81526
-
Nem jeleníti meg,amúgy hogy csináljátok az átlátszó hátteret? -
Ez nincs kész kéne átlátszó háttér.Amúgy GSS-el hogy is csinálod? -
holnap délután tudnék ebben segíteni, elöbb sajnos nem -
TV logo
Replay logo
-
Na elvileg készen van a sokak által kért Olimpico csíkos gyeppel, csak ML-ben a Milan ellen tegnap berakott egy minta nélküli gyepet, pedig elvileg nem szabadna ilyennek lennie benne.
Még mikor volt is minta nélküli akkor sem rakott be olyat most pedig mindet cseréltem.
De barátságos meccsen hiába nézem azok amiket néztem mindegyik jó, de sok féle lehet csak annyit tudok, hogy nappali és, hogy nem esik az eső.
Ha tudnám pontosan melyik simán ki tudnám javítani.
Ezért keresdnék olyanokat akiknek feltöltve tudnának segíteni, hogy melyik változatban jelenik meg a minta nélküli gyep.
Magyarán segítenének végigpróbálgatni egy stadiont -
Miért ezt csinálod amikor ez már van készen? -
Miért képszerkesztővel?
A GS tudja -
Jó reggelt -
Ha lehet ird már le nekem mit csináltál és milyen progival,eggyenlőre IrfanView-el probálgatom. -
Amúgy milyen képszerkesztővel csinálod? -
Holnap reggel belinkelem mikor hazaérek,mert már dolgozok,nekem csak most kezdődik az élet.
-
átlátszóvá kell tenni a hátteret valamilyen képszerkesztővel
ha belinkeled megcsinálom -
Hogy csináltad meg ilyen szépen?Nekem nem lett átlátszó -
Hogy tudom eltüntettni hogy átlátszó legyen ne csúnya fehér.Amúgy akinek kell akkor belinkelem -
Csináltam 1-et
-
elhiheted azért nem volt válasz mert 1-2 embert leszámítva nincs online tapasztalata senkinek :(
sajnálatos tőled is ezt hallani, nem mint ha kételkedtem volna az eddigi rossz hírekben... -
bővebben holnap -
amit linkeltem neki és amit odadtam a teljesben
amúgy kb 100* faq-ban a link -
a stadionok képei melyik file-ben vannak? -
Nevetséges
-
Távol áljon töllem,mert ugyvoltam vele hogy hiszem ha látom nemigazán akartam elhinni amiket írt,de megkell hogy mondjam még hízelgő is volt az amiket irt.Csak azért irtam le hogy tisztán lásson mindenki mit vesz,mert amikor én kérdezem hogy milyen a KONAMI szerver senki megse szóllal pedig szerintem megvan már 1 pár embernek. -
Tomy Lee #43598 Most nehogy elkezd te is amit billdm ecsetelgetett itt heteken keresztül
-
Tomy Lee #43597 Hát Breki én a tiedet már nemtudom használni mert alapra van feltéve az Evo+pár kieg.
De működött,igaz!
Vagy adtál valamelyiket külön is??Nem arra gondolsz amit egyben elhoztam?
És,hogy érted ezt"át kell húzni másik slot-ba".Mit hova?Köszi!! -
Ja és az offline és az online teljesen más,hihetettlen furcsaságok vannak benne,nagyon megvagyok lepődve mintha 1 másik játékkal jatsznék amit Fifának hívnak. -
Tomy Lee #43595 Mi az a niuozzo sky
-
Valaki linkeljen már be nekem 1 Skysportos replay logot.Köszi -
billdm jóvoltábol beszereztem 1 PES2008-at és megkell hogy mondjam hogy annyira nem is rossz,annak kifejezetten tetszik majd aki szereti a teleportálos focis játkot,amugy lag nincs addig a bíró simán kiállít 1 egyszerű lökdösődésnél,a kapusok szarok.Röviden ennyi -
Azt mondtad azis jó amit adtam az pedig ugyanaz mint amit mondok csapatnevek nélkül
amúgy mindegyikbe lehet csak át kell húzni az utolsó slotba
viszont nem biztos, hogy mindegyikkel jól néz ki -
sztem skyosnak is működnie kéen neked, nekem is elsőre csak az működött, de ard+niuozzo sky és jó lett. -
Tomy Lee #43590 CL-es kijelzőt nem lehet módosítani,hogy Sport1-es legyen?Nekem csak az az egy működik az összes közül:S -
kezd helyreállni a rend, de most az én kijelzőm nem jó
meg az egyik gyep vmiért kockás maradt de nem tudom melyik mert ML-ben beadta -
hát egyszer majd ottis lehet mecsboxozni P -
De jól néz ki csak a fekete "semmi" nem néz ki jól a stadionon kivül. -
http://hosted.filefront.com/slayer67 -
Na ez a kamera nem tudom hogy jött kezdek belekeveredni P
-
Laca1985 #43584 Breki dobsz erool a fupatchrol egy linket mert amit belinkeltel az nem jo nalam. Koszi -
most nem keresni kéne és van ez a gubancom
illetve belenéztem a Slayerbe és elrontottaaz alphakat pl itt
Antlion Coloseum:
unnamed_551.bin (Day Fine)
unnamed_558.bin (Day Rine)
unnamed_565.bin (Evening Fine)
unnamed_572.bin (Evening Rain)
unnamed_579.bin (Night Fine)
unnamed_586.bin (Night Rain)
ha megnézitek 2 helyen ugyanaz a minta van
és ezt szeretném helyrerakni
pl 579-esd bin-ben nézzétek meg a 11 slot ok a 39 és 76 viszont azonos tehát elfelejtette berakni a 3 csikozás tehát ennél a kettőnél ugyanaz lesz a mintázat -
Na megvan a cv_0-ban van vmi gubanc de mire rájöttem -
Inkább az kéne ami kiírja a neveket úgy mint #43536-ban, de legfeljebb átrakom
De akkor replay logonak is azt kéne berakni
Még nem cserélted a konami stadion-t? -
Nállam jó