PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!
Mire még felfigyeltem, h az 1024 es felbontást már nem támogatja a játék😊 ez már jelent valamit.
CSAK a Fradi
Analóg gombok lennt is a mutatóujjnál mint fennt a hüvelykújjnál a digitális gombok mellett az analóg karok.
Mityu te mirül beszélsz?😊LINK
Háát 16000 nem szánok egy gamepadra ma 6000 körül és akkor egy rumblepad 2 fogok venni szerintem!
ON
Amugy a videók nagyon jók, de kiváncsi vagyok, h milyen gép kell, hozzá, mert az ajánlott gépigényem meg van ehát 3,0ghz (nem celeron) 1g ram 7600 GT de kiváncsi vagyok, h ezen hogy fog menni majd a demó megmutatja csak akkor nézek majd egy nagyot ha 2 gigás lesz a demó 😄 de legyen
most vettem,és baromira bejövõs!eddig nem volt gamepadom,el sem tudtam képzelni milyen az analóggal irányítani,hát most már tudom hogy erre lett kitalálva az összes sportjáték 😊
mi a különbség gomb és ravasz között?egyáltalán mi az a ravasz(ha gamepadról van szó)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Elõre szólok,hogy rumblepadon gombok vannak ravasz helyett.Nekem is ilyen van de nem is használom és nem is használtam.Meg amúgysem tetszik😞
Chillstream jó választás.
ON
Forza Inter!!
Látom vannak friss vidik youtube-on:
Demo vid.1
Vid2 (mondjuk itt a zene alatta felbaxott picit😊)
Vid3 (a mákos😊
Vid4 (T.Henry megállja helyét válogatottban na meg Barca-ban is)
Vid5 (van ilyen😊
Vid6
Szerintem kicsit máshogy áll össze mint a többi vagy ti mitgondoltok?
Ahogy nézegetem a videókat elég szépek, de au u belinkelt videónál felfigyeltem valamire, mégpedig, h a videó készítõi németek és olasz török meccset játszottak akinek nem esett le a poén annak elárulom, h a németeknél 3 milla török él😊.
Visztont pár kérdésem lenne az egyik, h szerintetek milyen gamepadot vagyek majd a játékhoz, mert eddig kibírtam anélkül, de mot úgy döntöttem, h jól jönne egy gondolom majd a demó után tudtok javasolni, de majd kérlek segítsetek.
Köszi
Nem is tudja mihez viszonyítani;-)
bár én mindenképpen a PC-s mellett tenném le a voksom,méghozzá a moddolás miatt!nem tudom konzolon lehet-e egyáltalán :\
PC gameplay
ezek az állítólagos butított arcok 😮
ahogy elnézem a double game speed van bekapcsolva
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Örülök,hogy így összehozták.
Viszont még 1 hónap<#szomoru1>#szomoru1>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
spoiler] Ramra most nincs keretem,most vettem procit ... [/spoiler]
Sok új dolgot fedeztem fel benne.
Elõrendelem a játékot csak még nemtudom,hogy melyik platform-ra<#fejvakaras>#fejvakaras>
Mivel átirat ezért ugye vagy ugyanaz lesz vagy rosszabb.
Mondjuk ez a rosszabb szó inkább azt jelenti,hogy minimál eltérés lehet de csak irányításban.
Egy ilyen PC-nél mint pl. amit mikiking használ(mármint te) nem hiszem,hogy gond lesz😊Mondjuk ramot még tehetnél bele😊.
Szvsz meglátjuk nemsokára;-)
Nem kötelezem ám el magam teljesen az X360-ra van elég tuti kis Pc-m is úgyhogy szeretném ha jól sikerülne szám.gépre is!
3.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
H.Crespo-val lõttem az elsõ gólom ollózva de olyat,hogy csak ámultam rajta.Kapusok nagyon rajta vannak a meccsen,hárítanak mindenféle módon(kézzel,lábbal és nagyon látványosan).
Játékosok egyfojtában mozgásban vannak nagyon jól irányíthatóak.
Passzok tuti jók fõleg a hosszú passzok.
Kapura lövéseket jól megcsinálták.
Grafika szép játékosok profin ki vannak dolgozva.
Menü gyors és jól is néz ki.
Nagyjábol egyenlõre ennyi😊Mint új rész méltó lesz nevére!
Mint már dadek is említette demo-val kapcs-ban:nincs kommentátor,csak 1 Cam.nézet van,rövid a meccs,nincsen beállítási lehetõség,nincsenek klubb csapatok és még sok minden hiányzik belõle de ezek majd mind benne lesznek a fullban.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Most csinálhatok újat😞
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
dadek,te hogy?
Na azonnal megnézem!!!
A grafika sokat javult, a fû egyenesen csodás és a hálók nagyon realisztikusak. A játékmenet is javult. Kommentátor nincs, van 6 csapat és 2 félidõt lehet nyomni. Nehézségi szintet lehet állítani, kamerát nem.A játékmenet lassúbb szerintem. Na tolom tovább😊
Ma kiadták a PES 2008 XBOX 360-as demóját. A Konami hivatalosan megerõsítette, hogy hétfõn, de legrosszabb esetben kedden elérhetõ lesz a PC demó. A Playstation 3-mas változat csütörtökre várható.
Infó: peshungary.hu
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...