PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
jah és a shoot type=5 a contorrel menüben.de lehet hogy a type5 nelkül is müxik.
elvileg:
embervaltas gomb+1x beadas=hosszura adja
embervaltas gomb+2x beadas=rövidre
emb.valt+3x =laposan
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
még egy új dolog a L1+R1+iránygombokon túl(már ami saját felfedezésem 😊
L1+ívelés:faszán megcsavarja,tehát szépen vágódik lefelé a labda,igaz nincs csík :S
ja meg egy kérdés:hogyan kell LAPOSAN beadni középre?ugyebár rögzített helyzetnél lefelé irány,de akcióban ezt egyáltalán meg lehet csinálni?
eddig sem az 5-ben,sem a 6-ban és most sem tudom megcsinálni 😞
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A mozgas meg mindig gepies kicsit, a passzolas, meg a mozgasanim atvezetok is kicsit furak neha, illetve amit meg eszrevettem, a halomozgas kicsit fura..
egyebkent a fifa tenyleg egy fos, de gyanitom foleg azert mert a nextgenre csinaltak meg a jot most
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
low grafon jáccok
minden akadás nélkül.hát 20xosan lekörözte a fifát grafban.eddig sokkkal gyengébb volt a pes grafban.a mezek nektek nem élénk szinûek??mert nekem nagyon...mikor jön a full?van már vmi kieg a demóhoz?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
CSAK a Fradi
Legyen 1 kiegészítõ Off-Spam topic ezen topikon kívül ami ki lenne Bannerba rakva?
Kérdezem ezt mástol is mivel mostanság elég elterjedt dolog ez.
Vagy mivel Soccer kiegészítõ néven fut a topic ezért felejtsük?
Csak úgy gondolom ezt a témát minden rosszindulat nélkül!!
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Sikerült feltelepitenem a game-t de mikor inditanám el kíir 1 DLL hibát.Segitségeteket elõre is köszönöm

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
(sajat tapasztalat
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
most akkor mi van? afs meg tudja nyitni?
hét ez a játék csúcs.csak 1kicsit gyenge hozzá a gépem
alapból Lowon van a graf?
mer én nemtaláltam állítási lehetõséget
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
én inkább arra vagyok kíváncsi,hogy az SS felirat melletti oszlop micsoda.elõször gondoltam hogy ugyanaz,mint az FS-ben lévõ dolog,csak ugyebár itt nyilak nincsenek.de az ottani szín és ez nem egyezik meg,ráadásul ezt tudom állítani.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
ok akkor fraps
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!
Lehet, hogy éppenséggel nem bírja a procid a 3,6ghz-et és azért lett lassabb.
CSAK a Fradi
Amúgy szerintetek az mitõl van, h 3,0ghzt-felhúzok 3,6ra és jobban akad a játék 7600GT 1 g ram.
Neked milyen géped van Berki, h engdi jah és tudnátok egy progit mondani amivel megtudom nézni, h mennyi fpsen megy mert csaka régi atim hoz vol olyanom:S
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!
CSAK a Fradi