PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Amúgy pc-n sztem naon jó a játék meg a graf is.
de nekem bejön, majd ha jönnek ki képek(gondolom lesznek fent pl. ps2.ign.com-on) akkor meglátod
ps2-bõl nem lehet már túl sokat kihozni, de nekem bõven megfelel, 100x élethûbb mint a fifa (Del Piero arcát pl. sztem jól eltalálták, bár az álla mintha kicsit hegyes lenne😄, meg úgy a Juve rendben van 😊, bár Camo arca erre ellenpélda, nem tudom pc-n mi a helyzet(nekem nem fut, így fel se tettem))
a havazás ill. a havas pálya meg nagyon feelinges 😊, télen majd a meleg szobában jó lesz így focizni 😊
egyelõre amateur és regular szint között mozgok, de egyre jobban rá lehet érezni (fifás voltam),
jól eltalálták a gémet 😊
meccs elõtt nektek van "kézfogósdi" a pályán? nekem nincs (pedig régebben mintha lett volna ilyesmi kép is, bár lehet ps2-n más egy kicsit)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
Ezt az arcbetevõs dolgot holnap kipróbélom sztem, nem néz ki roszul 😊
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
annyi volt hogy megy a meccsem betöltöm asf-ben az új bint mecs újraindítás és jó lett
a többieknél is jó most?
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Meilyk gombbal?
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
1 kérdés:van 1 controllerem,de nem tudok 2 játékost beállítani,akárhogy próbálom,mert billentyûzettel úgyan azt irányítja mint a controlerrel,csak 2 gamepaddal lehet ketten játszani?
nekem az elõzõ meccsemen 1el vezzettem hútam a gyerek mezét a 16oson belül elsesik jön a bíró,één már elkezdtem szitkozni és elment mellettem odament a gyerekhez azt sárga😊így nyertem meg az elõzõ meccsemet 1-0-ra😊Professionalon
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"