PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
apply curl : nézzétek a kombóját. Nem kell nyelvtudás, hogy kitaláld, hogy azzal csavarja. Eddig is így csinálta.
PESrõl van szó, nem valami egészen UFO gamerõl. 😊 Jaj istenem. 😛
PESrõl van szó, nem valami egészen UFO gamerõl. 😊 Jaj istenem. 😛
sloping shot és az apply curl közötti különbséget kellene megtudni, angolt nem vágom annyira
lövés + pass mindig is lövõcsel volt, nem hinném, hogy nagyon változott volna a kombó. Már csak azért sem, mert már az alatt a pár meccs alatt, amit nyomtam is használtam, és bizony nem csavarodó lövés volt, meg minden egyéb. 😛
Az új dual action már nem ilyen...
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Próbálgassátok, nincs olyan sok gomb kombó.
PES5ben és PES6ban R2vel lett nagyobb az íve a magas lapdáknak.
PES5ben és PES6ban R2vel lett nagyobb az íve a magas lapdáknak.
"Csavarodó lövés: lövésgomb + passzgomb, amint a lövéscsík megjelenik" - ezt jobban átgondolva, nem biztos, hogy ez csavarodó lövés. Ha valaki ki tudná próbálni mi történik a leírás alapján, jó lenne, ezt még pontosítani kell szerintem, mert akkor mi az Effet ami csak iránygombbal hozható elõ. Lehet, hogy az Effet a csavarás, ez pedig valami más.
ja, így már egyértelmû, jó kis kép
EZ alapján
Gyors szabadrúgás:
passz gomb + iránygomb, amint a játékos leteszi
a labdát a szabadrúgás elvégzéséhez
Célzás: iránygomb jobbra vagy balra
Lövés normál erõvel: lövésgomb
Egyenes lövés: lövésgomb + háromszög gomb (W),
amint a lövéscsík megjelenik
Erõs lövés: lövésgomb + iránygomb felfele nyomva
Nagyon erõs lövés: lövésgomb + iránygomb felfele nyomva
+ háromszög gomb (W), amint a lövéscsík megjelenik
Csavarodó lövés: lövésgomb + passzgomb, amint a lövéscsík megjelenik
Gyenge lövés: lövésgomb + iránygomb lefele
Nagyon gyenge lövés: lövésgomb + iránygomb lefele
+ passzgomb, amint a lövéscsík megjelenik
Speciálislövés 1 : lövésgomb + iránygomb lefele
Speciálislövés 2: lövésgomb + iránygomb felfele
Effet: iránygomb jobbra vagy balra, amint a lövéscsík megjelenik
Lövésirány változtatása: miután az iránygombbal irányt választottál, nyomd meg a játékosváltó gombot, hogy balra irányíts, vagy a sprint gombot, hogy jobbra lõjön
Hosszú passz: ívelés gomb gomb (A)
Magas ívû hosszú passz: speciális kontroll gomb (?)
+ ívelés gomb gomb (A)
Lapos beadás: ívelés gomb gomb (A)+ iránygomb lefele
Rövidpassz: passzgomb
Távoli kiugratós pasz: háromszög gomb (W)
Manuálispassz: tartsd a jobb analógot a kívánt irányba
+ manuális passz gomb
Egy második lövõ játékos odarendelése: tartsd
a játékosváltó gombot lenyomva + sprint gomb
2.játékos megjátszik a hosszú passzt: tartsd lenyomva a játékosváltó gombot, mialatt a ívelés gomb gomb (A)-al próbálod megjátszani a labdát
2. játékos visszateszi a labdát az 1. játékosnak: tartsd lenyomva a játékosváltó gombot és nyomd meg a passz gombot
2. játékos kapura lõ: tartsd lenyomva a játékosváltó gombot és lõj a lövésgombbal
Gyors szabadrúgás:
passz gomb + iránygomb, amint a játékos leteszi
a labdát a szabadrúgás elvégzéséhez
Egyenes lövés: lövésgomb + háromszög gomb (W),
amint a lövéscsík megjelenik
Nagyon erõs lövés: lövésgomb + iránygomb felfele nyomva
Nagyon gyenge lövés: lövésgomb + iránygomb lefele
Speciálislövés 1 : lövésgomb + iránygomb lefele
Speciálislövés 2: lövésgomb + iránygomb felfele
Lövésirány változtatása: miután az iránygombbal irányt választottál, nyomd meg a játékosváltó gombot, hogy balra irányíts, vagy a sprint gombot, hogy jobbra lõjön
Hosszú passz: ívelés gomb gomb (A)
Magas ívû hosszú passz: speciális kontroll gomb (?)
+ ívelés gomb gomb (A)
Lapos beadás: ívelés gomb gomb (A)+ iránygomb lefele
Távoli kiugratós pasz: háromszög gomb (W)
Manuálispassz: tartsd a jobb analógot a kívánt irányba
+ manuális passz gomb
Egy második lövõ játékos odarendelése: tartsd
a játékosváltó gombot lenyomva + sprint gomb
2.játékos megjátszik a hosszú passzt: tartsd lenyomva a játékosváltó gombot, mialatt a ívelés gomb gomb (A)-al próbálod megjátszani a labdát
2. játékos visszateszi a labdát az 1. játékosnak: tartsd lenyomva a játékosváltó gombot és nyomd meg a passz gombot
2. játékos kapura lõ: tartsd lenyomva a játékosváltó gombot és lõj a lövésgombbal
ja hogy akkor nem a hivatalos kézikönyv hanem ez
esetleg be tudod rakni ezt a lapot amin írják
hátha megvan angolul?
esetleg be tudod rakni ezt a lapot amin írják
hátha megvan angolul?
PES 2009: radikales Make-Over?
Még az új PES szezon megkezdése elõtt Shingo Takatsuka a játék producere már arról nyilatkozott, hogy a következõ részben a játék szinte összes elemét újracsinálják. Nem csak a gameplayben akarnak alapvetõ változtatásokat végrehajtani, hanem új játékmódokat is akarnak beletenni. További részleteket azonban már nem akart elárulni.
forrás: pescorner.de
Még az új PES szezon megkezdése elõtt Shingo Takatsuka a játék producere már arról nyilatkozott, hogy a következõ részben a játék szinte összes elemét újracsinálják. Nem csak a gameplayben akarnak alapvetõ változtatásokat végrehajtani, hanem új játékmódokat is akarnak beletenni. További részleteket azonban már nem akart elárulni.
forrás: pescorner.de
rákérdezni nem tudok, ez ugyanaz a segédanyag amibõl Te is tettél már be ide képeket, csak ez németül.
"Tödlicher Pass-Taste" = halálos passz gomb, "Langer Pass-Taste" = hosszú passz gomb - igy volt.
"Tödlicher Pass-Taste" = halálos passz gomb, "Langer Pass-Taste" = hosszú passz gomb - igy volt.
hogy volt írva németül?
nem tudsz rákérdezni?
"Magas ívû hosszú passz: speciális kontroll gomb (?) + hosszú passz gomb"
lehet a speciális gomb az L1 és akkor L1+W de vhogy az az érzésem, hogy ez inkább a lesz
nem tudsz rákérdezni?
"Magas ívû hosszú passz: speciális kontroll gomb (?) + hosszú passz gomb"
lehet a speciális gomb az L1 és akkor L1+W de vhogy az az érzésem, hogy ez inkább a lesz
ki kellene próbálni, a német szövegben meg volt így különböztetve, de nem lehet, hogy ugyanarról a gombról van szó? Vagy a másik megoldás a hosszú passz gomb amikor magasan elõreíveli, a halálos passz gomb meg amit a kiugratásokhoz használunk?
köszi beis beis írtam ezeket a FAQ-ba, de
beszéljük meg hátha közösen összehozzuk
pl mi az a halálos passz gomb?
hosszú passz gomb ? ez gondolom a W-s
beszéljük meg hátha közösen összehozzuk
pl mi az a halálos passz gomb?
hosszú passz gomb ? ez gondolom a W-s
errõl sem vehetõ le mert egyben van
dualról viszont akkor leesett mikor a gumis úgymond széthasadt
dualról viszont akkor leesett mikor a gumis úgymond széthasadt
nem egészen ilyen, szerintem a duálról nem vehetõ le ( bárnem próbáltam még) és a guminál keményebb anyag van rajta
ja, ezt nem tudtam, ennyire nem mélyedtem bele, de nekem is hasonlóan van a gomb elosztás mint Neked.
a gamepadra visszatérve, akkor lehet, hogy nem egészen gumi csak valami másfajta anyag csúszás ellen, de igazán meg kellene néznem élõben egy rumblepadot, hogy pontosan meg tudjam mondani
a gamepadra visszatérve, akkor lehet, hogy nem egészen gumi csak valami másfajta anyag csúszás ellen, de igazán meg kellene néznem élõben egy rumblepadot, hogy pontosan meg tudjam mondani
Egy kis segítség, már németül megvan néhány oldal a kézikönyvbõl, most ennyire volt idõm.
Rúgás fajták:
Gyors szabadrúgás: passz gomb + iránygomb, amint a játékos leteszi a labdát a szabadrúgás elvégzéséhez
Egyenes lövés: lövésgomb + halálos passz gomb, amint a lövéscsík megjelenik
Nagyon erõs lövés: lövésgomb + iránygomb felfele nyomva + halálos passz gomb, amint a lövéscsík megjelenik
Nagyon gyenge lövés: lövésgomb + iránygomb lefele + passzgomb, amint a lövéscsík megjelenik
Speciálislövés 1 : lövésgomb + iránygomb lefele + halálospassz gomb, amint a lövéscsík megjelenik
Speciálislövés 2: lövésgomb + iránygomb felfele + passzgomb, amint a lövéscsík megjelenik
Hosszú passz: hosszú passz gomb
Magas ívû hosszú passz: speciális kontroll gomb (?) + hosszú passz gomb
Lapos beadás: hosszú passz gomb + iránygomb lefele
Halálospassz: halálospassz gomb
Manuálispassz: tartsd a jobb analógot a kívánt irányba + manuális passz gomb
Egy második lövõ játékos odarendelése: tartsd a játékosváltó gombot lenyomva + sprint gomb
2.játékos megjátszik a hosszú passzt: tartsd lenyomva a játékosváltó gombot, mialatt a hosszú passz gombbal próbálod megjátszani a labdát
Rúgás fajták:
Gyors szabadrúgás: passz gomb + iránygomb, amint a játékos leteszi a labdát a szabadrúgás elvégzéséhez
Egyenes lövés: lövésgomb + halálos passz gomb, amint a lövéscsík megjelenik
Nagyon erõs lövés: lövésgomb + iránygomb felfele nyomva + halálos passz gomb, amint a lövéscsík megjelenik
Nagyon gyenge lövés: lövésgomb + iránygomb lefele + passzgomb, amint a lövéscsík megjelenik
Speciálislövés 1 : lövésgomb + iránygomb lefele + halálospassz gomb, amint a lövéscsík megjelenik
Speciálislövés 2: lövésgomb + iránygomb felfele + passzgomb, amint a lövéscsík megjelenik
Hosszú passz: hosszú passz gomb
Magas ívû hosszú passz: speciális kontroll gomb (?) + hosszú passz gomb
Lapos beadás: hosszú passz gomb + iránygomb lefele
Halálospassz: halálospassz gomb
Manuálispassz: tartsd a jobb analógot a kívánt irányba + manuális passz gomb
Egy második lövõ játékos odarendelése: tartsd a játékosváltó gombot lenyomva + sprint gomb
2.játékos megjátszik a hosszú passzt: tartsd lenyomva a játékosváltó gombot, mialatt a hosszú passz gombbal próbálod megjátszani a labdát
két megjegyzés
egy, nemtudom észreverttétek, e, hogy egyik fórumtársunk remek kis FAQ felületet készített, ide várnánk konkrét dolgokat amiket berakhatunk
tehát nem azt hogy ez meg az kéne bele hanem komplett teljes szövegeket amiket berakásra érdemesnek gondoltok
másik a banner készítõjét kérném ha nem gond megcsinálná a bannert ugyanígy csak jobb reklámtáblával labdával cípõvel?
egy, nemtudom észreverttétek, e, hogy egyik fórumtársunk remek kis FAQ felületet készített, ide várnánk konkrét dolgokat amiket berakhatunk
tehát nem azt hogy ez meg az kéne bele hanem komplett teljes szövegeket amiket berakásra érdemesnek gondoltok
másik a banner készítõjét kérném ha nem gond megcsinálná a bannert ugyanígy csak jobb reklámtáblával labdával cípõvel?
készítettem egy nekem jobban tetszõ labda kurzort, játékban még nem tudtam kipróbálni
http://files.filefront.com/ball+cursor+1newbin/;8824110;/fileinfo.html
http://files.filefront.com/ball+cursor+1newbin/;8824110;/fileinfo.html
rumblepad 2-nél az egész egyxbe múanyag
a dual actionnál volt régebben egy olyan gumirozott réteg ami elvileg levehetõ
ha az van rajta amit gondolok akkor úgy érzed pl késsel bele tudnál vágni
a dual actionnál volt régebben egy olyan gumirozott réteg ami elvileg levehetõ
ha az van rajta amit gondolok akkor úgy érzed pl késsel bele tudnál vágni
dehogynem lehet
kivül a settings.exe-ben
én amit rögtön cserélek az az ívelés és a rúgás mert alapból forditva van és ez nekem fura (bal oldali ívelés lesz)
Aztán ha jól emléxem az L1+L2 és R'+R2-öt szoktam cserélni, hogy a jobb felsõ elõl a gyors butás legyen a ball felsõ plusz felsõ gomb meg a kiugratáshoz legyen felül (L1+W)
Most ezt elég hülyén írtam le, de remélem érthetõ
kivül a settings.exe-ben
én amit rögtön cserélek az az ívelés és a rúgás mert alapból forditva van és ez nekem fura (bal oldali ívelés lesz)
Aztán ha jól emléxem az L1+L2 és R'+R2-öt szoktam cserélni, hogy a jobb felsõ elõl a gyors butás legyen a ball felsõ plusz felsõ gomb meg a kiugratáshoz legyen felül (L1+W)
Most ezt elég hülyén írtam le, de remélem érthetõ
megnéztem tegnap, az analóg kar tetején van valami gumiszerû anyag, ha erre gondoltál <#nemtudom>#nemtudom>
találj ki egy számodra kedvezõ gomb elosztást és állítsd be a játékon belül (majd ha lehetséges persze, mivel a demoban nem lehet) és szerintem egy fél bajnoki szezon elég ahhoz, hogy már gondolkodás nélkül tudd, melyik gomb mire való. Mondjuk én soha nem játszottam billrõl, csak gamepaddal, de szerintem az átszokás és a megszokás ugyanannyi idõ. Ha már készség szinten megszokod, jó lesz, úgyhogy kitartás.
Na bepróbáltam a dual actiont, elsõ benyomásaim jók voltak /persze, nem a gombok elsõ benyomásaira értettem.../.
Az más kérdés, hogy a pályán nem az történt amit én szerettem volna, mert még fingom nincs, mit csinálok, melyik gomb hol van és mire való.
Mennyi idõ kell ahhoz, hogy valaki bill-rõl átszokjon ilyen izére??
Az más kérdés, hogy a pályán nem az történt amit én szerettem volna, mert még fingom nincs, mit csinálok, melyik gomb hol van és mire való.
Mennyi idõ kell ahhoz, hogy valaki bill-rõl átszokjon ilyen izére??
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Na ezek az árak vanak a nagykerben
ASUS EN8600GTS HTDP/256M PCIe 19354 3 év 31 900
ASUS EN8600GTS SILENT/HTDP/256M PCIe
PCI-E, nVidia 8600, 256MB, DDR3, 256bit, ASUS, Passzív, DirectX10, TV-out
ASUS EN8800GTS/HTDP/320M PCIe 19400 3 év 33 900
PCI-E, nVidia 8800, 320MB, DDR3, 320bit, ASUS, Aktív, DirectX10, TV-out, 500MHz/1300MHz/1600MHz
Gigabyte NX86S256H nVidia8600GTS 256MB PCI-E 18954 3 év 32 290
PCI-E, nVidia 8600, 256MB, DDR3, 128bit, Gigabyte, Aktív, DirectX10, TV-out, mag/ram órajel:675/2000MHz, solid capacitor
8800 már húzósabb
ASUS EN8800GTS/HTDP/320M PCIe
PCI-E, nVidia 8800, 320MB, DDR3, 320bit, ASUS, Aktív, DirectX10, TV-out, 500MHz/1300MHz/1600MHz
Új!!! 17854 3 év 58 500
ASUS EN8600GTS HTDP/256M PCIe 19354 3 év 31 900
ASUS EN8600GTS SILENT/HTDP/256M PCIe
PCI-E, nVidia 8600, 256MB, DDR3, 256bit, ASUS, Passzív, DirectX10, TV-out
ASUS EN8800GTS/HTDP/320M PCIe 19400 3 év 33 900
Gigabyte NX86S256H nVidia8600GTS 256MB PCI-E 18954 3 év 32 290
PCI-E, nVidia 8600, 256MB, DDR3, 128bit, Gigabyte, Aktív, DirectX10, TV-out, mag/ram órajel:675/2000MHz, solid capacitor
8800 már húzósabb
ASUS EN8800GTS/HTDP/320M PCIe
Új!!! 17854 3 év 58 500
Hagyjad, úgyse hiszik el, hogy jó kari. 😊
Amúgy a "Nagyker + tuti csinált vmit" árral a GE kisker ár sem tud mit kezdeni. 😊
De az biztos, hogy brutál kari, pont hozzám illik. 😊 Csak azért lenne kár, ha nem használnám ki... Szal majd kiderül, v. beborul.
Amúgy a "Nagyker + tuti csinált vmit" árral a GE kisker ár sem tud mit kezdeni. 😊
De az biztos, hogy brutál kari, pont hozzám illik. 😊 Csak azért lenne kár, ha nem használnám ki... Szal majd kiderül, v. beborul.
tudok szerezni egyet nagyker áron, csak nekem agp-s a gépem
de lehet ha majd cseréltem megjátszom
de lehet ha majd cseréltem megjátszom
nagyker ár,de még lehet csinált valami okosságot,amugy Angyalföldön van,de kérdezd meg a prohardveren gianni-töl a gianni bazárjából ö olyan 35000 körül adja a 8600 GTS Silent Pipe 3 256 MB ami szerintem nagyon jó ár.
FORZA MILAN!!!
30kért nemtom hol kapsz GTS-t, fõleg silent pipe-ot. Az GE ár, meg drágább GT-k vannak ennyiért, szóval nem értem...30kért én vennék vagy ötöt, és akkor 35ért tovább tudom adni 😄
Amúgy ez a high azért elég szubjektív...felbontás? AA, AF, FSAA? Stb... 😊 JÓ én nem akarok vitázni persze, csak mondtam. 😊
Breki: Nem vista és nem divat. Egyszerûen már most van 1-2 játék, ami nem indul el csak dx10-el. (igen, fel tudod heggeszteni xp-re, de attól még a karid nem tud sm4.0-át)
nohh elmentem alukálni, mindenkinek jó8.
Amúgy ez a high azért elég szubjektív...felbontás? AA, AF, FSAA? Stb... 😊 JÓ én nem akarok vitázni persze, csak mondtam. 😊
Breki: Nem vista és nem divat. Egyszerûen már most van 1-2 játék, ami nem indul el csak dx10-el. (igen, fel tudod heggeszteni xp-re, de attól még a karid nem tud sm4.0-át)
nohh elmentem alukálni, mindenkinek jó8.
CSAK a Fradi
Azért probáltam inkább mondani 8600 GTS Silent Pipe 3 256 MB mert haveromnak az van és semmi gond nincs vele 3-4 órás PES2008DEMÓ játék után is 65°C és 30000 forintért vette,ja és minden játék megy nálla high-on.
FORZA MILAN!!!
na figyi, gondolom a directx 10-re gondolsz, mire az igazán bejön
rég másik konfigom lesz
nekem ez a kártya egy évig kell
és fõleg mert nem fogok divatból vistara váltani
rég másik konfigom lesz
nekem ez a kártya egy évig kell
és fõleg mert nem fogok divatból vistara váltani
Silent pipe-hoz csak gratulálni tudok, ph-n is 4-bõl 3 embernek cserélni kellett, mert 95°C nem épp ideális mûködési hõmérséklet. A 88gts meg nem éppen 30k, azt ugye tudod 😄D (hamár ilyened van...)
CSAK a Fradi
😄 Jó, nekem mind1...Vegyél fost, olyat, ami technikailag is elavult lesz fél éven belül. Olyat, amivel az újabb játékok esetleg el sem fognak indulni (sm 4.0), olyat, amit egyáltalán nem tudsz tuningolni, olyat, ami semmiben nem jobb a 86ge-nél. Nekem tényleg mind1. Mostmár annak örülnék, ha megvennéd, mondanál nekünk konkrét fps-t és össze tudnánk hasonlítani.
CSAK a Fradi