81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• ForzaInter
    hát nálam meg verhetetlen Milan, bár még egyszer jáccok ellenük... de látod 17 meccs alatt gólt se kaptak:S
  • Breki33
    Mint látható Milánnak négy veresége van.

Velem kétszer játszott, szval hiba az ön készülékében
  • Breki33
    Konkrét képpel cáfolva

Nemis értem nálad 16 mecsből áll egy bajnokság? PP
  • Breki33
    Ezt kaptam

Frenkie, here is a link to my updated OF's. These include Master League option files, which change the gameplay in the Master League to make it play decent.

Here is a link to my thread with explanations for these different OF's.

• Breki33
    Nálam a Milánnak mindig van legalább 3-4 vereságe és általában a nagyok oda vissza elkapják egymást
  • tobias88
    viszont a saját meccseken meg nagyon sokszor van 7 gól is
  • tobias88
    nem az, hanem hogy egymás ellen 1-0ás meccseket játszanak szinte mindig...
  • Quaresma
    Nem rontották el, mert korábban meg ha jól ment simán nyertél, most meg más gondok vannak. Élethű játék nem lesz, mert a valóság valóságos egy játék meg játák marad örökre. Így is van akinek jó, van akinek nem, nem lehet igazodni midnenkihez:). Ha a Master Ligát a legnehezebb fokon játszod akkor elég nagy kihívás van benne.
  • tobias88
    nagyon elrontották ezekkel a játékot! 16 meccsen 10-11 gólok itt is... való életben sokkal több kapott és rugott gól van
  • Quaresma
    Legalább kétszer játszottál ellenük, megtehetted volna:)!
  • ForzaInter

ezt a szart:S istenem 0 vereség 0 kapott gól, ez elég fifás beütés... kurva idegesítő így nyerjél bajnoki címet...
  • Breki33
    Szerintem beszélhetnél Tua-val ő pont ilyen ügyben keresett meg engem.
  • Breki33
    ja értem pedig korábban is reklámoztam magunk
  • Nagyi2pac
    Bár külön-külön is fel tudnám rakni valahova, csak az option file-lal van a gond, mert több mint 100 relinked arc van benne meg nagyon sok olyan arc amit lecseréltem jobbra és ahhoz átkéne nézni azt a kb. 1000 arcot és abból kiválogatni az újakat.
  • Nagyi2pac
    Amúgy majd ki akarok adni egy patchet a PES2008-hoz, de csak úgy tudnám majd feltenni valahova, hogy teljes img-ket, mert annyi benne az új cucc hogy egyesével nem tudom kiválogatni.
  • Nagyi2pac
    Én a "Peshungary-s" N@gyi2pac:Go-Gunners!!! vok talán még emlékszel rám, és eddig azért nem irogattam ide sokat, mert nemrég találátam meg ezt az oldalt amikor a készülő stadionpack-odről kérdeztelek téged a Peshungary-n és ezt a linket adtad meg. Ez az oldal sztem sokkal forgalmasabb, mint a peshungary manapság, nekem nagyon tetszik!
  • Breki33
    juce
    League 1

Join Date: Nov 2003 Need stadium structure info (for stadium server work)

--------------------------------------------------------------------------------

i figured it would probably be faster and less error-prone, if one (or more) of the stadium makers, who are already experts in this area, could summarize briefly how the stadiums are organized in AFS (.img) files.

For example, a summary like this would be very useful:

Stadium: Nou Camp
    cv_0.img:
    - BIN #1234: main stadium structure,
    - BIN #1235: textures for Day Fine
    - BIN #1236: textures for Day Rain
    ...
    cv_1.img:
    - BIN #123: adboards
    ...

and so for.
    Such reference information would help me a lot with Stadium Server development. And, of course - as usual, whoever provides this info (several people - fine too), will be credited properly in Kitserver manual.
  • Breki33
    Amúgy te ki vagy, hogy relatíve sokat értesz hozzá, de eddig nem nagyon irogattál ide?
  • Nagyi2pac
    Ok, köszi!!!
  • Breki33
    Igan

Rámész az only A-ra szinnkijelölövel kiválasztod a szint majd az Opacity-t lehúzod
  • Nagyi2pac
    A gs az a Game Graphic Studio?

Ott hogy tom trasparencyre rakni ott a Brightness fölött kéne az A vagy B színt állítani, mert a View alpha mask-nál nekem csak egy nagy fekete négyzetet mutat.
  • Breki33
    De ennél ha pl fehér a háttér simán gs-ben azt a színt trasparencyre rakod és kész
  • Nagyi2pac
    A "félig áttlátszó" képet úgy értettem, hogy pl: van egy 128x128 kép ami négyzet alakú és ebben van mondjuk egy kör alakú logó és a logó körül van az áttlátszó rész (Transparent) és amikor végeztem a logóval akkor rámegyek hogy Image/Mode/Indexed color és utána árnyékot rak a kör logó köré, nemtom miért de gondolom az indexed color rosszúl van nálam beállítva.
  • ForzaInter
    világon az Olasz futball a legsikeresebb, Olaszország jelenleg a világbajnok... és nézz vissza hogy hogy szerepeltek blben és bekben olasz csapatok... Bunda pedig mindenhol jelen van, az más kérdés hogy nem buknak le.
  • Breki33

Amazing Stadiums Pack by txuki2005for PES 2008. All stadiums are converted by Txuki2005 to pes2008 except HSH Nordban by SEI. Stadiums included are :

-New stadiums and original authors;
    -Gerland by 30yamak
    -Ruiz de Lopera by Adrimg and Txuki2005
    -Emirates Stadium by Unknown
    -Old TRafford by Shawminaitor
    -Ibrox Park by Rocky5
    -Amsterdam Arena by Eltoma
    -Luznhiki stadium by Alnik and txuki2005(new textures by asiat)
    -Abe Lenstra by Txuki2005
    -Allianz ARena by NormanKSC and txuki2005
    -Gottlieb Daimler stadion by unknown
    -All stadiums are converted by Txuki2005 to pes2008 except HSH Nordban by SEI
    Extra stadium---Veltins Arena-with some bugs on base and on crowd

http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=23631
  • Breki33
    most neked melyik sroreboard is van fent?

mert a csapatnév meg egyéb ez esetben marad csak a jobb oldali illetve replay logo-t cseréled

igen ha a graphic studio-t felteszed és megnyitod vele pl az

az unnamed_50.bin-t akkor látni fogod hogyis néz ki ez belülről
    azután a csere már nem lesz nehéz

vagy elkéred tőle az egész bint de akkor az egész kijelződ vszínűleg olyan lesz
  • Breki33
    továbbra is Breki

"Hát még akkor mi lenne ha a bundások ellen játssszanál :SSSSSS"

Ezt például nemis én mondtam, másik meg akkor miért nem ott kötözködsz ezzel?

És azzal, hogy beraktam egy lerántást amiért nem fújt kitis kritizáltam?

Ha valaki beszól érte azt vele lerendezem, de neked minek ebbe belekötni?

Na lássuk kinek segítettél?
    Ha nem nyilvánosan akkor mi értelme?

És honnan tudod nekem mennyi időm van?
    Elárulom pl hogy sokszor két helyen is dolgozom és volt hogy ittis írtam
    hogy megyek mellékállásba most nem érek rá.

Szval ez megint hülyeség én ezzel az egy játékkal játszok csak és a munka mellett erre próbálok meg időt szánni.

És ha esetleg 8+5 óra munka mellett erre szarom el az időt az az én dolgom.
  • Tomy Lee
    Ok,kipróbálom majd ezt a GS-t.Lehet majd kellene segítség.
    Akkor ha hagyom az én scoreboard-om ki tudom cserélni benne a sky logo-t sport tv-re gs-el?
  • billdm
    Ok breki..igazad van mint mindig!
    Az azért érdekes engem mondasz kritizálónak,de te agy aki másik fórumon ilyeneket írsz.."csigazabálók"..j../Franciák /
    ja az Inter? PP..../Hát még akkor mi lenne ha a bundások ellen játssszanál :SSSSSS/ Euro 2008 Fórum..

Csodálkozol ha egy két ember néha beszól érte!
    A segítségre visszatérve pedig,én sok embernek segítettem már,igaz nem itt nyilvánosan!Tudod nekem nincs annyi időm mint neked!
  • Breki33
    Először is Breki

Másodszor is te jöttél ide flame-t és veszekedést szítani sokadszorra.

Csináltál vmi kiegészítőt a játékhoz?
    Jelentkeztél mikor segítséget kértem tesztelésben, vagy véleményt esetleg segítséget?

Segítettél itt valakinek?
    Ezeken jó alaposan gondolkozzál el.

Érdekes módon úgy látom ebben Termivel egyetértünk.

Mert lehet, hogy szted ovodások vagyunk, de egyrészt én egypár dolgot letettem az asztalra, rá pedig mikor segítség kellett lehetett számítani.
  • Breki33
    Akkor teneked jó a bin-je is

vagy GS-el megnyitod a bin-t és ott berakod
  • billdm
    Jogos....a Milan tavaly év végén nyerte a klub vb-t!
    breki..azért megválogathatnád a szavaidat!!Lehet"felétek"ott lent ez divat,hogy a másiknak azt mondjátok"kussoltál"..itt fent..ez nem divat!!
    Próbálj meg civilizáltan válaszolni ha bármi kritikával illetnek!
    További szép napot nektek.
  • Tomy Lee
    Én is 16:10-ben használom.Sajna amit leírtál azt nem értem,hogy kell összehozni:(
    Img-et nemtudsz akkor adni?
  • Breki33
    Ezzel csak egyetérteni tudok.
  • Terminátor14
    Megengeded, hogy én döntsem el, hogy mennyire érdekel más országok focija?

Ha meg nem érted min vitatkoztunk (az bizony eléggé behatárolja a szövegértési képességedet), akkor miért szólsz bele? Jó lenne, ha nem kötekedni járnál ide, mert ennek rohadtul nem lesz jó vége.

• Breki33
    Azért kiváncsi lennék az ovónéni szerint mit nyert a Milán az idén?

Persze amikor segíteni kellett akkor kussoltál....
  • Breki33
    srác??

kit szapultam áruld már el?

És Olaszország a jelenlegi világbajnok tudtommal........
    Juventust meg azért zárták ki amiért a Milan-t és az Intert pl nem......
    Serie B a neve amúgy

Személyszerint Platiniék óta Juventus drukker vagyok szval nem teljesen világos miért kötexel?

Mielőtt másokat véleményezel gondolkozz el rajta mit tettél te ezen a fórumon a játék kritizálásán és okoskodáson kívül?
  • billdm
    Breki srác nem semmi vagy, ahogy olvasgatom, minden fórumon szapulod a másik csapatot, ami nem juve. Pedig szerintem egyik olasz csapat sem különb a másiknál! Sem bunda, sem játéktudásban! Nemzetközi szintéren mindegyik egyforma. otthon eljátszanak egymással, de nemzetközileg a "nyugdíjas" Milan-t kivéve egy nagy 0 az egész! Azok legalább nyertek valamit idén!
    Szerintem nem kéne annyira szapulnod a másik csapatot, először a "saját"csapatodnál nézz körbe. ugye most jöttek vissza a 2. osztályból. miért is voltak ott. Te is tudod, az olasz bajnokságban majdnem minden évben ki lehetne zárni pár csapatot bunda miatt!
    Különben nem is értem itt a másik sráccal min vitatkoztatok ennyire!
    Nem mindegy nektek, hogy egy idegen ország csapatával mi van?
    Komolyan, ahogy olvastam a magasröptű beszélgetést, úgy éreztem mintha a kiscsoport foglakozásán lennék!

• eZo
    nincs beállítva külön

értem mire gondolsz
  • eZo
    Scoreboard:
    Scoreboards_by_Patros46_v1.2

a sport logot felrakhatom pl. képként, de máshogy nem biztos, hogy van értelme, mert én 16:10-es képarányt használok, és ez másnál nem lenne jó aki nem azt használ

TV logó:

Replay logó:

rv_e-be kell ezeket rakni
    az unnamed_50.bin-be a 3. slotba megy a replay az 5. a tv logó
    valamint az unnamed_104.bin-be a 3. slotba szintén a replay logó