81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    próbáld ki a brazilt P

amúgy ugyanilyen
  • Breki33
    nekem

szval láttam már jobbat

nem a megvalósitással van gond nekem a stílus nem tetszik
  • Nagyi2pac
    Próbálkoztam saját készítésű logókkal és sztem egész jóra sikeredtek:
  • eZo
    ezen nem kell csodálkozni, valószínű az alapjátékhoz csinálták és nem a különböző patchekhez
  • Nagyi2pac
    A new plugin for kitserver by juce sched.dll (beta version)
    http://pes2008editing.blogspot.com/search/label/ToolsInstallation:
  • SilverStone
    Jah,tényleg nem jó:(
    Nekem gólnál tök kuss van középkezdésnél gólozik,játékosnevet nem mond,néha elkezd fütyürészni és rossz a minősége.Delete..
  • Nagyi2pac
    A ráncokat így tudtam megcsinálni, a füleket sajnos nem tudom állítani mer nem nagyon értek az OEdit-hez, akkor már csak a haj maradt, szerintem a mostani jobb mint ami legelőször volt rajta, de ezt neked kell eldönteni hogy meik tetszik jobban!
  • eZo
    egy kérdés :)
    szerintetek a WE9LE (Winning Eleven 9 Liveware Evolution) is menne így hamachin keresztül valahogy ? szerintem a mai napig verhetetlen gameplay terén, ezért is lenne jó...
  • Breki33
    kicsomagolod megkapod az rs_s.img
    ami ugye a spanyol

mint írtam én átneveztem rs_e.img (england) a
    másikat előtte elmentettem

De nem túl jó sztem nem jókor mondja a dolgokat gólnál olyan pontos időjelzést ad be és volt olyan mikor mecs közben elkezdett gólozni pedig mezőnyjáték volt

De főleg azért nem tetszik mert egyáltalán nem mond játékosneveket csak végigjópofizza
  • SilverStone
    Nemértem.Tudsz segíteni ebben?
  • SilverStone
    Installation:
    - Téléchargez les 2 fichiers
    - Décompressez les dans votre dossier img de PES 2008
    - renommez le fichier en rs_f.img si vous avez installé les commentaires français. En rs_e.img si vous avez les commentaires anglais, ... etc

????
  • SilverStone
    Kipróbálom,thx!
  • Bulykin
    jeeeXD köcce:D
    A telepítéséhez kell vmi progi vagy csak be kell vhova másolni a fájlokat vagy exe?
  • eZo

http://downloads.gamingaccess.com/index.php?cat_id=466
  • Bulykin
    Hali! Szeretném megkérdezni, hogy van-e a Pes 2008-hoz olyan mezcsomag vagy patch, ami tartalmazza az új Chelsea mezt(itt gondolok a fehér galléros, legeslegújabbraXD), remélem tudjátok mire gondolok...
  • eZo
    ez bizony PES 6

ott is voltak ám szép scoreboardok :)
  • Breki33
    Homloka sokkal jobb csak azt a ráncot halványíthatnád, vagy felülre is legyen fura hogy csak alul van

oldalról jobb a haj de elölről lehet a másik jobb volt

és kevésbé elálló fülek P
  • Nagyi2pac
    A homlokát javítottam, hajnak még ilyen verzió van:
  • Breki33
    Nekem, de a homlokánál az átmeneten igazíthatnál még kicsit

Haja meg ilyen

• billdm
    :)
  • Breki33
    picit

most azokat mondtam akiknél semmit se veszek észre olyan mintha egy gépen játszanánk

de veled is jó volt P
  • Nagyi2pac
    Csináltam/szerkesztettem egy Del Piero arcot+hajat, ha kell vkinek akkor szoljon:
  • billdm
    Hm..akkor velem is lagoltál?...egy szóval sem említetted!
  • Breki33
    magyarra nem tudod átírni?
  • Nagyi2pac
    http://rapidshare.com/files/76131551/unnamed_1044.bin
    A cv_0.img-be kell importálni/másolni ha vki-nek kell!
  • Breki33
    köszi kipróbálom
  • Breki33
    és jólis működik frankó

beraktam az angol helyett

korábban linkeltem ki azt hiszem brazilt
  • Breki33
    nálam különböznek a cipők és tetszik is nekik

táncra perdültek P

• eZo
    TAKTIKÁK LEÍRÁSA :

Támadó/védekező beállítások/szintek (ATTACK/DEFENCE LEVEL)

A játék alatt a kép alsó részén láthatod a két csapat aktuális védekező/támadó „mentalitását”. Alapbeállításon (félautomata) ezt a CPU irányítja. Ajánlatos azonban a manuális módra váltani. A változtatásokat a „stratégia/taktika beállítások”-nál a „kontroller-támogatás” menüben tudod végrehajtani.

Manuális stratégiák (MANUAL STRATEGIES)

A „taktika változtatása” menüben a négy db passz/lövés gombhoz egy-egy stratégiát tudsz hozzárendelni. Az éppen aktív stratégiát a képernyő jobb vagy bal oldalán alul láthatod attól függően, hogy otthon vagy idegenben játszol. A támadó/védekező beállításnak 5 fokozata van. Az extrém támadó vagy védekező beállítás csak kivételes esetben javasolt alkalmazni.
    Pl. az extrém védekező beállítás nagyon hátráltat abban, hogyha a támadást hátulról akarod felépíteni, mert a védekezésre beállított játékosok keveset kezdeményeznek az ellenfél kapuja felé, ezáltal a felezővonal után már alig lesz passzlehetőséged.
    Figyelni kell arra, hogy a védekező/támadó szint állítgatásával, más egyéni játékosutasítások érvénytelenítődnek. Pl. „offenzív” beállításnál az egész csapat előre lesz tolva, hiába van eredetileg védekező taktika a rendszerben beállítva és fordítva.

Stratégiák (STRATEGY)

1., Nincs stratégia (NO STRATEGY)
    nincs ráhatásod a csapat viselkedésére

2., Támadás középen (CENTRE ATTACK)
    minden támadó játékos középre mozog, a formáció szűkebb lesz.
    Előnye: középen létszámfölény alakítható ki
    Hátránya: nagy teret enged az ellenfélnek a széleken

3., támadás jobbszélen (RIGHT SIDE ATTACK)
    a jobboldali játékosok erősen előretolódnak, így támogatják ( FV, FMF, FS) a támadásokat.
    Előnye: optimális a jobb szélen vezetett támadásokhoz
    Hátránya: FV vagy FM hamar kifárad

4., támadás balszélen (LEFT SIDE ATTACK)
    ua. mint a jobbszélen, értelemszerűen

5., „ellenfélfelező” (OPPOSITE SIDE ATTACK)
    ez a stratégia akkor lép életbe, amikor a csapatod a labdát birtokolja. Ahelyett, hogy középre mozognának, a szélsők a védelemben maradnak, a középpályások és támadók a széleken, amikor a labda ez ellenfél térfelén található.
    Előnye: a formáció megtartja szélességét, több passzolási lehetőség, gyors oldalváltásokkal könnyen megzavarható ez ellenfél.
    Hátránya: középpályán létszámhátrányba kerülhetsz, lekontrázhatnak, támadók és középpályások ritkábban törnek be az ellenfél tizenhatosára

6., oldalváltás (CHANGE SIDES)
    a szélső középpályások és támadók cserélgetik a helyeiket
    előnye: ellenfél megzavarható ha egy játékost szoros emberfogással őriz
    hátránya: FMF és FS-nek hosszú idő szükséges a váltáshoz, így több időt töltenek a középpályán, ezért a szélre adott passzok sokszor üresbe mehetnek.

7., támadó liberó (CB OVERLAP)
    ha ezt választod, a program felkér majd egy liberó kiválasztására. Aktiválásra a liberó bekapcsolódik a támadásépítésbe, ha elveszíted a labdát visszasprintel a helyére.
    Előnye: meglepetés a támadásban
    Hátránya: hamar kifárad, ált. 30 perc elég a duplaterhelés miatt, de kihat a játékostársakra is, mert próbálják a hiányzó társat pótolni, többet kell futniuk. Gyors kontrával az ellenfél nagyon veszélyes lehet.

8., pressing (PRESSURE)
    ellenfél labdabirtoklása esetén lép életbe. A labda közelében található játékos lassan a labdát vezető ellenfél felé kezd mozogni.
    Előnye: 2. játékos hívásával (lövésgomb) könnyebb az ellenfél megállítása
    Hátránya: különösen a támadók nagyon elől helyezkedhetnek, ami megnehezíti a támadás felépítését

9., ellentámadás (COUNTER ATTACK)
    támadók elől maradnak
    Előnye: gyors kontra vezetése
    Hátránya: nagyon megterheli a védelmet, ha nagy nyomás alatt vagy

10.,. lescsapda (OFFSIDE TRAP)
    gyakorlást igénylő taktika a megfelelő időben való alkalmazás miatt, aktiválása után minden védő előre mozog és megpróbálja a támadókat lesre állítani, utána ez a taktikaibeállítás magától deaktiválja magát.
    Előnye: egy kis gyakorlással és megbízható védőkkel lesre állíthatód az ellenfelet
    Hátránya: időzítés rossz, szabad az út a kapud felé

11., Stratégia „A” vagy „B” (STRATEGY PLAN A OR B)
    az aktuális taktikát változtatja „A”-ra vagy „B”-re. Ha egy teljesen más formációra váltasz, tedd azelőtt, mielőtt a labda elhagyja a játékteret vagy egy hasonló játékmegszakítás esetén, így a játékosoknak lesz elég ideje elfoglalni az új pozíciókat.
  • eZo
    PES2008 TAKTIKA SZERKESZTÉS ( kérésre )

1.EDIT MENÜ

2.TEAMS>EDIT TEAM>A csapat kiválasztása

3.SET FORMATION>SET FORMATION>CHANGE

- Hadrend kiválasztása pl. 4-4-2 (A-1)
    - EDIT ( RT-LT gombokkal lehet a funkciók közt váltani )
    # EDIT POSITION (játékosok helyének egyéni megadása )
    # ATTACK (a kis nyilakkal megadhatjuk ki merre mozogjon a támadás során)
    # DEFENCE (a kis nyilakkal megadhatjuk melyik játékos milyen intenzíven védekezzen )

4. SETPLAY SETTINGS ( Itt beállíthatjuk a képességek alapján ki végezz el a különböző pontrúgásokat )

5. SET TACTICS

Ez a legfontosabb része a beállításoknak, mert itt szabhatja mindenki a saját játékstílusára a csapatát !

CHANGE GAME PLAN ( itt lehet hozzárendelni a 4 taktikai gombkombinációhoz a saját játékstílusunknak megfelelő taktikát, amit meccs közben a megfelelő gombkombinációval elő is hívhatunk

pl. LT+B Counter Attack ( kontrajáték )
    a különböző taktikai utasítások közt van ilyen is, hogy STRATEGY PLAN A és B. Véleményem szerint ezeket mindenképpen érdemes kihasználni mert az egyikre pl. beállíthatunk egy sokkal támadóbb formációt és taktikai utasítást, míg a másikra egy erős védekezőt, így ha a mérkőzés úgy alakul könnyedén tudunk valami új fordulatot vinni az addigi játékképbe pl. ha vesztésre áll a csapat, egy gombnyomás hatására menet közben az addigi 4-4-2 ből csinálhatunk 3-4-3-at!

6. STRATEGY PLAN A, STRATEGY PLAN B ( erről az elöbb volt szó )

7. TEAM STRATEGY

Itt a védővonal helyét tudjuk meghatározni illetve a lestaktikát tudjuk szabályozni, a taktikánk és az játékstílusunk szerint.

8.CONTROLLER SUPPORT:

Kiválaszthatjuk, hogy manuális, félautomata, vagy teljesen a számítógépre bízzuk a taktikánk előhívását a játék folyamán .
    Mindenképpen érdemes MANUAL funkción hagyni, hogy mi alakítsuk a játék képe ill. az adott szituációk szerint a különböző taktikai húzások alkalmazását !

9. NINCS MÁS HÁTRA MINT ELMENTENI AZ ELKÉSZÜLT CSOMAGUNKAT :

#DATA MANAGEMENT>COPY FORMATION itt a NOW IN US-NÁL az első helyre ráálláluk és az „A” gomb segítségével mozgatjuk a SAVING DATA egy üres helyére pl. az 1. pozícióra, majd SAVE STOCK DATA és a merevlemezre mentjük az elkészült taktikát, a betöltés ennek a lépésnek a fordítottja csak itt nem a saving data, hanem a LOAD STOCK DATA funkciót használjuk, és lentről mozgatjuk a legfelső helyre a mentett taktikát.

* Online játék során a Network Options menüpont alatt tudjuk betölteni az előre lementett taktikai csomagot !
    Remélem nem hagytam ki semmit !
  • Breki33
    rs_s tehát spanyol igen
  • Breki33
    bajnokság kezdetnek túlzés esetleg lehetne EB

de olyan emberek kellenének akik megbízhatóak és kevésbé lagos a dolog

magyarok közül nekem kettővel volt nekem eddig tökéletes
    te vagy a 3 de ott már volt kis lag
  • Breki33
    A Scoreboard alapján az

Olasz pes oldalakon kéne körbenézni

Nt89, Forzaroma nemezis patch stb.

Pes Itali vagy mi volt.
  • Breki33
    ne sokáig

hamarosan lépni kell

az eurónak meg most van jó ára
  • Nagyi2pac
    Itt van vmien spanyol vagy nemtom mien kommentár a pes2008-hoz, még nem próbáltam ki:http://www.fpfrance.com/download-patch-317.html
  • SilverStone
    Fifa online bajnokság elindult.Velünk nem fog ilyen előfordulni??
    Én bennelennék..
  • SilverStone
    Megcsinálták?De ez Pes2008-as video ugye?
    Hol van erröl bővebb infó?
  • SilverStone
    Picit másnapos vok:S
    Annyira van energim,hogy ellépek kis oktató meccsre haverhoz aztán gyia vissza:D
    Azért thx/Görögön elgondolkozom még.
  • Breki33
    Én készülök a bulimra

Tzaziki (szintén jó görögországban) másik sali spárga, saját fűszernövényekkel saláta + mecsnézés a fiúknak

lányoknak meg nosztalgiadiszkó

Deha hozol ajándékot jöhetsz :PD
  • SilverStone
    Jó ötlet!Késő délutántól lennék is..