen ez az hogy ez internetes fórum.Itt általában az alapján ismersz meg valakit amiket és ahogyan beír.Az már igen ritka hogy ezek az emberek az életben is találkozzanak.Tehát te is az alapján vagy megitélve amiket írtál.És ha ez nem volt igazi,akkor hanem "kamuból" festettél magadról hamis képet,hát az már a te bajod.Vagy nem bajod,azt már te tudod.Csak ne várd el hogy ezt hirtelen mindenki semmisnek veszi.

Azzal hogy most össze-vissza magyarázod a dolgaidat,már nem teszed meg nem történté.Szép lenne ha én is teleirnék marharsággal valami fórumot,összevesznék sok emberrel,majd a végén benyögöm "hopp csak szinjáték volt,én amúgy tõk jó fej vagyok,ugye elhiszitek?"
Ja,biztos elhinnék...

"talán még annyit, hogy alátámasszam, mennyire színjáték volt az, amit itt mûveltem:
keressetek 1 olyan embert, aki ismer engem, személyesen találkozott velem itt-ott, és ilyen véleménnyel van rólam, mint ti..."

Már indulunk is,gondolhatod...

Na ja, tudnék mondani jópár embert aki a szívébe zárta :) de legalább vannak hsz-ok
Fyrex
imádom ezt a gyereket, kellemes perceket tud szerezni :DDDDD

Avanti Crociati!

Akkor biztos van egy másik KillR aki a privátokat irja mikor nem figyelsz oda...
Mindenesetre velem is hasonló hangnemben beszéltél vagy egy éve néhány PM alkalmával.

Viszont megjelenéseddel a topik tényleg új lendületet kapott...Nem biztos hogy megérte,de tagadhatatlan!

Most olvasom a prividet, valóban, szörnyen irigy vagyok Rád, kérlek taníts meg engem is gólokat egymás után pakolni könyörgök <#rolleyes>
Hé, ki mondta h a haverod vagyok? <#ejnye1> ^^
Breki33
nem olvastam el, de tudom milyen az értelmi szinted

és mostmár tényleg elég volt belõled
Breki33
én meg errõl beszélek

annyi sincs benned, hogy elismerd: igen hazudtam és kussba leszek

DE nem neked van még bõr a képeden másokat kritizálni.
KillR
jah és hogyha nem érdekel, akkor honnan tudod h mocskolódó? hisz nem érdekel, szal nem is olvasod el...akkor meg honnan tudhatnád?
jah h mégis elolvasod? nem érdekel, de elolvasod? grat...

KillR
jah, és nem mocskolódós a pm-em...úgylátszik, nem kaptál még olyat tõlem...

KillR
én nem errõl a hsz-rõl beszéltem...
hanem arról, h egy betûvel sem állítottam, h JÓ videószerkesztõ vagyok...csak azt, h értek hozzá...de jolesy nem fogta fel..ennyi

Breki33
nézz már magadba egyértelmûen bebizonyosodott, hogy hazudsz

lásd #33721

De benned annyi sincs, hogy elismerd

Mindenki látja rajtad kívül, és ne írogass mocskolódos priviket nem érdekel

KillR
megint én hazudok :) mert én állítom azt, hogy menõztem :D ez röhejes...

Breki33
azt hiszem világosan beszéltem hazudozoska

innentõl, ha nem a témához szólsz hozzá automatikusan töröllek

menj máshová ezzel a szinttel.
KillR
én menõzök? nálad mi a menõzés, haver? el vagy tévedve...nem menõztem, csak belinkeltem...te ilyenkor magadnak beszélsz?

rofl kisgyerek, itt menözöl h miylen videószerkesztö képességeid vannak, mintha egy ovis nem lenne erre képes o_O rajtad jókad lehet derülni még éjjel is <#worship>
eZo
Én is Routeren keresztül játszom , szóval elõször is a settings.exe (pes6) nézd meg, hogy melyik portot használja a játék, ez nálam az 5739

Ne ezt a portot kellene engedélyezni a routernél !
Ha leírod milyen routered van tudok segíteni a további lépésekben is !

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

KillR
ember ki állította, hogy a videómon van a hangsúly? és ki mondta, h díjnyertes? ha meg nem állítottam, akkor minek pattogsz?

Látom nem unatkoztatok ma :) Killer, nagyon gosu videókészítö vagy, emelem kalapom de télleg, remélem nagyobb filmen is töröd a fejed mert ilyen videót azért nem látni midnen nap, youtube-n meg föleg nem...
KillR
mivel én is megtudnám csinálni...

Shevchenko
Valaki segitsen már hogy kell beállítan a ROUTEREN keresztül a PEST-t

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
router beállítást hol találom?

FORZA MILAN!!!

báttyó02
most aztfogja mondani h photoshop :SSSSS

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Breki33
Hogy ne hazudozhasson többet

az ilyen és ehhez hasonló nem a játékkal hanem kötekedéssel foglalkozó hozzászólásokat szó nélkül törölni fogom
Breki33
csak az a különbség, hogy én nem gyártottam

hanem te ezt írtad, bárki rákereshet korábbról a hangvételed meg ismerjük, nem véletlen lettél kitiltva és nem a haverom vagy akárki miatt, hanem az egész fórum kérte a moderátoroktól akkor

és annyi nincs benned, hogy elismerd...........
hihetetlen, hogy eztis képes vagy letagadni
:D

KillR
de sztem hagyjuk, mert képes vagy a hamisíthatatlant is meghamisítani, pont úgy, mint ahogy a büntetõpontjaimat is elintézted annó ilyen-olyan haveroddal...

KillR
#27665...

KillR
vagy bárhol bárkivel...

KillR
ilyen leveleket én is tudok gyártani

"Feladó: Breki33
Elküldve: 2006. 07. 02. 12:00
Tárgy:RE Pöcsfej
Szakadjál már le rólam, húgyagyú csírageci, mit képzelsz magadról ki a jó kurvaanyád vagy, mi? EZ az én fórumom és nem baszod el! Az én gyepeim a legszebbek ezen a kibebaszott világon! Értetted? És most kuss!"

szal ennyit errõl...ez kb. 2 másodperc..
és fura, valahogy az itteni hsz-eim nagyon nem utalnak arra, h ilyen trágár módon beszélnék privátba...

Breki33
Hazugságaira meg itt a bizonyíték

A logból elõkerült

"Feladó: KillR
Elküldve: 2006. 07. 02. 11:19
Tárgy: Pöcsfej
Te igazi köcsög geciláda!!!
elmondanád, mégis mi a fasz bajod van a hsz-emmel??? válaszoljál te rohadt geci, semmit nem érsz, csakúgy megsúgom, ha erre sem tudsz válaszolni, gy kibaszott nagy 0 vagy, nem véletlenül nincs barátnõd sem, 35 évesen, baszod!!! gondolkozz el, hogy miylen ember is vagy!!! ha folyamatosan törölgeted a hsz-eimet, akkor eltakarodhatsz a jó qrva anyádba, mert ez a legszemetebb és aljasabb dolog, amit ember fia tehet!!! "
Breki33

KillR
jah, és feketén-fehéren az derült ki, h minden, amit leírtam csináltál, csak 2 dolog kimaradt...namost tényleg, haljak már meg emiatt...

KillR
ez amúgy mit jelent, kedves "egyetemen magyar nyelvtanhallgató, majd tanár voltam" - utánnacsinálni nem tudod kritizálni akarod, csak mert, ugye? ???

KillR
már bocs, de ezek közül egy sem igaz, a realos dologról meg végképp le kéne mondanod...tiszta elmebeteg vagy :) ezelõtt egy brazlios képem volt, most barcás...semmi realos nem volt...a többirõl meg már beszéltem...

Breki33
a tények akkor újra

feketén fehéren kiderült, hogy fogalmad sincs miket csináltam és hogyan
utánnacsinálni nem tudod kritizálni akarod, csak mert, ugye?

-hazudtál, hogy leköcsögöztelek

-hazudtál, hogy nem kurvaanyáztál le másokat köztük engem
(töled idéztünk bebizonyosodott)

-hazudtál, hogy nem mondtál ilyeneket, hogy kurvákat futtatok meg egyébb hülyeségeid

-hazudtál hogy nem akkor lehetett kapni a logitech gamepadot amikor mondtam
-hazudtál, hogy nem nagy reálos voltál

ezeknél mind bebizonyosodott a hülyeséged és, hogy összevissza hazudozol
hihetetlen hogy ennyire nem veszed észre magad

most vagy ilyen hülye vagy vagy direkt a balhét keresed
ezennel lezártam a veled való kommunikációt mikor villogni akarsz a hozzáértéseddel az itt összegyûjtött hazugságaid olvasd el.......
KillR
de a gifgyártást nem te indítottad el, akármennyire is ki akarod sajátítani...ráadásul ahhoz nem videószerkesztõ, hanem gifszerkesztõ progi kell

KillR
a k*rva élet, most nézem, a gólvideót raktam be, tényleg ,ezért bocs, elnéztem...a pes pacthes videóm rövidebb, 18-9 mega...ezért tényleg bocs, ez egy gólvideó, igazad van
nah itt van a patches videó (mondjuk érted, te hazudozol h semmihez nem értek, közbe a videókhoz mindenképp, de te nem kérsz bocsánatot...ez a különbség)
szal ITT A PATCHES VIDEÓ

Breki33
újabb hülyeség

nem én indítottam el a gifgyártást a gólokról itt?
nem avi-ból készítem a gif-eket? :-)

talán ha megnéznéd a best golos topikokat a soccergaming-on :-)

másik meg: miért is kéne csinálnom egyet
te csináltál akár egyetlen kiegészítõt is

NEM, de hencegsz ezzel a videoval
KillR
ja, bocs, az adatbázis-kezelés kimaradt

KillR
ez rohadtul nem gólvideó, de nem fogod...

KillR
pölö h te azt állítod, h lószart se tudok, meg tömegvideónak nevezed a videóm...meg h közbe fogalmam sincs a dolgokról...ha nincs fogalmam, hogyan csináltam videót, és hogyan csináltam mezt? meg arcokat?