81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    Azért nemsemmi képes belerakni 2 bint.............
  • Breki33
  • Breki33
    De van amikor nincs idő rá csak nem mindig tudom kapásból jól ellőni van amikor jól lövi de van, hogy kapurafejeli lövés helyett.

Rá kell érezni
  • eZo
    igen, ált. megvárom, hogy levegye, mert különben vagy lelövi valamelyik reflektort vagy elfejeli :) így meg szinte mindig gól ha így lövöm
  • Breki33
    Rakd fel ezt

Ez a kisebb Skysport logo elég ronda a nagy kijelző mellett sztem.

Ajánlott a Patros félét felrakni sztem sokkal szebbek.
  • Breki33
    Az nem a korábbi gameplay?
  • Breki33
    Szépek, a másodiknál megától vette le és nem nyomtál semmit csak azután a lövést. Azért kérdem, mert ha rögtön nyomjuk sokszor fejeli ahelyett hogy kapásból lőné.

• Breki33
    mint korábban írtam le kell tesztelni először a cv_0-t kiszedve aztán ugyanezt cv_1-el is a másikat kiszedve

ha megszólal a kommentátor vmelyiknél akkor kiderül melyikben van a bibi
    Ezután tovább lehet tesztelni az adott img-s könyvtár felét berakva (korábban részletesen leírtam)

Egyszer volt ilyen nálam azt a cv_0.img-be rakott vmilyen file okozta korábbi mentést visszarakva jó lett
  • gabi89
    1,7gb-os verzióta szedtem le amibe minden benne van torrentről.
    innen
  • Jahooo
    A segitségeteket kérném. A játék most lett ujra rakva egy uj gépen és a problémám az hogy nincs kommentátor. (visszamásoltam minden mentett fájlját a játéknak hogy megmaradjanak a kiegészitök). A játékban a kommentátor hangja maxon van. Nem tudjátok mi lehet a baj? Tudom hogy elöttem már biztos kérdezték, de visszaolvasva pár oldalt nem találtam, a keresés meg nem jó. Tudom hogy már kérdeztem, de hátha nem olvasnak vissza. ELöre is köszi a segitséget.
  • HoReSz1975
    én a zászlokat, már magamnak raktam be és a mezes logokat is a kijelzőre jó lett nagyon
  • Martins15
    Evolution patchet hol találtad mer én Peshungarírol nem tudtam egy fájlt leszedni :S:S:S
  • Nagyi2pac
    Az első gol se semmi de a második az nagyon dúrva
  • eZo
    Getafe-Recre: 2-0
    ez első gól:

második gól:

jó kis meccs volt, mondjuk ezzel a ML OF-os Chimps Gameplay-el hihetetlen jó meccseket játszok a Getafe-vel :)
  • gabi89
    Érdekes az Evolution patch gameplay-e mert nekem könyebb lett a játék.Igaz a gép többet cselez és többet is lő azt vettem észre ,de ennek ellenére elég simán tudok nyerni.
  • gabi89
    Na kiprobáltam félig jó is íme a képek:

Még mindig minden kieg. kitserberből megy ez lehet baj?
  • gabi89
    THX meglesem
  • HoReSz1975
    ezt a kijelzőt rakd be most találtam ez jó lett... CL_Sky_Sport_Logo_Version_by_KiLLeR_v.1.0, a csapatlogokat is szépen megjelenitette
  • HoReSz1975
    köszi
  • Nagyi2pac
    Itt van a link:
    http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=18920
  • gabi89
    Nekem jelenleg minden kitserberbe van az egész evolution patch.A a játék főmappájában lévő img fájlok mind az eredeti :P
  • HoReSz1975
    a kijelző nekem sem jó, már régóta keresek normális kijelzőt: eddig ez a legjobb nekem TRK_Ukraina_scoreboard_by_KiLLeR_v.1.1 és persze a zászlok helyett nekem is a csapatok nevét rakta be, ezt kitserverrel megoldottam, hogy a cv_0.img -ből a 8092.bin -t áthelyeztem a kitserverbe lévőbe.
  • gabi89
    Na felraktam a Evolution patchet (kitserberbe beraktam amit bekell) és minden ők kivéve a kijelző:

Se az ARD1-es se a CL-es nem jó :( 5letek?
  • HoReSz1975
    ezekre a zászlokra tudnál nekem egy linket adni, hogy letölthessem
  • Jahooo
    A segitségeteket kérném. A játék most lett ujra rakva egy uj gépen és a problémám az hogy nincs kommentátor. (visszamásoltam minden mentett fájlját a játéknak hogy megmaradjanak a kiegészitök). A játékban a kommentátor hangja maxon van. Nem tudjátok mi lehet a baj? Tudom hogy elöttem már biztos kérdezték, de visszaolvasva pár oldalt nem találtam, a keresés meg nem jó. ELöre is köszi a segitséget.
  • lampard99
    hello valaki le írná pontosan hogy kell a menüt kicserélni másikra?
  • Nagyi2pac
    bocs -nyomódik össze
  • Nagyi2pac
    Ez az EuroSport scoreboard v.1.4 áttszerkesztve egy kicsit, és volt hozzá a cv_0-hoz unnamed_728, 862, 863, 864, 866, 1015 bin, szerintem azok állítják így el. Vki tudna egy jól működő kijelzőt adni ilyen unnamed_728, 862, 863, 864, 866, 1015 bin-ekkel amit használ és ami hosszabításnál nem csomódik öszze?
  • Nagyi2pac
    Vki meg tudná mondani, hogy a kijelző mér nyomódik össze hosszabításnál:

Nálatok is összenyomódik vagy miért van ez
  • Breki33
    semmi gond a kitserverrel

inkább hibás kiegészítőkkel szokott lenni és kitserverben sokkal egyszerűbb a hibát megkeresni és mentéseket készíteni.

Az importálás egyszerűségéről nemis beszélve.
    Pl én úgy cserélek gyeptextúrákat, hogy közben abban a stadionban vagyok és csak újraindítom a meccset
  • Nagyi2pac
    Azt nem értem, hogy mér pont GGS-val akarsz importálgatni az szerintem nem arra való, sokkal könnyebb ha kitserverbe berakod aztán kész. Bár igaz énis igkább importálgatok mer annyira nem bizok a kitserverben de én azt az Afs Explorer-rel teszem. Külömben a GGS-val úgy kell importálni hogy megnyitod vmeik img-t megkeresed a megfelelő bint amibe importálni akarsz, jobb gomb a binre "import a file over this one..." és megkeresed amit be akarsz importálni. A méretnövelést azt ne kérdezd mert azt GGS-val nem tom hogy kell.
  • Breki33
    GS-el a képet lehet a megfelelő bin-be és a bin-t a kitserverbe, de ezt már annyiszor elmondtuk
  • ForzaInter
    van kitserverem...
    de arcot game graphic studioval hogy tudok beimporálni?
    azt mondták lehet...
  • Breki33
    alapnak jó, de kitserverbe könnyen lehet cserélgetni a cuccokat

scoreboardot logókat gameplayt stadionokat kapásből érdemes cserélni
  • Breki33
  • gabi89
    Na ma újraraktam a Windowst szóval a PES2008-at is.
    Eddig a remake_0.7beta patch volt fent kiegészítve a Breki féle stadion pack és fűveivel...Meg 1-2kicserélve ami nem tetszett :)
    Gondoltam most nem rakom vissza ezt a patchet max Breki fűveit stb...
    Amit jónak találok így elsőre az a Evolution Patch II - Kérdésem az lenne,hogy érdemes-e felrakni mennyire jó stb..Vagy ha nem annyira jó mit érdemes felrakni.Vagy mindent vegyesen rakjak fel mert mindenbe van valami jó.
  • Nagyi2pac
    Azt hittem aztmár tudod
    Nincs kitservered, mer akkor töltsd le:
    http://data.hu/get/198575/kitserver.rar.html

A kitserver mappában asszem lesz mégegy kitserver mappa kicsomagolás után azt másold a c:program files/konami/pes2008 mappába, aztán lépjél be a kitserver mappába indítsd el a setup-ot fent válaszd ki a PES2008.exe-t lent meg a settings.exe-t és Install. Rámész az OK-ra és utána simán bemásolod a kitserver/img/cv_0.img-be pl: unnamed_1444 néven.
  • ForzaInter
    na ezt nem értem, ide minden le van írva csak az nem hogy hogy kell beimportálni az elkészített arcot...
  • Nagyi2pac
    Ja szedd le mer csak úgy tudod megcsinálni, más módszert nemtok!
  • Martins15
    Lenne egy kérdés:Belehet a játékba állítani élsimitást? És ha igen hol?