81526
-
próbáld ki a brazilt P
amúgy ugyanilyen -
nekem
szval láttam már jobbat
nem a megvalósitással van gond nekem a stílus nem tetszik -
Nagyi2pac #46307 Próbálkoztam saját készítésű logókkal és sztem egész jóra sikeredtek:
-
ezen nem kell csodálkozni, valószínű az alapjátékhoz csinálták és nem a különböző patchekhez -
Nagyi2pac #46305 A new plugin for kitserver by juce sched.dll (beta version)
http://pes2008editing.blogspot.com/search/label/ToolsInstallation: -
SilverStone #46304 Jah,tényleg nem jó:(
Nekem gólnál tök kuss van középkezdésnél gólozik,játékosnevet nem mond,néha elkezd fütyürészni és rossz a minősége.Delete.. -
Nagyi2pac #46303 A ráncokat így tudtam megcsinálni, a füleket sajnos nem tudom állítani mer nem nagyon értek az OEdit-hez, akkor már csak a haj maradt, szerintem a mostani jobb mint ami legelőször volt rajta, de ezt neked kell eldönteni hogy meik tetszik jobban!
-
egy kérdés :)
szerintetek a WE9LE (Winning Eleven 9 Liveware Evolution) is menne így hamachin keresztül valahogy ? szerintem a mai napig verhetetlen gameplay terén, ezért is lenne jó... -
kicsomagolod megkapod az rs_s.img
ami ugye a spanyol
mint írtam én átneveztem rs_e.img (england) a
másikat előtte elmentettem
De nem túl jó sztem nem jókor mondja a dolgokat gólnál olyan pontos időjelzést ad be és volt olyan mikor mecs közben elkezdett gólozni pedig mezőnyjáték volt
De főleg azért nem tetszik mert egyáltalán nem mond játékosneveket csak végigjópofizza -
SilverStone #46300 Nemértem.Tudsz segíteni ebben? -
SilverStone #46299 Installation:
- Téléchargez les 2 fichiers
- Décompressez les dans votre dossier img de PES 2008
- renommez le fichier en rs_f.img si vous avez installé les commentaires français. En rs_e.img si vous avez les commentaires anglais, ... etc
???? -
SilverStone #46298 Kipróbálom,thx! -
jeeeXD köcce:D
A telepítéséhez kell vmi progi vagy csak be kell vhova másolni a fájlokat vagy exe? -
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?cat_id=466 -
Hali! Szeretném megkérdezni, hogy van-e a Pes 2008-hoz olyan mezcsomag vagy patch, ami tartalmazza az új Chelsea mezt(itt gondolok a fehér galléros, legeslegújabbraXD), remélem tudjátok mire gondolok... -
ez bizony PES 6
ott is voltak ám szép scoreboardok :)
-
Homloka sokkal jobb csak azt a ráncot halványíthatnád, vagy felülre is legyen fura hogy csak alul van
oldalról jobb a haj de elölről lehet a másik jobb volt
és kevésbé elálló fülek P -
Nagyi2pac #46292 A homlokát javítottam, hajnak még ilyen verzió van:
-
Nekem, de a homlokánál az átmeneten igazíthatnál még kicsit
Haja meg ilyen
-
billdm #46290 :) -
picit
most azokat mondtam akiknél semmit se veszek észre olyan mintha egy gépen játszanánk
de veled is jó volt P -
Nagyi2pac #46288 Csináltam/szerkesztettem egy Del Piero arcot+hajat, ha kell vkinek akkor szoljon:
-
billdm #46287 Hm..akkor velem is lagoltál?...egy szóval sem említetted! -
magyarra nem tudod átírni? -
Nagyi2pac #46285 http://rapidshare.com/files/76131551/unnamed_1044.bin
A cv_0.img-be kell importálni/másolni ha vki-nek kell!
-
köszi kipróbálom -
és jólis működik frankó
beraktam az angol helyett
korábban linkeltem ki azt hiszem brazilt -
nálam különböznek a cipők és tetszik is nekik
táncra perdültek P
-
TAKTIKÁK LEÍRÁSA :
Támadó/védekező beállítások/szintek (ATTACK/DEFENCE LEVEL)
A játék alatt a kép alsó részén láthatod a két csapat aktuális védekező/támadó „mentalitását”. Alapbeállításon (félautomata) ezt a CPU irányítja. Ajánlatos azonban a manuális módra váltani. A változtatásokat a „stratégia/taktika beállítások”-nál a „kontroller-támogatás” menüben tudod végrehajtani.
Manuális stratégiák (MANUAL STRATEGIES)
A „taktika változtatása” menüben a négy db passz/lövés gombhoz egy-egy stratégiát tudsz hozzárendelni. Az éppen aktív stratégiát a képernyő jobb vagy bal oldalán alul láthatod attól függően, hogy otthon vagy idegenben játszol. A támadó/védekező beállításnak 5 fokozata van. Az extrém támadó vagy védekező beállítás csak kivételes esetben javasolt alkalmazni.
Pl. az extrém védekező beállítás nagyon hátráltat abban, hogyha a támadást hátulról akarod felépíteni, mert a védekezésre beállított játékosok keveset kezdeményeznek az ellenfél kapuja felé, ezáltal a felezővonal után már alig lesz passzlehetőséged.
Figyelni kell arra, hogy a védekező/támadó szint állítgatásával, más egyéni játékosutasítások érvénytelenítődnek. Pl. „offenzív” beállításnál az egész csapat előre lesz tolva, hiába van eredetileg védekező taktika a rendszerben beállítva és fordítva.
Stratégiák (STRATEGY)
1., Nincs stratégia (NO STRATEGY)
nincs ráhatásod a csapat viselkedésére
2., Támadás középen (CENTRE ATTACK)
minden támadó játékos középre mozog, a formáció szűkebb lesz.
Előnye: középen létszámfölény alakítható ki
Hátránya: nagy teret enged az ellenfélnek a széleken
3., támadás jobbszélen (RIGHT SIDE ATTACK)
a jobboldali játékosok erősen előretolódnak, így támogatják ( FV, FMF, FS) a támadásokat.
Előnye: optimális a jobb szélen vezetett támadásokhoz
Hátránya: FV vagy FM hamar kifárad
4., támadás balszélen (LEFT SIDE ATTACK)
ua. mint a jobbszélen, értelemszerűen
5., „ellenfélfelező” (OPPOSITE SIDE ATTACK)
ez a stratégia akkor lép életbe, amikor a csapatod a labdát birtokolja. Ahelyett, hogy középre mozognának, a szélsők a védelemben maradnak, a középpályások és támadók a széleken, amikor a labda ez ellenfél térfelén található.
Előnye: a formáció megtartja szélességét, több passzolási lehetőség, gyors oldalváltásokkal könnyen megzavarható ez ellenfél.
Hátránya: középpályán létszámhátrányba kerülhetsz, lekontrázhatnak, támadók és középpályások ritkábban törnek be az ellenfél tizenhatosára
6., oldalváltás (CHANGE SIDES)
a szélső középpályások és támadók cserélgetik a helyeiket
előnye: ellenfél megzavarható ha egy játékost szoros emberfogással őriz
hátránya: FMF és FS-nek hosszú idő szükséges a váltáshoz, így több időt töltenek a középpályán, ezért a szélre adott passzok sokszor üresbe mehetnek.
7., támadó liberó (CB OVERLAP)
ha ezt választod, a program felkér majd egy liberó kiválasztására. Aktiválásra a liberó bekapcsolódik a támadásépítésbe, ha elveszíted a labdát visszasprintel a helyére.
Előnye: meglepetés a támadásban
Hátránya: hamar kifárad, ált. 30 perc elég a duplaterhelés miatt, de kihat a játékostársakra is, mert próbálják a hiányzó társat pótolni, többet kell futniuk. Gyors kontrával az ellenfél nagyon veszélyes lehet.
8., pressing (PRESSURE)
ellenfél labdabirtoklása esetén lép életbe. A labda közelében található játékos lassan a labdát vezető ellenfél felé kezd mozogni.
Előnye: 2. játékos hívásával (lövésgomb) könnyebb az ellenfél megállítása
Hátránya: különösen a támadók nagyon elől helyezkedhetnek, ami megnehezíti a támadás felépítését
9., ellentámadás (COUNTER ATTACK)
támadók elől maradnak
Előnye: gyors kontra vezetése
Hátránya: nagyon megterheli a védelmet, ha nagy nyomás alatt vagy
10.,. lescsapda (OFFSIDE TRAP)
gyakorlást igénylő taktika a megfelelő időben való alkalmazás miatt, aktiválása után minden védő előre mozog és megpróbálja a támadókat lesre állítani, utána ez a taktikaibeállítás magától deaktiválja magát.
Előnye: egy kis gyakorlással és megbízható védőkkel lesre állíthatód az ellenfelet
Hátránya: időzítés rossz, szabad az út a kapud felé
11., Stratégia „A” vagy „B” (STRATEGY PLAN A OR B)
az aktuális taktikát változtatja „A”-ra vagy „B”-re. Ha egy teljesen más formációra váltasz, tedd azelőtt, mielőtt a labda elhagyja a játékteret vagy egy hasonló játékmegszakítás esetén, így a játékosoknak lesz elég ideje elfoglalni az új pozíciókat.
-
PES2008 TAKTIKA SZERKESZTÉS ( kérésre )
1.EDIT MENÜ
2.TEAMS>EDIT TEAM>A csapat kiválasztása
3.SET FORMATION>SET FORMATION>CHANGE
- Hadrend kiválasztása pl. 4-4-2 (A-1)
- EDIT ( RT-LT gombokkal lehet a funkciók közt váltani )
# EDIT POSITION (játékosok helyének egyéni megadása )
# ATTACK (a kis nyilakkal megadhatjuk ki merre mozogjon a támadás során)
# DEFENCE (a kis nyilakkal megadhatjuk melyik játékos milyen intenzíven védekezzen )
4. SETPLAY SETTINGS ( Itt beállíthatjuk a képességek alapján ki végezz el a különböző pontrúgásokat )
5. SET TACTICS
Ez a legfontosabb része a beállításoknak, mert itt szabhatja mindenki a saját játékstílusára a csapatát !
CHANGE GAME PLAN ( itt lehet hozzárendelni a 4 taktikai gombkombinációhoz a saját játékstílusunknak megfelelő taktikát, amit meccs közben a megfelelő gombkombinációval elő is hívhatunk
pl. LT+B Counter Attack ( kontrajáték )
a különböző taktikai utasítások közt van ilyen is, hogy STRATEGY PLAN A és B. Véleményem szerint ezeket mindenképpen érdemes kihasználni mert az egyikre pl. beállíthatunk egy sokkal támadóbb formációt és taktikai utasítást, míg a másikra egy erős védekezőt, így ha a mérkőzés úgy alakul könnyedén tudunk valami új fordulatot vinni az addigi játékképbe pl. ha vesztésre áll a csapat, egy gombnyomás hatására menet közben az addigi 4-4-2 ből csinálhatunk 3-4-3-at!
6. STRATEGY PLAN A, STRATEGY PLAN B ( erről az elöbb volt szó )
7. TEAM STRATEGY
Itt a védővonal helyét tudjuk meghatározni illetve a lestaktikát tudjuk szabályozni, a taktikánk és az játékstílusunk szerint.
8.CONTROLLER SUPPORT:
Kiválaszthatjuk, hogy manuális, félautomata, vagy teljesen a számítógépre bízzuk a taktikánk előhívását a játék folyamán .
Mindenképpen érdemes MANUAL funkción hagyni, hogy mi alakítsuk a játék képe ill. az adott szituációk szerint a különböző taktikai húzások alkalmazását !
9. NINCS MÁS HÁTRA MINT ELMENTENI AZ ELKÉSZÜLT CSOMAGUNKAT :
#DATA MANAGEMENT>COPY FORMATION itt a NOW IN US-NÁL az első helyre ráálláluk és az „A” gomb segítségével mozgatjuk a SAVING DATA egy üres helyére pl. az 1. pozícióra, majd SAVE STOCK DATA és a merevlemezre mentjük az elkészült taktikát, a betöltés ennek a lépésnek a fordítottja csak itt nem a saving data, hanem a LOAD STOCK DATA funkciót használjuk, és lentről mozgatjuk a legfelső helyre a mentett taktikát.
* Online játék során a Network Options menüpont alatt tudjuk betölteni az előre lementett taktikai csomagot !
Remélem nem hagytam ki semmit !
-
rs_s tehát spanyol igen -
bajnokság kezdetnek túlzés esetleg lehetne EB
de olyan emberek kellenének akik megbízhatóak és kevésbé lagos a dolog
magyarok közül nekem kettővel volt nekem eddig tökéletes
te vagy a 3 de ott már volt kis lag -
A Scoreboard alapján az
Olasz pes oldalakon kéne körbenézni
Nt89, Forzaroma nemezis patch stb.
Pes Itali vagy mi volt. -
ne sokáig
hamarosan lépni kell
az eurónak meg most van jó ára -
Nagyi2pac #46275 Itt van vmien spanyol vagy nemtom mien kommentár a pes2008-hoz, még nem próbáltam ki:http://www.fpfrance.com/download-patch-317.html -
SilverStone #46274 Fifa online bajnokság elindult.Velünk nem fog ilyen előfordulni??
Én bennelennék.. -
SilverStone #46273 Megcsinálták?De ez Pes2008-as video ugye?
Hol van erröl bővebb infó? -
SilverStone #46272 Picit másnapos vok:S
Annyira van energim,hogy ellépek kis oktató meccsre haverhoz aztán gyia vissza:D
Azért thx/Görögön elgondolkozom még. -
Én készülök a bulimra
Tzaziki (szintén jó görögországban) másik sali spárga, saját fűszernövényekkel saláta + mecsnézés a fiúknak
lányoknak meg nosztalgiadiszkó
Deha hozol ajándékot jöhetsz :PD -
SilverStone #46270 Jó ötlet!Késő délutántól lennék is..