PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jah Pes'08:-)Komoly!

AntiHero
Fifa?😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

REAL-BETIS MOST MEGY A SPORT1 NÉZZÉTEK MEG MI VAN A REKLÁMTÁBLÁKON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

9csöves9
ami a hibák közül még kurva feltûnõ az,hogy alig lõ az ellenfél távolról rendszerint megindul egy ember és be akarja vezetni a gólvonalig...

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

asfa
ugy tudom,hogy 3-szor kell nyomni gyorsan a beadást.. legalábbis 6-ban igy kellett

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Csabesz6
emberaltas+3x beadas a lapos.legalabbis eddig az volt.
jah és a shoot type=5 a contorrel menüben.de lehet hogy a type5 nelkül is müxik.
elvileg:
embervaltas gomb+1x beadas=hosszura adja
embervaltas gomb+2x beadas=rövidre
emb.valt+3x =laposan

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Firerock
mikor jön a full?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

ProGabe
ez ott van a pes.exe mellett.ez a settings.exe! 😄

még egy új dolog a L1+R1+iránygombokon túl(már ami saját felfedezésem 😊

L1+ívelés:faszán megcsavarja,tehát szépen vágódik lefelé a labda,igaz nincs csík :S

ja meg egy kérdés:hogyan kell LAPOSAN beadni középre?ugyebár rögzített helyzetnél lefelé irány,de akcióban ezt egyáltalán meg lehet csinálni?
eddig sem az 5-ben,sem a 6-ban és most sem tudom megcsinálni 😞

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

grizzly21
hm, baromira bejon a jatek, de azert van meg itt boven amit ki kellene javitaniuk, es nem ertem hogy miert nem csinaljak.
A mozgas meg mindig gepies kicsit, a passzolas, meg a mozgasanim atvezetok is kicsit furak neha, illetve amit meg eszrevettem, a halomozgas kicsit fura..
egyebkent a fifa tenyleg egy fos, de gyanitom foleg azert mert a nextgenre csinaltak meg a jot most

Hello! Olyan problémám lenne, hogy a settings-be semmit nem tudok állítani, sem a felbontást sem a grafikai részletességet, csupán 640x480-ban low-on engedi. AMD +3200, 6600GT, 1 GB Ram-om van. Olvastam, hogy pár embernél elõfurdul ugyanez 6600GT-nél, illetve más kártyánál. Valaki tud rá megoldást? Köszöntem!
Sly06
köszi <#buck>
végül is Henry lába az én shoot-om volt <#idiota>

Kmarha
nem rossz, de a mostani jobb. Azért ne törj le! 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Sly06
bannerem nem jött be senkinek? <#rinya>

tobias88
hát nekem a fû továbbra sem tetszik, igazná leigazolhatnák már brekit...
Mor3llo
eddig 1 labda van kiegészítõnek 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Firerock
húemberek ez a játék csúcs
low grafon jáccok
minden akadás nélkül.hát 20xosan lekörözte a fifát grafban.eddig sokkkal gyengébb volt a pes grafban.a mezek nektek nem élénk szinûek??mert nekem nagyon...mikor jön a full?van már vmi kieg a demóhoz?

Kmarha
én is elhagyom a fifát.. sajnálom, mert hát azért a menedzser mód elég súlyt nyomott a fifa oldala felé, de most már az se tud mellette tartani. nehéz lesz átállni 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Sly06
nekem pl az nHancer el sem indul :S... lehet a vista miatt..vagy az nvidi drivert le kell szedni?

Ezt hol találtad? Nekem is kéne nagyobb felbontás...

Terminátor14
Én nemtom mit akartok spamelni...szal most ami értelmes, az jöhet ide, ami meg nem, azt beírjátok a gumiba. Szerintem ezt senki nem ellenezné.

CSAK a Fradi

AntiHero
Az jó lenne. (kiegészitõs topik kéne csak)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

tobias88
nem tartanak ki, szobatársam a fifával játszott 5 - 6 meccset ellenem, és törölte a gépérõl...
Breki!
Legyen 1 kiegészítõ Off-Spam topic ezen topikon kívül ami ki lenne Bannerba rakva?
Kérdezem ezt mástol is mivel mostanság elég elterjedt dolog ez.
Vagy mivel Soccer kiegészítõ néven fut a topic ezért felejtsük?
Csak úgy gondolom ezt a témát minden rosszindulat nélkül!!

megoldódott a problémám! visszaolvastam! 😊

zeus89
ez a játék már szimulátor 😊 ppfffff szegény fifások😊 .... és még ki is tartanak a szarjuk mellet ... én csak fifával játszottam, de mostmár re se teszem a kezemet, a legjobban az tetszik az egészben, hogy mindég máskép mozognak a játékosok, egyszerû labdavezetésel is szép cseleket lehet végrehajtani, és hát a hab a tortán a birok ...😊 egyszerûen õk is élnek a játékal ... felemelik a zászló .. a biró meg integet erre arra kibõl ment ki a labda ... ez egyszerûen hihetetlen ... a fifába csak a reklámtáblakba rohannak a birok😊)))

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

sziasztok!
Sikerült feltelepitenem a game-t de mikor inditanám el kíir 1 DLL hibát.Segitségeteket elõre is köszönöm

lobig
egy szokásos gól. pfff....

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

Skynet723
hát igy kell ezt csinálni xD

Skynet723

Csabesz6
a jatek mappajaban van egy settings.exe,azzal állithatod.bár az intel celeronbol kiindulva,ne nagyon probalkozz magasabb szintü graffal😄
(sajat tapasztalat

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Skynet723

tobias88
4. A PES 2008 demo img mappájából nyisd meg a cv_1.img fájlt! (A fájlról ajánlott biztonsági másolatot készíteni!)

most akkor mi van? afs meg tudja nyitni?
Firerock
csáttok
hét ez a játék csúcs.csak 1kicsit gyenge hozzá a gépem
alapból Lowon van a graf?
mer én nemtaláltam állítási lehetõséget

Mor3llo
de piszok komoly gól volt 😊 szöglet, Villa pedig bal külsõvel éppen hogy csak beleért😊 gyönyörû mozdulat 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

nem akarok hüyleséget mondani de én olvastam egyí korábbi pes kézikönyvbe hogy az valami oylasmi h a támadónál azt jelzi h éppen mennyire jó támadásba, védönél meg védekezésbe, de csak nagyon halványan dereng valami, nagyon nem biztos h erröl van szó...
Valami demo expander, vagy felbontás növelési lehetõség van már? Nem az igazi 20-as wideon az 1024...

ProGabe
a formation settingsben megnézheted,ill. beállíthatod hogy mit csináljanak,ha be van kapcsolva.pl középen,vagy a széleken támadjanak,stb.

én inkább arra vagyok kíváncsi,hogy az SS felirat melletti oszlop micsoda.elõször gondoltam hogy ugyanaz,mint az FS-ben lévõ dolog,csak ugyebár itt nyilak nincsenek.de az ottani szín és ez nem egyezik meg,ráadásul ezt tudom állítani.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

kuci06

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

nyugi, itt semmirõl nem maradsz le, Breki neve biztosíték erre 😊)

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Lenne egy kérdésem. Az alábbi képen bal alsó sarkot nézzétek, Robinho nevétõl balra van 4 halvány fekete kör, arra már rájöttem, hogy ez egy taktika viszajelzõ, de melyik kör mit jelent? Pl. Y+rövid passzt nyomsz (bill), felvillan az alsó kör, ugyanaz mint az Xbox gamepadjánnak jobb oldali gombjai

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

tobias88
ezeket hova teszik ki elsõnek?
Fyrex
1024*768 medium + az alábbi

Avanti Crociati!

lehet
ok akkor fraps

Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!

Terminátor14
Fraps kiírja.

Lehet, hogy éppenséggel nem bírja a procid a 3,6ghz-et és azért lett lassabb.

CSAK a Fradi

és mit csináltál?
Amúgy szerintetek az mitõl van, h 3,0ghzt-felhúzok 3,6ra és jobban akad a játék 7600GT 1 g ram.
Neked milyen géped van Berki, h engdi jah és tudnátok egy progit mondani amivel megtudom nézni, h mennyi fpsen megy mert csaka régi atim hoz vol olyanom:S

Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!

Terminátor14
Esetleg nem tettél fel új vga-drivert? Én nem fogok mediumon játszani, szal nálam nem változott semmi 😞(

CSAK a Fradi

Breki33
Ariel csinálta sztem hamarosan kijön
tobias88
a labda nekem nem tetszik ami alapban van, de a legfontosabb a kamera átállítása
Breki33
na nekem eddig mediumon se volt csak 1024 illetve 1280*768
tobias88
EZT MEG HOGY?