PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oline remélem majd rugsz nekem ilyen gólokat és nem csak döntetlenig jutunk el<#crazya>#crazya>
FORZA MILAN!!!
erre gondolsz?
Hát épp ezaz hogy nemértek hozzá 😄 Csak benyomtam az F9-cet és fölvette. Bár ez vmi 40 másodperc, szal most kicsit megszerkesztyük 😊 Felgyorsitom 2xeresre. Amugy mi annak a számnak a cime ami csomó ilyen focis videóba van vmi " I got no timmme lálálá lá tü tü tütütütü tü tü tüüü" Ilyen tökre jó feelingje van.
Emberek, akkora gólt lõttem Sergio Ramossal Top Playeren Argeintina ellen hogy beszartok 😄 Felvettem fraps-sal , igaz hogy 3 FPS re sikeredett, de a lényeget lehet majd láttni. feltöltöm majd youtube ra meg GIF be is megpróbálom valahogy
hát de látod vannak egyedi igények P
ez amúgy olyan koszolódás lesz ami a középkezdõkörben szélén és 11-es környékén lesz
de támadt egy ötletem
ez amúgy olyan koszolódás lesz ami a középkezdõkörben szélén és 11-es környékén lesz
de támadt egy ötletem
Igen, fû.
Hát végignéztem a screenshotjaimat, de nekem nem hiányzik a koszolódás. Van valamennyi rajta, az nekem elég is 😊
Hát végignéztem a screenshotjaimat, de nekem nem hiányzik a koszolódás. Van valamennyi rajta, az nekem elég is 😊
mármint a fû?
nekem a labda kursor fagyott bárhogy raktam be
de mostmár jó
ehhez a fûkoszolódásos dologhoz mit szólsz?
a 95-ös slot transparency-ét kéne állítani de azt csak transform color depth-el tudom azután pedig minden szin full-on lesz
nekem a labda kursor fagyott bárhogy raktam be
de mostmár jó
ehhez a fûkoszolódásos dologhoz mit szólsz?
a 95-ös slot transparency-ét kéne állítani de azt csak transform color depth-el tudom azután pedig minden szin full-on lesz
A tied is fagyott, meg egy sárga nike labdás is. Ha jól emlékszem, minden bin fagyott, ahol méretnövelés kellett a berakáshoz.
aham ezis lehet
konkrétan kinek a bin-ja fagyott?
illetve mi volt az
én beraktam mindegyik bin-t egy könyvtárba és azt importáltam így maga intézte a méretnövelést egyben és jóis lett
konkrétan kinek a bin-ja fagyott?
illetve mi volt az
én beraktam mindegyik bin-t egy könyvtárba és azt importáltam így maga intézte a méretnövelést egyben és jóis lett
Igen, a mástól kapott bin-t ha berakom az img-be, akkor fagy. Ha berakás elõtt betöltöm GGS-be, és ott az egyik texturát kiexportálom majd beimportálom ugyanoda (vagyis végeredményben a textúrák nem változnak), akkor a GGS újraépíti a bin-t és utána már nem fagy le a PES.
Nem GGS-el rakom be, csak elõtte újraépíttetem a GGS-sel a bin-t, és utána mûxik.
Nem GGS-el rakom be, csak elõtte újraépíttetem a GGS-sel a bin-t, és utána mûxik.
mármint más bin-jét?
te GS-el raksz be bin-t az img-be?
igazából én asf explorer-es méretnövelõs berakásra gondoltam
te GS-el raksz be bin-t az img-be?
igazából én asf explorer-es méretnövelõs berakásra gondoltam
a kopás az külön van a bin-ben, ha a fúre raknék kopást elég furán nézne ki sokszorosára tükrözve
kicsit hülyén oldották meg idén a fûberakást magában a játékban
milyen ezeket?
kicsit hülyén oldották meg idén a fûberakást magában a játékban
milyen ezeket?
Nálam volt már ilyen. Én úgy oldottam meg, hogy a GGS-sel újraszerkesztettem a .bin fájlt. Utána ment.
Néha viszont a GGS is elszáll, mikor új textúrát akarok berakni. Ezt néha sikerül megoldani egy régi textúra berakásával, de nem mindig.
Néha viszont a GGS is elszáll, mikor új textúrát akarok berakni. Ezt néha sikerül megoldani egy régi textúra berakásával, de nem mindig.
akkor azért voltak ilyen érdekes szabadok, és nemtudtuk hogy mi volt, de volt olyan hogy bikából rárugtam az ellen kezére és semmi, pedig gól lett volna