PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
KB ennyi.
CSAK a Fradi
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Azok a videók speciel engem nem nyûgöztek le, bár a konkurensnél csak jobb lehet 😊
CSAK a Fradi
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
CSAK a Fradi
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
mikiking: hát szerintem azon a gépen menni fog szépen...mivel ez volt majdnem a gépigényben is ugye 😊
CSAK a Fradi
20-30 ezernél nem nagyon szeretnék többet költeni... de lehet inkább 20 körül
Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!
Mennyi pénzt szánnál az új vga-ra?
CSAK a Fradi
Abit Nf7 2.0
Amd Athlon 2600+
1 GB ram
Ati Radeon 9600 xt 128mb
Tudtok ajánlani egy jó videókártyát?
Min. 256MB, Pixel Shader 3.0-ást vagy jobbat jó árban/minõségben???
A többivel nincs gond, nem?
Elõre is köszi a segitseget!!
Steve
Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!
mondjuk az tény,hogy konzolra jobban "optimalizált" cuccok vannak,mint PCre
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Szal mostani fsp-ek meg komolyabb játékok gépigényében már ottvannak a c2d procik, meg az 512mb rammal rendelkezõ vga-k. (és akkor nem az ilyen nyomiságokról van szó, hogy 1650pro 512mb, hanem értelmes felsõ-középkategóriás karikról.) És lassan a 2 gb ram is alap.
Én megtehettem volna, hogy konzolt veszek, mert eladtam kb 1 hónapja a teljes gépem 130kért (csak magát a gépet, no monitor stb..), abból vehettem volna konzolt. De inkább összeraktam egy másik gépet, új alkatrészekbõl a nulláról, és nem lett rossz 😄
CSAK a Fradi
Bár a hallottak alapján..háát<#szomoru1>#szomoru1> vagyok.
De nem is voltam soha fifa rajongó úgyhogy mind1 milyen😊
Azért +nézném!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Gépigény peshungaryról:
Ajánlott rendszer:
* Windows XP
* Pentium 4 3.0GHz /AMD Athlon 64 or better
* 1GB RAM
* 6.5GB Diskspace
* 8x DVD-ROM Drive
* DirectX 9.0c compatible Grafikkarte
* 256MB Pixel Shader 3.0 (ATI x1600 or NVidia 6800 GT/GS or better)
* DirectX 9.0c compatible Soundkarte
* DirectX 9.0c or better
* Windows compatible USB Gamepad
* 1280 x 720 Screen resolution
Gabe:...😞
sm3.0-ás vga kell neki, az azt jelenti, hogy még hdr-effektet is használja majd a játék. Akkor lesznek szép fények is, wow 😊
(Végre egy football játék, amit nem 5 éves pc-re írtak.)
CSAK a Fradi
de sajna az a gyanúm h ugyanúgy meg fogja venni a sok 10éves pisti a juátékost,mert elolvassa a lefizetett pcguruban a 93%os fifa08 értékelést,és már szalad is a boltba anyuék pénzébõl :\
bár az jó jel,h ahogy olvasom a fifa topikba,szinte mindenki egyetért h nagyon gáz lett az uj fifa,és ezentúl pesezni fognak😊
szal hajrá konami,pc-n ebben az évben megvan minden lehetõség a söprésre
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
De az arról látott videók alapján ezt kizárom.
A grafika,a játékmenet,a minden...
Grafikába az tetszik hogy még a szineket se találják ahogy nézem.Mert a Bayern vörös csikos meze,hát köszönõ viszonyba sincs a valódival.Persze lehet nálam van valami marhára elállitva a tv-n...
Messzirõl meg olyan a vörös-fehér csikos rész mint amit kimostak már 200x,aztán teljessen megfakult,meg összemosodott.Tragikus...
Játékmenet meg no comment. Hogy ez lenne a valódihoz közeli,realisztikus sebesség?Hát ehhez képest a Pes 6 egy véres szimulácio.Ugy rohangásznak itt az emberek mint a mérgezett egér.
Jobban már bele se mélyedtem... Ezt igy kiadni 2007 végén... Na mindegy...
ezután kiváncsi vagyok,mit kapunk PES2008-bol PC-re,remélem nem ue. lesz.
SummaSummarum, ha mndehhez hozzávesszük a játékmenetet,miegymást,akkor már most sztem elmondható idén is PES a befutó<#taps>#taps><#vigyor2>#vigyor2>
Van olyan bug ami már a 2005ös fifában is megvolt és itt a 08-ba is tudok úgy gólt rúgni 😞
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
(mondjuk ezt elõre éreztem<#crazya>#crazya>)
(és talán már a mostani Xbox360-ok se melegszenek annyira<#papakacsint>#papakacsint>)
Johnny: Szerintem az nexgen-nek készült, csakhát elsõre nem sikerült túl jól 😊
CSAK a Fradi
..hát sztem a PES6 360-on olyan "félig" volt next-gen.