PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hogyhogy nem támogatja ? akkor mien felbontást támogat ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Jó videok eléggé 😄 a cresposba kurva élethû a háló,mert elég közelrõl mutatják,durva lesz a game ....

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Terminátor14
rumblepad 2 szerintem kényelmesebb.

CSAK a Fradi

Szerintem mindenképp a Logitech Dual Action-t.A másiknál a ball analóg kar nincs túl jó helyen szerintem ilyen focis játékok szempontjából.Gyakorlatilag mint az Xbox 360 irányitóján,és az nekem nagyon nem jön be focihoz.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Akkor te mit javasolsz?

Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!

Ti amugy mit gondoltok a gépigényrõl?
Mire még felfigyeltem, h az 1024 es felbontást már nem támogatja a játék😊 ez már jelent valamit.

Terminátor14
nekem volt chillstream-em és nem jött be, túl kicsi és ezért kényelmetlen, meg a két felsõ gomb hátul nem túl kényelmes számomra.

CSAK a Fradi

Na fene még 1×😊
Analóg gombok lennt is a mutatóujjnál mint fennt a hüvelykújjnál a digitális gombok mellett az analóg karok.

Nemtudom melyiket vegyek.
ez

vagy ez

Szerintetek én most a második felé hajlok elég profin néz ki és ha ti mondjátok akkor azt veszek csak megkéne erõsitsetek.

Köszi és bocs a folytonos offért

Analóg gombok lenne is minnt fennt a digit gombok mellett az analóg karok.Ravasz az ami lennt helyezkedik el a mutatóújjaknál ami a rumblepad esetében gombok helyettesítenek.Próbálj ki 1× egy ravasszal ellátott kontrollert!Sokkalta jobb...

Mityu te mirül beszélsz?😊LINK

OFF:

Háát 16000 nem szánok egy gamepadra ma 6000 körül és akkor egy rumblepad 2 fogok venni szerintem!

ON

Amugy a videók nagyon jók, de kiváncsi vagyok, h milyen gép kell, hozzá, mert az ajánlott gépigényem meg van ehát 3,0ghz (nem celeron) 1g ram 7600 GT de kiváncsi vagyok, h ezen hogy fog menni majd a demó megmutatja csak akkor nézek majd egy nagyot ha 2 gigás lesz a demó 😄 de legyen

ProGabe
a logitech-el egyetértek,de én a cordless rumblepad 2-re adom a voksom 😊
most vettem,és baromira bejövõs!eddig nem volt gamepadom,el sem tudtam képzelni milyen az analóggal irányítani,hát most már tudom hogy erre lett kitalálva az összes sportjáték 😊

mi a különbség gomb és ravasz között?egyáltalán mi az a ravasz(ha gamepadról van szó)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

OFF
Elõre szólok,hogy rumblepadon gombok vannak ravasz helyett.Nekem is ilyen van de nem is használom és nem is használtam.Meg amúgysem tetszik😞
Chillstream jó választás.
ON

MInd a 2 gamepad jól éz ki és remélhetõleg müxik is a pesell meg a játékokkal, csak hol lehet kapni? ez a bajom , h neem nagyon találok olyan helyet ami nem internetes bolt.

Logitech ChillStream egyértelmüen!

Jajj Crespo-t kihagytam<#vigyor2>vid. H.Crespo
Forza Inter!!

azt mondják, hogy rumblepad 2 a legjobb

Jah és még valami ha jól tudom Breki egyik "kedvenc" elfoglaltsága a fû készítés. érdekes lessz next gen füvet csinálni nem?
Szerintem kicsit máshogy áll össze mint a többi vagy ti mitgondoltok?

Sziasztok!

Ahogy nézegetem a videókat elég szépek, de au u belinkelt videónál felfigyeltem valamire, mégpedig, h a videó készítõi németek és olasz török meccset játszottak akinek nem esett le a poén annak elárulom, h a németeknél 3 milla török él😊.
Visztont pár kérdésem lenne az egyik, h szerintetek milyen gamepadot vagyek majd a játékhoz, mert eddig kibírtam anélkül, de mot úgy döntöttem, h jól jönne egy gondolom majd a demó után tudtok javasolni, de majd kérlek segítsetek.

Köszi

Olvasd tovább mióta van konzolja és mióta játszik Pes-al😊lol
Nem is tudja mihez viszonyítani;-)

ProGabe
ugyebár legkésõbb kedden PC-s demo,tehát igazán könnyen dönthetsz majd!
bár én mindenképpen a PC-s mellett tenném le a voksom,méghozzá a moddolás miatt!nem tudom konzolon lehet-e egyáltalán :\

PC gameplay

ezek az állítólagos butított arcok 😮
ahogy elnézem a double game speed van bekapcsolva

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Terminátor14
Szerintem erre senki nem kíváncsi, nem fogunk rohanni vitázni..

CSAK a Fradi

Igen,közben döntöttem,hogy pc verziót rendelek+.Te ezt még megerõsítetted,thx;-)
Örülök,hogy így összehozták.
Viszont még 1 hónap<#szomoru1>

fifa vs pes topicból : " Amikor nem az ea-t szidjuk mert most csinált egy ugymond áttörést de a PEs, mozgások szarok lettek, és hát a grafika... hányok😞"

Bíró máshogy fúj,közönséget látod a háttérben ahogy tapsolnak és szépen kidolgozottak állnak ülnek mindent csinálnak,háló mintha igazi lenne,visszajátszásnál mez és nadrág mozog,szabadrugást addig nem végezhetsz el míg nem fúj a bíró(várat kicsit),pause menüben kispadot is mutatja,játékosok nyögnek mikor megakasztja egyik a másikat vagy szabálytalanság van,kapus még mindig nagyon tetszik(nem ugrál mindig a labdáért hanem ha gyenge lövés van például csak leveszi a lasztit és már lehet is vinni vagy kirugni),nagyon jók és sûrûn elõfordulnak a lapos lövések tehát nem a nagyközönségnek mennek inkább a labdák,11-esnél hátulról látod a kapust mikor neked rugnak pontosabban oldalról hátulról(sréhen na😊tehát van esély kifogni azt a lasztit<#eljen>

ProGabe
a Konami saját állítása szerint a PC-s már nem csak egy egyszerû átírat!külön kezelték,és 100%-ig megpróbálták kihasználni a PC nyújtotta lehetõségeket,igaz az egyik videóban mondja a csóka,hogy egy kicsit le vannak butítva az arcok(ami nem baj,hiszen nem kell hozzá erõmû,a modderek meg pillanatok alatt csinálnak majd extra-HQ face packot azoknak akik erre vágynak)

Johnny23
na ezen vacilálok énis....csak azt nemtom még mindig,hogy pl. a konzolos verzánál,hogy lehet paccselni (mondjuk flash nélkül), vagy XLIVE-on frissitienék a cuccot??<#fejvakaras><#fejvakaras>z

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Na akkor közöld velünk azt a sok új dolgot lécci 😊
spoiler] Ramra most nincs keretem,most vettem procit ... [/spoiler]

Nagyon durva az új rész<#eljen>
Sok új dolgot fedeztem fel benne.
Elõrendelem a játékot csak még nemtudom,hogy melyik platform-ra<#fejvakaras>

Jó kérdés😊
Mivel átirat ezért ugye vagy ugyanaz lesz vagy rosszabb.
Mondjuk ez a rosszabb szó inkább azt jelenti,hogy minimál eltérés lehet de csak irányításban.
Egy ilyen PC-nél mint pl. amit mikiking használ(mármint te) nem hiszem,hogy gond lesz😊Mondjuk ramot még tehetnél bele😊.
Szvsz meglátjuk nemsokára;-)
Nem kötelezem ám el magam teljesen az X360-ra van elég tuti kis Pc-m is úgyhogy szeretném ha jól sikerülne szám.gépre is!

tobias88
hajahajj... 1,18 gb😊 hajrá, és csak demó
+ itt a 3. elég durva csúszás van a végén benne,tyáááj...de ezér pirosat kapna az fix .
3.

Két új video semmi extra,csak gameplay picit ...
1.
2.

Csabesz6
<#eljen>htx

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

És szted menyire fog tõle külömbözni a pc ? Nem kéne külömbözni nem ? vagyis rosszabnak nem kéne lenni ....

Na kérem szépen megvagyok elégedve Pes08-al(mármint így demo alapján).
H.Crespo-val lõttem az elsõ gólom ollózva de olyat,hogy csak ámultam rajta.Kapusok nagyon rajta vannak a meccsen,hárítanak mindenféle módon(kézzel,lábbal és nagyon látványosan).
Játékosok egyfojtában mozgásban vannak nagyon jól irányíthatóak.
Passzok tuti jók fõleg a hosszú passzok.
Kapura lövéseket jól megcsinálták.
Grafika szép játékosok profin ki vannak dolgozva.
Menü gyors és jól is néz ki.
Nagyjábol egyenlõre ennyi😊Mint új rész méltó lesz nevére!

Mint már dadek is említette demo-val kapcs-ban:nincs kommentátor,csak 1 Cam.nézet van,rövid a meccs,nincsen beállítási lehetõség,nincsenek klubb csapatok és még sok minden hiányzik belõle de ezek majd mind benne lesznek a fullban.

Csabesz6
akkor bocsi dadek

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Nem.Tényleg van csak nekem Amcsi regem van Live-ra és Pes08 demo csak Europain tölthetõ.
Most csinálhatok újat😞

asfa

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Csabesz6
kamu?

Nem mert LIVE-ról bannolt az 360-am.De mindegy már mindjárt itt az pc-s akkor ezek szerint.Ugyis a pc verzióra vagyok inkább kiváncsi,mert engem igazán csak a netes része érdekel majd,az meg csak pc-n elérhetõ nekem,még az eredeti megvétele mellett is.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

az xbox live-ról töltöttem le délután!

Miféle Demo-rol tudtok ti?Nincs semmi fent,nincs Pes demo😞
dadek,te hogy?

Csabesz6
részletes beszámolót plz😄

Hogy micsoda?Live-on Demo?
Na azonnal megnézem!!!

PES 2008 xbox 360 demo vélemény:

A grafika sokat javult, a fû egyenesen csodás és a hálók nagyon realisztikusak. A játékmenet is javult. Kommentátor nincs, van 6 csapat és 2 félidõt lehet nyomni. Nehézségi szintet lehet állítani, kamerát nem.A játékmenet lassúbb szerintem. Na tolom tovább😊

gabi89
PES2008 Demó: Hétfõ vagy kedd?
Ma kiadták a PES 2008 XBOX 360-as demóját. A Konami hivatalosan megerõsítette, hogy hétfõn, de legrosszabb esetben kedden elérhetõ lesz a PC demó. A Playstation 3-mas változat csütörtökre várható.

Infó: peshungary.hu

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

http://www.winningelevenblog.com oldalon van hivatalos infó PC demóról, miszerint legkorábban jövõ hét elején, hétfõn vagy kedden adják ki 😊