PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
nem olyan fórumokra gondolok, hogy pl kinek mi jutott ma reggel eszébe
meg kérdés felelek
8 fórumra irok a jobbaknál simán beírom és linkként rakja be
ki tudnak már szedni graf-ot, egy kicsit bonyolult módon de már raktak ki különbözöõ grafikai dolgokat
klikk
De szerintem a kamera miatt is van. Véletlenül nyomtam PES6ot is normál kamerában, és néztem, hogy begyorsult a gém... Aztán rájöttem, miert. 😊
Ha lesz wide kamera (miért ne lenne) a teljesben, úgy szerintem még tökéletesebb lesz a dolog. Egyelõre nekem túl közel vannak az emberek. 😊
Tényleg öröm látni végre egy szép focit PC-n. És ha még csak szép lenne, de a játékmenet is a megszokott minõség. Fura elsõre a PES6 után, nekem még néha túl gyorsnak is tûnt, de szokni kell természetesen.
Nemis kommentálnám csak egy példa
Szerinte a Fifában a fû javult, hát én szerkesztem és elárulom a grafikája ugyanaz, de teljesen még az fsh felépítése is szval teljesen azonos.
Olvastam vmi olyasmit, hogy le lehet szedni directx 10-et xp-re is vhogy megbuherálva, bár nem tudom érdemes-e
A Dx9...dll-es megoldás, amit írtál, jó volt, úgy már mûködik. Nem kellett semmi mást újratelepíteni.
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Jöhet majd a full!Addig is elkezdek 1 ligát az új Fifában(1 hónapig asszem elleszek vele).
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Remélem érthetõ, de még nem megy mindig, úgyhogy pontosan nem tudom 😊
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
legalábbis alapból,amikor átveszed a labdát
Egyszer nekem is bejött ez az anim, de véletlenül kinyomtam :S
Azóta sem láttam xD
Király, hogy belerakták ezt is 😊 De ahogy elnézem, a legtöbb "sztár" játékosnak van valami egyedi animja. (pl Adriano gólöröm)
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Nem tökéletes de tényleg nem rossz.
Szvsz ez konzol játék de jobban szuperál pc-n mint az elõbbi részek.
Ügyes volt Konami,hogy így megcsinálták.
Mondjuk dönteni még mindig nem tudok,hogy melyik platformra vegyem +<#confused>#confused>
Azthiszem itt a multiplayer-en lesz a hangsúly és az a Pc javára szól mivel ott free.Elvileg Live-on is free de ott van elõfizu.
Na még várok picit azt majd meglássuk😊