81526
-
Azért nemsemmi képes belerakni 2 bint............. -
-
De van amikor nincs idő rá csak nem mindig tudom kapásból jól ellőni van amikor jól lövi de van, hogy kapurafejeli lövés helyett.
Rá kell érezni -
igen, ált. megvárom, hogy levegye, mert különben vagy lelövi valamelyik reflektort vagy elfejeli :) így meg szinte mindig gól ha így lövöm -
Rakd fel ezt
Ez a kisebb Skysport logo elég ronda a nagy kijelző mellett sztem.
Ajánlott a Patros félét felrakni sztem sokkal szebbek. -
Az nem a korábbi gameplay? -
Szépek, a másodiknál megától vette le és nem nyomtál semmit csak azután a lövést. Azért kérdem, mert ha rögtön nyomjuk sokszor fejeli ahelyett hogy kapásból lőné.
-
mint korábban írtam le kell tesztelni először a cv_0-t kiszedve aztán ugyanezt cv_1-el is a másikat kiszedve
ha megszólal a kommentátor vmelyiknél akkor kiderül melyikben van a bibi
Ezután tovább lehet tesztelni az adott img-s könyvtár felét berakva (korábban részletesen leírtam)
Egyszer volt ilyen nálam azt a cv_0.img-be rakott vmilyen file okozta korábbi mentést visszarakva jó lett -
1,7gb-os verzióta szedtem le amibe minden benne van torrentről.
innen -
Jahooo #44935 A segitségeteket kérném. A játék most lett ujra rakva egy uj gépen és a problémám az hogy nincs kommentátor. (visszamásoltam minden mentett fájlját a játéknak hogy megmaradjanak a kiegészitök). A játékban a kommentátor hangja maxon van. Nem tudjátok mi lehet a baj? Tudom hogy elöttem már biztos kérdezték, de visszaolvasva pár oldalt nem találtam, a keresés meg nem jó. Tudom hogy már kérdeztem, de hátha nem olvasnak vissza. ELöre is köszi a segitséget. -
én a zászlokat, már magamnak raktam be és a mezes logokat is a kijelzőre jó lett nagyon
-
Martins15 #44933 Evolution patchet hol találtad mer én Peshungarírol nem tudtam egy fájlt leszedni :S:S:S -
Nagyi2pac #44932 Az első gol se semmi de a második az nagyon dúrva
-
Getafe-Recre: 2-0
ez első gól:
második gól:
jó kis meccs volt, mondjuk ezzel a ML OF-os Chimps Gameplay-el hihetetlen jó meccseket játszok a Getafe-vel :) -
Érdekes az Evolution patch gameplay-e mert nekem könyebb lett a játék.Igaz a gép többet cselez és többet is lő azt vettem észre ,de ennek ellenére elég simán tudok nyerni. -
Na kiprobáltam félig jó is íme a képek:
Még mindig minden kieg. kitserberből megy ez lehet baj? -
THX meglesem -
ezt a kijelzőt rakd be most találtam ez jó lett... CL_Sky_Sport_Logo_Version_by_KiLLeR_v.1.0, a csapatlogokat is szépen megjelenitette
-
köszi -
Nagyi2pac #44925 Itt van a link:
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=18920 -
Nekem jelenleg minden kitserberbe van az egész evolution patch.A a játék főmappájában lévő img fájlok mind az eredeti :P -
a kijelző nekem sem jó, már régóta keresek normális kijelzőt: eddig ez a legjobb nekem TRK_Ukraina_scoreboard_by_KiLLeR_v.1.1 és persze a zászlok helyett nekem is a csapatok nevét rakta be, ezt kitserverrel megoldottam, hogy a cv_0.img -ből a 8092.bin -t áthelyeztem a kitserverbe lévőbe. -
Na felraktam a Evolution patchet (kitserberbe beraktam amit bekell) és minden ők kivéve a kijelző:
Se az ARD1-es se a CL-es nem jó :( 5letek? -
ezekre a zászlokra tudnál nekem egy linket adni, hogy letölthessem 
-
Jahooo #44920 A segitségeteket kérném. A játék most lett ujra rakva egy uj gépen és a problémám az hogy nincs kommentátor. (visszamásoltam minden mentett fájlját a játéknak hogy megmaradjanak a kiegészitök). A játékban a kommentátor hangja maxon van. Nem tudjátok mi lehet a baj? Tudom hogy elöttem már biztos kérdezték, de visszaolvasva pár oldalt nem találtam, a keresés meg nem jó. ELöre is köszi a segitséget. -
lampard99 #44919 hello valaki le írná pontosan hogy kell a menüt kicserélni másikra? -
Nagyi2pac #44918 bocs -nyomódik össze
-
Nagyi2pac #44917 Ez az EuroSport scoreboard v.1.4 áttszerkesztve egy kicsit, és volt hozzá a cv_0-hoz unnamed_728, 862, 863, 864, 866, 1015 bin, szerintem azok állítják így el. Vki tudna egy jól működő kijelzőt adni ilyen unnamed_728, 862, 863, 864, 866, 1015 bin-ekkel amit használ és ami hosszabításnál nem csomódik öszze?
-
Nagyi2pac #44916 Vki meg tudná mondani, hogy a kijelző mér nyomódik össze hosszabításnál:
Nálatok is összenyomódik vagy miért van ez
-
semmi gond a kitserverrel
inkább hibás kiegészítőkkel szokott lenni és kitserverben sokkal egyszerűbb a hibát megkeresni és mentéseket készíteni.
Az importálás egyszerűségéről nemis beszélve.
Pl én úgy cserélek gyeptextúrákat, hogy közben abban a stadionban vagyok és csak újraindítom a meccset -
Nagyi2pac #44914 Azt nem értem, hogy mér pont GGS-val akarsz importálgatni az szerintem nem arra való, sokkal könnyebb ha kitserverbe berakod aztán kész. Bár igaz énis igkább importálgatok mer annyira nem bizok a kitserverben de én azt az Afs Explorer-rel teszem. Külömben a GGS-val úgy kell importálni hogy megnyitod vmeik img-t megkeresed a megfelelő bint amibe importálni akarsz, jobb gomb a binre "import a file over this one..." és megkeresed amit be akarsz importálni. A méretnövelést azt ne kérdezd mert azt GGS-val nem tom hogy kell. -
GS-el a képet lehet a megfelelő bin-be és a bin-t a kitserverbe, de ezt már annyiszor elmondtuk -
van kitserverem...
de arcot game graphic studioval hogy tudok beimporálni?
azt mondták lehet... -
alapnak jó, de kitserverbe könnyen lehet cserélgetni a cuccokat
scoreboardot logókat gameplayt stadionokat kapásből érdemes cserélni -
-
Na ma újraraktam a Windowst szóval a PES2008-at is.
Eddig a remake_0.7beta patch volt fent kiegészítve a Breki féle stadion pack és fűveivel...Meg 1-2kicserélve ami nem tetszett :)
Gondoltam most nem rakom vissza ezt a patchet max Breki fűveit stb...
Amit jónak találok így elsőre az a Evolution Patch II - Kérdésem az lenne,hogy érdemes-e felrakni mennyire jó stb..Vagy ha nem annyira jó mit érdemes felrakni.Vagy mindent vegyesen rakjak fel mert mindenbe van valami jó. -
Nagyi2pac #44908 Azt hittem aztmár tudod 
Nincs kitservered, mer akkor töltsd le:
http://data.hu/get/198575/kitserver.rar.html
A kitserver mappában asszem lesz mégegy kitserver mappa kicsomagolás után azt másold a c:program files/konami/pes2008 mappába, aztán lépjél be a kitserver mappába indítsd el a setup-ot fent válaszd ki a PES2008.exe-t lent meg a settings.exe-t és Install. Rámész az OK-ra és utána simán bemásolod a kitserver/img/cv_0.img-be pl: unnamed_1444 néven. -
na ezt nem értem, ide minden le van írva csak az nem hogy hogy kell beimportálni az elkészített arcot... -
Nagyi2pac #44906 Ja szedd le mer csak úgy tudod megcsinálni, más módszert nemtok! -
Martins15 #44905 Lenne egy kérdés:Belehet a játékba állítani élsimitást? És ha igen hol?