PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na errõl beszéltem
Mikor jön ki a teljes játék???
Sziasztok!
Majd rakok képeket azzal is.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
x1950pro-m szervízbe van sajna😞
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Simán látszik ekkorában is és 70%-al kisebb a mérete.
Ne rakjunk már be dupla ilyen nagyságúakat.
Egy kicsit optimalizáltam és lasssítottam rajta sztem így jobb lett
ne legyen már egy apró mozdulat 1-2 mega !!!!!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Félpályás gól
ÉN NEM A SZAROS TESZTEKNEK HISZEK, HANEM KIPRÓBÁLTAM ITTHON, AZONOS KONFIGBAN A KARIKAT.
És bártan állíthatom, hogy a 86ge otthagyja tuningolva bármelyik 7900as karit az újabb játékokban fõleg. És mind jól tuningolható. (79ek is meg a 86-os karik is.)
PONT, NEM SZERETNÉK EZZEL TÖBBET FOGLALKOZNI.
CSAK a Fradi
Mert egy 7900-es kari gyorsabb mint egy 8600-os.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
hogytudom kisebbé tenni
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Volt egynéhány ilyen karim, asszem 540/700 alapból a gt, amit kb 640/800ig tutira lehet húzni. Aztán van a Galaxy GE, az alapból 650/1000, nálam most 750/1100-on megy. És legvégül a gts, ami 675/1000, ez viszont már változó. Ha nagyon jót fogsz ki, akkor megy 800-at, ha nem, akkor 750-et sem. memó meg 1100-1200 között.
79gs-el van egyszinten a 86gt alapból, de az újabb játékokban már általában gyorsabbak az újabb karik, és ez így lesz a jövõben is.
CSAK a Fradi
Én ha vennék, akkor azt vennék.. 86 GT 30k, 86GTS 40... Vagy nem jobbak pl. a 79gsnél?
76gs ddr3: 20k (gt fölé tuningolható simán.)
79gs30-32k
1950gt/pro: kicsit drágább és annyival talán jobb is. De a 79gs-t eszméletlenül lehet tuningolni, az atikat nem.
CSAK a Fradi