PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rooney8
Hogy érted hogy nem bírsz notmálisna játszani?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

hát a gera z. nem low az biztos ami alatta van az igen. engem felbaszott agyilag hogy nembírok normálisan játszani vele és leszedtem.

rooney8
Mármint alapból nem is látszodnak se a nézõk se a cserepad

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
És szted azon a képen hol vannak a nézõk meg a cserepadok?

nemlehet low mert lowban nincsenek nézõk meg cserepad 😉

gabi89
Én meg biztos visszapasszoltam volna mert kapust még sose tudtam átemelni egyszerûen sose érzek rá mennyire kell megnyomni a q+d -t (emberváltás+lövés)

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

gercse
😊 szép

(én amúgy lehet visszapasszoltam volna)

Breki33
Jaquinta beindult

igen szar a graf sajnos....Ps2-nek vége lássuk a nexgen-t😊Váltok asszem ps3ra
Ati Radeon 9600 128mb, 512 mb ram, 1,82ghz -em van.Valamit lehet csinálni szerintetek hogy mediumon játszak vele.Alapból mediumra állitja de szaggat v. inkább érdekesen fut a játék... 😞

gabi89
Mivel a PS2 nem bír el egy ilyen grafikát mint ez a PC-s.Amúgy most azért szar PS2-ön mert nem jó a graf.?

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

ForzaInter
mondjuk fifa ilyen fullon😄

Yo, Bitch!

Hát nemtom én ps2 párti vagyok de sztem egy kalap szar lett az idei rá sokkal de sokkal szebb pc-n!Nembaj majd nyomom szgépen...
gabi89
Igen ez az.

rooney8
Sztem biztos

ForzaInter
ez low?:S

Yo, Bitch!

tobias88
a színekkel nem ártott volna szórakozni
Pacal17
Megcsináltam Gera Zoli-t 😊 Sztem elsõre nem is rossz.

Firerock

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

rooney8
Akkor majd meglássuk a képekbõl 😊
Amúgy pc-n sztem naon jó a játék meg a graf is.

rooney8
<#eljen>

gercse
hát erre nem tudok mit mondani 😊
de nekem bejön, majd ha jönnek ki képek(gondolom lesznek fent pl. ps2.ign.com-on) akkor meglátod
ps2-bõl nem lehet már túl sokat kihozni, de nekem bõven megfelel, 100x élethûbb mint a fifa (Del Piero arcát pl. sztem jól eltalálták, bár az álla mintha kicsit hegyes lenne😄, meg úgy a Juve rendben van 😊, bár Camo arca erre ellenpélda, nem tudom pc-n mi a helyzet(nekem nem fut, így fel se tettem))

a havazás ill. a havas pálya meg nagyon feelinges 😊, télen majd a meleg szobában jó lesz így focizni 😊

Breki33
Második gólom a teljesben

rooney8
télleg, ps 2-n milyen a graf?

gercse
na kipróbáltam a játékot ps2-n, nagyon ott van a toppon, a hangulat legalábbis 😊 meg persze a graf és a játékélmény is profi,
egyelõre amateur és regular szint között mozgok, de egyre jobban rá lehet érezni (fifás voltam),
jól eltalálták a gémet 😊
meccs elõtt nektek van "kézfogósdi" a pályán? nekem nincs (pedig régebben mintha lett volna ilyesmi kép is, bár lehet ps2-n más egy kicsit)

rooney8
thx

AntiHero
nálam az ALT😄
Amúgy az RT gomb

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

rooney8
meik a taktikai gomb?

Aradebil2
heh,meglett az elsõ megsemmisítõ gyõzelmem,remélem tanult belõle a gép xD

AntiHero
Jaja, de ott se volt ilyen a demóba.

LasDen
nekem pont most az Osasuna ellen volt, hogy feldobta magát a köcsögje....én mindig bedõlök ezeknek, de szerencsére a bíró nem.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Breki33
játszottál a Spanyolok ellen?

Nagyon szeretik
Breki33
kár, hogy a jól sikerült arcokat nem egyszerû megosztani
AntiHero
Nálam mondjuk demóba egyszer se csinált ilyet a gépi ellenfél.

ja csak szart se ér ha a kövi játékinditásnál eltünik az egész...

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

scorpeeon
Csak egy tipp: a legutolsó esetben se hagyatkozz windows tûzfalra. Amitõl védeni kellene, azt átengedi, amit engednie kéne, szó nélkül letiltja.
Ezt az arcbetevõs dolgot holnap kipróbélom sztem, nem néz ki roszul 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

zeus89
jaja mindegyik 😊 meg van egy csomó csak jön a BL 😊

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Breki33
egyik haver játékban jobb lett :-)
Breki33
A harmadik is saját készítés?

Egész jó
Breki33
biztos?

annyi volt hogy megy a meccsem betöltöm asf-ben az új bint mecs újraindítás és jó lett

a többieknél is jó most?
Palinko
ez nagyon is dícséretes hogy belekerült
zeus89

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Breki33
A demoban egy csomó ilyen volt

Kiis tárgyaltuk korábban.
AntiHero
Asszem: futás + ember váltás + taktikai gomb egyszerre.

AntiHero
Jaja 1 mûesés nálam is volt 11esen belûl. Na mondom F*CK ez 11es lesz😊 (bár látszott ezen az esésen hogy mû nagyon is. Szidtam is a készítõket hogy ilyen szar hibás valamit) Aztán mikor láttam hogy nem én kapom a sárgát csak röhögtem😄

Attila8805
Hogy kell mûesni?
Meilyk gombbal?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

üdv,én most játszom elõször ezzel a játékkal,és sokkal jobban bejön mint a fifa.
1 kérdés:van 1 controllerem,de nem tudok 2 játékost beállítani,akárhogy próbálom,mert billentyûzettel úgyan azt irányítja mint a controlerrel,csak 2 gamepaddal lehet ketten játszani?

Firerock
ellenetek fujtak már mûesést?
nekem az elõzõ meccsemen 1el vezzettem hútam a gyerek mezét a 16oson belül elsesik jön a bíró,één már elkezdtem szitkozni és elment mellettem odament a gyerekhez azt sárga😊így nyertem meg az elõzõ meccsemet 1-0-ra😊Professionalon

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

gabi89
Hát én még mindig hiszek benne,hogy ami a boltban van az nem ilyen (de lehet kár..)

gabi89
Szerintem nem azért mert nálam magától megjavult nem rég 😄