PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszönöm <#wave>#wave>
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
(majdnem) minden szép, jó, az RGB-s dolgot megoldja a tûzfal, az OPTIONS mentése kezdetektõl megy, ha rá van dugva legalább 1 kontroller, viszont van problémám:
Indítás után, már a fõmenüben a BMG zene ha be van kapcsolva, akkor kvahangos fehérzaj van (ekkor még az effektek - menüben fel-alá lépkedésnél a "DING" pl. - korrektek, de ha meccset indítok, akkor véletlenszerûen fehérzaj jön, hol a kommentár helyett, hol a közönség hangja helyett, hol meg mindkettõ helyett.
DirectX-bõl a 2007. augusztusi van fent, hangkártya (Creative SBLive1024 digital) drivere a gyártótól elérhetõ legfrisebb, és soha semmivel nem volt még ilyen gondom.
Próbáltam mind3 módszerrel indítani, próbáltam 3 különbözõ DX verziót. Lényegében ugyanaz a helyzet, apróbb eltérésekkel. Volt hogy a menüben a BGM zene szólt rendesen, de a pályán ugyanolyan szar fehérzaj jött random.
Ötlete valakinek?
FCH:
I replace all turfs with the turf for the demo (unnamed_383.bin) in all stadiumss 47, 54, 61, 68,...
need only more space for all the files, and later yust repalce the turfs and pattern with frenkie one
Maybe i created a AFS Patch later today
de valaki tudna a játékról is írni valami részletesebbet? (fõleg a Master Leg.-rõl!)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Úgy néz ki 40 ezerért viszik a régi gépem
Így most nézelõdök új gép után.
Érdekelne a véleményetek pl az itteni árak után
www.gibzone.hu
Elég jónak tûnik, pl az iponnal összehasonlítva olcsóbb az alaplap.
És van egy nagy elõnye, hogy pont itt helyben van !
PES 2008 Final Widescreen Resolution fixes
ebben pl az 1680x settingsjében ott az 1280x1024(only fullscreen) is !
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
Te HIGH-on tolod? Vhogy másképp mutat az "edit" nálad ,mint nálam medium-on.
Van már vmi megoldás a 1280x1024 HIGH -ra 4:3-on ??
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
You need a joystick(controller) in order to save it. First plug in your joystick, open up the settings, set your control buttons and enjoy.
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
8090
8091
8092
8093
mert akkor elég lenne csak az angol bajnoksághoz tartozó !

DEmoban mikor azzal akartam berakni játékban nem jelent meg.
Inkább megnyitom vele közvetlen a bin-t és azt szerkesztem
Figyelem minden változtatást azonnal ment tehát az eredeti bin-t célszerû elmenteni szerkesztgetés elõtt.
bin-t Asf Explorerrel rakok be mert ugye méretnövelés is sokszor kell.
Viszont ha nem kell új img akkor akár játék közben is szerkeszthetõ
hanem van ilyen asszem, hogy pálya közeli kommentár meg hasonlók.
És az angolt, hol cserélted olaszra?
azokból a pdf-ekbõl tanultam <#vigyor2>#vigyor2>
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
meg talán magasabban is lövi
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Szóval leszedtem a Game Graphic Studiot (régen már használtam még anno amikor kijött a PES5)
Szóval egy bint fájlt,hogyan kell beimprotálni? (a bin egy labdát,cípõt tartalmaz...)
Van valahol vmi tutorial?
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
ha mindenhova akarod akkor 95 helyre (bin) kell berakni
Ez kb 3600-áz textúra berakását jelenti.
Ha a demóban lévõt rakod be akkor a minta nélküliben kapsz ilyesmit és csak fine day-ban
és csak a demo stadionban !!!

azzal könyebb,bár arra is erõsen rá kell érezni
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -