PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem az ilyen pillanatokban dõl el, melyik is a jobb játék, amikor vki kipróbálja, és egybõl tudja élvezni... (persze akármilyen módon gondoljuk végig a dolgot, ugyanoda lyukadunk ki: h a PES idén tarol...)
a feeling kedvéért egy képet nyomhatnál
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Persze ezeket lehet frissíteni... Csak azért, hogy ne kelljen a teljes topikot végigpörgetnie annak, aki netan patcheket keres, és emiatt ne tegyék fel mindig ugyanazt a kérdést (engem ismersz, én szívbaj nélkül beírok ilyen hülyeségeket😄)
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
Azt hogy lehet beállítani hogy a gép lássa a billentyût és a gémpadot is amikor térfelet kell választani?(nálam csak a gémpadot látja de a billenytyûvel is tudok játszani...)
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!
a reklámtábla sztem bûnronda és a hálót is érdemes cserélni
elõbbi torrent volt
http://rapidshare.com/files/63751878/PesmaniaCP_cs.rar.html
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=14284
nem olyan egyszerû ám megcsinálni dolgokat mint egyesek azt hiszik
Mondjuk én eleve nem értem, ilyen nagy munkát én nem kezdtem volna el, jó esetben használjuk 1 hétig 😊
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Hallgattál volna..........
De végre jó lett a gép is valamennyire tehát ha megy 2 az 1 be lerakja a másiknak meg gyorsan észreveszi a lyukbaindításokat most hogy kijött az új patch végre tolhatok egy milan-inter remélem kemény lesz mint az életbe csak most én leszek a milannal és nyerek...vagy nyelek😊))
ilyet nekem is szokott csinálni
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
mert nem akarok regelni:S
Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;
Húzzál el ha nem tetszik a dolog.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
(arcok nagyon gyengék ( haj is ) van olyan játékos aki pl. totál más az életben,ezek még pes6-ban is gyengék lettek volna nem ám itt, a mezek is csúnyák,reklámtábla is olyan nyújtott..stb)
A fû az jó 😉 Meg az,hogy végre nem válogatottak vannak a demóba 😄
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
-------------------------------------------------------------
Hex search and decoding by ninuzzu,the baddie
Database by ninuzzu,the baddie,everland
Faces by PyRo, ninuzzu, leocozza, lennon81,gabriro
Kits by:
lennon81 - Manchester United
Kleimann - AC Milan
PyRo - Inter
poddighe - Chelsea
poddighe - Real Madrid
Seve/PyRo - Barcellona
Fonts & numbers by: