PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a PES 2008 helyett meg - hogy ne legyen kétszer- beírjuk pl, hogy kiegészítõk, vagy PES tuning P
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
A napomat megintcsak PES-el kezdtem és egy újabb plussz pontot írtam föl magamnak a képzeletbeli listámra...roppant nagy örömmel töltött el ugyanis hogy végre igazán kijött hogy egy piros Saviola-val viszonylag simán hagytam ott a fürtös Puyolt...nekem egyre jobban tetszik <#smile>#smile>
(nekem jobban tetszik)
http://www.youtube.com/watch?v=nrwY3TX3bPE
http://www.youtube.com/watch?v=9zKHMHkJjcs&mode=related&search=
pl ennek a felhasználásával
klikk
Nem a legjobb, de a mostaninál tetszetõsebb.

Abit AN8 ultra alaplapom van. már vagy 1 éve... De semmi mást nem akarok változtatni, vidkarit, meg még +1 giga ramot (most DDR1 van 2*512 500mhz-es de kb. 600on fut 😄) Szóval valszeg vmi hasonlót kéne, nemtom lehet-e kapni, majd max. körbenézek.
Valahogy most megjött a kedvem az újításra, bár túl sok értelme nincs, mert nem játszom. Most ahhoz is lusta vagyok, hogy a 6600 GTrõl újra levegyem a gyárit, és feltegyem a Zalmant, hogy húzhassam. (3/4 éve visszaraktam a gyárit, mert a tuner miatt kellett a PCI slot, és az integrált hálókarin nem jött jól a net.
De most a upct is megpróbálom az integrálton, hátha ott jól megy, és akkor felszabadul a slot... 😄 Csak lusta vagyok még átdugni is az UTPt, meg belõni a hálókarit (ill. idõm nincs, hulla vok)
..szoval akkor jelen esetben a PCs verza megegyezik a konzolossal (OK),és még jobban mod-olhato is (YES)
...ebbol PC fejlesztés lesz ugy érzem<#ravasz1>#ravasz1> (bár a többi gamma meg jobb konzolon<#szomoru1>#szomoru1>)
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Huhh, mi lesz itt 😄
Mire kijön a full játék, már kész is lesznek hozzá a modok XD
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
ilyenben szívesen részt vennék <#finom>#finom><#papakacsint>#papakacsint>
FIFA 08-at? Persze.... csak idén már PS3-ra 😄 A PC-t elfelejtem amíg nem tolnak olyan minõséget, mint konzolon. Bár a játékmenet szerintem ott is szörnyû.
itt van pár PS3 verzióról készült
képernyõfotó
bedolgozó vagy vagy saját cég?
tényleg a FIfa-t idén is megveszed?
egyébként a PESHUNGARY-n tényleg csak Quaresma a szinttartó, vele nap, mint nap beszélek MSN-en, sajnos az FH fóruma túl buta és fiatal
Jah és igen,azon felejtõs tényleg :-)
külföldieknél vannak nagy nevek P
Peshungary-n meg sztem QUaresma tartja a szintet, nélküle kb a másik
szintjére esne. DE ez egyéni vélemény
A meghívót köszi
AZ iwiwen nem lehet beszélgetni?
VAgy multiban játék közben.
Tényleg még mindig nincs otthon neted?
Gyorsabb és egyszerübb.
A kiírás + drága DL-es disc-re😞
Egyébként körbenéztem a többi PES-el érintett fórumban, de olyan szinten nagy a sötétség, hogy még mindig el kell ismernem, hogy ez a legjobb hely arra, hogy az ember kérdezzen vagy dumáljon a játékról.
Akkor nem beszélgetünk, pedig régen még ICQ-ztál. Az iwiw meghívót pedig csak köszönd meg, gondolom azóta már sok csaj rákattant a Bobby Ewingos képedre 😄
Újratelepítés segítene esetleg? A gépre nincsen semmilyen codecpack telepítve.
Az irányítás szerintem kicsit furcsa, nálam feltûnõen lassan és nehézkesen fordulnak, váltanak irányt a játékosok, persze ez lehet, hogy a realisztikusabb játékmenet érdekében van így megcsinálva.
Én azzal használom.
A PcDOme-s idõkben nem voltál még ilyen P
Emléxem le akartatok jönni hogy fifázzunk :-)
nincs msn vagy mesegger erre nincs idõm :-)
e-mail van vagy iwiw mióta kaptam vkitõl meghívót :-)
Igaz mást nem játszok, de ha már...
Gondolom elég jó a kari. 😊