81526
-
yamato41 #81156 Van. Nem is kicsi. Én éppen ezért vagyok dühös a konamira, mert évek óta nem tudja kihozni belőle a potenciált. -
yamato41 #81155 Pl. 0:33-0:49
Gyanítom, hogy a konami saját reklámszövegének gyenge magyarságú fordítása. Legalábbis a konami ilyen lózungokkal szokta telerakni a promóit, hogy aztán ezekből semmi se valósuljon meg és az egész maradjon egy bugos vacak. -
Zozzancs #81154 Amúgy igen.... egyetértek, pedig van potenciál a játékban -
Rudee #81153 Ha egy Barcelona-liszensztől várják a csodát, akkor már baj van.
Inkább költötték volna azt a pénzt a kapusok fejlesztésére, mert azok biztos megint csak nézni fognak. Esetleg 1-2 alkalommal mellényúlni. -
Zozzancs #81152 ööö, nem tudom mi a tököm ezen reklám szöveg, hisz a srác csak a tényeket mondja :D nagyon figyeltél, másrészről meg kinek mi... tényeket, információkat közöl anélkül hogy feleslegesen pofázna :) ezért adtam be
Utoljára szerkesztette: Zozzancs, 2016.08.19. 18:37:53 -
yamato41 #81151 Gagyi reklámszöveg fahangon beugatva. Minden évben hangzatos szövegeket írnak, aztán a valódi javítások folyamatosan elmaradnak... -
Zozzancs #81150 Magyar PES 2017 előzetes :)
-
zsotesz #81149 Megvan, a touchpad bal oldalát kell megnyomni. -
zsotesz #81148 Van arra valami gomb amivel a kamera a labdára fókuszál? Ps4-en játszom, become a legend módban, custom kameraállással (oldalnézettel), eddig jó volt, már lenyomtam egy szezont, most kaptam a válogatottba meghívót, és az első válogatott meccsen a játékosomra fókuszált a kamera, így meg nem volt valami jó. De nem értem miért váltott át, mert az előtte lévő meccseken meg még jó volt. De első alkalommal mikor próbálgattam a kamerabeállításokat, ugyanez volt, a játékosomra fókuszált a kamera, aztán másnap mikor leültem játszani akkor már jó volt.
Utoljára szerkesztette: zsotesz, 2016.08.09. 22:16:23 -
yamato41 #81147 Pontosan ugyanezt gondolom. A mozgások animációit lehet fejleszteni, az rendben van, de engem nem érdekel, hogy gyűrődik a mez egy mozdulatnál, vagy vicsorog a játékos, ha a gameplay és a grafika szimulációs része ilyen bugos marad.
A konamit, hidd el, érdekli. Mert a csökkenő eladások az ő bevételüket csökkentik. Ha nem változtatnak gyökeresen, akkor le fogják húzni a rolót a pesnek. Tehát vagy ők is elmennek gagyi árkád irányába, mint a fifa, vagy rendesen megcsinálják a szimulációt, különben vége lesz a dalnak. Jó lenne, ha a 4K is beszállna, az talán megmozdítaná az állóvizet. -
Zoolee1976 #81146 Nem kell ezt magyarázni,aki ezt nem látja az vagy vak vagy nem akarja vagy csak keveset játszott vele!Még így is a legjobb foci "szimulátor" a piacon mert ehhez képest a Fifa egy szép nő akit kétszer megdugsz aztán ráunsz mert annyira de annyira buta!Az a bosszantó hogy ezt a pár dolgot kellene javítani hogy tökéletes legyen nem a grafikát baszogatni mert a játék hevében ki a fasz nézegeti az arcokat meg hogy hogy izzad stb stb.Ez kb olyyan mintha a dirt rallyban nem a autó fizikájára mennének rá hanem pl egy háznak az ablakában lévő virágkaspóját csinálnák teljesen élethűre a pálya közepén lévő 6os kanyarban amit kb 180 al veszel be,és kb még a házat sem veszed észre!Szép lesz jó lesz a 2017 es rész,de évek óta először nem veszem meg.Persze ez hol érdekli a Konamit!:))) -
yamato41 #81145 Ezt magyarázom évek óta a tisztelt nagyérdeműnek, de eddig le lettem hülyézve, hogy bennem van a hiba. Ezek szerint nem csak nekem tűnnek fel az ordító bugok és csalások. Köszönöm. (Ja, még mielőtt: nem az "alteregóm", már ha érti akinek kellene...) -
Zoolee1976 #81144 Javítom magam egy Neymar lövésre vetődik a kapus kétszer 9 perc 17 másodpercnél!:) -
Zoolee1976 #81143 Játszottam már pár száz meccset a 2016-al,ez a rész szebb de gondolom konzol verzió!
Első blikkre ez jött le a videóról:
-a bíró még mindig sík hülye,a hátulról való becsúszásokat ha labdára irányult ha nem sárga piros tizenegyes stb bünteti
-a fizikai bug még mindig benne van főleg gondolom a 90+ képességeknél,lásd 9 perc : 17 min-nél egy tizenegyesre duplán vetődik:)bravó
-a megfelelő játékossal(ronaldo messi neymar stb)végigszlalomozok a pályán még mindig megy,csak letámadással és brutal presszinggel lehet védekezni ellene,ezért az online meccseken olyan vicces szituációk vannak hogy kb 4 darab 80+ képesség átlagú játékos tudja leszerelni a 95+ c ronaldót például.Elég viccesen néz ki a jelenet,nem úgy mint a valóságban persze.
-egy új "gólöröm"
-beívelést ha mindkét játékos top (a beadást végrehajtó és a fejelő) szinte lehetetlen levédekezni)
-kicsit sok a kapufa,négy gólból három(ez nem negatívum csak gyanús)
Nem bízok a Konamiban bár ne legyen igazam,de nincs értelme egy tökéletes játékot kiadniuk mert akkor ki veszi meg a következő részt!?:)
Viszont ha ezeket a dolgokat megoldják:
-normális változatos kommentár
-bíró értelmes és a partjelző észreveszi kiről ment ki a labda és az egyvonal nem minősül lesnek
-ha a neymar lő és eltalálja a kaput akkor csak akkor legyen gól ha az valamelyik szélre megy és ne úgy hogy a gép számítást végez és azt hozza ki hogy ennek a kapusnak egy hazaadás szerű neymar lövést is be kell védenie mert ez már csak így megy a konamifociban(legközelebb persze egy 130kmh lövést amit a tizenhatos vonaláról engedtek el istenként védi ki a ficakból)
-a lecsorgó labdák nem mindig a sztár játékosok elé pattannak,és ezek a sztár játékosok midőn nemes egyszerűséggel felrúgták az ellenfél kapusát szereznek gólt azt a spori nem nézi el nekik
-nem mindig a legjobb csapatoknak fújunk,így is elég erősek(pl mucsajröcsöge vs barca)a MR csatár kiugrik gólhelyzetben de jön a megmentő piqué és felrúgja mint a szart,jön a bíró és egy ejnyebejnyével buksin simogatja,persze a sztár fogadkozik hogy többet soha...aztán nemsokkal később egy UGYANOLYAN szabálytalanság a PÁLYA KÖZEPÉN és az MR-i középpálás már mehet is zuhanyozni mert hát persze hogy piros mi más is lehetne...
Ezzel az a baj hogy nem random,hanem az esetek 99%ban mindig az amúgy is gyengébb kerettel megáldott csapatot sújtja.
Ha nem a my clubot nézzük hanem a random csatákat ami pontra megy ezért van mindenki a Bayern Real PSG met nagyjából azok mindenkit "ledarálnak"
Ez is az elbaszott pontrendszernek köszönhető,ha pl te a deportivo la corunával el akarod verni a real madridot és a játékos aki a reallal van annyit tud mint te ,akkor pont agyon fog alázni mivel annyival erősebb a real.Viszont te ha valami kínkeserves csoda folytán levered akkor kapsz 2 ponttal többet mint ő kapna?Vicc(egy lejátszott meccs kb 6-14 pont között alakul)
Kicsit hosszú voltam,de már most basz az ideg hogy kb mindent amitől ez az amúgy fantasztikus játék idegesítő lesz benne hagynak már megint!!!
-
#81142 Az arcokban tényleg van fejlődés, gyakorlatilag már csak a mimika részen lehet fejleszteni a játékot, mert amúgy pl Iniesta teljesen élethű.
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2016.08.04. 15:30:45 -
#81141 Ez azért érdekes, mert elvileg a 2017es Pes-hez már Dx11 kell, ami azért előrelépést jelent. Dolgozik rajta pár ember és kész, csak jöjjön a pénz -
balazsb1987 #81140 Ismét a kozzolosok járnak jól -
#81139 -
#81138 -
Zoolee1976 #81137 Sziasztok!
Játszok a játék online részével és az lenne a kérdésem hogy a My Club-ban miért ilyen sok a mocsokos zsidó török latin orosz csiter?
Válaszaitokat előre is köszönöm! -
Ronaldinho #81135 Sziasztok!
Légyszíves segítsetek abban,hogy ezt a Pesgalaxy.com Patch 2016 2.00-t hogy,hova kell telepíteni? Sima alapjátékra? Köszönöm segítségeteket és válaszotokat!
Szép napot! -
#81134 -
#81133 PES 2016 Euro 2016 Kit v.6.1
http://www57.zippyshare.com/v/qy9ya50X/file.html -
Szusi88 #81132 Ahham ezt olvastam én is, de nem voltam benne biztos. Azaz a világ minden pontján játszható. Volt olyan angol oldal ahol azt írták hogy a kimaradt részek is belekerültek a játékba :) -
balazsb1987 #81131 Instant Gaming Itt only works in Europe-t ír. Bár most nincs készleten. Én itt vásárolok szinte mindent, megbízható, korrekt oldal.
Kérhetsz e-mail értesítést, amnt jön készlet értesítenek.
Utoljára szerkesztette: balazsb1987, 2016.03.30. 20:21:00 -
#81130 rest of the world-re tippelnék -
Szusi88 #81129 Sziasztok. Lehet már volt kérdésnek feltéve, de mit jelent a játék neve végén hogy ROW? g2a.com oldalon szeretném megvásárolni és nem vagyok benne biztos, hogy megfelelőt veszek és nem akarok pénzt kidobni sem :) Válaszaitokat köszönöm :) -
#81128 Talán ha 4 játékos arca került be, de attól még nem rossz. Ezen kívül reálisabb lett nagyon sok játékos szintje, bár Mahrez még mindig jobb lábas. Amúgy gondolom lesz majd valami euro face pack mod
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2016.03.26. 12:29:51 -
#81127 A válogatott nem probléma, nagyon hamar bele fognak moddolni mindent, amit kell. A stadionok problémásak. -
#81126 http://www.blikk.hu/sport/magyar-foci/kleinheisler-megis-voros-dzsudzsak-pedig-kapitany-lesz-az-eb-hivatalos-jatekaban/t5mgcbn -
Shelton #81125 de akkor kérdem én, mi értelme volt megvenni a licenszet? hiába ingyenes dlc, ha a tartalma nulla, inkább fizetnék pluszba 20-30 eurót, de egy hivatalos eb játékban legyen már benne legalább az összes stadion, a mezek, címerek még hagyján azok könnyen orvosolhatók. -
#81124 Nem. Ott a stadionokat kellett volna lemodellezni ami elég nagy meló és a Konaminál szerintem alig dolgozik valaki a PES-en mostanság. -
Shelton #81123 és a "maradék" 9 helyszínre is az ea-nél van a license? így komolytalan az egész.. -
#81122 Kizárólagos lice van az EA-nak, nem tudnak mit tenni
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2016.02.24. 10:09:50 -
#81121 Felháborító! Kihagyták a magyar válogatottat az Európa-bajnokság konzoljátékából!
http://www.blikk.hu/sport/magyar-foci/felhaborito-kihagytak-a-magyar-valogatottat-az-europa-bajnoksag-konzoljatekabol/506wdhk -
Shelton #81120 link
ezért kár volt megszerezni a licencet.. 24-ből 15 csapat, 1 db stadion..
Utoljára szerkesztette: Shelton, 2016.02.23. 23:27:36 -
#81119 Nincs. Ha akarsz játszani vedd meg (akadás csak akkor van ha szar a konami szerver) vagy szedd le Fifából talán a 2010es verziót. Az megy -
saviola8321 #81118 Sziasztok! Bocsánat ha nem lenne lehetőség erre a kérdésre hogy feltegyem de ha nem szabad akkor kérek valakit törülje. Szóval tört játékkal semmilyen módon nem kivitelezhető hogy játszak online? Főleg haverokkal szeretnék játszani. Régen még 4-5 éve tudom hogy volt egy Hamachi-s megoldás de azóta nem tudom valami más módon megoldható lenne-e. Előre is köszönöm a választ. -
#81117 Sziasztok!
Nincs véletlenül PES16-hoz szurkolói patch? -
yamato41 #81116 Kinek a pap, kinek a paplan. A FIFA nem érdekel, az 12 éveseknek szóló árkád szar, más koncepció, más játék. A PES saját bevallása szerint is szimuláció lenne, annak viszont hihetetlenül bugos, tele hibával. Szerintem egyszerűen nem fejlesztették eleget. Ez az én véleményem. Lehet vele, vitatkozni, egyet nem érteni. És innentől nagy ívben teszek arra, hogy mit nyert és mit nem. És még csak a gameplay-ről beszélek, a bajnokságok szimulációja egyszerűen vérlázítóan nem létezik évek óta. Fasza koncepció az, hogy a gameplay egy szimuláció, de egy rendes bajnokságot nem tudsz lejátszani úgy, ahogyan az IRL van, mert a fő vonal a Master League, ami egy totál fantázia. Nevetséges.