81526
-
Oké új Nordbank Arena kész
a patchemben a régebbi változatot cseréli
http://s1.massmirror.com/2eeff572046a6d1fba1b72164ed4ed93.html -
-
-
-
-
Egész jó ez a Marassi
-
nézz meg egy bin-t a socceraccesen
pl ezt
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=24022
Ennek neve ugye unnamed_1962.bin egyből tehát simán csak be kell másolni a kitserver megfelelő könyvtárába
ha nincs ott csak pl az hogy xy face.bin akkor az xy helyére beírod ilyen formátumban a számot
Ha viszont képként van akkor megkeresed ezt a bint megnyitod GS-el és kicseréled a képet aztán ugyanez a menet
-
Poolfan #44452 ezt annyira nem értem! kicsit lécci érthetőbben,mert nem annyira értek hozzá! köszönöm -
ott a facelist
http://www.pesfaces.co.uk/forum/viewthread.php?forum_id=8&thread_id=839
Az alapján megkeresed az arcot és berakod kitserverbe a bin-t vagy ha kép akkor először azt bin-be -
Poolfan #44450 sziasztok! Megmondanátok nekem ,hogyan tudnék berakni arcokat ? mert azzal lenne teljes a játék!!! http://www.pesfaces.co.uk/news.php itt rengeteg van,kurva jók!!! lécci segítsetek! Köszi -
google -
Nagyi2pac #44448 Esetleg nem tudnál egy-két linket adni ahol még kapható? -
Nagyi2pac #44447 Jah bocs eZo félreértettem!!! 
Akkor rákeresek neten, köszi az infót!
-
nem én árulom, itt lehet kapni :
http://infolex.hu/
amúgy nem hiszem, hogy ezt egyedül itt Pécsett lehet kapni, szerintem keress rá valamelyik nagy web shopba, biztos 1000 helyen árulják, szerintem nálatok is
-
Nagyi2pac #44445 eZo engem érdekelne ez a gamepad nagyon bejön így ránézésre!

Győri vok, postán eltod küldeni??? -
#41556 ( itt vannak képek is róla )
Apollo GP-3000 Vibration Gamepad, 24 hó Gar. Bruttó 1 730 Ft
december óta nyüstölöm és elég jó, semmi gond nincs vele, eleinte az 5. 6. gomb útbavolt, de hozzászoktam, autósjátékoknál a rezgő funkció is jól müködik,unokaöcsém is használja neki sincs panasza rá
még mielött valaki beszólna: van egy logitech rumblepad 2-öm és korábban volt logitech dual action-öm is, szóval van összehasonlítási alapom a játékvezérlők terén, és mondhatom ár/értéket figyelembe véve nagyon jó vétel !!!
-
Igazából nem tudom ahhoz vissza kéne keresnem.
Talán karácsony előtt vmikor volt szó róla.
De majd jön Ezo és mergmondja a frankót P -
Nagyi2pac #44442 1600-ért? Az egész jóó ár, nem akarok ilyenre olyan 6000-rt kidobni! És azt nem tod, hogy mi volt a gamepad neve? -
gondolkoztam illetve gondolkozom egy OLasz stadionpackon illetve ha nem lesz elég jó stadion lehet, hogy egy Olasz-Spanyolt készítenék mivel SPanyol stadionból van pár jó
pl Riazor, VIncente CAlderon stb.
Csak ki kéne találni miket cseréljek le
Elsőzör is a CEltic STadiont valószínű lecserélem OLimpicora Juventus Torino, illetve a STadion OLimpico visszakerülne.
KÉrdés az, hogy a mostani packomból melyik stadion az ami a leggázosabb legkevésbé jól sikerült.
MOst nem fűra értve. -
Ezo ajánlott azt hiszem 1600-ért egy egész jót énis gondolkozom a beszerzésén -
Nagyi2pac #44439 Jó köszi srácok, lehet beszerzek egy gamepadot. Tesómnak van egy, de az elég sz*r, nem vmi márkás cucc, avval szoktunk ketten játszani ő bill.-tel én gamepaddal. -
Hát ha jól értem te menüben ellentétes irányítás akarsz mint magában a játékban.
De ezt sztem nem nagyon lehet, régen volt olyan játékban is, hogy button konfiguration és akkor mecs közben állítgatad.
De ez elég macerás lenne mindig állítgatni, sztem is a gamepad a legjobb megoldás. -
Tomy Lee #44437 Miért küzdesz ilyen problémával?Miért nem kontrollerrel irányítod ezt a játékot?Bill.-et irányítás ebben a gémben
-
Nagyi2pac #44436 A settings.exe-ben ezek a gombok az LB, RB. Na akkor mondok másikat pl:az EDIT/PLAYERS/PLAYER EDIT menüben rákattintok valamelyik bajnokságra (Premier League), beadja a premier league csapatokat és a csapat logók fölött ahol ki van írva a bajnokság neve na ott van balra, jobbra nyíl és ott van LB, RB.
És azt akarom beállítani, hogy az LB legyen a Ctrl, mer nekem úgy van kéznél, hogy megcsináljam a "Breki-s passzot XD", de a menübe azmeg úgy nem jó, hogy a balra azt Ctrl a jobbra meg W mer az túl messze van egymástól. Azt akarom hogy a Ctrl-lal megtudjam csinálni a passzot, de a menübe meg Q-val léphessek balra.
Sztem ezt a játékon belűl lehet beállítani, ha be lehet, mert a settings exe-be ott csak ki lehet osztani a gombokat, de a játékba lehet beállítani hogy mivel mit csináljon. -
nem teljesen értem a kérdést, de sztem a settings.exe-ben próbáld
"Breki-s passz" PPPPPPPP
-
Nagyi2pac #44434 Azt hol lehet beállítani, hogy a menübe melyik gombbal lépjek jobbra meg balra (pl: exhibition-be amikor lépkedek a bajnokságok közt)? Mert eddig a Q-val léptem balra a W-vel meg jobbra, de most lecseréltem a Q-t Ctrl-re a "Breki-s passz" miatt és azt akarom megoldani, hogy most a Ctrl-lel balra a W-vel meg jobbra léphessek a menübe, de meccs közben megmaradjanak a beállításaim. -
Ez amúgy elég szubjektív -

valaki belinkelne nekem egy jó scoreboard -ot amit használ
-
Ezis pl azzal van (korábbi)
-
Igen sokszor próbálom így berakni a második vonalban érkezőknek
ahogy az 50 méteres átlós keresztlabdákat is, de az még ritkán jön össze. -
L1+kiugratás -
Tomy Lee #44428 Valamiért nem akarja az igazságot 
El van csúszva kicsit. -
tessék itt a 16:10-es sport tv-s kijelzős ( fájlként )
csak be kell másolni a megfelelő helyre
SPORT TV -
Szép pasz. Tudatos volt ? :D -
Mityu91 #44425 az szép hogyan passzoltad? -
Hm Euro 2008 demo után milyen jónak tűnik a Pes
Mintha még javult is volna P -
Mondjuk itt igazából a pasz a nagy
-
Stuttgart ellen ezzel fordítottam
-
Nálam pont most kaptak ki
Miközben én egy ilyen meccset nyomtam