PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt egy összehasonlító táblázat a VGA kártyák sebességérõl.
Ha megfigyeled 2* annyi pontja van, mint a 6600GT-nek(ugyebár ezen nem fut jól high-on de látszik, hogy nem sok kéne neki) és közel is van a 7600GT-hez amin a forumba írt kommentek szerint jól fut.
Találkoztatok már a Learn Freestyle Football dvd-vel ?
Ez egy oktató dvd, ahol egy labdazsonglõr gyerek megmutatja a különbözõ trükköket, nem csak egyéni dolgok vannak benne, hanem pl. egy mûfüves pályán többen játszanak és gyakorolnak be figurákat pl. szabadrúgásokat, egész jó kis film, aki teheti szerezze be :)
itt van két szabadrúgás kombináció kedvcsinálónak:

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Inkább arra gondolok, hogy kell bizonyos lejátszott meccs, amíg az ember átveszi az új PES ritmusát, a finomságokat, hogy azok már menjenek... Utána elég lesz arra figyelni, hogy mit csinál az ellenfél, nem pedig arra összpontosítani, hogy hogyan vegyem át a labdát, meg milyen ütemben adjam a dolgokat, hogy a legjobb legyen.
Az új PESnél úgy érzem, hogy van mit ily módon tanulni annak ellenére, hogy nekem a top player semmit se mutatott az alatt a néhány meccs alatt, amit játszottam (de ettõl még érzem, hogy közel nem olajozott a dolog, hiszen más a ritmus).
kise próbáltam az új gyepem az eredeti konamis csíkozással illetve most tudtam magam módosítani az eredeti alpha-t, hogy ne legyen túl tökéletes a csíkozás
így készítettem 6 új gyepet ami a korábban kilinkelt kettõ változatai csak más alphával
most nem tudom tesztelni, de várok rá jelentkezõket
ha már a Half LIfe2-re sajnálom az idõt <#unalmas>#unalmas><#smile>#smile>
tudom van aki rúg például gyakorol 100 szabadot hogy midig belõje nagy százalékban, de nekem nem ez a célom csak szeretnék jókat játszani
de az ember szeretne gyorsan visszasvágót erre benyögöd hogy izé 20 perc múlva mert fel kéne hívni a csajt
és mindezt este 11 után, hogy várjalak meg P
Amúgy olyan nagyon sokat nem játszottunk, hamar rámuntál. :) Mondjuk nem csodálom, nem voltak túl izgik a meccsek. :PPP
Más meg a szélen fogta a játékosaim, ott meg középen indult meg Sheva. :D
Régi szép idõk. :P
Tudnátok mondani pár lövész kombiniációt a játékba mert nem mindíg mennek jól.
Meg még pár passz kombó is segítene!
KÖszi
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!
Version 1.0 Full
- FIFA FairPlay Banner (by Rafik & Don Cerveza)
- PS 2 gamepads (by jacksion1984)
- PS 2 buttons and gamepad image on control screen (by drozdzynski & LivornoUltra)
- ESPN replay logo (by PlaManU & jacksion1984)
- New players position logos (by jacksion1984)
- Loading Screen Fix (without Konami logo) (by Lo$tY)
- Lineups Update Patch 1.2 (by mosu)
- Adidas Teamgeist Ball (Model by gamingaccess; Texture by YNWA)
- Complete WC style staduim adboards (by YNWA)
- Kitserver 7 and Time Expander 1.1 (by Robbie & Juce)
- New Stadium Turf (Alpha by PiN0YChris; Texture by Frenkie)
- New Teams Logos (by jacksion1984)
- Fixed settings.exe
Version 1.0 Lite
- Lineups Update Patch 1.2 (by mosu)
- Adidas Teamgeist Ball (Model by gamingaccess; Texture by YNWA)
- Complete WC style staduim adboards (by YNWA)
- New players position logos (by jacksion1984)
- Kitserver 7 and Time Expander 1.1 (by Robbie & Juce)
- New Stadium Turf (Alpha by PiN0YChris; Texture by Frenkie)
- Fixed settings.exe
Installation:
- Open PES 2008 DEMO Patch 1.0.exe then choose your PES 2008 DEMO directory and press Install
(Attention! It will replace your cv_1.img, cv_0.img, rv_e.img and settings.exe files)
Download Version 1.0 Lite:
http://www.zshare.net/download/4235422301a495/
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=14137
Download Version 1.0 Full:
http://www.megaupload.com/?d=KHBVB02V
ezt Sheva csinálta max profin, vagy egy ilyen gól vagy egy szabadrúgásgól
de nem igazán szerettem a kiteszem a csatárokat a legszélére és aztán indítgatom õket játékosokat.
Sztem ez nem szép játék. Viszont lehet eredményes
ez nem a teljes,
azt pénzért lehet megvenni, tavaly kérdeztem is,
hogy ki szállna be ha közösen megvennénk.
Ezek sample lapok amik közül raktam be párat korábban.
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
na majd most lehet revans, ha megveszem. :) Ha meg nem, és van lan, akkor is lehet. Csak akkor valszeg nem fogok játszani. :P
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Mindegy, a probléma már megoldódott. még 10 nap és zózhatjuk <#taps>#taps>
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
volt egy idõszak amikor fordítva volt........
aztán azok a mázlik, hogy mikor megszakad akkoris oda 3-0 hiába vezettem
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!
http://www.youtube.com/watch?v=PaPGsQhByO0
Nem egy Tõzsér, de nem rossz P
Lehet el is adom a videókártyám. :) ezt a pechet... :)