PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt nézem,hogy ezek a füvek szépek meg minden,de olyan "mû" hatásuk van...kéne bele 1-2 folt (kikopott rész),amitõl életszerûbb lehet.
1ébként Breki nézted ezeket az "animált reklámtáblákat" ?
1ébként Breki nézted ezeket az "animált reklámtáblákat" ?
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
más is járt úgy, hogy berakott egy méretnöveléses bin-t és aztán mecs indításkor csak a gép újraindítása segített?
nekem tegnap mindig ez volt és végre rájottem, hogy oldhatom meg
nekem tegnap mindig ez volt és végre rájottem, hogy oldhatom meg
Ilyen gamepadom van
Csak meg kellett szerelnem P
De láttam már ennél olcsóbban is fõlerg hogy én sexárdi vagyok
Csak meg kellett szerelnem P
De láttam már ennél olcsóbban is fõlerg hogy én sexárdi vagyok
itt nézz körül,de ezt meg is vehetnéd mert kurva jó http://ipon.hu/?product_id=16810
FORZA MILAN!!!
1 hete meg volt ilyen is eladõ 30-ért amit haverom vett meg GeForce PCX 8600 256 MB DDR GTS Silent Pipe III Gigabyte.
FORZA MILAN!!!
Gigabyte NX88S320H-B-RH nVidia 8800GTS 320MB PCI-E Ilyet vettem 48000 forintért de 2 hónaposan.
FORZA MILAN!!!
Ha kell német fordítás vagy angol szóljatok de fõleg német (osztrák suliba játok) és ha valami spanyol van és nagyon fontos abban is van segítõ partnerem😊
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!
Ez honnan van ? Kijött már valamilyen platformra ?
tudom, hogy nem ide tartozik, de azért érdekes a video. A KONAMI külön fejleszti a játékot Wii-re, a jövõ év 1. negyedében jelenik meg, és soha nem látott szabadságot ígér az irányításban. Wii
lehet, hogy igazad van mert ugye most a lövések fejezetet fordítottuk, tehát valamilyen lövésfajtának kellene lennie, a lövõcsel inkább a trükkök közé tartozhat.
húú, mindjárt elpirulok <#integet2>#integet2>
ok
diegoam profi németes és otthon van az ilyen dolgokban ezt tanusíthatom
és személyszerint neki és Sammy-nak nagyon örülök hogy benéznek ide néha.
Ebbõl csak profitálhatunk
és személyszerint neki és Sammy-nak nagyon örülök hogy benéznek ide néha.
Ebbõl csak profitálhatunk
nincs mit, csak nem kell egybõl idiótának nézni a másikat, nem otthon a gép elõtt ülve minden kombinációt kipróbálgatva fordítottam, hanem a munkahelyemen kis idõt rászánva, gyorsan, a szövegre koncentrálva. Aztán utólag belegondolva mi is rájöttünk, hogy valami nem stimmel, de ez egy félreérthetõ német szó miatt volt. Ennyi, de ettõl még ismerjük a PES alapjait, meg a lövõcselt is.
Nekem a 3000 forintos gamepadom jelentem immár 2 éve hiba nélkül megy 😄 Hihetetlen! Azóta egy cordless is el lett nyúzva (meghalt a jobb analóg), de ez a kicsike még mindig bírja:
Bullfrog SL-6540

Bullfrog SL-6540

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Hát a PES 2008-ban elég régi keretünk szerepel. Még jó, hogy az Edit Mode-al negyed óra alatt át lehet írni:

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Petikém tudom
nem egyszerre nyomtam hanem átcsúsztatom az ujjam és miközben engedem fel már nyomom a paszt.
Sztem inkább megköszönhetnéd hogy próbálta nekünk lefordítani
nem egyszerre nyomtam hanem átcsúsztatom az ujjam és miközben engedem fel már nyomom a paszt.
Sztem inkább megköszönhetnéd hogy próbálta nekünk lefordítani
Amikor megnyomod, akkor csinálja a cselt, ez egyértelmû. Nem is egyszerre kell nyomni. Eddig se úgy kellett.
Megnyomod a lövést, akkor lõné, és abban a pillanatban, mikor megnyomod a passt is, akkor csinálja a lövõcselt. Szóval elég finoman lehet idõzíteni a lövõcselt, igaz nincs túl sok idõd. 😊
Megnyomod a lövést, akkor lõné, és abban a pillanatban, mikor megnyomod a passt is, akkor csinálja a lövõcselt. Szóval elég finoman lehet idõzíteni a lövõcselt, igaz nincs túl sok idõd. 😊
bocs, hogy lefordítottuk
Viszont ha azok a nagyon bika lövések, meg egyenes lövések nem csak a free kickre vonatkoznak (és miért csak arra vonatkoznának), úgy sok izgalmas variáció lehetséges egy lövés eleresztésére, még ha ebbõl valszeg úgyis csak 1-2 lesz hatásos. 😊 Ezt megéri próbálgatni.
jó, lehet, engem az kavart meg, hogy a sich neigen németül kanyarodás félét jelent, de ezek szerint van más jelentése is, akkor megfejtettük, csavarodó lövés helyett lövõ csel a helyes.