PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Breki: még egyszer kérdem, utoljára.
Melyik time expandert használjam:
a Juce-ost, ami a pes hungaryn van, vagy ezt a kínai ábrás cuccost: Pro_Evolution_Soccer_2008_DEMO_-_Time_Patch.rar
Elvileg azt mondtad, hogy a kínait kell, de aztán mások meg hogy az expander is jó... na?
Melyik time expandert használjam:
a Juce-ost, ami a pes hungaryn van, vagy ezt a kínai ábrás cuccost: Pro_Evolution_Soccer_2008_DEMO_-_Time_Patch.rar
Elvileg azt mondtad, hogy a kínait kell, de aztán mások meg hogy az expander is jó... na?
Nemtom, nekem sokszor lõ magast is :S
Sokszor csak nézek. hogy távolról milyeneket ereget 😄
Sokszor csak nézek. hogy távolról milyeneket ereget 😄
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Nem azt mondtuk, hogy te nem tudsz magasan lõni, hanem azt hogy a gép 100-bõl 99-szer laposan lõ.
viszont nem azért, de nekem még így is elég gyors. Néha hipergyorsan cseleznek a játékosok, hipergyorsan indulnak meg... Néha meg olyan normálisan folyik a játék. Amikor meg sprintelni kéne kiugratásból, akkor persze nem elég gyors a játékos. 😛
Szal azért elég furi, de ha ez lesz a tempo onlineban is, akkor szép lesz odafigyelni.
Szal azért elég furi, de ha ez lesz a tempo onlineban is, akkor szép lesz odafigyelni.
Énis ugyanazt tapasztalom 6600GT-vel mint ti. High-on megvan a 30-50 fps (fraps szerint) de mégse tökéletes, nem jó vele játszani. A gyep sokkal szebb high-on és a közönség is (az alsóbb sorokban szerintem 3d-s). Mediumon viszont egy pixeles maszlag az egész nézõtér.
Szerintem hiába lenne a 6600GT 256MB-os (akkor elvileg engedné ggyárilag higra) akkor is szaggatna.
Breki: én új AGP videókártyának egy x1950pro-t javaslok. 30.000 körül van az ára és gyorsabb mint a 7600gt. Pedig énis nvidia párti vagyok de az agp kártyaválasztékuk mára eléggé kevéske.
Szerintem hiába lenne a 6600GT 256MB-os (akkor elvileg engedné ggyárilag higra) akkor is szaggatna.
Breki: én új AGP videókártyának egy x1950pro-t javaslok. 30.000 körül van az ára és gyorsabb mint a 7600gt. Pedig énis nvidia párti vagyok de az agp kártyaválasztékuk mára eléggé kevéske.
nekem serceg a hang de nagyon! kilépek cserélni majd vissza és serceg 10-30 mp-ig és ha kilépek néha elmúlik, máskor nem
nem. 😊
Viszont a középkezdésnél fél percet várt, mire bejött az egész (7-8 FPSsel), szóval ott láttam, hogy überbrutál a kidolgozás.. Ég és föld.
Viszont a középkezdésnél fél percet várt, mire bejött az egész (7-8 FPSsel), szóval ott láttam, hogy überbrutál a kidolgozás.. Ég és föld.
a labda fizikája bakker elég fura 😄 Mintha 1.5 G lenne a gravitáció... Keresztlabdát rúgok, és igen durván esik vissza. Lehet ez az igazi? 😄
Amúgy mi a mezhúzás? Sokszor írtátok, de most nem sikerül😛
Egyébként ez a top player elég gagyi... Igaz, hogy nem lövök neki gólt nagyon könnyen, de halál gagyin támad, meg simán uralom a játékot. Nyilván keményebb lesz master ligában. 😊
Amúgy mi a mezhúzás? Sokszor írtátok, de most nem sikerül😛
Egyébként ez a top player elég gagyi... Igaz, hogy nem lövök neki gólt nagyon könnyen, de halál gagyin támad, meg simán uralom a játékot. Nyilván keményebb lesz master ligában. 😊
másik FONTOS kérdés!
esc gomb és utána vissza a játékba és elkezd iszonyatosan sercegni!! ez mitõl lehet?
esc gomb és utána vissza a játékba és elkezd iszonyatosan sercegni!! ez mitõl lehet?
ugye?????
EZ olyan mint a monitor
veszel szép új nagyot
de nem tûnik ám nagyobnak
hanem a régi tûnik kisebbnek másnál ha látod P
EZ olyan mint a monitor
veszel szép új nagyot
de nem tûnik ám nagyobnak
hanem a régi tûnik kisebbnek másnál ha látod P
fú bakker Breki.. Most visszaraktam médiumra, simitásokkal, legjobb képminõség.. Vazeg ég és föld a 2 fû, ahogy mondtad... Ááááá, veszek videókarit 😄DD
Persze ha a patchek úgyis a mediumra lesznek... akkor... Bár ha a kettõ között a textúra méret, vagy részlet a különbség, akkor végülis attól még szebb lesz a highon, csak ha mondjuk highon több a részlet stb, és ahhoz nem nyúltok fejlesztés során, akkor...
Persze ha a patchek úgyis a mediumra lesznek... akkor... Bár ha a kettõ között a textúra méret, vagy részlet a különbség, akkor végülis attól még szebb lesz a highon, csak ha mondjuk highon több a részlet stb, és ahhoz nem nyúltok fejlesztés során, akkor...
hát igazából kettõ
azt berúgtam kiléptem és beállítottam az irányítást
érdekes módon mikor szaggatott lõttem egy gólt pár másodperc alatt, de olyan szaggatással felvenni :-)
Ez utobbi viszont tényleg lövés
azt berúgtam kiléptem és beállítottam az irányítást
érdekes módon mikor szaggatott lõttem egy gólt pár másodperc alatt, de olyan szaggatással felvenni :-)
Ez utobbi viszont tényleg lövés
Hát megesik. 😊 Próbáld meg a kitserverrel... Bár nem véletlen, hogy a hight nem ajánlja minden karihoz. Egyszerûen gyenge hozzá.
Lehet próbálkozni a kitserverre, de nincs sok értelme. Egyébként nekem simán jó a medium is simitásokkal. És azt simán bírja eddig a 6600 GT.. És azért úgy se csúnya.
Lehet próbálkozni a kitserverre, de nincs sok értelme. Egyébként nekem simán jó a medium is simitásokkal. És azt simán bírja eddig a 6600 GT.. És azért úgy se csúnya.
minek kép? annyi van itt mint a fene. 😄 Visszarakom mediumra 😛
Inkább azt mondd, hogy a 2 time patch közül melyiket használjam.... és akkor áthívom havert játszani.
Inkább azt mondd, hogy a 2 time patch közül melyiket használjam.... és akkor áthívom havert játszani.
Amúgy lol, mert R2õs rúgást Henry olyan jól lövi, hogy már röhögtem.. Most a teszt alatt lõttem 2 gólt úgy, hogy csak futkorásztam Henryval és R2, és lövés.. és a sarokra gurít😄
nah, frame skippel már gyors a játékmenet, kb. mint amilyennek kell lennie, de ugyanúgy 47 FPS.. Csak gondolom mivel kihagy frameket a játékból, ezért picit szaggatott lesz, de az pont elég arra, hogy a játék sebessége javuljon. Ergo a frame skipping annak kell, akinek annyira gyenge a gépe, hogy a meglévõ beállítások mellett sem képes frame skipping nélkül a 60 FPSre.
Valszeg haveromnak is azért akad, mert alapból be van kapcsolva, és ugye azt nem tudja micsoda, de majd rászólok. 😄
Szóval Breki tény, hogy a high szép, de kell a 60FPS.. Az 6600 GTvel nem lesz meg. Bár ha lesz humorom, úgyis rárakom a zalmant, és húzok rajta picit.. Azért szebb.. De nekem médiumon is jó.
Valszeg haveromnak is azért akad, mert alapból be van kapcsolva, és ugye azt nem tudja micsoda, de majd rászólok. 😄
Szóval Breki tény, hogy a high szép, de kell a 60FPS.. Az 6600 GTvel nem lesz meg. Bár ha lesz humorom, úgyis rárakom a zalmant, és húzok rajta picit.. Azért szebb.. De nekem médiumon is jó.
uhh, ez érdekes, láttam hogy valaki szögletbõl rugott gólt és nekem is ELSÕ, azaz 1. próbálkozásra sikerült...
jajaja!! Teljesen nyugis! Tetszik amúgy! Picit kéne gyorsabbra, és már jó lenne a játékmenet 😄
most se lett sokkal gyorsabb, pár FPS. 😄 és a játék is picit gyorsabb, de hát lassú. wehe. na most bekapcsolom a vsyncet, meg a frame skippinget
bár haver 7600 gtvel azt mondta, hogy picit akad highon, de lassulásról nem beszélt: lehetséges, hogy ez a gyengébb karikra vonatkozik, akik amúgy nem tudnák a hight. na most kikapcsolok minden szûrést. 😊
lol. 40 FPSt ír, de a játék maga nagyon lassú. Szerintem ha rendes sebességgel akarná, akkor lenne 20 fps. Egyébként szép.
2x simitás, 4x szûrés van. Most azt kiszedem, megnézem, úgy mit tud.
2x simitás, 4x szûrés van. Most azt kiszedem, megnézem, úgy mit tud.
mire állítsam, 1024x768?
Hight engedi.
frame skippinget egyelõre hagyom, meg a syncet. Megnézem. meg az fpst is.
Hight engedi.
frame skippinget egyelõre hagyom, meg a syncet. Megnézem. meg az fpst is.
akkor most megnézem.
Viszont letöltöttem a time patchet:
Pro_Evolution_Soccer_2008_DEMO_-_Time_Patch.rar
timeExpander1.1-pes2008pco.zip
Az elsõ tûnt vmi kínainak, akkor az ajó? 😊 Nem akarom összekeverni. Addig rakom a kitservert.
Viszont letöltöttem a time patchet:
Pro_Evolution_Soccer_2008_DEMO_-_Time_Patch.rar
timeExpander1.1-pes2008pco.zip
Az elsõ tûnt vmi kínainak, akkor az ajó? 😊 Nem akarom összekeverni. Addig rakom a kitservert.
Akkor gef. 7600Gs (GT szintre lehet húzni) ez elég a High-hoz persze kérdés milyen gép van alatta.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Esélyed nincs,hogy egy ilyen karin menjen high-on 😄
A kitserver segítségével megy gef. 6600-os karin high-on de szerintem elég csúnya fps számok vannak 😄
A kitserver segítségével megy gef. 6600-os karin high-on de szerintem elég csúnya fps számok vannak 😄
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...