PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(H)(H)
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ajánlom a taktika billentyût figyelmedbe, 4 lehetõséget tehetsz be a 15bõl kb
meg megmondom õszintén,nem is nagyon tolom...1nap 1meccs kb
nem akarom már most a demóba kiismerni a gémpléjt,majd a fullba :)
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Van itt valaki, aki Xbox360-on tolja a PES2008-at? Érdekelne a grafika, hogy milyen a PC-s változathoz képest!
Thx a válaszokért
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
megjelenhetne már......:(
Illetve megfigyeltétek, hogy kapuskirúgásnál mi van a kijelzõn?
hú micsoda képek!fifa-ban menedszer mód?az mi? :)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
szóval sztem elég az neki:)
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
tehát hány százalékot tesz rá
de soxor leis támad szinte rögtön el kell rúgni mert különben rögtön meglök vagy odalép
ez meg kb bûvös kocka kirakási szint.......:-)
viszoont tegnap fel*sztam magam me 4-0 vert Törökország...Spanyolokkal voltam.....bosszút akartam állni Brazíliával, de ott is 3-1-re mentek a 69. percben mikor elvesztettem a fejem és mindenkit felrúgtam....a vége az lett, hogy 4 mezõnyjátékossal nem játszhattam tovább és 3-0 lett......
érdemes megnézi bármelyik elõzetes képet csak tükrözött mintát látsz
illetve a #36839-ben berakott sablonokat
ott van a bin ha megnézed gs-el sztem azért van annyi mert mind a négy fajta benne lesz
tehát sima csik abból lesz chess átlós csík abból keresztbe chess és negyek kör abból meg teljes kör
ezen nagyon jól látszik, hogy csinálja
Ha kirakta a kört akkor meg elforgatja és újra rárakja de ugye körnél ez ugyanaz
viszont sima csíkosnál ez jön ki

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Mindig becsúszással szerelsz vagy lövés gombbal ?
Én nagyon keveset szabálytalankodom, mindig a passz gombbal szerelek,ami ált. szabályos is !
Milyen nehézségi szinten nyomod ? Mert korábban szó volt arról, hogy Top Playeren nem olyan szigorú a bíró !
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Pes6-os San Siro ill. Bernabeu gyep amit te készítettél sztem az is nagyon jó !
Ilyen pályákat szívesen látnék pes2008-ban is ;)
Nem kötelezõ játszani vele, illetve nem biztos, hogy helye van az ilyen hangnemû ( #36871) HSZ-nak itt !
FrenkieSP Will you be able to modify your amazing TURF to only a straight lines pattern with two colors I mark on picture??