PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
miért hétvégén szüretelsz? P
tobias88
kicsit késõn jön már
Breki33
opáááááááááááá

Breki33
Breki33
felkérném a FAQ készítõjét tegye rendbe amit a FAQ-ban bénáztam

köszi
További segítség a kézikönyvbõl.

Bedobások:

Rövid bedobás: iránygomb + passz gomb
Hosszú bedobás: iránygomb + hosszú passz gomb
Bedobás futva: iránygomb + kiugratás gomb
Rövid manuális bedobás: jobb analógkart tartsd a kívánt irányba és nyomd meg a manuális-passz gombot
Hosszú manuális bedobás: tartsd lenyomva a játékosváltó gombot + jobb analóg a kívánt irányba, és nyomd meg a manuális-passz gombot

Szögletrúgások:

Célzás: iránygomb
Normál szöglet: hosszú passz gomb
Magasabb ívû szöglet: tartsd a speciális kontroll gombot + hosszú passz gomb
Laposabb ívû szöglet: hosszú passz gomb + iránygomb felfelé
Csavart szöglet: iránygomb jobbra vagy balra, amikor megjelenik a lövéscsík
Lapos beadás: hosszú passz gomb + iránygomb lefelé
Kisszöglet: passzgomb

Breki33
ilyen kicsit kevésbé hangsúlyosan

kb ennyit tudok tenni

többit a teljesben
Breki33
Egy másik változat

Breki33
Na valami ilyesmi lett a koszolódásos

persze most nem a középkezdõkörösre meg a 16-oson belülire kell gondolni
horpeti
Ha te mondod. Legalább megbeszéltük, máshol úgyse offolunk. 😊

Akkor mentem is, csáó. 😊

Breki33
mert nem játszottatok ellenem <#hehe>

tényleg még lógok neki egy visszavágóval

de ne offoljunk errõl ennyit
horpeti
Hát, van ilyen is. Úgy tûnik ti nem illettetek össze, mi meg igen.
Mi pont azt tapasztaltuk, hogy 2v1ben totál esélytelen a szerencsétlen... 😊

Breki33
hát én csak vitatkoztam vele mert sohasem oda helyezkedett ahova mondtam neki

nekem jobban bejön ha magam irányítok és imádtam mikor kettesek ellen játszhattam és kijátszottam õket

aztán mehet a beszólás, hogy a player1 jobb
Breki33
De csak jeleztem, hogy még emléxem rá
The Hedgehog
attól még mutathatom most is nem? 😊 Ja CR2-t zúztunk le, nem valami strapabíró kütyü.

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

horpeti
Itt nem az a lényeg, hogy az AI jól helyezkedik-e vagy sem, hanem, hogy a CSAPATTÁRSAD helyezkedik... 😊

Én szívesebben szokom össze egy emberrel, mint egy AIval. 😊

Breki33
rossznak írtad <#mf2><#lama>
Breki33
nemis kell

sztem sokkal jobb lesz
horpeti
Én mindig mázlis gólt lövök. Ugye, Rol? 😊

horpeti
Majd most kicsit szemléletet váltunk, szerintem ha a játék nem lesz gagyi, akkor azt is élvezni fogjuk. Minden attól függ, hogy jó lesz-e az online.
No meg hány ismerõssel lehet PESezni, mert a sok német kocka nem érdekel. 😄

Breki33
ezért kell csinálni

ja a mázlis gólok........
Breki33
tavalyi sem volt
horpeti
jah. Mondjuk én taktikailag kijátszottam mind a PES5 és PES6ot, az a kedvencem. 😊
Néha jobban leköt a megfelelõ taktika belövése, mint maga a játék. 😊 Ugye Rol? 😄

Rol: Tudom, én is így vagyok vele...
Ráadásul abból a szempontból összeillünk, hogy én baromira szeretek jól helyezkedni, te meg baromira úgy adod a labdát, ahogy én akarom. 😊)

Kipróbálom úgy is aztán majd meglátom. Csak nagyon megszoktam 2vs2-ben, hogy megkapom a labdát és egybõl keresem, hogy merre futkorázol😊, meg tudlak-e indítani stb... Ilyenek miatt soha nem lesz olyan mint a 2vs2.

én kihagytam a PES 5-öt és a PES 6-ot is, még mindig a PES 4-el játszogatok, és hihetetlen, hogy még 2-3 év után is történnek olyan dolgok a pályán ami elõtte még soha pl. nemrég láttam elõször olyat, hogy az ellenfél hazagurítja a labdát, a kapus meg lukat rúg, így lett gól. Ráadásul ennyi idõ után sem használok minden funkciót, nincs idõm meg kedvem annyira belemélyülni pl. a taktikába, meg 1-1 játékos ide-oda tologatásába, csak egy jót akarok játszani, arra meg tökéletes.

horpeti
De én fõleg 2v2õztem Rollal (98%ban PES6), ezért PES6ban marha kevés az online 1v1 tapasztalatom. Szóval Rol még az is lehet, hogy érdemes játszanunk 1v1et a PES2008cal, mert legalább kis változatosság... 😊 Jövõre meg mehet a 2v2.

horpeti
Pl. nemrég játszottam PES6tal online, és annyi féle emberrel találkoztam, hogy csuda...
Valaki csak 1 emberrel akarta megnyerni a játékot, nem passzolt volna, ha meg passzolt, azt is rosszul (õ cselezni tanult meg).
Másik srác 40rõl lõtte nekem a gólokat, és minden lövés gól volt (õ lõni tanult meg). Nem játszott össze, csak annyira, amennyi ahhoz kell, hogy a megfelelõ ütemben és szögben lõhessen.
Harmadik meg szétpasszolta az agyam, és ki is játszott, de a befejezésben és a védekezésben gyenge volt.
Most a jobbakat emeltem ki, akik tényleg jónak tûntek bizonyos stílusban. Szerencsére akadt igazán jó játékos is, bár annyit nem játszottam, hogy sûrûn találkozzam is velük. 😄 Fõleg akkor, amikor nem volt lag, és ki volt egyenlítve a játék.

horpeti
Hát igen.
Elég lúzerség részemrõl, igaz fél évig nem játszottam PES6tal, de amikor újrakezdtem 1-2 hónapja, akkor még mindig jöttem rá csomó dologra.
Igaz, ettõl csak kicsit lettem hatékonyabb, viszont a sok finomság akkor ragadt rám (mert 1v1eztem Master ligában 😄), és nem csupán szimpla góllövésre ment a játék.

Most is vmi hasonlót sejtek. 174 oldal elolvasása nélkül is lehet jól játszani, legfeljebb nem játszik valaki ki minden funkciót... Mindenki a stílusához mért játékot játssza, és azt a részt "tanulja meg". 😊

én is pont azt akartam javasolni, várjunk, hátha a lényeg felkerül a netre. Amúgy nem semmi, mert 174 oldalas a könyv, mire az ember kitanulná az összes csínját-bínját a játéknak, megjelenik a PES 2009...

horpeti
Én nem nagyon tudok nosztalgiázni, bár van 1-2 mentés.
De nem is annyira izgi, mert én úgyis bénán játszok, sok kis gól. 😊

horpeti
Szerintem hamar fennlesz majd torrenteken...

Breki33
meg kéne venni közösen
ja, amúgy 10.25-én jelenik meg a a PES 2008 hivatalos könyve, 2 oktató dvd-vel 14,99 EUR-ért.

Breki33
köszi ebéd után ha lesz idõm berakom
Breki33
köszi ezt lusta voltam átlinkelni :-)
Breki33
NEis mond most néztem vissza a régebbi góljaim milyen szép emlékek

pl PES 4

LIveware elsó gól

És a többi

olyan jó nosztalgiából visszanézni fõleg multis gólokat
akkor szerintem így jó lesz, a Te általad írtat vettem figyelembe.

Szabadrúgás variációk:

Gyors szabadrúgás: passz gomb + iránygomb, amint a játékos leteszi a labdát a szabadrúgás elvégzéséhez

Célzás: iránygomb jobbra vagy balra

Lövés normál erõvel: lövésgomb

Egyenes lövés: lövésgomb + háromszög gomb (W), amint a lövéscsík megjelenik

Erõs lövés: lövésgomb + iránygomb felfele nyomva

Nagyon erõs lövés: lövésgomb + iránygomb felfele nyomva+ háromszög gomb (W), amint a lövéscsík megjelenik

Ívelt lövés: lövésgomb + passzgomb, amint a lövéscsík megjelenik

Gyenge lövés: lövésgomb + iránygomb lefele

Nagyon gyenge lövés: lövésgomb + iránygomb lefele + passzgomb, amint a lövéscsík megjelenik

Speciálislövés 1 : lövésgomb + iránygomb lefele+ háromszög gomb (W), amint a lövéscsík megjelenik

Speciálislövés 2: lövésgomb + iránygomb felfele + passzgomb, amint a lövéscsík megjelenik

Csavarás: iránygomb jobbra vagy balra, amint a lövéscsík megjelenik

Lövésirány változtatása: miután az iránygombbal irányt választottál, nyomd meg a játékosváltó gombot, hogy balra irányíts, vagy a sprint gombot, hogy jobbra lõjön

Hosszú passz: ívelés gomb (A)

Magas ívû hosszú passz: speciális kontroll gomb + ívelés gomb (A)

Lapos beadás: ívelés gomb (A)+ iránygomb lefele

Rövidpassz: passzgomb

Távoli kiugratós passz: háromszög gomb (W)

Manuális passz: tartsd a jobb analógot a kívánt irányba + manuális passz gomb

Egy második lövõ játékos odarendelése: tartsd a játékosváltó gombot lenyomva + sprint gomb

2.játékos hosszú passzt játszik meg: tartsd lenyomva a játékosváltó gombot, mialatt a ívelés gomb gomb (A)-al próbálod megjátszani a labdát

2. játékos visszateszi a labdát az 1. játékosnak: tartsd lenyomva a játékosváltó gombot és nyomd meg a passz gombot

2. játékos kapura lõ: tartsd lenyomva a játékosváltó gombot és lõj a lövésgombbal

horpeti
Breki, olyan nagy gólokat lõssz, hogy a végén még kedvet kapok játszani. 😊
Már amúgy úgyis nagyon hiányzik a foci, de a PES6tal nem akarok már többet játszani.
Csak nagyon nem tetszik, hogy nincs 2v2. 😞

Rol, te fogod nyomni? És majd tudunk játszani? Ha mást nem 1v1et? 😊

gabi89
Premier League Ball Indicator in Radar by plaManU

Download

Install :

1. Open GGS 7.1.8 and open file "rv_e.img" (for English)
2. Click "No" ==> search "misc_50.bin"
3. Right Click and import file over this
browse download file "misc_50.bin" ==> done
4. Search "misc_104.bin" and do it as same method.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Breki33
Látom beindult a ball coursor letöltés.

Várok véleményeket kinek hogy tetszik, nekem nagyon bejön sokkal jobb mint ami volt
Breki33
okés de tedd meg nekem hogy idemásolod javítva amit be kell tennem

mert azóta sok változott nem állok neki ott javítgatni (nem olyan a felület)
Breki33
A tegnapi lövéskombinációkhoz megjegyezném, hogy azok kifejezetten a szabadrúgásokra vonatkoznak (esetleg Breki kijavíthatnád ha már betetted az FAQ-ba), a sima lövéseknek is van egy külön fejezete de sajnos azt nem tették közszemlére. Így már világos, hogy elõfordulhat egy kombónak több funkciója is, mint pl. a lövés+passzgomb, ami lehet szituációtól függõen lövõcsel is, de rúgásfajta is.

Breki33
2005. 11.5-e körül linkelhettem be és

http://www.sketchup.com/forum/download.php/2,1861/grass.jpg volt az eredeti címe
Breki33
A tegnapi nem teljesen tökéletes gyep-hez keresném az a nagy méretû fû textúrát amit még mohus talán még a pes4-hez vagy háromhoz kilinkelt ide az sg-re

Ha valakinek megvan ez vagy tud segíteni a keresésében szívesen veném
Shevchenko
Ténleg.Köszi

FORZA MILAN!!!

Breki33
de van csak ez a GS-es neve

az adboardok utáb van kettõvel asf-ben is (40-es szintén)
Shevchenko
stadiums_40 hol találom mert a cv_1-be nincs?

FORZA MILAN!!!

Breki33
Egy teljes ació

3. gólom.

Nagyon tetszik, hogy hasonlít arra amit a VB-n lõttek az Argentínok a Szerbeknek. Azért így raktam be mert egész akció amennyire lehet ezért 2,5 mega
Állítólag holnap már X360-on játszhatok a full verzióval<#wow2>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;