81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    Oké új Nordbank Arena kész

a patchemben a régebbi változatot cseréli
    http://s1.massmirror.com/2eeff572046a6d1fba1b72164ed4ed93.html
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
    Egész jó ez a Marassi

• Breki33
    nézz meg egy bin-t a socceraccesen

pl ezt

http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=24022

Ennek neve ugye unnamed_1962.bin egyből tehát simán csak be kell másolni a kitserver megfelelő könyvtárába

ha nincs ott csak pl az hogy xy face.bin akkor az xy helyére beírod ilyen formátumban a számot

Ha viszont képként van akkor megkeresed ezt a bint megnyitod GS-el és kicseréled a képet aztán ugyanez a menet

• Poolfan
    ezt annyira nem értem! kicsit lécci érthetőbben,mert nem annyira értek hozzá! köszönöm
  • Breki33
    ott a facelist

http://www.pesfaces.co.uk/forum/viewthread.php?forum_id=8&thread_id=839

Az alapján megkeresed az arcot és berakod kitserverbe a bin-t vagy ha kép akkor először azt bin-be
  • Poolfan
    sziasztok! Megmondanátok nekem ,hogyan tudnék berakni arcokat ? mert azzal lenne teljes a játék!!! http://www.pesfaces.co.uk/news.php itt rengeteg van,kurva jók!!! lécci segítsetek! Köszi
  • Breki33
    google
  • Nagyi2pac
    Esetleg nem tudnál egy-két linket adni ahol még kapható?
  • Nagyi2pac
    Jah bocs eZo félreértettem!!!
    Akkor rákeresek neten, köszi az infót!
  • eZo
    nem én árulom, itt lehet kapni :

http://infolex.hu/

amúgy nem hiszem, hogy ezt egyedül itt Pécsett lehet kapni, szerintem keress rá valamelyik nagy web shopba, biztos 1000 helyen árulják, szerintem nálatok is
  • Nagyi2pac
    eZo engem érdekelne ez a gamepad nagyon bejön így ránézésre!

Győri vok, postán eltod küldeni???
  • eZo
    #41556 ( itt vannak képek is róla )

Apollo GP-3000 Vibration Gamepad, 24 hó Gar. Bruttó 1 730 Ft

december óta nyüstölöm és elég jó, semmi gond nincs vele, eleinte az 5. 6. gomb útbavolt, de hozzászoktam, autósjátékoknál a rezgő funkció is jól müködik,unokaöcsém is használja neki sincs panasza rá

még mielött valaki beszólna: van egy logitech rumblepad 2-öm és korábban volt logitech dual action-öm is, szóval van összehasonlítási alapom a játékvezérlők terén, és mondhatom ár/értéket figyelembe véve nagyon jó vétel !!!

• Breki33
    Igazából nem tudom ahhoz vissza kéne keresnem.

Talán karácsony előtt vmikor volt szó róla.

De majd jön Ezo és mergmondja a frankót P
  • Nagyi2pac
    1600-ért? Az egész jóó ár, nem akarok ilyenre olyan 6000-rt kidobni! És azt nem tod, hogy mi volt a gamepad neve?
  • Breki33
    gondolkoztam illetve gondolkozom egy OLasz stadionpackon illetve ha nem lesz elég jó stadion lehet, hogy egy Olasz-Spanyolt készítenék mivel SPanyol stadionból van pár jó

pl Riazor, VIncente CAlderon stb.

Csak ki kéne találni miket cseréljek le
    Elsőzör is a CEltic STadiont valószínű lecserélem OLimpicora Juventus Torino, illetve a STadion OLimpico visszakerülne.

KÉrdés az, hogy a mostani packomból melyik stadion az ami a leggázosabb legkevésbé jól sikerült.

MOst nem fűra értve.
  • Breki33
    Ezo ajánlott azt hiszem 1600-ért egy egész jót énis gondolkozom a beszerzésén
  • Nagyi2pac
    Jó köszi srácok, lehet beszerzek egy gamepadot. Tesómnak van egy, de az elég sz*r, nem vmi márkás cucc, avval szoktunk ketten játszani ő bill.-tel én gamepaddal.
  • Breki33
    Hát ha jól értem te menüben ellentétes irányítás akarsz mint magában a játékban.

De ezt sztem nem nagyon lehet, régen volt olyan játékban is, hogy button konfiguration és akkor mecs közben állítgatad.

De ez elég macerás lenne mindig állítgatni, sztem is a gamepad a legjobb megoldás.
  • Tomy Lee
    Miért küzdesz ilyen problémával?Miért nem kontrollerrel irányítod ezt a játékot?Bill.-et irányítás ebben a gémben
  • Nagyi2pac
    A settings.exe-ben ezek a gombok az LB, RB. Na akkor mondok másikat pl:az EDIT/PLAYERS/PLAYER EDIT menüben rákattintok valamelyik bajnokságra (Premier League), beadja a premier league csapatokat és a csapat logók fölött ahol ki van írva a bajnokság neve na ott van balra, jobbra nyíl és ott van LB, RB.
    És azt akarom beállítani, hogy az LB legyen a Ctrl, mer nekem úgy van kéznél, hogy megcsináljam a "Breki-s passzot XD", de a menübe azmeg úgy nem jó, hogy a balra azt Ctrl a jobbra meg W mer az túl messze van egymástól. Azt akarom hogy a Ctrl-lal megtudjam csinálni a passzot, de a menübe meg Q-val léphessek balra.
    Sztem ezt a játékon belűl lehet beállítani, ha be lehet, mert a settings exe-be ott csak ki lehet osztani a gombokat, de a játékba lehet beállítani hogy mivel mit csináljon.
  • Breki33
    nem teljesen értem a kérdést, de sztem a settings.exe-ben próbáld

"Breki-s passz" PPPPPPPP
  • Nagyi2pac
    Azt hol lehet beállítani, hogy a menübe melyik gombbal lépjek jobbra meg balra (pl: exhibition-be amikor lépkedek a bajnokságok közt)? Mert eddig a Q-val léptem balra a W-vel meg jobbra, de most lecseréltem a Q-t Ctrl-re a "Breki-s passz" miatt és azt akarom megoldani, hogy most a Ctrl-lel balra a W-vel meg jobbra léphessek a menübe, de meccs közben megmaradjanak a beállításaim.
  • Breki33

Ez amúgy elég szubjektív
  • HoReSz1975

valaki belinkelne nekem egy jó scoreboard -ot amit használ
  • Breki33
    Ezis pl azzal van (korábbi)

• Breki33
    Igen sokszor próbálom így berakni a második vonalban érkezőknek

ahogy az 50 méteres átlós keresztlabdákat is, de az még ritkán jön össze.
  • Breki33
    L1+kiugratás
  • Tomy Lee
    Valamiért nem akarja az igazságot
    El van csúszva kicsit.
  • eZo
    tessék itt a 16:10-es sport tv-s kijelzős ( fájlként )
    csak be kell másolni a megfelelő helyre

SPORT TV
  • gabi89
    Szép pasz. Tudatos volt ? :D
  • Mityu91
    az szép hogyan passzoltad?
  • Breki33
    Hm Euro 2008 demo után milyen jónak tűnik a Pes

Mintha még javult is volna P
  • Breki33
    Mondjuk itt igazából a pasz a nagy

• Breki33