PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sztem analógokkal próbálkozz igazából én elmondani nem tudom mindig érzésból lõttem inkább arra figyeltem, hogy kapura menjen.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
és ha már erre járok 😊
most vettem egy logitech rumblepad 2-t,és az lenne a kérdésem,hogy van-e valami plusz dolog,amit csak gamepaddal lehet elkövetni.
lehet én képzelem csak be,de a játékos irányítása az analóggal sokkal finomabb!ugyebár nem csak a 4 irány(meg együtt pl a fel-jobb) hanem 360 fokos mozgás lehetséges...
és akkor már azt is elárulhatná valaki,hogy hogyan kell igazán jól csavarni a bogyót!azt tudom,hogy lövés közben R2 és akkor belsõvel,ill. külsõvel helyezi,de egy szép kiflit az istenért sem tudtam soha megcsinálni eddigi PES-es pályafutásom alatt(ami kb 2-2.5 év) 😊
#34268:állítólag lesz benne LAN!!!!tudom-tudom,valaki ezt minden évben 100%-os biztonsággal állítja,de én már úgy olvastam ezt az infót,hogy hivatalos
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A 6-ba már úgyis beleuntam,ugyhogy lehetne gyakorolni a megjelenésig az új részel.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Hmm,addig összeírom kiket kell majd vegyek.
Várjuk-várjuk,haverék ismerõsök mindenki!Nagy csaták lesznek Pes-al megint:-)
A Konami megerõsítette, hogy a játék október 25-én fog kijönni PC, X360, PS2, PS3 és mobil platformokra, melyet novemberben követ a PSP és a Nintendo DS kiadás.
A FIFA-val ellentétben kedvenc pc-nkre is a felturbózott grafikával bíró változatot ígérték. Nemcsak a játékosok valósághû mozgását tervezik visszaadni, hanem arcuk élethû kifejezése, s a szétszakadó szerelés egyaránt beépítésre került.
A sorozat védjegyének számító élethû labdakezelés mellett az A.I. már arra is figyel, hogy védekezésnél zárja a szöget, s megakadályozza a kapura rúgást. A cselezést, s a passzolást átdolgozták, hogy még pontosabb, ugyanakkor még látványosabb legyen.
További újítás, hogy pontrúgásoknál a magasabb hátvédeket küldhetjük fejelni, s az érme másik oldalára kerülve magunk szabhatjuk meg a sorfal szélességét és összetételét.
XLive-os demo-rol még nincs infójuk de sebaj megnézem elõször PC-n majd!
Annál úgyis csak jobb lesz ;-)
Special thanks to Marco for the heads up on this one. A little poster aimed at the French fans of PES 2008 suggests that a demo for the PC version of the game will be available soon. The text on the article translated reads:
"Very soon download a demonstration of the play on the PC"
Konami have regularly released demo's for the PC versions of PES as it is common industry practice on the PC platform. I'm sure this will get major questions asked about the consoles. As of yet there is no information regarding a demo for PES 2008 on the Playstation Network or Xbox Live. If they are to release one I sincerely hope it's not the version of the demo showcased at Leipzig. Past trends though suggest a demo won't be available. Check this space for further updates.
Regards,
W.E.N.B. Team
De remélem X360-as verzióval sem lesznek gondok😊
+egyaltalan nincs lovem ujitani
meg pes4 ota psen tolom.
jah es kösz az infot😄
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Én sem látok sehol semmiféle csúszást!
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Viszont lehet kapunk ezmiatt Demot Októberben!
Csabesz6:Komolyan Ps2-vel akarod majd használni az új Pes-t?
Ne már inkább pc-den told majd😊lol
Egyébként ugyanakkor jön konzolokra mint pc-re.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Genre: Sports
Release-Date: November 2007 (25.e kb)
Players: 1-8
Website: http://www.pes2008.net
<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
jobb klikk/kép megjelenítése
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Jó arcok<#wilting>#wilting>
Flag of Europe Europe - October 5th, 2007<2>2>
Flag of the United States USA - Winter 2007❤️>3>
Flag of Australia Australia- November 2, 2007<4>4>
Hogy vagytok?
Szokás szerint melózom, igaz már máshol.
Srácok, nincs idõm végigolvasni 756 HSZt, amit azóta termeltetek, és igazán böngészni sem tudok, mert eléggé le van titva a net hozzáférés (SG megy, hurrá😄).
Tájékoztattok pár szóban, hogy hogy áll a PES?
Én még a PES6tal játszadozom, de elvileg már kéne /kellett volna jönnie PES7nek? Meg látom, van vmi PES (200)8?
Hogy is van ez?? Lecserélném már a "régi" PESt, fõleg, ha neten is lehet normálisabban játszani... PES6tal épp master ligázgatok, meg játszadozom haverokkal... Idõm nem túl sok, azért is kérdezgettem.
Azért próbálok visszaolvasgatni idõvel. 😊
Köszi.
Serie A 07/08 HD mezcsomag
Serie A Mezcsomag 07/08
Footballmatch.IT csapat:
- Mr.Condor
- magicboxzola476
- master7
- pio pio
- Tunevi
- Er Bresola
#Ascoli
ga
ga-w
gb
gx-3rd
gx-3rd-b
gx-4th
pa
pa-bb
pa-bw
pb
pb-w
pb-ww
px-3rd
#Atalanta
ga
gb
gc
pa
pb
px - 1
px - 2
px - 3
px - 4
px - 5
px - 6
#Cagliari
ga
ga-w
gb
pa
pa-w
pa-ww
pb
pb-b
pb-bb
pc
pc-x
#Catania
ga
ga-b
gb
gb-b
pa
pa-b
pb
pb-b
px
px-b
#Chievo
ga
ga-cattolica
ga-ferroli
gb
gb-cattolica
gb-ferroli
pa
pa-cattolica
pa-ferroli
pb
pb-cattolica
pb-ferroli
#Empoli
ga
gb
pa
pb
px-3rd
pza - 2
pza - 3
pza - 4
pzb - 3
zpb - 1
zpb - 2
#Fiorentina
ga
gb
gx
pa
pa-w
pa-ww
pb
pb-v
pb-vv
pc
#Inter
ga - by VlGrig
gb - by VlGrig
gc - by VlGrig
pa - by VlGrig
pa_logo - by VlGrig
pa_wsh - by VlGrig
pb - by Maccabi
pb_bsh - by
px - by Tunevi - Fantázia mez
px-2 - by Tunevi - Fantázia mez
#Lazio
ga
ga2 - by Tunevi - Fantázia mez
ga-a
gb
gb2 - by Tunevi - Fantázia mez
gb-b
pa - by Tunevi
pa2 - by Tunevi - Fantázia mez
pb - by Tunevi
pb2 - by Tunevi - Fantázia mez
pc - by Tunevi - Fantázia mez
pd - by Tunevi - Fantázia mez
#Livorno
ga
gb
gx-third
pa
pb
px-four
px-third
#Messina
ga
ga-legea
ga-mazdabianco
ga-mazdabianco2
ga-sponsoringgroup
pa
pa-legea
pa-mazdablack
pa-mazdablu
pb
pb-legea
pb-mazdabianco
pb-mazdablu
pb-sponsoringgroup
#Milan
ga
ga-bb
gb
pa - by Antrax_00
pa-bw
pa-w
pb - by Antrax_00
pb-b
pb-bb
pb-wb
pc
px-mock - by Simonhibsey - Fantázia mez
px-mock2 - by Simonhibsey - Fantázia mez
#Palermo
ga
gb
gx-fourth
gx-third
pa
pb
px-home2
px-third
#Parma
ga
ga-r
gb
gb-y
gc
gc-b
pa
pa-w
pb
pb-y
pc
pc-b
#Reggina
ga
gb
gb z - g g
gb z - g n
gb z - n g
gb z - n n
gc - a a
gc - a n
gc - n a
gc - n n
gd - n n
gd - n v
gd - v n
gd - v v
pa
pb
pb - b b
pb - g b
pb - g g
pc - b b
pc - g b
pd
#Roma
ga
gb - by fl_vio
gc
pa
pb
pc
px
px-1
px2
pc-3
#Sampdoria
ga
gb
gc - by Tunevi - Fantázia mez
pa
pb
px-away_5
px-away_6
px-away_bs
px-fourth
px-home_2
px-home_3
px-home_4
px-third
#Siena
ga
gb
pa
pb
pc - third
px - away b
px - away c
px - away d
px-home b
px-home c
px-home d
#Torino
ga
gb
gx-3rd
gx-4th
pa
pb
px-away b
px-away r
px-away rb
px-home e
px-home rw
px-home w
#Udinese
ga
gb
gx
pa
pb
hajrá,lilák!
http://files.filefront.com/seriea+part1/;8287889;;/fileinfo.html
http://files.filefront.com/seriea+part2/;8287949;;/fileinfo.html
http://files.filefront.com/seriea+part3/;8287990;;/fileinfo.html
AC Milan (07/08 HD), AS Roma (07/08 HD), Ascoli Calcio (06/07), Atalanta Bergamo (07/08 HD), Cagliari (07/08 HD), Catania (06/07), Chievo Verona (06/07), FC Empoli (07/08 HD), Fiorentina (06/07).
Seconda parte, contiene le maglie di: Inter (07/08 HD), Lazio (07/08 HD), Livorno (06/07), Messina (06/07), US Palermo (07/08 HD), AC Parma (07/08).
Terza parte, contiene le maglie di: Reggina (07/08 HD), Sampdoria Genoa (07/08 HD), AC Siena (07/08 HD), Torino (07/08 HD), Udinese (07/08).
vki betudja nekem linkelni a Serie A 07/08 HD mezcsomagot mert ami a peshungary-n van az hibás
elõre is kösz
hajrá,lilák!
Inter-böl nem lehetett volna valakit mellé<#whatever>#whatever>
Akkor teljes lenne a kép.Mondjuk annak örülök,hogy a Fifa viszi Ronaldinho horse arcát😊azzal úgysem fogok game-elni.
scan most nem megoldható