81526
-
nekem is beadja idáig és a játék indulása után windows .exe hibával kidob 
ez után már annyi
tehát várni kell még valószínű
-
Martins15 #44338 eZo magyar stadionokat esetleg nincs kedved csinálni?:) Monnyuk Albert Flórián Stadion ? :P -
Tomy Lee #44337 Thanks
-
Breki ezt nem tudom hogy gondolod :) Utóljára írom le, attól még, hogy vki interes, nem biztos, hogy bunkó...
És itt le is zárnám, remélem megérted végre amit írtam és nem lovagolunk rajta tovább. -
Énis így voltam kezdetben, de aztán már egyből feltűnik játékban
hamár csak jobbra elforgatod 90 fokkal máris jobb
vagy az egész átlátszóságát kisebbre veszed -
Reklámtábla csomag -
nem lesz minden stadionba ez, hiszen eddig sem ez volt , igyekszem variálni
nekem csak a képen tűnt fel, amikor átraktam ill. játék közben nem... -
-
Nézd meg a különbséget
Én kb 4-5 féle kopást készítettem illetve használtam a patchemben ha ezekre rámész látod a különbséget csak elsőre tűnik azonosnak -
Ez kb olyan mint a Slayer turf illetve énnekem a korábbi füveim, de ezeket ha látom javítom -
Na ez viszont nem tetszik, benne van az a ronda négyzet
a felső képen már távolról is jól látszik. Van egy négyzet korülötte világos majd megint egy kör
pont az ilyen erős négyzetes tükröződést igyekeztem elkerülni a patchemben.
Nagyon hülyén néz ki ez a kopás főleg ha minden stadionban ilyen
ezért mondtam, hogy variálni kell
De már úgyis szebb ha ezt az alpha-t 90 fokkal elforgatod -
vegyesen csinálom a stadionokat, és egyenlőre szigorúan csak saját használatra, hiszen csak tegnap kezdtem el vele foglalkozni :)
Estadio Drago:
( asszem ez lett az eddigi legjobb, játék közben nagyon szép)
-
nekem egyszerre jön mind a 3 rész, amúgy jól néz ki, működöképes
-
a linken már nincsen semmi
-
nah
"EAUK_Adroit
Community Representative
--------------------------------------------------------------------------------
I'm sorry that you have tried downloading the file and are experiencing problems with it, however, the UEFA EURO 2008 PC demo is scheduled for tomorrow (27th March). The PlayStation3 and Xbox 360 demo's are also scheduled for tomorrow too! " -
úgy néz ki lehet mégis lesz stadium server
ha jól értem egyesek azt szeretnék, hogy egyből pes6-os stadionokat lehessen használni benne
tehát ne kelljen konvertálgatni -
én igen...
a sztori meg a témához tartozik -
Ezt nem hiszem el :((((
Elolvasod, amit írok?
Direkt mondtam, hogy nem értekel a sztori, nem olvastam el. Igen, bunkó...és? Ettől interes? Nemár...
-
#44222 egy gif
másról nem tudok
de tényleg így gondolom
szerinted nem bunkóság, hogy keres Nou Camp-ba füvet majdnem számonkéri, hogy miért nincs a patchemben.
Akkor mondom neki, hogy azt ugye már régebben megcsináltam és ajánlom magam
Akkor meg az a baja, hogy egyikből miért van a meg b változat.
Mondom, hogy ezek kis árnyalatnyi különbségek mindenki kipróbálhatja neki melyik tetszik.
Erre jön az idézet szöveg miközben fel sem fogja, hogy az árnyalatok közötti különbség lehet kisebb mintha az ő gépével nézné.
Tehát lehet másnál másik változat néz ki jobban -
Nem erre gondoltam, x napja mondogattad hogy minket támogatnak a bírók, meg volt egy gifed aminél szintén vmi ilyesmi inter vs bíró dolog szerepelt.
Tényleg nem nehéz megérteni, engem az az only zavart benne.
-
csak el kéne döntened mit szeretnél mert ha ez így jó neked és megcsinálod kirakhatom a neveddel médium csomagként.
Viszont ha később sima csíkost szeretnél akkor duplán dolgozol
Én általábanm úgy csinálom mostanában, hogy első három csíkos a no pattern-ba pedig belerakom a keresztcsíkost amiben már az alpha az -
ja a #44222-ra goldolsz?
Annak semmi köze nem volt az Interhez, szval.....
Csak futottam és a bíró belémcsimpaszkodva lerántott én pedig úgy gondoltam érdekes.
Ezért jó nekem, érdekes Tomy Lee-vel személyesen beszélgetünk és sosem mondta ezt P
Euro 2008hoz meg annyit, hogy értettem mit írt, csak aztán másik fórumon azt írták, hogy az én linkem alapján szedték és az jó, gondoltam kipróbálom hátha megy
Azért ennyi angoltudásom van :-)
az i can't launch -ot nem nehéz megérteni..
-
nem töltöd fel majd vhova? -
ok, még dolgozok majd rajta, első körben csak azt akartam, hogy egyáltalán meg tudjam csinálni, és normálisan nézzen ki
igen csináltam egy újabb reklábtábla csomagot, azaz csak átvariáltam ill. kiegészítettem a régit -
Szerintem te is nagyon jól tudod, hogy túloztam. De vannak itt bírós beszólások meg minden egyéb, ami tőled származik. Hadd ne keressem már vissza, jó?
Azt nem értem, hogy miért jó ez neked.
Az Euro 2008hoz meg annyit, hogy az emberke nagyon bénán fogalmazott, de a bemásolt szövegből pont az derül ki, hogy ő is csak a menüig jutott, nem tudott játszani a demóval. (ezt most csak azért írom, mert úgy látom te játszani szerettél volna :DD) -
Na a Fifa demo elindul menuben lehet lépkedni Német-Francia-t beállítani de mecs betöltödésekor kifagy -
"10. hszedben vmi Intert sértő beszólás, mégsem ez lenne itt a lényeg."
Ez hülyeség és abszolút nem igaz........
-
de szépek ezek a füvek, annyira bírom az ilyen "koszosakat", olyan szép a régihez képest
-
persze
csak sok a rideksun féle elmebeteg
titeket nem veszlek oda
inkább olyan múló rosszullét P -
Teljesen mind1, el se olvasom hogy kiről/miről volt szó, neked akkor sem kéne általánosítanod...
Rohadtul nem attól lesz valaki értelmes, mert Inter vagy éppen Juve drukker. Jó lenne ha nem lenne minden 10. hszedben vmi Intert sértő beszólás, mégsem ez lenne itt a lényeg.
Köszi. -
ja még egy a középkezdőkörben a koszolódást érdemes variálni különben elég egyforma lesz és kezd majd ráállni a szemed -
de azért mert vki interes, még lehet normális. -
szval ez
klikk -
Semmi szemétkedés nincs benne
Ez a logója
és fel is van tüntetve
Team: Inter Milan
De nem fogom titkolni, hogy nem nagyon bírom az intert
És ez a követelődző viselkedés elég kiakasztó, segítek neki és még ő követelődzik. -
Most akkor nem cserélted fel a csíkozást és a koszolódást.
Ez esetben a mediumos géppel rendelkezők használhatják.
Látom használod a coursor ball-om P -
nekem nagyon tetszenek, grat 
ez egy másik reklámtábla csomag? -
Ezt az interes dolgot jó lenne ha visszavonnád, kezdesz egyre többször elmenni a szemétkedés felé. -
eddig ezeket sikerült megcsinálnom
Amsterdam Arena:
Santiago Bernabeu:
San Siro:
(mindegyiknél van külön esős változat)
vélemény ? -
Interes agy
"it takes to long to try those three different turfs. you should have put the priview picture so we can see how it looks in the game and to choose one that we like. "
Jóhogynem megmondja már, hogy én szivességből mit tegyek........ -
nekem 800-al jön