PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
( tegyek fel 1280x1024-es High képet róla ? )
És a lan és a direct ip mind kacsa volt?
Hmm... kár, hogy kidobtam az ablakon a vidkarira a pénzt, mert így akkor úgysem fogok játszani vele. 😞
Hát most eléggé csalódtam!! Ha ez nem csak pletyka (1v1), akkor bizony én 1 évig elteszem a focit aludni. 😞 Vagy nemtom, de ... Haverokkal lehet játszani IPn keresztül is.
Ha nincs benne legalább 2v2, akkor én meg se veszem. Csak már bánom, hogy megvettem a videókártyát...
--------------------------------------------------------------------------------
http://pes2008editing.blogspot.com/
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
de majd holnap suliba ecsetelem hogy mijér😊
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Haverom két napig használta, kb Dual Action szintjén van, csak a ventillátor ami plussz benne ill. az x-box-os elrendezés!
Ugytûnik még mindig a Rumblepad 2 Vibration Feedback ill. a vezetéknélküli változata a Cordless Rumblepad 2 a nyerõ !
Részlet az interjúból:
level7.nu: Hány játékos játszhat Online egymás ellen , illetve lesznek letölthetõ frissítések a játékhoz, mint például adatbázis frissítés?
Egy az egy ellen lehet csak játszani. Az ok az, hogy nem voltunk megelégedve azzal, ahogy ez mûködik a PES6-ban. Mindenképpen azt szeretnénk, hogy az online játék igazságos legyen, és egyformán élvezhetõ minden játékosnak. Ezért a teljes rendszert újra írtuk, és nem volt idõ a több játékos módok kidolgozására. A frissítésekre nincs tervünk, ehhez is licence kellene, amiben gyengék vagyunk. "
(Peshungary)
CSAK a Fradi
"megfeleõ felállást találnod, ill. taktikát beállítanod"
felállás pl. 4-4-2 ill. taktikát is elõre be kell állítani, hogy a meccs közben tudd mi az a 4 ami választható... nem ?
lehet én nem voltam egyértelmû, de lehet te nem olvastad el rendesen mit írtam 😛
Kell egy a játékstílusodnak megfeleõ felállást találnod, ill. taktikát beállítanod, és akkor nem lesz gond !
Probléma csak az, hogy a demóban nem lehet elmenteni igy mindig újra és újra be kell állítani !
Egy biztos ez az igazán nagy különbség a pes és a fifa közt !
Itt nem elég megtanulni mivel lõsz, passzolsz..stb, itt nagy szerepe van a fent említett dolgoknak, ezt csak úgy "észnélkül" nem lehet játszani, fõleg online! Meg kell tanulni bizonyos dolgokat, hogy maximálisan élvezd a gameplay adta lehetõségeket !
Na ezt figyeld 😛
Riquelme két szabadrúgásgóllal vezette sikerre az argentinokat ...
Totális realitás 😄
Amugy nem szoktam ilyen tatktikákkal ba... szórakozni, de lehet elkéne kezdenem