PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

horpeti
Breki: még egyszer kérdem, utoljára.
Melyik time expandert használjam:

a Juce-ost, ami a pes hungaryn van, vagy ezt a kínai ábrás cuccost: Pro_Evolution_Soccer_2008_DEMO_-_Time_Patch.rar

Elvileg azt mondtad, hogy a kínait kell, de aztán mások meg hogy az expander is jó... na?

kuci06
Nemtom, nekem sokszor lõ magast is :S
Sokszor csak nézek. hogy távolról milyeneket ereget 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

tobias88
én nem hagyom hogy lövésig jussanak<#vigyor>
Nem azt mondtuk, hogy te nem tudsz magasan lõni, hanem azt hogy a gép 100-bõl 99-szer laposan lõ.
horpeti
viszont nem azért, de nekem még így is elég gyors. Néha hipergyorsan cseleznek a játékosok, hipergyorsan indulnak meg... Néha meg olyan normálisan folyik a játék. Amikor meg sprintelni kéne kiugratásból, akkor persze nem elég gyors a játékos. 😛
Szal azért elég furi, de ha ez lesz a tempo onlineban is, akkor szép lesz odafigyelni.

horpeti
nekem 256os a GTm. szal nem ezen múlik. 😊

Bercy
Énis ugyanazt tapasztalom 6600GT-vel mint ti. High-on megvan a 30-50 fps (fraps szerint) de mégse tökéletes, nem jó vele játszani. A gyep sokkal szebb high-on és a közönség is (az alsóbb sorokban szerintem 3d-s). Mediumon viszont egy pixeles maszlag az egész nézõtér.

Szerintem hiába lenne a 6600GT 256MB-os (akkor elvileg engedné ggyárilag higra) akkor is szaggatna.

Breki: én új AGP videókártyának egy x1950pro-t javaslok. 30.000 körül van az ára és gyorsabb mint a 7600gt. Pedig énis nvidia párti vagyok de az agp kártyaválasztékuk mára eléggé kevéske.
tobias88
ez mitõl lehet?
tobias88
nekem serceg a hang de nagyon! kilépek cserélni majd vissza és serceg 10-30 mp-ig és ha kilépek néha elmúlik, máskor nem
Breki33
nekem nem serceg és nem akad
horpeti
nem. 😊

Viszont a középkezdésnél fél percet várt, mire bejött az egész (7-8 FPSsel), szóval ott láttam, hogy überbrutál a kidolgozás.. Ég és föld.

tobias88
másnak nem serceg?<#szomoru1>
tobias88
a nézõk médiumon borzalmasak, meg az árnyék! nektek sincs árnyék az emberek karjainak?
horpeti
a labda fizikája bakker elég fura 😄 Mintha 1.5 G lenne a gravitáció... Keresztlabdát rúgok, és igen durván esik vissza. Lehet ez az igazi? 😄

Amúgy mi a mezhúzás? Sokszor írtátok, de most nem sikerül😛

Egyébként ez a top player elég gagyi... Igaz, hogy nem lövök neki gólt nagyon könnyen, de halál gagyin támad, meg simán uralom a játékot. Nyilván keményebb lesz master ligában. 😊

Breki33
a mezeket megnézted High-on?

Meg a nézõket?
tobias88
másik FONTOS kérdés!
esc gomb és utána vissza a játékba és elkezd iszonyatosan sercegni!! ez mitõl lehet?
Breki33
ugye?????

EZ olyan mint a monitor

veszel szép új nagyot

de nem tûnik ám nagyobnak
hanem a régi tûnik kisebbnek másnál ha látod P
tobias88
a menübe a mez amikor pörög, az nektek is szaggatott?
horpeti
alább írtam, megelõzve a kérdésed: IGEN! 😛 nem is kicsit...

horpeti
fú bakker Breki.. Most visszaraktam médiumra, simitásokkal, legjobb képminõség.. Vazeg ég és föld a 2 fû, ahogy mondtad... Ááááá, veszek videókarit 😄DD

Persze ha a patchek úgyis a mediumra lesznek... akkor... Bár ha a kettõ között a textúra méret, vagy részlet a különbség, akkor végülis attól még szebb lesz a highon, csak ha mondjuk highon több a részlet stb, és ahhoz nem nyúltok fejlesztés során, akkor...

Breki33
igen csak szerettem volna látni nálad is olyan nagy-e a különbség a gyep-ben
tobias88
jah, annyira nem rossz a medium sem<#vigyor4>
Breki33
hát igazából kettõ

azt berúgtam kiléptem és beállítottam az irányítást

érdekes módon mikor szaggatott lõttem egy gólt pár másodperc alatt, de olyan szaggatással felvenni :-)

Ez utobbi viszont tényleg lövés
horpeti
leírtam, mit tapasztaltam. 😊

horpeti
Hát megesik. 😊 Próbáld meg a kitserverrel... Bár nem véletlen, hogy a hight nem ajánlja minden karihoz. Egyszerûen gyenge hozzá.
Lehet próbálkozni a kitserverre, de nincs sok értelme. Egyébként nekem simán jó a medium is simitásokkal. És azt simán bírja eddig a 6600 GT.. És azért úgy se csúnya.

Breki33
és egyenletes volt vagy szaggatott?

csak nem csináltál képet P
horpeti
minek kép? annyi van itt mint a fene. 😄 Visszarakom mediumra 😛

Inkább azt mondd, hogy a 2 time patch közül melyiket használjam.... és akkor áthívom havert játszani.

tobias88
az azért vicces hogy nekem x550-em van és nekem is mediumon megy
horpeti
Amúgy lol, mert R2õs rúgást Henry olyan jól lövi, hogy már röhögtem.. Most a teszt alatt lõttem 2 gólt úgy, hogy csak futkorásztam Henryval és R2, és lövés.. és a sarokra gurít😄

tobias88
ez a 2 emelés egy meccsen sikerült?
horpeti
nah, frame skippel már gyors a játékmenet, kb. mint amilyennek kell lennie, de ugyanúgy 47 FPS.. Csak gondolom mivel kihagy frameket a játékból, ezért picit szaggatott lesz, de az pont elég arra, hogy a játék sebessége javuljon. Ergo a frame skipping annak kell, akinek annyira gyenge a gépe, hogy a meglévõ beállítások mellett sem képes frame skipping nélkül a 60 FPSre.

Valszeg haveromnak is azért akad, mert alapból be van kapcsolva, és ugye azt nem tudja micsoda, de majd rászólok. 😄

Szóval Breki tény, hogy a high szép, de kell a 60FPS.. Az 6600 GTvel nem lesz meg. Bár ha lesz humorom, úgyis rárakom a zalmant, és húzok rajta picit.. Azért szebb.. De nekem médiumon is jó.

Breki33
ki mondta, hogy nem lehet magasat lõni

Breki33
A frame skippingel lett gyorsabb

KÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉPEEEEEEEEEEEETTTTTTTTTTTTT !
tobias88
uhh, ez érdekes, láttam hogy valaki szögletbõl rugott gólt és nekem is ELSÕ, azaz 1. próbálkozásra sikerült...
horpeti
bekapcsoltam vsyncet, máris 100 FPS... Persze csak a menüben 😛

horpeti
jajaja!! Teljesen nyugis! Tetszik amúgy! Picit kéne gyorsabbra, és már jó lenne a játékmenet 😄

horpeti
most se lett sokkal gyorsabb, pár FPS. 😄 és a játék is picit gyorsabb, de hát lassú. wehe. na most bekapcsolom a vsyncet, meg a frame skippinget

horpeti
bár haver 7600 gtvel azt mondta, hogy picit akad highon, de lassulásról nem beszélt: lehetséges, hogy ez a gyengébb karikra vonatkozik, akik amúgy nem tudnák a hight. na most kikapcsolok minden szûrést. 😊

Breki33
nekem is volt szép egyenletes lassú

lehet gyakorolni a cseleket P
Breki33
énis így haladtam

elõtte készíts egy képet
horpeti
jah, lehet azért lassú, mert csak 40 fps.... a 60 a jó sebesség. a 100 meg a gigagyors. 😄

Breki33
nekem 1280*1024 van kipróbáltam 800*600-on is de nem javult

most stabilan 60
horpeti
lol. 40 FPSt ír, de a játék maga nagyon lassú. Szerintem ha rendes sebességgel akarná, akkor lenne 20 fps. Egyébként szép.

2x simitás, 4x szûrés van. Most azt kiszedem, megnézem, úgy mit tud.

Breki33
Pentium 2,66 3-on és egy giga ram (dual)

deha vennék akkor már GT-t az kb mennyi most?
horpeti
mire állítsam, 1024x768?
Hight engedi.

frame skippinget egyelõre hagyom, meg a syncet. Megnézem. meg az fpst is.

horpeti
akkor most megnézem.

Viszont letöltöttem a time patchet:

Pro_Evolution_Soccer_2008_DEMO_-_Time_Patch.rar
timeExpander1.1-pes2008pco.zip

Az elsõ tûnt vmi kínainak, akkor az ajó? 😊 Nem akarom összekeverni. Addig rakom a kitservert.

gabi89
Akkor gef. 7600Gs (GT szintre lehet húzni) ez elég a High-hoz persze kérdés milyen gép van alatta.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

gabi89
Esélyed nincs,hogy egy ilyen karin menjen high-on 😄
A kitserver segítségével megy gef. 6600-os karin high-on de szerintem elég csúnya fps számok vannak 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Breki33
árral ha lehet

és inkább maradnék nvidia-s
Mor3llo
ati x1650

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú