81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• daver88
    ezek szerint mégsem...
  • matec1996
    de miért?? ahogy írták a pes kakilt a pc-re
  • Rudee
    Nem. Olvass vissza, legalább a 81226-ig.
  • matec1996
    Sziasztok Srácok nekem sikerült letölteni a játékot viszont nincs hozzá normális CRACK!! Valaki esetleg tudna küldeni egy linket?? Előre is köszi!!
  • yamato41
    Lehet, de eddig - további három-négy meccset lejátszva - továbbra is kellemetesnek találom. A tavalyi egyik idegesítő típushiba, a vonal melletti rossz labdalevétel egyetlen egyszer volt, a 16-ban meccsenként 5-6. Szerintem nem csak a gyorsabb játékmenet miatt jobb a reakció, valójában lejjebb vették a latencyt. A tankeffektus is sokkal korlátozottabb. Jó a kezdet, remélem további finomítások leszenek később.
  • DaemoonHunter
    Gyorsabb a játékmenet, jobb a reakció is, de szerintem csak javulgatás a tavalyihoz képest. Sok meccs után megint idegesítő lesz :))
  • yamato41
    Néhány meccs után határozottan érzékelek előrelépést a tavalyihoz képest. Végre sokkal kisebb a latency az irányításban, nincs a letámadás és a dash bug benne. Talán az idei játszható lesz. Persze az apró bosszúságokat még nem fedeztem fel, de határozottan kellemes eddig.
  • tobias88
    Online sosincs rendben, sőt, az eredeti játék ezerszer lassabb mint a demo. Képzelj el minden egyes menüváltáshoz 10 másodpercnyi "establishing communications"-os üzenetet (nem viccelek, 2010 óta van ez kb mindegyik verzióval).

Ha nyerésre állsz, lelassítja az ellen a net kapcsolatát és megszakad a mérkőzés úgy, hogy nem nyertél. És ez nem kapcsolat hiba, én is kipróbáltam és nagyon könnyen megszakítható. Volt hogy 10ből 8 meccsem így ért véget, így nem 9-0-1 lett az eredményem hanem 1-0-0 és egy csomó elvesztegetett idő. És persze hiába jeleneted ezeket a játékosokat, nem tiltják ki őket...
  • daver88
    Na pár meccset én is lenyomtam a demóval, szerintem jobb, mint a tavalyi...Gördülékenyebb, folyamatosabb az egész, jók a meccs közbeni játékos animációk, sokat dob rajta. A kapusok szerintem most nagyon rendben vannak...Ami talán kicsit sok, az a szabálytalanság, eléggé tördeli a játékot, ha olyan stílusban játszol, hogy odalépsz mindenkire keményebben.
    Ha az online rendben lesz, gondolkodom a vételen...
  • kishellboy
    Ertem,koszonom a segitsegedet!
  • tobias88
    1. Ez nem tört verziós topik
    2. Denuvo védi a játékot, szóval hónapokig biztosan nem lesz játszható verzió, ne is próbálkozz (az egy steam rip, semmire sem jó)
  • kishellboy
    Sziasztok.Letoltottem torrent-rol a pes 17 -et,telepites es beallitottam a felbontast,grafika stb. megvolt,de inditaskor ezt dobja fel ( unable to initialize Steam API ) !Esetleg tud valaki segiteni,hogy mi ez?Elore is koszonom szepen!
  • tobias88
    2 meccs alapján ami változott 2016hoz képest:
    - menü (mi más)
    - Nou Camp bekerült
    - felpörgették a sebességet (ezt a menüből amúgy is meg lehet tenni tudtommal)

Ennyi. Aki nem akar online játszani, annak sokkal jobb választás a 2016 + Pte 6.0 + 7.0
    Utoljára szerkesztette: tobias88, 2016.09.15. 09:15:17
  • daver88
    Tölthető PC-re a demo Steam-ről!!!
  • Szilcsio77
    Miként ez valamennyire így is van. Nagyon sok javítás van benne szerintem, de lehet a véleményem megint félreértelmezi pár "megmondó" arc, mert ez a fórum erről szól. Jó várakozást a letölthető verzióhoz. Addig mi már toljuk jó pár haverral ps4-en :D
  • tobias88
    A legtöbb kritika fizetős így értelmetlen azokat olvasni. Steam értékelés és ign értékelés az amit én szoktam nézni.
  • laca70
    A külföldi kritika áradozik, hogy ez a valaha készült legjobb focis játék.
    Utoljára szerkesztette: laca70, 2016.09.13. 15:58:25
  • Balázs 17
    azert ez elegge nagy elorelepes a PES eseteben...
  • TomStorm
    Ja látom közben Matte már írta az okot,hogy miért steam-ről kell tölteni.

G2A-n van mondjuk most 44% off steam kulcs.8851ft..
  • tobias88
    Jah igen, ezt akartam írni, hogy egy újítás lesz: Denuvo

A helyett hogy erre költenék a pénzt csinálhatnának bármilyen érdemi fejlesztést, nem pedig évente új menü és kész.
  • Matte
    senki kedvét nem szeretném szegni, de a PES2017 Denuvos.

Úgyhogy várhatjátok az első letölthető verziót, csak azért ne maradjatok fent este mert saccra lesz vagy 6-8 hónap mire érkezik (ha érkezik valaha)
  • tobias88
    Én azt mondom ne vegye meg, egyáltalán nem ér meg annyi pénzt. Nem volt lényeges újítás 5 éve a játékban. Ha minden évben ugyan annyian megveszik a játékot úgy, hogy nem invesztálnak bele akkor továbbra se fognak plusz pénzt beleölni a fejlesztésbe...
    Utoljára szerkesztette: tobias88, 2016.09.13. 12:34:00
  • TomStorm
    Szeptember 15.Steam

Pontosan 1 nap és 13 óra van hátra.Aztán ha megvetted,töltheted
  • matec1996
    Szerintetek mikorra várható az első normális letöltés??
  • matec1996
    Remélem mihamarabb le lehet tölteni!! Már nem is játszok a 16-al
  • Rudee
    Piratebay-en volt, 23 letöltés után törölték is.
  • Breki33
  • matec1996
    tudnád linkelni én kiprobálnám szívesen :)
  • Rudee
    Várjál vele még, az első pár feltöltés zsákbamacska. Már fent van egy nem egészen 5 Gb-os, ami lehet jó, lehet nem.
  • matec1996
    Hello srácok akkor ma jelenik meg a Pes 2017?? Ha valaki tudna torrent linket linkelje már majd be! :) Előre is köszönöm
  • daver88
    Valaki esetleg buherált XBOX-on nem próbálta még? mert ugyebár az internet "rejtett" bugyraiban már meglelhető..
  • Rudee
    Szar a Konami PC-s szervere, ennyi. Az nem PC függő, mindenkinek laggol, talán csak a sok pici sárgának nem.
  • yamato41
    Ha már érvelni nem tudsz, akkor sértegetsz. Tedd ezt, téged minősít. Legyél el a konzoloddal és henteljél napszámra, az arra való (ugyanis arra találták ki). Csak nehogy összetéveszd a valóságot a játékkal egy "szép" napon ;-)
    A véleményed egy vélemény, amivel a legmesszebbmenőkig nem értek egyet, tehát vitatkozom velw (látom összekevered a véleményt a ténnyel, előbbi pontosan vitatéma, az utóbbi nem). Pontosan te írsz a 14-15 éves ki pöcsök "érv"rendszerével, kiknek hentelni kell egy óccsó konzol, mást úgysem csinálnak a gépen, legfeljebb gagyi telefontos játékkal játszanak. Minden esetre én még láttam a tévében élő közvetítést a Vörös téri díszszemléről...
    A PC-m megy egyáltalán nem csúcs, két éve 100k-ból újítottam fel, azóta a PES-t és amit kell viszi maxon. Az esetlegesen több gigás pdf-eket és 20MB-os jpg-ket is gyorsan kezeli.
  • Szilcsio77
    Rudee ezt te is tudod, hogy hülyeség és nem is mondtam, hogy a pc hibája, de nekem ps-en sosem laggol úgyhogy nemcsak a konami hibája, hanem netfüggő is. De te is emlékszel, hogy sokkal másabb volt anno mikor eredetibe vetted meg a játékot, mint a letöltött.
  • Szilcsio77
    Csak olyant írjál, aminek van valóságalapja. Mert te szerintem még életedben egyetlen játékot sem vettél meg sem konzolra sem pc-re csak fikázni láttalak itt a pes-t. Igen nincs menedzser játék konzolra meg stratégia sem, mert nem arra találták ki. Ezt mindenki tudja. De ha neked ennyi pénzed van, hogy csúcspc-ket veszel, akkor vegyél. Ár érték arányban, akkor is 100x jobban megéri a konzol és ez egy vélemény nem vita. De mindegy is, hogy leírom vagy sem, mert ez a fórum semmit nem fog változni, mert újra jönnek a 14-15 éves kis pöcsök, akik megmondják a frankót, ha az ember leírja a saját véleményét.
  • yamato41
    Akkor jó játékot kívánok a HoI és egyéb stratégiával, akár FM, vagy más menedzserrel ... konzolon. Ja, hogy arra olyan nincs?
    No azért én írhatnék olyat, hogy a PC-n dolgozom, mondjuk alatta fut az FM, ha akarok, ránézek, közben pedig a gyerekeknek küldöm a másik szobába TV-re a mesefilmet. De ha akarok, veszek hozzá még egy monitort, hogy közben még filmet is nézhessek, vagy mondjuk streamelve meccset.
  • tobias88
    Én megvettem a 2016ot, de nem ajánlom senkinek. Sajnos az online rész nem az igazi. Azt még elviselem, hogy folyamatosan "establishing connection" van, menünként 10 másodperc. A lag már sokkal inkább zavaró, sokszor az dönti el a meccset, de még ez is rendben van. Viszont azt, hogy a játék semmivel nem bünteti a csalókat akik a meccs végén kilépnek (net kapcsolatot megterheli és kész is) vesztes állásnál és döntetlen lesz a meccs, azt már nem viselem el. Volt hogy 5 meccsből 4 így végződött és ez miatt nem jutottam tovább a kieséses szakaszba. Persze letilthatod egyenként a felhasználókat, de az körülményes és mint kiderült nem is működik...

Ez mellett eltörpül az, hogy minimális újítások vannak, már akkor megvenném a 2017et, ha a fenti dolgokat javítanák.
    Utoljára szerkesztette: tobias88, 2016.09.09. 11:24:25
  • unrealnoise
    OFF: Azért szakadok, hogy itt is PC vs konzol vita van, amikor egy biztos: PES-t én többet PC-re a büdös életben nem veszek. Akkor sem, ha 10 EUR-val olcsóbban adják, mint a konzolost. Amúgy meg minden platformnak van előnye és hátránya, de szvsz most a PS4 Pro 400˘dollárért egyenesen Best Buy ajánlat. Konzolban 4.2 TFlop azért nagyon jól hangzik. :) ON
  • Rudee
    Szilcsi, az online lag nem a PC hibája, hanem a Konami-é.
  • Szilcsio77
    Nagyon okosat írtál öregem. Érdekes, hogy én közben azon netezek is dvd-t nézek bluray-t is meg még játszok is. + Soha nem szaggat még, ha online játszok is és pl. a pes évek óta pc-n online laggol nem kicsit. Konzolon meg semmi nem laggol. 8-10 éves vérpistikének igen. Lehet, hogy elavul idővel, de még akkor is simán elmegy rajta a legújabb játék bármelyik és a többi is, amit írtam. De mondom ennyi már erről, mert ez a fórum nem változott semmit évek óta.