PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
pes javítgatásához értesz? P

ezt mibõl gondolod?

Ebbõl a gólvideóból :-))))))

KillR
sztem meg te, és akkor most hova jutottunk? sehova...
szal beszéljünk arról inkább, amik tények, és itt és most bebizonyíthatóak...

Breki33
megint hazugság, nem írtam köcsögöt
azt írtam, hogy lagoltál érdekes módon

megint te hazudsz..........
KillR
am meg ha tucatvideó, mutasd, te hogy csinálsz akár csak egyet? sehogy...mert fogalmad sincs róla...de sztem evezz a saját vizeiden...

KillR
sajna, ez elég primitív hozzáállás. bár tõled nem is vártam mást...

Breki33
nem te akkor voltál kussba mikor kitiltottak a viselkedésedért

meg igazából
te tényleg erre a tucatvideóra vered magad miközben fogalmad sincs a dolgokról? :-)

csinálj vmi kiegészítõt másoknak és utánna dumálj bárkinek is itt
nemcsodálnám ha az életben páran beverték volna a képed :-)
KillR
neked kéne észrevenni magad...az egész ma is ott kezdõdött, h te azt állítottad, h nem értek semmihez...ehhez képest a videó tanúsága szerint nem csak a pes javítgatásához értek, hanem pölö a videószerkesztéshez is...sztem itt abba is kellett volna hagynod...

KillR
hát ki más, mint te? miféle üzenetrõl beszélsz? szokásos mocskolódó? nem te írtad nekem, csakhogy a legemlékezetesebbiket emeljem ki a trágár szövegeid közül, az elvesztett meccs után, h jajj mekkora szar neted van te k*csög, mindezt azért, mert kikaptál?? ....

Breki33
de, pontosan akkor volt kapható ahogy írtam :-)

Írtam, hogy két hét múlva hoznak és ottis volt a boltban
vki vettis innen.

EZtis buktad.

Vedd már ésre magad
Breki33
ezeket te írtad

vissza lehet keresni az egész fórum ezeken a hozzászólásaidon röhögött
anyázást a múltkor is letagadtad míg nem idéztünk tõled egy szokásos mocskolódó üzit

szval akkor ki hazudozik? :-)
KillR
jah, és azért "voltam kussba", mivel a hsz-eim törölted...ez szép...törlöda hsz-eim, majd azt mondod, h kussba vagyok😄 csa mert te törölted 😄

KillR
nem ti, csak te...és nem akkor volt kapható, mikor állítottad...
szal ennyit errõl, de mért térsz ki?

Breki33
kiis hazudozik itt? ez megint a szokásos sztereootip szöveged

nem rólad derült ki a múltkor, hogy hazudtál? :-)))))
saját idézett szövegeddel buktál le

nem te dumáltál, hogy hazudok az új logitech gamepadról?
Aztán mikor kiderült, hogy nincs igazad mégis kapható nagyon kussba lettél :-)

De persze mindig mi hazudunk kiscsíra :-)
KillR
milye nkurvákat futtatsz? ezt honnan szedted? meg milyen anyázások? ez pont olyan hazugság, mint hogy nem csináltam semmit...itt a bizonyíték...

KillR
jah, arról nem is beszélve, h nem arról volt szó, h ti mennyit profitáltok belõle...ezt a videót azért mutattam, mert azt állítottad, h nem tudok semmit sem csinálni...csak a szám nagy...ehez képest a pesben és a videó készítésben is jártas vagyok...
azt meg végképp hadd ne ragozzam, h attól, h brazilfan vagyok, mért ne lehetnék real fan is? van ott egy pár nagyon jó brazil...szal a focitudásod eléggé hanyatlott, na mind1

Breki33
ja és csak elárulom, hogy a stadionokat és az adboardokat hagytad ki

ahhoz képest, hogy ezekbõl csináltam a legtöbbet tényleg tudod mirõl beszélsz P

mondjuk ezis olyan mint a kurvákat futtatok meg a többi hülyeséged és a
szokásos anyázásaid privátban

vedd már észre, hogy milyen nevetséges vagy :-)
KillR
nem, nem voltam realos, nagycsira...
és meg se nézted a videót...ugyanis benne van, h kiket csináltam meg a játékba, név szerint...a mezt is én csináltam, meg készítettem labdát is...

Breki33
És erre vagy olyan büszke :-)

Bravó

tényleg sokat profitáltunk belõle

van egypár ilyen összevágott gólvideo a neten

arról beszélj, hogy milyen kiegészítõt csináltál a játékhoz, ha már aztse tudod én miket csinálok :-))))

ezek a hozzászólásaid csak azért maradnak mert magadat teszed nevetségessé.....te nagy brazilfun P
korábban nem reálos voltál kiscsira? P

szval akkor kritizálj másokat ha majd vmit leteszel az asztalra......

KillR
nem hiszem, h ne értenék semmihez...ha annyira így gondolod, akkor nyugodtan élj csak a kis álomvilágodban, ahol te vagy a csírák császára...de nem kéne hazudozni...

KillR
ezt még a pes5-höz csináltam...am...szal ez inkább a röhejes... "videót :-)))))))))", ez azért sokat elárul rólad...nah inkább nézd meg a saját szemeddel, és örüljél magadnak, h megint sikerült vmi okosat mondani

KillR
nesze itt van a videóm...ha ennyire nem hiszed el, és röhögsz, akkor tessék, de sztem nem kéne ennyire biztosnak lenned a "nagy szádban"
Klikk

Breki33
videot :-))))))))

nem értesz te semmihez csak a szád nagy csak tudnám mire
soha semmit nem csináltál csak kötekedtél másokkal
KillR
de mér tmondod, h nem láttatok tõlem semmit, mikor mutattam videót is a patchemrõl?

Breki33
kiscsira

1. jópárszor segítettem
2. ne te mond már meg mit csináljak P
3. ha kötözködni akarsz menj ki az ajtón (ha tudsz)
4. Elég volt már belõled
KillR
láttatok, még videót is mutattam...nem tudom, megint mirõl beszélsz...

KillR
am meg jobb lenne, ha te is Shechenkonak segítenél ahelyett, h értelmetlen hsz-eket írkálsz...

Breki33
na mert te tudod :-)

nemtudom mire vágsz itt fel és kritizálsz itt másokat kiscsira
a nagy szádon kívül nem láttunk még tõled semmit

na pá
KillR
mit nem értek? ez aztán szép...vki magyarázza már el, mit nem értek én azon, amit mondok...

Breki33

maga sem érti amit mond, csak fújja a baromságait

KillR
ehhez meg annyit, h mikor ide jöttem (én balga...), és elõször írogattam ide, és írtam, h fura, h egyesek mennyire sírnak asszem a PES4 miatt, h routeren keresztül nem lehet játszani, miközbe nekem semmi beállítással, alapjáraton ment, miközben volt nekem is routerem...nah, képzelheti, aki ismeri, mit is mondott erre Breki: hát az neeem, az nem lehet, mert senkinek sem megy...

KillR
portokat kell engedélyezni, nézd meg, mi van beállítva a Settings.exe-vel, az online fül alatt-->nah azt a portot kell engedélyezni a routered beállításaiban

KillR
am Breki nem pactheket csinál...azért ez nem semmi, akit bálványozol, nem is tudod, h tulképp mit is csinál...
füveket színez, meg készít képekbõl, mezeket színez, ééééés pont...ez sztem nem "patch csinálás"

KillR
Õ ez ÉN seggem alá? ez vicces...
attól, h csinál, szted én már le is töltöm? hát, te lehet, mivel bálványozod az egekig, de mért kéne nekem leszedni? ...nekem nem rakott a seggem alá semmit sem...bezzeg, mikor kikapott...volt ott sírás...no mind1...szal nekem nem rak semmit sem a seggem alá, ha kell vmi, mástól szedem, ha meg egyedi kell, csinálok...

Breki33
<#nevetes2><#nevetes1>
Ha téma kell cask Killer-nek kell szólni, vele mindig el-el cseveg az ember, am meg örülhetnél hogy legalább valaki a s*gged alá teszi a jobbná jobb pecseket ^^
Shevchenko
Ja és kábel routerem van

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
Sziasztok!!!
Valaki tudan segíteni miért nem jó ROUTER-en keresztül a PES6-om?Mit kell beállítani hozzá?Köszi

FORZA MILAN!!!

Terminátor14
Most miért kell flémet gerjeszteni?
Mondjuk biztos vagyok benne, hogy Breki nem fog válaszra méltatni (ezek után érthetõ is...), de attól még nagyon vicces, amit csinálsz.

Miért zavar, ha valaki felnéz rá? Féltékeny vagy? Nem? Akkor meg szard már le..

Tényleg nincs téma legalább 3 hónapja a topikban, de arra senki nem kíváncsi, hogy mi a véleményed Brekirõl, vagy másokról.

Már bocsi...

CSAK a Fradi

KillR
ugyan el-el tünedeznek régi, kedvenc "Breki, AZ ember legjobb barátai", de jönnek újak...nem kell aggódni...hát pfuj...

Breki33
Igazából hónapok óta nincs idõm ilyenekkel foglalkozni, csak néha játszom.
Hát jó Breki, Te csinálsz magadnak egy új játékot szinte, Breki patch kéne <#worship>
Breki33
É az Evolutiont használom részben saját stadionokkal

De ígazából jópár hónapja nem javítom, pedig elég sok stadion kinézete nem tetszik

Hep-et csak mazohisták használnak, nem a készítõk hanem a focink miatt ......
KillR
hát HEP-et, mi mást? ...

és te mit ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Breki33
mindenki mást mond :-)
shevy
Evolution patchet szedd le

tobias88
kitserver és peshungaryn találsz dolgokat! én a superpatchben nem bízom, mert nekem fagyogatott néha. Nekem ezek vannak fent: HD Mezek, az összes ami a peshungaryn fent van, 800 arc plusszban, 40 stadion, 1200 labda.
Superpatch-et vagy HEP6-ot, ezektöl zsír lesz a gyep is, a mezek, labdák szal nagyon fullos mindkettö! <#eljen>
CSõ all : van egy szûz játékom , mit tegyek fel,h naon felturbozam a gamet,és élvezhetõ legyen naon ! ????

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Akit érdekel 2v2 liga az írjon! Nem nagy liga csak így elütni az idöd....just for fun