PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jól mondod, de csak akkor alkalmazható ha a képernyõ bal alsó sarkába kiírja a lehetõséget.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Már oké minden de kösz
Breki33
megjelenési dátum:
2007. október 19.
Breki33
érdemes sztem az újat megvárni most egy hónapért nem érdemes a régit patchelgetni, deha mindenáron akarod érdemes nagy átfogó patheket felrakni (pl Superpatch)
Breki33
szerintem olvasd el a kitserver leírást a fifahungary-n

ha kitservert használsz nem a játék alap stadionválasztásánál állítod be a stadiont, hanem a meccs elõtt mikor mutatja a mezeket is

a leírásból mindent megtudsz érdemes elolvasni.
szabadrúgás gyors elvégzését kiírja bal alsó sarokba de asszem a sprint + ember váltás (nekem az E és a Q bill, alapból ezek) ha mégse ne kövezzetek meg 😊
sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy a pes6-hoz felraktam a superpatch 1.0-át+a Superpatch correction 0.1-et minden okés is a játékba és még hozzá raktam az uj igazolásokat tartalmazó kiegésztitõt!Egy a probléma amikor játtszani akarok akkor mindig ugyanabba a stadionba játtszok pedig a választás Randomon-van!mi lehet a hiba?vagy nem csak bemásolni kell a kitserver könyvtárba hanem valamit csinálni is kell vele?
Kérlek segitsetek idegesitõ mindig ugyanabba játtszani amikor rengeteg stadion van benne+
hello mikor jön az uj pes? mert a fifa pc-re nagyon szar lett(konzolra nagyon ütös.) ja meg melyik gombal lehet a 6 ban a szabálytalanság után gyors rugást elvégezni?

nos énis leszedtem a fifát és hát eléggé 07es féle + rosszabb lett a lövéses dolog benne és a cselek is elég gyatrán jönnek benne össze pedig régen nagyon mentek.szal a képek alapján sztem átváltok pesre mert elég impozánsan néz ki és már unom a fifa sablonosságát szal majd valaki májertõl megkérem majd hogy írja meg pontosan mit hogyan kell peccselni mert itt nagyon láma vagyok még.

Breki33
Ez olyan hülyeség.

A képes sportban van egy interjú C. Ronaldoval aki a játék egyik arca és a játékról beszél

közben a cikk mellé fifa-s képeket raknak........
The Hedgehog
PES 2008-ból nem is biztos, hogy lesz demó... ahogy tavaly sem volt a hivatalos megjelenés elõtt.

Egyébként az új pc képeket érdemes nézegetni, a látvány tényleg rengeteget javult: www.winningelevenblog.com

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

tobias88
valaki ilyet magyarázott, de én csak reménykedek😊

Megjelenés: 2007. Október 19
ez tuti, sztem erre a napra tudom már hogy megveszem vagy sem, mert elötte már úgy is fent lesz
Breki33
de ezt honnan veszed?
tobias88
elvileg holnap lesz a demo, mert 10 napot késik, már régen kint kellene lennie tudtommal
Breki33
honnan veszed, hogy holnap demo?
tobias88
a pes demót honnan lehet majd leszedni holnap?
tobias88
leszedtem a fifát<#vigyor>, áldoztam rá még a helyet is, tavaly is játszottam vele, megállapítom hogy megint sz@r lett<#idiota>
Középkezdés elött bevágott képek:

Puyol és Milito van legelõl és várják a középkezdést...
Gólt kaptam, erre Eto és Valdes veszekszik...
megyek elõre fele és hirtelen nem tudok irányt váltani, lehetetlen...

Rosszpcjátékok blogjába ajánlanám<#vigyor>
The Hedgehog
Azért látom Breki Te sem bírod abbahgyni 😄

Ilyenekkel vitázni nincs erõm, de tudtommal a KONAMI 1993-ban jelent meg elõször focis játékkal, aminek a címet SUPERSTAR SOCCER volt és ha jól tudom FAMICOM-ra (európában NES) jött ki japánban. Majd ebbõl lett a hozzánk is eljutó INTERNATIONAL SUPERSTAR SOCCER SNES-re, majd folytatódott PS-en és PS2-re jött Winning Eleven/Pro Evolution Soccer néven. Szó sincs lopásról.

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Nincs még Demo-sem úgyhogy nem tudunk szerintem bõvebb infóval rendelkezni.

Sziasztok!
Most jottem meg Kanadabol es nem nagyon tudtam a nyaron ay uj pesel kapcsolatos infokat kovetni, amit tudok, h next gen graf lesy. és mennyire igaz és milyen gep kell majd hoyya?
Nekem most egz 3,0ghz s 1 giga ram es gforce 7600Gtm van nem tudom, h eyen el fog e futni, de most kerdeyek eletembe elossyor es ura ilyet csak hidjetek el, h nem volt idom.

Tisyteletteel MIlan

Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!

eZo

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

eZo
Jó Reggelt !
Van egy jó hírem azoknak akiknek megvan a WE PES 2007 PC-re !
Találtam egy jó kis patch-et: WEPES2007 K_Patch
Jelenleg az 1.6 Update-nél jár, akinek megvan a játék annak kötelezõ darab;-)

http://gamevn.com/showpost.php?p=5467864&postcount=1426

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

tobias88
mert az xboxban van még 1,5 év grafikalilag, ha most veszel pc-t, abban félé év
tobias88
pontosan
X360-at<#awink>

Terminátor14
Gondolom ház az marad a régi, meg esetleg a vinyó 😄

alaplap: GIGABYTE GA-P35C-DS3R (ddr3-at is támogat és a köv generációs procikat is..) 29K
Proci:INTEL Core2 Duo E4500 2.20GHz 775 BOX 32k
Vga: GALAXY 8600GE 256MB DDR3 OverClocked 1.0ns PCIE 30k
Memória: CORSAIR TwinX 2048Mb DDR2 800Mhz KIT 23k
Vinyó:ITACHI 80GB 7200rpm 8MB SATA2 9k
táp:FSP ATX-350PNF 6,5k

Ez így nagyjából annyi...nemtom hogy tápot kell-e cserélni, mert az nem tuti, de fõ a biztonság.

ja igen, www.ipon.hu-s árakat néztem. 😄

És sorry az offért.

CSAK a Fradi

gabi89
ASUS P5B vagy vmilyen Gigabyte alaplap,Valamilyen Core2,2x1gb ram,vga meg hát attól függ dx10 v. dx9.Ha dx10-es kell akkor hd2600-os kari a best buy vagy Geforce 8600GTS
Ha dx9-es akkor Geforce 7900GT-es

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Sziasztok!

Most látom, hogy nem úszom meg pc felújítás nélkül😊
A segítségeteket kérem!
kb 100 ezer max 130 ezer forintból milyen ütõs konfigot tudnátok ajánlani, amivel a next genes pro evo 2008 röccenés nélkül fut.(max felbontás stb.)
Milyen alaplapot, procit,RAM-ot vidi kártyát vegyek?
A válaszokat elõre is köszi!!! Üdv: Dávid

gabi89
Felvettelek MSN-en
Nem szándékom tele offolni a topikot
Amúgy nem tudja vki mikor várható a demó (gondolom szeptember vége,október eleje)

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Fyrex
kedvenc állatom a reményhal

Avanti Crociati!

Mi ez PRocessor háború ?????? XD

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Terminátor14
Mit beszélsz?

Tisztázzuk...

van két mag, alapon mind a kettõ 1,84ghz-en jár...Én ezeket tuningoltam 3150mhz-re. Tehát most van 2 magom, amelyek EGYENKÉNT mennek 3150mhz-en, tehát mindkettõ ennyit megy. Ennyi...

Soha nem írtam, hogy kétszerese lesz az órajel, csak mivel két mag van, ezért mégiscsak kétszer kell venni...

Amúgy megkértelek vmire, látom nagyon okos vagy. Ha van még vmi amit megosztanál velem, akkor PRIVIBEN várom.

CSAK a Fradi

gabi89
Ezt mondom én is,hogy számolásban a 2mag miatt a kétszerese de nem órjaleben.Az órjael az annyi amennyi vagy amennyire felhúzod az nem lesz a kétszerese.

Terminátor14
Mégegyszer elmondom, neked kell tájékozódni...

Attól CORE 2 DUO, hogy 2 mag van egy darab processzoron, azaz a számítási teljesítménye is pont kétszerese, amennyiben adott program ki tudja használni mindkét magot.

Nem fogom tovább ragozni, de elég gáz, hogy ilyen procid van és ennyire nem tudod, hogy mi is ez valójában. Leszel szives NEM válaszolni és inkább utánanézni a dolognak.

Fyrex: Az a baj, hogy kb 4 éve nem kapnak észbe, miért pont jövõre...? 😞

CSAK a Fradi

Fyrex
téged már ugyse érdekel a foci nincs mirõl beszélni 😛

de köszönöm az értelmes hozzászólást.

Avanti Crociati!

jbal
jövõre se kapnak észbe és kiadják ugyanat a szart amit már lassan 10 éve

Fyrex
nah akkor inkább ide írom a FIFA topikkal nem szimpatizálok, itt pedig már kicsit ismerõsebb vagyok

FIFA demo-t mindenki elküldte egybõl a búsba, viszonylag jogosan. DE! a játékmenet láthatóan változott, és biztos hogy még finomítani fognak rajta, és talán nem lehet majd WC szinten 7 gólt rúgni. nyílván mindenki nagyobb durranást és több látványos fejlesztést várt, mert tudjuk h a PES2008 most nagyot fog szólni az új grafikával fõleg. De azért a FIFA08 teljes is egy jó "árkád" foci lesz, ötletes játékmóddal ugye, tehát ne dobjuk ilyen hamar a szemétre, a grafikát feljebb lehet majd húzni mint itt, satöbbi satöbbi.
Jövõre majd észbekap az EA, hogy látványosabb elõrelépés kell, és majd lehet egybõl ámulni a játékon, holott nem biztos h játékmenetben akkora fejlõdés lesz. Mindenesetre a FIFA arra ismét jó lesz amire eddig, eljátszogatunk vele amíg kedvenc játékunk meg nem jelenik.

Köszi ha elolvastál 😊

Avanti Crociati!

Off
Fifa08 demo-ba olyan fejek vannak,hogy rendesen megilyedek tõlük<#ijedt>
lol,nagyon rossz az egész😊bocsi de ez van.A teljes sem lesz jobb.
On

gabi89
Olvass csak egy el 1-2 cikket és megtudod,hogy csak számításokban 2x a sebessége meg a mûveletekben nem pedig órjelben.Szóval szerintem neked kellene tájékozodni.

Csabesz6
hát én megnéztem ezt a lentebb emlitett j-league we2007-et.nekem bejött😄
ps2re szedtem le,(lehet van pcre is,nemtudom)
pes6hoz kepest a valtozasok:
-world tour mód vagy mi
-fantasy mode
-játékmenet nekem ugy tunik lassult picit, az elhuzos csel máshogy néz ki😄
-benne van a japan bajnokság 1. és 2.osztalya illetve az angol ,spanyol,olasz, holland bajnokság(az angol nem teljesen licenszelt)+fontosabb "egyéb" klubcsapatok
-válogatott nincs(vagy csak nem láttam, igy 1 ora tájban😄)
tudom hogy nem konzolos topik,,de hátha van hozzám hasonló illetö, aki rendelkezik konzollal.szerintem érdemes kipróbálni.
játékhoz torrent LINK!
illetve az angol patch LINK!
ezt ppfmaticcal siman meg lehet oldani, majd a peccselt isot kiirod.
jo szorakozast!
jah meg annyi hogy uj nehezsegi szint van a "superstar" ez a top player felett helyezkedik el

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Jézusom ez az új fifa<#shakehead>
Hát nagyon s××r.Szokásos EA-os 0<#levele>

Az tuti...a 6-os wan msot fent neked ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Terminátor14
Ezt nem mondanám, de eléggé eltértünk a témától...😄

Most jut eszembe, jelenleg xp-t használok (Eddig bírtam a vistával...), és szerencsére tökéletesen megy a pes, úgyhogy a vista volt annó a ludas.

CSAK a Fradi

Akkor vmi pénzes csávó vagy basszus ......Én má ezt a pes-t nagyon várom,mert ahogy elnézem a fifát.... úúúúú hagyguk

Breki33
Ha csinálsz újabb bannert kirakom P
Breki33
Hello benézhetnél a pcdome-ra

volt elmélkedés a régebbi Konami játékokról ebben te jobban otthon vagy.

Azt próbálták bemagyarázni, hogy a Fifa régebbi ezért a Konami lopott a Fifa-tól.
Terminátor14
Annyira nem vészes, mint ahogy sokan elsõre gondolnák..😄 Ha mindent újonnan boltból veszel, akkor úgy kb 150k, persze csak ha jó helyen vásárolsz, nem ott, ahol lehúznak.

Az más kérdés, hogy az elõzõ gépemre, amit eladtam, kb 300-at ráköltöttem 2,5év alatt 😞

CSAK a Fradi

Ember,az állam felkellett szedni a földrõl.Mennyibe jött ki ???

Terminátor14
Stílusodból vegyél vissza és tájékozódj kicsit barátocskám.

CSAK a Fradi

gabi89
Ez ugye vicnek írtad a c2d-s procik nem azt jelentik ,hogy 2x1,86Ghz xD kicsit el vagy tájolva amúgy nekem is pont ilyen procim van.