PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Hedgehog
Windows Vista-s problémámra nincs ötleted Breki?

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Breki33
miért kéne megjavulni?

nem olyan fórumokra gondolok, hogy pl kinek mi jutott ma reggel eszébe
meg kérdés felelek
Breki33
The Hedgehog
Sosem javulsz meg... Még nagyban fórumozol? Én már ehhez túl elfoglalt vagyok.

Breki33
azért linkeltem mert képként nem lehet hátha így jó lesz

8 fórumra irok a jobbaknál simán beírom és linkként rakja be

Breki33
Labdatextúra

The Hedgehog
igazán megtanulhatnád, hogy így belinkelve nem fogjuk látni a fájlt 😊 az egy dolog, hogy Te igen, de mi nem 😄

The Hedgehog
AFSexplorer-el meg lehet nézni 1-2 dolgot... 1-2 hét és szerintem jön valami jól mûködõ compress/decompress tool és lehet pakolgatni

The Hedgehog
ASUS alap, 2.6GHz Core Duo,GeForce 8600GT 512MB, 4GB DDRII Samsung + a meglévõ 120-as vinyóhoz lett dobva még egy 300-as

Breki33
Igen pont ezt nézem máshol

ki tudnak már szedni graf-ot, egy kicsit bonyolult módon de már raktak ki különbözöõ grafikai dolgokat

klikk
Breki33
Milyen géped lett?
The Hedgehog
Valakinek nincs megoldása arra, hogyan lehet futtatni a demot Windows Vista-n? Havernál elõjött a probléma és kellene valami megoldás...

horpeti
Hát igencsak szokni kell.
De szerintem a kamera miatt is van. Véletlenül nyomtam PES6ot is normál kamerában, és néztem, hogy begyorsult a gém... Aztán rájöttem, miert. 😊

Ha lesz wide kamera (miért ne lenne) a teljesben, úgy szerintem még tökéletesebb lesz a dolog. Egyelõre nekem túl közel vannak az emberek. 😊

The Hedgehog
itt meg a fû textúra

The Hedgehog
talált...

The Hedgehog
Most nem azért de ez a játék szanaszét modolva úgy odateszi a FIFA-t a palánkhoz, hogy csak na... Kb egy hónapja újítottam fel a konfigom. Semmi nem vitt rá, nem szoktam gamelni (arra ott a konzol) csak már ideje volt vmi jó vas. Jól tettem. Fullon megy a játék és végre látszik, hogy a két kiadó közül (KONAMI és EA) az egyik végre komolyan veszi a PC-seket. A játék gyönyörû. Szinte egy az egyben az XBOX360 demó minõségét hozza (amit HD-ben nyomtam).

Tényleg öröm látni végre egy szép focit PC-n. És ha még csak szép lenne, de a játékmenet is a megszokott minõség. Fura elsõre a PES6 után, nekem még néha túl gyorsnak is tûnt, de szokni kell természetesen.

Breki33
Socceraccesen?
The Hedgehog
Breki! Láttad az SA-n a fûtextúrákat? A mezek is olyanok, hogy nincs rajtuk gyûrõdés hanem a játék rakja rá bumpmappingot... állat...

Breki33
Ekkora baromságokat írni

Nemis kommentálnám csak egy példa

Szerinte a Fifában a fû javult, hát én szerkesztem és elárulom a grafikája ugyanaz, de teljesen még az fsh felépítése is szval teljesen azonos.
Breki33
Kénytelenek kérem nálunk kemény edzések vannak P

Olvastam vmi olyasmit, hogy le lehet szedni directx 10-et xp-re is vhogy megbuherálva, bár nem tudom érdemes-e
Breki33
Ismerõs vkinek a cikkíró?
Breki33
PEs-es és FIfás karakterek összehasonlítása

klikk
horpeti
Nah, legalább felfutnak a csatárok a támadással. 😊 Ez dícséretes.

A Dx9...dll-es megoldás, amit írtál, jó volt, úgy már mûködik. Nem kellett semmi mást újratelepíteni.

zeus89
nem tudtam helyt csinálni a windows-os partición, 20 GB a partició és vistám van ... egyszerüen lehetetlen, a HDD-m miatt XP-re kell térjek egy huzamosabb ideig, majd Péneteken telepítek, és végre kipróbálhatom ezt a remekmûvet, addig is szurjatok be minnél több gif-et meg képet ... mert csodálatosak 😊

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

báttyó02
ezt a tologatásos témát átvették fifából...de itt legalább lehet használni is😄

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Fyrex
cselezõgépekkel elszórakozni 😄

Avanti Crociati!

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Na jól van,demo úgy kb ennyi:-)
Jöhet majd a full!Addig is elkezdek 1 ligát az új Fifában(1 hónapig asszem elleszek vele).

Sly06
jaja valóban 😊

eZo
szép, de ha használnád a "toggle display" funkciót szebb lenne 😊

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Sly06

eZo

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Golyo69
tényleg grat a Konaminak

GGMU

báttyó02
kicsit durván megvannak csinálva az arcok,full ráközelitéssel sincs semmi elmosódás

shevy
nekem is csak néha jön össze, r1-gyel próbálkozz gyors irányváltással, pl. futsz simán, nem gyorsan le-jobbra átlóban, aztán fel-jobbra átlóval r1-gyel
Remélem érthetõ, de még nem megy mindig, úgyhogy pontosan nem tudom 😊

Sly06
milyen a vas hozzá? vagy valahogy lehet még a grafon tuningolni gamén belül?

gabi89
Szép képek nálam is így nézz ki 😊 Le a kalappal a Konami elõtt.Aho képest,hogy konzol átírat egész jól van optimalizálva.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

milyen lesz a PES 2009<#phone>

Sly06
úgy látom el vagy látva erõmûvel rendesen 😊 nagyon szép a graf...

báttyó02

báttyó02
ez eddig is igy volt 😛

báttyó02
bal shift
legalábbis alapból,amikor átveszed a labdát

kuci06
<#merges2>
Egyszer nekem is bejött ez az anim, de véletlenül kinyomtam :S
Azóta sem láttam xD
Király, hogy belerakták ezt is 😊 De ahogy elnézem, a legtöbb "sztár" játékosnak van valami egyedi animja. (pl Adriano gólöröm)

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Sly06

lobig
na ez az a csel ami soha nem jött össze. hogyan kell csinálni?

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

tobias88
de 2008ban nincs:S
kuci06
Pc-n asszem lesz LAN mód, és direct-ip is 😉

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Elég jól sikerült a PC-re való átirat konzolról!
Nem tökéletes de tényleg nem rossz.
Szvsz ez konzol játék de jobban szuperál pc-n mint az elõbbi részek.
Ügyes volt Konami,hogy így megcsinálták.
Mondjuk dönteni még mindig nem tudok,hogy melyik platformra vegyem +<#confused>
Azthiszem itt a multiplayer-en lesz a hangsúly és az a Pc javára szól mivel ott free.Elvileg Live-on is free de ott van elõfizu.
Na még várok picit azt majd meglássuk😊

báttyó02

tobias88
a pes 6-al nem lehet kód nélkül egymás ellen hálózatban játszani?? a pes 2008ban remélem lehet majd