PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tobias88
a his kártya meg amúgy is jobb mint az asus
tobias88
szerintetek 1mbites net elég a játék online részéhez?
sammy
Én egy ASUS 1650XT kártyával nyomulok, és megy high-on.

Bercy
Nincs személyes tapasztalatom, de úgy gondolom, hogy igen.
Itt egy összehasonlító táblázat a VGA kártyák sebességérõl.
Ha megfigyeled 2* annyi pontja van, mint a 6600GT-nek(ugyebár ezen nem fut jól high-on de látszik, hogy nem sok kéne neki) és közel is van a 7600GT-hez amin a forumba írt kommentek szerint jól fut.
Breki33
HIS ICQ-RadeonX1650XT 256MB Turbo kártyával mehet HIgh-on a játék?
eZo
OFF:

Találkoztatok már a Learn Freestyle Football dvd-vel ?
Ez egy oktató dvd, ahol egy labdazsonglõr gyerek megmutatja a különbözõ trükköket, nem csak egyéni dolgok vannak benne, hanem pl. egy mûfüves pályán többen játszanak és gyakorolnak be figurákat pl. szabadrúgásokat, egész jó kis film, aki teheti szerezze be :)
itt van két szabadrúgás kombináció kedvcsinálónak:

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

horpeti
Hát én se a szabadokra gondoltam, azt nem gyakoroltam soha (igaz, nem is szabadrúgásokból szereztem gólokat).
Inkább arra gondolok, hogy kell bizonyos lejátszott meccs, amíg az ember átveszi az új PES ritmusát, a finomságokat, hogy azok már menjenek... Utána elég lesz arra figyelni, hogy mit csinál az ellenfél, nem pedig arra összpontosítani, hogy hogyan vegyem át a labdát, meg milyen ütemben adjam a dolgokat, hogy a legjobb legyen.
Az új PESnél úgy érzem, hogy van mit ily módon tanulni annak ellenére, hogy nekem a top player semmit se mutatott az alatt a néhány meccs alatt, amit játszottam (de ettõl még érzem, hogy közel nem olajozott a dolog, hiszen más a ritmus).

horpeti
Jah, mert akkoriban az volt a pálya, hogy 10 után hívjuk egymást... És ugye, mikor játszottunk, már amúgy is rég elmúlt 10 (több meccs alatt), és már a csaj is hisztis volt, és "toporzékolt", hogy nem hívom. :)))

Breki33
visszatérve a játékra eszembe jutott egy ötlet

kise próbáltam az új gyepem az eredeti konamis csíkozással illetve most tudtam magam módosítani az eredeti alpha-t, hogy ne legyen túl tökéletes a csíkozás

így készítettem 6 új gyepet ami a korábban kilinkelt kettõ változatai csak más alphával

most nem tudom tesztelni, de várok rá jelentkezõket
Breki33
mondjuk én számítógépen biztos nem pókereznék

ha már a Half LIfe2-re sajnálom az idõt <#unalmas><#smile>
Breki33
hát énse fogok órákat gyakorolni

tudom van aki rúg például gyakorol 100 szabadot hogy midig belõje nagy százalékban, de nekem nem ez a célom csak szeretnék jókat játszani

Breki33
nem úgy értem

de az ember szeretne gyorsan visszasvágót erre benyögöd hogy izé 20 perc múlva mert fel kéne hívni a csajt

és mindezt este 11 után, hogy várjalak meg P
horpeti
A végén még elkezdek vele játszani, meg megveszem, hogy parázs meccseket játsszunk, csak valahogy most nem érzem az indittatást, hogy beleöljek pl. 200 óra gyakorlást, hogy jó legyek. :P Most inkább pókerezek, oda szívesebben ölöm az óráim... De majd erre is rákattanok biztosan. :)

horpeti
Hát igen, menekültem, ahogy tudtam. :P
Amúgy olyan nagyon sokat nem játszottunk, hamar rámuntál. :) Mondjuk nem csodálom, nem voltak túl izgik a meccsek. :PPP

Breki33
tudtátok, hogy graphic studióval lehet külön bint-t is szerkeszteni?
Breki33
ja csak azt nem bírtam mikor visszavágót akartam mindig hívott a csaj P
horpeti
Hát jah. De ellened nem lehetett mit csinálni, mert te középen tömörültél.
Más meg a szélen fogta a játékosaim, ott meg középen indult meg Sheva. :D

Régi szép idõk. :P

Sziasztok!

Tudnátok mondani pár lövész kombiniációt a játékba mert nem mindíg mennek jól.
Meg még pár passz kombó is segítene!

KÖszi

Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!

Breki33
Pro Evolution Soccer 2008 DEMO Patch 1.0

Version 1.0 Full

- FIFA FairPlay Banner (by Rafik & Don Cerveza)
- PS 2 gamepads (by jacksion1984)
- PS 2 buttons and gamepad image on control screen (by drozdzynski & LivornoUltra)
- ESPN replay logo (by PlaManU & jacksion1984)
- New players position logos (by jacksion1984)
- Loading Screen Fix (without Konami logo) (by Lo$tY)
- Lineups Update Patch 1.2 (by mosu)
- Adidas Teamgeist Ball (Model by gamingaccess; Texture by YNWA)
- Complete WC style staduim adboards (by YNWA)
- Kitserver 7 and Time Expander 1.1 (by Robbie & Juce)
- New Stadium Turf (Alpha by PiN0YChris; Texture by Frenkie)
- New Teams Logos (by jacksion1984)
- Fixed settings.exe

Version 1.0 Lite

- Lineups Update Patch 1.2 (by mosu)
- Adidas Teamgeist Ball (Model by gamingaccess; Texture by YNWA)
- Complete WC style staduim adboards (by YNWA)
- New players position logos (by jacksion1984)
- Kitserver 7 and Time Expander 1.1 (by Robbie & Juce)
- New Stadium Turf (Alpha by PiN0YChris; Texture by Frenkie)
- Fixed settings.exe

Installation:

- Open PES 2008 DEMO Patch 1.0.exe then choose your PES 2008 DEMO directory and press Install
(Attention! It will replace your cv_1.img, cv_0.img, rv_e.img and settings.exe files)

Download Version 1.0 Lite:
http://www.zshare.net/download/4235422301a495/
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=14137

Download Version 1.0 Full:
http://www.megaupload.com/?d=KHBVB02V
Breki33
Ezt külön lehet rendelni pénzért.
Breki33
látom ismerõs a szitu :-)

ezt Sheva csinálta max profin, vagy egy ilyen gól vagy egy szabadrúgásgól
Breki33
hát ezért volt ott revans :-)

de nem igazán szerettem a kiteszem a csatárokat a legszélére és aztán indítgatom õket játékosokat.

Sztem ez nem szép játék. Viszont lehet eredményes
Breki33
Ez így megtévesztõ!

ez nem a teljes,
azt pénzért lehet megvenni, tavaly kérdeztem is,
hogy ki szállna be ha közösen megvennénk.

Ezek sample lapok amik közül raktam be párat korábban.
zeus89
ez a tanitó DVD a játékhoz van, vagy ez is külön pénz??

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Nahát ez rám is igaz volt.Az elején még birtam veled,de 2-3 hónap elteltével a milanos Shevchenko kiugratásaid és elõreíveléseid,az már sok volt nekem...<#vigyor4>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

horpeti
jaja, tudom. Az elején még te vertél. Aztán betanultam a szar kiugratásokat, meg beadásokat, és ugye azok meg bementek. :)

na majd most lehet revans, ha megveszem. :) Ha meg nem, és van lan, akkor is lehet. Csak akkor valszeg nem fogok játszani. :P

mrzoltan
köccc most má müxik
rooney8
na mégegyszer www.dll-files.com/

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Firerock
mostmár mûxik?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

kuci06
directx reinstall

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

mrzoltan
Hali.Felraktam a pes demót indítanám de nem találja a d3dx9_30.dll fálj-t.Reinstall de akkor se találja.plz help
báttyó02

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

tobias88
én azt 5re saccolom
rooney8
Újara raktam az ikszpét és végre mûködik a pes-is meg a fifa-is. Hát azt kell mondjam hogy az idei pes iszonyat jóra sikeredett. a fifa utól se érheti a pest. monnyuk ez köztudott xd

Pacal17
Az oké, hogy 10 évente egyszer elõfordul, de nem minden meccsen!<#idiota>
Mindegy, a probléma már megoldódott. még 10 nap és zózhatjuk <#taps>

Breki33
? <#zavart2><#ejnye1>
tobias88
én megyek és leölöm breki-t<#nyes>, amúgy ha gépem hazajön, az itthoni 1 mbites nettel fog menni sztetek?
:D nem egy tõzsér :D de nem volt az rossz,sõt.... amugy messi szépen átbaszta a csávó(kat)

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Breki33
mondjuk ha multizok nekem akkor gamepadot is kell venni mert most csak a saját magam által megcsinált van amiben elszakdt a múanyag érintkezõ
Breki33
lol

volt egy idõszak amikor fordítva volt........

aztán azok a mázlik, hogy mikor megszakad akkoris oda 3-0 hiába vezettem
horpeti
Mondjuk ha te jössz multizni, és megint lehet verni téged, akkor talán megéri megvenni. :PPP

horpeti
86 GE

Milyen karit vettél?

Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!

Breki33
Riquelme ket golja hetvegi selejtezorol:

http://www.youtube.com/watch?v=PaPGsQhByO0

Nem egy Tõzsér, de nem rossz P
Breki33
én meg simán kihagytam a Pes6-ot (sztem nem érte meg)

így most multira éhes vagyok
horpeti
Jah, csak én speciel már 2v2ben is meguntam a PES6ot, bár azért néha jó.. Csak már jó lenne az új. De úgy látszik, akkor ezt benéztük.

Lehet el is adom a videókártyám. :) ezt a pechet... :)

Breki33
akinek meg nem multizhat pes6-al még fél vagy egy évig
Ha lesz benne egyáltalán lan. De ha onlineban nem lehet, nem hinném, hogy lanban lehet majd. Elég fura lenne.