PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
További segítség a kézikönyvbõl.
Bedobások:
Rövid bedobás: iránygomb + passz gomb
Hosszú bedobás: iránygomb + hosszú passz gomb
Bedobás futva: iránygomb + kiugratás gomb
Rövid manuális bedobás: jobb analógkart tartsd a kívánt irányba és nyomd meg a manuális-passz gombot
Hosszú manuális bedobás: tartsd lenyomva a játékosváltó gombot + jobb analóg a kívánt irányba, és nyomd meg a manuális-passz gombot
Szögletrúgások:
Célzás: iránygomb
Normál szöglet: hosszú passz gomb
Magasabb ívû szöglet: tartsd a speciális kontroll gombot + hosszú passz gomb
Laposabb ívû szöglet: hosszú passz gomb + iránygomb felfelé
Csavart szöglet: iránygomb jobbra vagy balra, amikor megjelenik a lövéscsík
Lapos beadás: hosszú passz gomb + iránygomb lefelé
Kisszöglet: passzgomb
Bedobások:
Rövid bedobás: iránygomb + passz gomb
Hosszú bedobás: iránygomb + hosszú passz gomb
Bedobás futva: iránygomb + kiugratás gomb
Rövid manuális bedobás: jobb analógkart tartsd a kívánt irányba és nyomd meg a manuális-passz gombot
Hosszú manuális bedobás: tartsd lenyomva a játékosváltó gombot + jobb analóg a kívánt irányba, és nyomd meg a manuális-passz gombot
Szögletrúgások:
Célzás: iránygomb
Normál szöglet: hosszú passz gomb
Magasabb ívû szöglet: tartsd a speciális kontroll gombot + hosszú passz gomb
Laposabb ívû szöglet: hosszú passz gomb + iránygomb felfelé
Csavart szöglet: iránygomb jobbra vagy balra, amikor megjelenik a lövéscsík
Lapos beadás: hosszú passz gomb + iránygomb lefelé
Kisszöglet: passzgomb
Na valami ilyesmi lett a koszolódásos
persze most nem a középkezdõkörösre meg a 16-oson belülire kell gondolni
persze most nem a középkezdõkörösre meg a 16-oson belülire kell gondolni
mert nem játszottatok ellenem <#hehe>#hehe>
tényleg még lógok neki egy visszavágóval
de ne offoljunk errõl ennyit
tényleg még lógok neki egy visszavágóval
de ne offoljunk errõl ennyit
Hát, van ilyen is. Úgy tûnik ti nem illettetek össze, mi meg igen.
Mi pont azt tapasztaltuk, hogy 2v1ben totál esélytelen a szerencsétlen... 😊
Mi pont azt tapasztaltuk, hogy 2v1ben totál esélytelen a szerencsétlen... 😊
hát én csak vitatkoztam vele mert sohasem oda helyezkedett ahova mondtam neki
nekem jobban bejön ha magam irányítok és imádtam mikor kettesek ellen játszhattam és kijátszottam õket
aztán mehet a beszólás, hogy a player1 jobb
nekem jobban bejön ha magam irányítok és imádtam mikor kettesek ellen játszhattam és kijátszottam õket
aztán mehet a beszólás, hogy a player1 jobb
attól még mutathatom most is nem? 😊 Ja CR2-t zúztunk le, nem valami strapabíró kütyü.
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Itt nem az a lényeg, hogy az AI jól helyezkedik-e vagy sem, hanem, hogy a CSAPATTÁRSAD helyezkedik... 😊
Én szívesebben szokom össze egy emberrel, mint egy AIval. 😊
Én szívesebben szokom össze egy emberrel, mint egy AIval. 😊
Majd most kicsit szemléletet váltunk, szerintem ha a játék nem lesz gagyi, akkor azt is élvezni fogjuk. Minden attól függ, hogy jó lesz-e az online.
No meg hány ismerõssel lehet PESezni, mert a sok német kocka nem érdekel. 😄
No meg hány ismerõssel lehet PESezni, mert a sok német kocka nem érdekel. 😄
jah. Mondjuk én taktikailag kijátszottam mind a PES5 és PES6ot, az a kedvencem. 😊
Néha jobban leköt a megfelelõ taktika belövése, mint maga a játék. 😊 Ugye Rol? 😄
Rol: Tudom, én is így vagyok vele...
Ráadásul abból a szempontból összeillünk, hogy én baromira szeretek jól helyezkedni, te meg baromira úgy adod a labdát, ahogy én akarom. 😊)
Néha jobban leköt a megfelelõ taktika belövése, mint maga a játék. 😊 Ugye Rol? 😄
Rol: Tudom, én is így vagyok vele...
Ráadásul abból a szempontból összeillünk, hogy én baromira szeretek jól helyezkedni, te meg baromira úgy adod a labdát, ahogy én akarom. 😊)
Kipróbálom úgy is aztán majd meglátom. Csak nagyon megszoktam 2vs2-ben, hogy megkapom a labdát és egybõl keresem, hogy merre futkorázol😊, meg tudlak-e indítani stb... Ilyenek miatt soha nem lesz olyan mint a 2vs2.
én kihagytam a PES 5-öt és a PES 6-ot is, még mindig a PES 4-el játszogatok, és hihetetlen, hogy még 2-3 év után is történnek olyan dolgok a pályán ami elõtte még soha pl. nemrég láttam elõször olyat, hogy az ellenfél hazagurítja a labdát, a kapus meg lukat rúg, így lett gól. Ráadásul ennyi idõ után sem használok minden funkciót, nincs idõm meg kedvem annyira belemélyülni pl. a taktikába, meg 1-1 játékos ide-oda tologatásába, csak egy jót akarok játszani, arra meg tökéletes.
De én fõleg 2v2õztem Rollal (98%ban PES6), ezért PES6ban marha kevés az online 1v1 tapasztalatom. Szóval Rol még az is lehet, hogy érdemes játszanunk 1v1et a PES2008cal, mert legalább kis változatosság... 😊 Jövõre meg mehet a 2v2.
Pl. nemrég játszottam PES6tal online, és annyi féle emberrel találkoztam, hogy csuda...
Valaki csak 1 emberrel akarta megnyerni a játékot, nem passzolt volna, ha meg passzolt, azt is rosszul (õ cselezni tanult meg).
Másik srác 40rõl lõtte nekem a gólokat, és minden lövés gól volt (õ lõni tanult meg). Nem játszott össze, csak annyira, amennyi ahhoz kell, hogy a megfelelõ ütemben és szögben lõhessen.
Harmadik meg szétpasszolta az agyam, és ki is játszott, de a befejezésben és a védekezésben gyenge volt.
Most a jobbakat emeltem ki, akik tényleg jónak tûntek bizonyos stílusban. Szerencsére akadt igazán jó játékos is, bár annyit nem játszottam, hogy sûrûn találkozzam is velük. 😄 Fõleg akkor, amikor nem volt lag, és ki volt egyenlítve a játék.
Valaki csak 1 emberrel akarta megnyerni a játékot, nem passzolt volna, ha meg passzolt, azt is rosszul (õ cselezni tanult meg).
Másik srác 40rõl lõtte nekem a gólokat, és minden lövés gól volt (õ lõni tanult meg). Nem játszott össze, csak annyira, amennyi ahhoz kell, hogy a megfelelõ ütemben és szögben lõhessen.
Harmadik meg szétpasszolta az agyam, és ki is játszott, de a befejezésben és a védekezésben gyenge volt.
Most a jobbakat emeltem ki, akik tényleg jónak tûntek bizonyos stílusban. Szerencsére akadt igazán jó játékos is, bár annyit nem játszottam, hogy sûrûn találkozzam is velük. 😄 Fõleg akkor, amikor nem volt lag, és ki volt egyenlítve a játék.
Hát igen.
Elég lúzerség részemrõl, igaz fél évig nem játszottam PES6tal, de amikor újrakezdtem 1-2 hónapja, akkor még mindig jöttem rá csomó dologra.
Igaz, ettõl csak kicsit lettem hatékonyabb, viszont a sok finomság akkor ragadt rám (mert 1v1eztem Master ligában 😄), és nem csupán szimpla góllövésre ment a játék.
Most is vmi hasonlót sejtek. 174 oldal elolvasása nélkül is lehet jól játszani, legfeljebb nem játszik valaki ki minden funkciót... Mindenki a stílusához mért játékot játssza, és azt a részt "tanulja meg". 😊
Elég lúzerség részemrõl, igaz fél évig nem játszottam PES6tal, de amikor újrakezdtem 1-2 hónapja, akkor még mindig jöttem rá csomó dologra.
Igaz, ettõl csak kicsit lettem hatékonyabb, viszont a sok finomság akkor ragadt rám (mert 1v1eztem Master ligában 😄), és nem csupán szimpla góllövésre ment a játék.
Most is vmi hasonlót sejtek. 174 oldal elolvasása nélkül is lehet jól játszani, legfeljebb nem játszik valaki ki minden funkciót... Mindenki a stílusához mért játékot játssza, és azt a részt "tanulja meg". 😊
én is pont azt akartam javasolni, várjunk, hátha a lényeg felkerül a netre. Amúgy nem semmi, mert 174 oldalas a könyv, mire az ember kitanulná az összes csínját-bínját a játéknak, megjelenik a PES 2009...
Én nem nagyon tudok nosztalgiázni, bár van 1-2 mentés.
De nem is annyira izgi, mert én úgyis bénán játszok, sok kis gól. 😊
De nem is annyira izgi, mert én úgyis bénán játszok, sok kis gól. 😊
ja, amúgy 10.25-én jelenik meg a a PES 2008 hivatalos könyve, 2 oktató dvd-vel 14,99 EUR-ért.
NEis mond most néztem vissza a régebbi góljaim milyen szép emlékek
pl PES 4
LIveware elsó gól
És a többi
olyan jó nosztalgiából visszanézni fõleg multis gólokat
pl PES 4
LIveware elsó gól
És a többi
olyan jó nosztalgiából visszanézni fõleg multis gólokat
akkor szerintem így jó lesz, a Te általad írtat vettem figyelembe.
Szabadrúgás variációk:
Gyors szabadrúgás: passz gomb + iránygomb, amint a játékos leteszi a labdát a szabadrúgás elvégzéséhez
Célzás: iránygomb jobbra vagy balra
Lövés normál erõvel: lövésgomb
Egyenes lövés: lövésgomb + háromszög gomb (W), amint a lövéscsík megjelenik
Erõs lövés: lövésgomb + iránygomb felfele nyomva
Nagyon erõs lövés: lövésgomb + iránygomb felfele nyomva+ háromszög gomb (W), amint a lövéscsík megjelenik
Ívelt lövés: lövésgomb + passzgomb, amint a lövéscsík megjelenik
Gyenge lövés: lövésgomb + iránygomb lefele
Nagyon gyenge lövés: lövésgomb + iránygomb lefele + passzgomb, amint a lövéscsík megjelenik
Speciálislövés 1 : lövésgomb + iránygomb lefele+ háromszög gomb (W), amint a lövéscsík megjelenik
Speciálislövés 2: lövésgomb + iránygomb felfele + passzgomb, amint a lövéscsík megjelenik
Csavarás: iránygomb jobbra vagy balra, amint a lövéscsík megjelenik
Lövésirány változtatása: miután az iránygombbal irányt választottál, nyomd meg a játékosváltó gombot, hogy balra irányíts, vagy a sprint gombot, hogy jobbra lõjön
Hosszú passz: ívelés gomb (A)
Magas ívû hosszú passz: speciális kontroll gomb + ívelés gomb (A)
Lapos beadás: ívelés gomb (A)+ iránygomb lefele
Rövidpassz: passzgomb
Távoli kiugratós passz: háromszög gomb (W)
Manuális passz: tartsd a jobb analógot a kívánt irányba + manuális passz gomb
Egy második lövõ játékos odarendelése: tartsd a játékosváltó gombot lenyomva + sprint gomb
2.játékos hosszú passzt játszik meg: tartsd lenyomva a játékosváltó gombot, mialatt a ívelés gomb gomb (A)-al próbálod megjátszani a labdát
2. játékos visszateszi a labdát az 1. játékosnak: tartsd lenyomva a játékosváltó gombot és nyomd meg a passz gombot
2. játékos kapura lõ: tartsd lenyomva a játékosváltó gombot és lõj a lövésgombbal
Szabadrúgás variációk:
Gyors szabadrúgás: passz gomb + iránygomb, amint a játékos leteszi a labdát a szabadrúgás elvégzéséhez
Célzás: iránygomb jobbra vagy balra
Lövés normál erõvel: lövésgomb
Egyenes lövés: lövésgomb + háromszög gomb (W), amint a lövéscsík megjelenik
Erõs lövés: lövésgomb + iránygomb felfele nyomva
Nagyon erõs lövés: lövésgomb + iránygomb felfele nyomva+ háromszög gomb (W), amint a lövéscsík megjelenik
Ívelt lövés: lövésgomb + passzgomb, amint a lövéscsík megjelenik
Gyenge lövés: lövésgomb + iránygomb lefele
Nagyon gyenge lövés: lövésgomb + iránygomb lefele + passzgomb, amint a lövéscsík megjelenik
Speciálislövés 1 : lövésgomb + iránygomb lefele+ háromszög gomb (W), amint a lövéscsík megjelenik
Speciálislövés 2: lövésgomb + iránygomb felfele + passzgomb, amint a lövéscsík megjelenik
Csavarás: iránygomb jobbra vagy balra, amint a lövéscsík megjelenik
Lövésirány változtatása: miután az iránygombbal irányt választottál, nyomd meg a játékosváltó gombot, hogy balra irányíts, vagy a sprint gombot, hogy jobbra lõjön
Hosszú passz: ívelés gomb (A)
Magas ívû hosszú passz: speciális kontroll gomb + ívelés gomb (A)
Lapos beadás: ívelés gomb (A)+ iránygomb lefele
Rövidpassz: passzgomb
Távoli kiugratós passz: háromszög gomb (W)
Manuális passz: tartsd a jobb analógot a kívánt irányba + manuális passz gomb
Egy második lövõ játékos odarendelése: tartsd a játékosváltó gombot lenyomva + sprint gomb
2.játékos hosszú passzt játszik meg: tartsd lenyomva a játékosváltó gombot, mialatt a ívelés gomb gomb (A)-al próbálod megjátszani a labdát
2. játékos visszateszi a labdát az 1. játékosnak: tartsd lenyomva a játékosváltó gombot és nyomd meg a passz gombot
2. játékos kapura lõ: tartsd lenyomva a játékosváltó gombot és lõj a lövésgombbal
Breki, olyan nagy gólokat lõssz, hogy a végén még kedvet kapok játszani. 😊
Már amúgy úgyis nagyon hiányzik a foci, de a PES6tal nem akarok már többet játszani.
Csak nagyon nem tetszik, hogy nincs 2v2. 😞
Rol, te fogod nyomni? És majd tudunk játszani? Ha mást nem 1v1et? 😊
Már amúgy úgyis nagyon hiányzik a foci, de a PES6tal nem akarok már többet játszani.
Csak nagyon nem tetszik, hogy nincs 2v2. 😞
Rol, te fogod nyomni? És majd tudunk játszani? Ha mást nem 1v1et? 😊
Premier League Ball Indicator in Radar by plaManU
Download
Install :
1. Open GGS 7.1.8 and open file "rv_e.img" (for English)
2. Click "No" ==> search "misc_50.bin"
3. Right Click and import file over this
browse download file "misc_50.bin" ==> done
4. Search "misc_104.bin" and do it as same method.
Download
Install :
1. Open GGS 7.1.8 and open file "rv_e.img" (for English)
2. Click "No" ==> search "misc_50.bin"
3. Right Click and import file over this
browse download file "misc_50.bin" ==> done
4. Search "misc_104.bin" and do it as same method.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Látom beindult a ball coursor letöltés.
Várok véleményeket kinek hogy tetszik, nekem nagyon bejön sokkal jobb mint ami volt
Várok véleményeket kinek hogy tetszik, nekem nagyon bejön sokkal jobb mint ami volt
okés de tedd meg nekem hogy idemásolod javítva amit be kell tennem
mert azóta sok változott nem állok neki ott javítgatni (nem olyan a felület)
mert azóta sok változott nem állok neki ott javítgatni (nem olyan a felület)
A tegnapi lövéskombinációkhoz megjegyezném, hogy azok kifejezetten a szabadrúgásokra vonatkoznak (esetleg Breki kijavíthatnád ha már betetted az FAQ-ba), a sima lövéseknek is van egy külön fejezete de sajnos azt nem tették közszemlére. Így már világos, hogy elõfordulhat egy kombónak több funkciója is, mint pl. a lövés+passzgomb, ami lehet szituációtól függõen lövõcsel is, de rúgásfajta is.
2005. 11.5-e körül linkelhettem be és
http://www.sketchup.com/forum/download.php/2,1861/grass.jpg volt az eredeti címe
http://www.sketchup.com/forum/download.php/2,1861/grass.jpg volt az eredeti címe
A tegnapi nem teljesen tökéletes gyep-hez keresném az a nagy méretû fû textúrát amit még mohus talán még a pes4-hez vagy háromhoz kilinkelt ide az sg-re
Ha valakinek megvan ez vagy tud segíteni a keresésében szívesen veném
Ha valakinek megvan ez vagy tud segíteni a keresésében szívesen veném
Állítólag holnap már X360-on játszhatok a full verzióval<#wow2>#wow2>
★ 汤姆 李