PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Breki33
ha a háttér külön layeren van meg tudod azt csinálni, hogy a feliratot balra húzod, hogy látszódjon

a PES 2008 helyett meg - hogy ne legyen kétszer- beírjuk pl, hogy kiegészítõk, vagy PES tuning P
eZo
Ezt a cselt hogy csinálom meg a játékba 😛 ???

http://www.youtube.com/watch?v=FmL37CyM7tk&NR=1

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Jóreggelt!

A napomat megintcsak PES-el kezdtem és egy újabb plussz pontot írtam föl magamnak a képzeletbeli listámra...roppant nagy örömmel töltött el ugyanis hogy végre igazán kijött hogy egy piros Saviola-val viszonylag simán hagytam ott a fürtös Puyolt...nekem egyre jobban tetszik <#smile>
Bercy
ilyen lett.
(nekem jobban tetszik)
Breki33
Breki33
DE lehetne egy olyat is ahol nem a KONAMI-s reklámtábla van a háttérben?

pl ennek a felhasználásával
klikk
<#eljen>

Breki33
utólagos engedelmeddel akkor berakom
Breki33
na nekem meg AGP_s rendszerem van szval akkor át kéne állni
Bercy
Utólagos engedelmetekkel az itt beszúrt képekbõl csináltam egy bannert.
Nem a legjobb, de a mostaninál tetszetõsebb.
horpeti
ja nem, PCIe

Abit AN8 ultra alaplapom van. már vagy 1 éve... De semmi mást nem akarok változtatni, vidkarit, meg még +1 giga ramot (most DDR1 van 2*512 500mhz-es de kb. 600on fut 😄) Szóval valszeg vmi hasonlót kéne, nemtom lehet-e kapni, majd max. körbenézek.

Breki33
ugye teis AGP-s vagy?
Breki33
bocsi elírtam, hangkártyát akartam kérdezni

igen próbálgasd visszavenni hátha segít
Breki33
horpeti
oksi.

Valahogy most megjött a kedvem az újításra, bár túl sok értelme nincs, mert nem játszom. Most ahhoz is lusta vagyok, hogy a 6600 GTrõl újra levegyem a gyárit, és feltegyem a Zalmant, hogy húzhassam. (3/4 éve visszaraktam a gyárit, mert a tuner miatt kellett a PCI slot, és az integrált hálókarin nem jött jól a net.
De most a upct is megpróbálom az integrálton, hátha ott jól megy, és akkor felszabadul a slot... 😄 Csak lusta vagyok még átdugni is az UTPt, meg belõni a hálókarit (ill. idõm nincs, hulla vok)

Johnny23
jok a fogaid Laci 😄

..szoval akkor jelen esetben a PCs verza megegyezik a konzolossal (OK),és még jobban mod-olhato is (YES)

...ebbol PC fejlesztés lesz ugy érzem<#ravasz1> (bár a többi gamma meg jobb konzolon<#szomoru1>)

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Nem alaplapi, sima agp-s radeon 9600xt. A dxdiagban a hangkártya vagy a vga hardware-es gyorsítására gondolsz. Mindkettõ engedélyezve van, nem jelez problémát. Itt is próbáljam meg a hangkártyának visszavenni alapra vagy kikapcsoltra?

The Hedgehog
hát attól messze vagyunk még... egyelõre maradok a honlap vonalon és a webes alkalmazásoknál 😄

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

kuci06
Wow (y)
Huhh, mi lesz itt 😄
Mire kijön a full játék, már kész is lesznek hozzá a modok XD

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Breki33
Breki33
szólj ám, ha valami jó focijátékot kezdtek el fejleszteni

ilyenben szívesen részt vennék <#finom><#papakacsint>
Breki33

Az lehet az árnyékolás ami a mezre kerül?
The Hedgehog
állat nagyon... mi lesz itt? 😄

The Hedgehog
mondjuk úgy, hogy saját cég 😊

FIFA 08-at? Persze.... csak idén már PS3-ra 😄 A PC-t elfelejtem amíg nem tolnak olyan minõséget, mint konzolon. Bár a játékmenet szerintem ott is szörnyû.

Breki33
Breki33
The Hedgehog
Még nem tudom mivel demó még sehol a PSN-en... 😄 De ahogy olvastam nem lesz különbség a többi nextgen változathoz képest.

itt van pár PS3 verzióról készült
képernyõfotó

Breki33
úgyis lógsz nekem egy multi meccsel

bedolgozó vagy vagy saját cég?

tényleg a FIfa-t idén is megveszed?
The Hedgehog
már régóta van... itthon van az irodám, itthon dolgozom szvsz játszani is tudnék 😄 ha lenne idõm, de majd szakítok csak a Te kedvedért 😄

egyébként a PESHUNGARY-n tényleg csak Quaresma a szinttartó, vele nap, mint nap beszélek MSN-en, sajnos az FH fóruma túl buta és fiatal

Kiváncsi lennék milyen PS3-on a Pes.Elvileg az az elsõ számu Platform amire készítették.Nemtudod van eltérés az X360 és Ps között?

Jah és igen,azon felejtõs tényleg :-)

Breki33
mármint a magyar fórumok között?

külföldieknél vannak nagy nevek P

Peshungary-n meg sztem QUaresma tartja a szintet, nélküle kb a másik
szintjére esne. DE ez egyéni vélemény

A meghívót köszi
AZ iwiwen nem lehet beszélgetni?

VAgy multiban játék közben.
Tényleg még mindig nincs otthon neted?
Breki33
alaplapi videokarid van?

dxdiagban megnézted a hardveres gyorsítást?
Szvsz igaz.Nem tudom érdemes e konzolon próbálkozni.Erre van a PC!
Gyorsabb és egyszerübb.
A kiírás + drága DL-es disc-re😞

The Hedgehog
hát mivel én PS3-al tolom a konzolos modolás egyelõre nyista 😄

The Hedgehog
Egyik haver azt mondja, hogy a DirectX miatt nem indul neki. Megkérdezem pontosan és leírom a problémát.

Breki33
jó de akkor minden módosítás után írhatod ki ha jól halottam
The Hedgehog
azóta felnõttem és kinyílt a pofám 😊

Egyébként körbenéztem a többi PES-el érintett fórumban, de olyan szinten nagy a sötétség, hogy még mindig el kell ismernem, hogy ez a legjobb hely arra, hogy az ember kérdezzen vagy dumáljon a játékról.

Akkor nem beszélgetünk, pedig régen még ICQ-ztál. Az iwiw meghívót pedig csak köszönd meg, gondolom azóta már sok csaj rákattant a Bobby Ewingos képedre 😄

A no sound fx problémára akkor nem tudtok/találtatok megoldást. A másik ami furcsa még, hogy nálam mikor kilépek a játékból (exit) fekete képernyõ jön be és csak ctrl-alt-del -el zárható be az .exe alkalmazás!
Újratelepítés segítene esetleg? A gépre nincsen semmilyen codecpack telepítve.
Az irányítás szerintem kicsit furcsa, nálam feltûnõen lassan és nehézkesen fordulnak, váltanak irányt a játékosok, persze ez lehet, hogy a realisztikusabb játékmenet érdekében van így megcsinálva.

Breki33
na javítottam kicsit a füvön hogyha kell csak be keljen rakni

Úgynéz ki lehet konzolon is mod-olni.Rajta vagyok már!(pontosabban egyenlõre még csak a fifán)

Breki33
szólj ha újitasz :-)

legyen azonos kártyánk mint most
Hedge,mi a probléma pontosan a demo-val Vista alatt?
Én azzal használom.

Breki33
tudom ismerlek

A PcDOme-s idõkben nem voltál még ilyen P

Emléxem le akartatok jönni hogy fifázzunk :-)

nincs msn vagy mesegger erre nincs idõm :-)
e-mail van vagy iwiw mióta kaptam vkitõl meghívót :-)
The Hedgehog
Semmi panasz rá 😊 Olcsón is jött... Igazából még nem izmoztam meg semmivel. Majd felteszek valami szívósabb játékot és megnézem mennyit bír a cucc, bár játszani mint mondottam én a konzolt preferálom. PES meg only PC mivel itt lehet modolni.

horpeti
Nekem 6600 GTm van, de ha PES miatt kéne beújítani, akkor 8600 GTnél lejjebb nem megyek. 😄
Igaz mást nem játszok, de ha már...

Gondolom elég jó a kari. 😊

The Hedgehog
115E takarta

The Hedgehog
csak cseszegetlek, ne szívd már mellre 😊 (egyébként rég dumáltunk, dobhatnál priviben egy msn vagy bármilyen messengeres elérhetõséget ha van, bár ahogy ismerlek az irc-vel fogsz jönni) 😄

Breki33
nincs én nem használom a Vista-t
Breki33
Mennyibe került mindez?